Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, obwoźny_sprzedawca_klapków napisał:

wydaje mi sie ze byla dzisiaj a moze mi sie awatar ogor pomylil

Malowany wstawił cziłałę. 

1 minutę temu, obwoźny_sprzedawca_klapków napisał:

jezdzi z warszawy bo jechalem, jedzie pewnie tyle samo co ic a pierwsza klasa od drugiej prawie niczyms ie nie rozni w ic jest chyba mniej siedzien i troche inne

Nie wiem ile jedzie IC, ale Pendolino w 2 godziy z czymś tam jest w Trójmieście, super szybko. Tylko nie polecam cichych przedziałów, strach przewracać strony gazety 🙂

54 minuty temu, Śliwka Kiszona napisał:

Sprzeda goowno za duzy hajs a straci może z 5 procent widzów. I takie są te współczesne internetowe autorytety z nikąd.

Jeszcze raz zacytuję. Większość z nas by nawet nie wiedziała jak wygląda jedna noc doba w hotelu za 30.000 zł

Także popatrzeć możesz jak i większość tutaj .

1 minutę temu, obwoźny_sprzedawca_klapków napisał:

mozliwe bo mi mignal jeden post jakby bandziora awatar

Chociaż to może było wczoraj.  🤔

55 minut temu, Śliwka Kiszona napisał:

Sprzeda goowno za duzy hajs a straci może z 5 procent widzów. I takie są te współczesne internetowe autorytety z nikąd.

Ja w ogóle nie rozumiem jego fenomenu, jaki sens ma oglądanie filmików na których koleś jeden po drugim pochłania żarcie to jest zwyczajnie obrzydliwe, a nie zachęcające.

Podgladałam rozmowę o ryżu. Zamówiłam taki zwykły. Będzie we wtorek. 😊

2 minuty temu, *Piotr* napisał:

Jeszcze raz zacytuję. Większość z nas by nawet nie wiedziała jak wygląda jedna noc doba w hotelu za 30.000 zł

Także popatrzeć możesz jak i większość tutaj .

No nie powiem, podziwiam typa że przewidział, że jest tyle ludzi na świecie chcących zobaczyć jak ktoś co tydzień żre kebaba.

1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał:

Ja w ogóle nie rozumiem jego fenomenu, jaki sens ma oglądanie filmików na których koleś jeden po drugim pochłania żarcie to jest zwyczajnie obrzydliwe, a nie zachęcające.

No to jesteś w mniejszości, bo ludzie oglądają i robią najazdy na lokale, które on poleca. 

2 minuty temu, beziks napisał:

Podgladałam rozmowę o ryżu. Zamówiłam taki zwykły. Będzie we wtorek. 😊

Daj znać jakie wrażenia 🙂 jak nie wyjdzie metodą Leżaka to na 4 osoby szklanka ryżu, 1,5 wody, solisz, czekasz aż zabombelkuje i 15 min na małym ogniu. Ten jasminowy będzie delikatnie sklejony, basmati wychodzi sypki 🙂

Edytowano przez Śliwka Kiszona

3 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał:

Jeszcze jakby jeździł po najlepszych restauracjach na świecie, gdzie nigdy nie wejdziesz. A to budki z kebabem i ludzie tam potem pielgrzymowali przez pół Polski 😉

Przed chwilą, beziks napisał:

No to jesteś w mniejszości, bo ludzie oglądają i robią najazdy na lokale, które on poleca. 

Haha, czytałam kilka artykułów o tych najazdach na lokale można odnieść wrażenie, że bez książula ludzie nie byliby w stanie samodzielnie ustalić czy im coś smakuje czy nie.😄 

11 minut temu, Śliwka Kiszona napisał:

Nie wiem ile jedzie IC, ale Pendolino w 2 godziy z czymś tam jest w Trójmieście, super szybko. Tylko nie polecam cichych przedziałów, strach przewracać strony gazety 🙂

ja chyba nastepnym razem wezme bo siedzialem w pustym przedzaile no moze na 50 miejsc bylo z 5 osob a jedna baba gadala przez telefon ponad godzine. cale jej zycie poznalem. 

ten do gdyni to jest wlasni taki jakis z zakopanego chyba bo jak wsiadalem w krakowie to tam juz ludzie byli wiec wiekszosc chce spac 😄

