Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
salix

Pazuryna kontra fakty.

Polecane posty

Dzisiaj gdy czytałam pazuryne to naprawdę nie wierzyłam własnym oczom, że można aż tak perfidnie kłamać, zwłaszcza że cały temat nadal wisiał i każdy mogl sobie wejść, przeczytać i samodzielnie sprawdzić, jak było naprawdę. Dobrze się zresztą składa, że wątek nadal jest dostępny, bo im więcej osób będzie mogło zweryfikować jej wersję z tym, co faktycznie zostało tam napisane, tym mniej przestrzeni będzie tu miała na swoje patologiczne zachowania. Dobrze, że chociaż niektórzy potrafią jeszcze spojrzeć na to normalnie i zauważyć, co się tu naprawdę odwala, dziękuję wam dziewczyny za głosy rozsądku. ❤️

• Like 1

Przed chwilą, Tweed Lush napisał:

Winny się tłumaczy. 

A niewinny daje sobie sr.ać na łeb? Lubię kiedy ludzie powtarzają de.bilne przysłowia, od razu wiadomo czy ktoś myśli.

• Like 2

tak sie pieprzowa użalałaś na sralcia że napuszczam na nia tirowca, poczytaj jak ona napuszczała go na mnie. to jest ok twoim zdaniem?

4 minuty temu, burzum napisał:

bella to qwerty? 

burzum napisał:

1 minutę temu, salix napisał:

Tak, nęci tu gachów racicą z głębokim bieżnikiem i kręcą ją niscy i grubi faceci więc śmiało możesz startować. 

cos czytalem o niej chyba wczsniej, ze ruuhliwa jest?

salix napisał:

5 minut temu, burzum napisał:

cos czytalem o niej chyba wczsniej, ze ruuhliwa jest?

Tak, i to nawet bardzo zasłynęła między innymi z tego, że uganiała się za trenerem swojego dziecka.

burzum napisał:

Przed chwilą, salix napisał:

Tak, i to nawet bardzo zasłynęła między innymi z tego, że uganiała się za trenerem swojego dziecka.

to czytalem o niej to juz wiem ktora to, ale ona napakowanych lubi 

burzum napisał:

Przed chwilą, salix napisał:

To nie do końca prawda, podobno wstawiła tu dumna fotę faceta z  brzuchem.😄

ale to pewnie sylwetke wojfera87 mial, ja jestem skinny fat mna by sie obrzydzila pewnie

5 minut temu, salix napisał:

Dzisiaj gdy czytałam pazuryne to naprawdę nie wierzyłam własnym oczom, że można aż tak perfidnie kłamać, zwłaszcza że cały temat nadal wisiał i każdy mogl sobie wejść, przeczytać i samodzielnie sprawdzić, jak było naprawdę. Dobrze się zresztą składa, że wątek nadal jest dostępny, bo im więcej osób będzie mogło zweryfikować jej wersję z tym, co faktycznie zostało tam napisane, tym mniej przestrzeni będzie tu miała na swoje patologiczne zachowania. Dobrze, że chociaż niektórzy potrafią jeszcze spojrzeć na to normalnie i zauważyć, co się tu naprawdę odwala, dziękuję wam dziewczyny za głosy rozsądku. ❤️

Nie komentuję ponownie, bo i tak zostanie za sekundę zablokowane. Ale wejdź w mój profil i przeczytaj posty, mam jeszcze jedną hipotezę odnośnie odklejek pazuryny. Pieprz potwierdziła, że ma podobnie. 

Edytowano przez Pulsi mój idol

2 minuty temu, Caryca żelkowa napisał:

A niewinny daje sobie sr.ać na łeb? Lubię kiedy ludzie powtarzają de.bilne przysłowia, od razu wiadomo czy ktoś myśli.

Przecież pisała z nim w nocy, czego więc się wypiera? Co niewygodniejsze posty pozgłaszała i już ich nie ma. 

2 minuty temu, UśpionaAmbona napisał:

O co właściwe chodzi? Nie jestem w temacie 😁 

Ja pisalam jako facet? To dawaj skrina, bo w przeszlym tygodniu mnie tu prawie nie bylo 

Przed chwilą, BellaS napisał:

tak sie pieprzowa użalałaś na sralcia że napuszczam na nia tirowca, poczytaj jak ona napuszczała go na mnie. to jest ok twoim zdaniem?

I znowu chcesz nakłamać? Co napisałam? Że wszystkie jesteście pyerdolnięte z tym wciskaniem siebie nawzajem tirowcowi.

Nie zešrajcie się czasem, kogo obchodzi co gada jakiś random? Ja yebie 😄

1 minutę temu, Koŕalgor napisał:

Ja pisalam jako facet? To dawaj skrina, bo w przeszlym tygodniu mnie tu prawie nie bylo 

Pisałaś, jako facet. Ale Gina też często tak pisze. Także ten 😉 

Edytowano przez UśpionaAmbona

Przed chwilą, manekin napisał:

Nie zešrajcie się czasem, kogo obchodzi co gada jakiś random? Ja yebie 😄

O mów mi tak chłopcze, bo srakę mam dzisiaj 😬

1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał:

I znowu chcesz nakłamać? Co napisałam? Że wszystkie jesteście pyerdolnięte z tym wciskaniem siebie nawzajem tirowcowi.

pyerdoliłaś coś do mnie że jak tak można kobieta kobiecie. to też nie padło?

2 minuty temu, Tweed Lush napisał:

Przecież pisała z nim w nocy, czego więc się wypiera? Co niewygodniejsze posty pozgłaszała i już ich nie ma. 

Tirowiec jest idealnym partnerem dla ciebie, bo też ochlejus z higieną na bakier. Więc bierz i kuj żelazo 😄 

Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał:

Pisałaś, jako facet. Ale Gina też często tak pisze. Także ten 😉 

To dawaj dowod. Przeciez robisz skriny wszystkiemu to na pewno masz dowod na taka rzekoma "wtope" prawda? Czy sobie wlasnie to wymyslilas i nie masz nic?

3 minuty temu, Koŕalgor napisał:

sralcia biedna ofiara pojaśniona 😂 wcale z tirowcem nie rozmawiała 😜 

Przed chwilą, BellaS napisał:

pyerdoliłaś coś do mnie że jak tak można kobieta kobiecie. to też nie padło?

Tak, właśnie to napisałam. Czego nie rozumiesz? Wiesz, że jesteś bardzo męcząca z twoim poziomem rozumowania trzylatka?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się