1 godzinę temu, obwoźny_sprzedawca_klapków napisał:

jezdzi z warszawy bo jechalem, jedzie pewnie tyle samo co ic a pierwsza klasa od drugiej prawie niczyms ie nie rozni w ic jest chyba mniej siedzien i troche inne

w bezprzedziałowych 1 klasa ma siedzenia 2+1, więcej miejsca i wygodniejsze fotele

6 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał:

w bezprzedziałowych 1 klasa ma siedzenia 2+1, więcej miejsca i wygodniejsze fotele

Ćwoki też jeżdżą 🤔😄

• Haha 1

8 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał:

trzeba by porównać cenę zakupu nowego wagonu pierwszej klasy to ceny biletu 😜 

To jest jak w lolomotywie brzechwy że w jednym ćwoki a w innym świnie a w innym same grubasy 😂

1 godzinę temu, Śliwka Kiszona napisał:

Jeszcze jakby jeździł po najlepszych restauracjach na świecie, gdzie nigdy nie wejdziesz. A to budki z kebabem i ludzie tam potem pielgrzymowali przez pół Polski 😉

A widziałaś filmik na którym jeden zjada część kebaba wygłasza recenzje, a potem drugi bierze dokładnie tego samego i też go zajada? Masakra przecież to jest obrzydliwe nie wyobrażam sobie oglądać dorosłych chłopów wymieniających się jednym nadgryzionym kebabem i robiących z tego kulinarną recenzję. 🤢

5 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

A widziałaś filmik na którym jeden zjada część kebaba wygłasza recenzje, a potem drugi bierze dokładnie tego samego i też go zajada? Masakra przecież to jest obrzydliwe nie wyobrażam sobie oglądać dorosłych chłopów wymieniających się jednym nadgryzionym kebabem i robiących z tego kulinarną recenzję. 🤢

Ja jadłem pół zapiekanki kolegi z uczelni faktem jest ze od drugiej strony 

Przed chwilą, VenusHorizon4444 napisał:

Tak to można ugryźć, ale oni jedzą jednego kebaba jeden po drugim z tej samej strony, prosto w miejsce które przed chwilą miał w gebie kolega. 🤢

• Haha 1

9 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał:

na szczęście w pendolino jeszcze armat nie wożą 😉 

Armat nie ma ale pałki może są 😄

9 minut temu, VenusHorizon4444 napisał:

A piłeś od kolegi z jednej butelki 🤔

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Chyba tak ale wycieralem za to po swojej dziewczynie nie wycieralem 

20 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

Ogólnie nie kupuję tego typa i jego contentu, ale bez przesady, ludzie robią gorsze i obrzydliwsze rzeczy niż jedzenie wspólnego kebaba i wrzucają to do sieci. Jeśli się przyjaźnią i sobie ufają to ich sprawa, też nieraz jadłam po chłopaku albo po koleżance i na odwrót. 

10 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

Tak to można ugryźć, ale oni jedzą jednego kebaba jeden po drugim z tej samej strony, prosto w miejsce które przed chwilą miał w gebie kolega. 🤢

SSIECIE CHUUJA, ŁYKACIE NASIENIE, ALE BRZYDZI WAS CHUOP KTÓRY UGRYZIE PO INNYM CHUOPIE - SAMICA LOGIC XD

1 minutę temu, kafe to cwel napisał:

SSIECIE CHUUJA, ŁYKACIE NASIENIE, ALE BRZYDZI WAS CHUOP KTÓRY UGRYZIE PO INNYM CHUOPIE - SAMICA LOGIC XD

Bo to homofobia a czeba tolerancji wobec gejow 

4 minuty temu, VenusHorizon4444 napisał:

Chyba tak ale wycieralem za to po swojej dziewczynie nie wycieralem 

Ja piłam normalnie i jadłam po koledze czy kuzynie a oni po mnie. Jakoś mnie to nie brzydziło. Po braciach też normalnie piłam. 

10 minut temu, Onaaaa napisał:

Ten co nie żyje w pracy łeb rozwalil to kiedyś nawet frytki jedlismy z 1 talerz i cwaniak się nic nie dolozyl nazarl się za moje 3zl 

1 minutę temu, VenusHorizon4444 napisał:

Ten co nie żyje w pracy łeb rozwalil to kiedyś nawet frytki jedlismy z 1 talerz i cwaniak się nic nie dolozyl nazarl się za moje 3zl 

TY JEEBANY SNOBISTYCZNY BEZPIENIĘŻNIKU, NAWET KOLEDZE ŻAŁUJESZ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się