Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubciaaa

Dieta 1000 kalorii - przeniosłam sie ze zdrowia i urody

Polecane posty

Gość tlusta kobieta
nie mam zestawow ... ale w internecie jest ich wiele ..uwazam ze tabele kaloryczne wystarcza i waga kuchenna... czytalam gotowe zestawy ale preferuje sama dobierac produkty ..

Gość maja kwietna
Też jestem za własnymi zestawami, wtedy dieta nie wydaje się taka przykra. Jesz, co lubisz, tylko trzymasz się tabeli kalorycznej. Dzisiaj nawet sobie pozwolę na jednego pączka :) Schudłam już 3 kg i bardzo mnie to uskrzydla :) Jeszcze stosuję ćwiczenia na brzuch polecane na lovetrap.pl i chyba zapiszę się na basen choć raz w tygodniu. Niedługo wiosna, będzie łatwiej :)

Gość tlusta kobieta
coz ja nie moge jak narazie nic poza marszem i plywaniem .. wiec maszeruje 2-3 godz dziennie...jestem w 6 miesiacu ciazy i moj ginekolog stanowczo kazal mi schudnac...w pierwszej ciazy przytylam do 118 kg i niestety mialam zatrucie ciazowe ...wiec teraz przezornie mam sie odchudzac ..na pytanie czy to zdrowe dieta w ciazy odpowiedzial moj dr. w czasie II-wojny s. kobiety w ciazy nie przybieraly na wadze ani grama ;)....pozatym jak urodze to juz bedzie mi latwiej chudnac ...

Gość pati190
cześć może wam wydać sie to głupie , ale mam dpiero 13 lat .. ale chce schudnąćteraz nim bedzie za późno .. :( waże 59 kg i wzrostu mam 1,58 i chcialabym schudnąć 5 kg.. nie wiem jak mam to zrobić . jaka dieta jest najlepsza . pomocy !

Gość Emila89
Mam takie pytanie, czy któraś z was korzysta z vacu well? i stosuje dietę 1000kalorii?

Gość a co to jest
?

Gość Emila89
To są takie ćwiczenia. Np. biegniesz na bieżni pod ciśnieniem i niby chudniesz. Nie wiem czy to coś mi da. A chodzicie na siłownie??

Gość ja chodzę i waga spada
trzymaj się tylko 1000 kalorii i bedzie ok

Gość Emila jak jadasz w ramach
tysiączka ?

Gość Emila89
No rano jem bułkę z ziarnami z ciemnego pieczywa ( taka małą) z twarogiem, ale twaróg jest z jogurtem naturalnym i do tego ogórek na kanapkę, a na drugie śniadanie jabłko,a obiadu nie jem, a na kolacje-podwieczorek znów jabłko i kanapkę z chlebem razowym z pomidorkiem i plastrem chudej wędliny.

Gość Kamila 20
Witam jestem tutaj nowa.Na imie mi Kamila jestem z Mysłowic.Mam 20 lat.Zawsze byłam pulchna gdy mniałam 18 lat nadszedł przełom w moim życiu przez diete i ćwiczenia w 6 miesięcy schudłam 20 kilo i z dużej osoby ważącej 85 kilo spadłam na dziewczyne ważącą 62.Byłam taka szczęśliwa że sie nie podałam.Jednak w wieku 19 lat urodziłam mojemu ukochanemu dziecko przez co przybrałam 25 kilo.Odchudzam sie ale potrzebuje wsparcia wiem że tu są mili ludzie ktuzi wesprzą mnie psychicznie.Dawniej mniałam mocną psychike teraz znowu staram sie aby była tak mocna i bym mogła poczuć sie znuw zgrabna i szczęśliwa.Mimo że mam rodzinę to chciałambym zrobić to dla siebie poprostu.W odchudzaniu najważniejsze jest tak naprawde wsparcie aby zacząć i skończyć tak jak należy.Muj chłopak mnie wspiera mieszkamy razem ale potrzebuje większej pomocy od dziewczyn kture sie odchudzają.Prosze wspierajcie mnie i uda sie nam z sukcesem odchudzic.Teraz waże 87 kilo i chce ważyć 62.Wiem że wszystko jest możliwe

Gość Emila89
Kamila 20 zapisz się na vacu well.

Gość Mleko69
Witajcie, obserwuję tak wasze posty i pomyślałam sobie że ja również podzielę się z wami moimi spostrzeżeniami i pytaniami na temat tej diety. ;))) Na początek chciałabym przedstawić wam mój bilans posiłków, które notuję od początku diety, może to komus w czymś pomoże, mnie na pewno, jeżeli będziecie miały co to tego jakieś zastrzeżenia. Zaczęłam 1 czerwca :d 1. śniadanie: jogurt pitny (175) II śniadanie : jabłko, grejpfrut i kawa (jakieś 150) obiad : ryż z sosem Uncle beans, mało. (ok 300 ) kolacja: kanpka z serem i szynką (200 2. sniadanie: kanapka z serem i pomidorem (150-200) II śniadanie: jogurt naturalny (170) obiad: 3 talerze zupy pomidorowej(300) : D kolacja: grejpfrut, jabłko (100) 3 sniadanie: jogurt z płatkami (180) II śniadanie: drugi jogurt z płatkami + jabłko (220) obiad:zupa pomidorowa (100) podwieczorek: jabłko i 2 nektarynki (ok100) kolacja: jeden mały racuch (100) 4. płatki owsiane ( 200) kanapka z serkiem czosnkowym i pomidorem (150) zupa pomidorowa (100) jogurt (180) nektarynka i zupa pomidorowa raz jeszcze (150) niestety o 22 okazałam słabośc do wafelków : ((( i zjadłam 5... Ale nie załamuję się, głowa do góry i jutro będzie lepiej. A więc mam pytania, czy kierując się mniej więcej takim jadłospisem, czyli bez żadnych dietetycznych wyjątkowo posiłków będę miała efekty? Kalorie tu podałam w zaokrągleniu, zbliżonym do góry. Mój post może wydać się niektórym niepotrzebny jednak, dla mnie każda odpowiedź z waszej strony będzie pomocą :))

Gość Mleko69
Halo? Jest tu ktoś jeszcze?

Gość gonielka
widzę że na forum żywej duszy...a tak chciałam się tu wesprzeć bo od jutra zaczynam dietę 1000 kalorii, mam za soba 3 tyg nieudanych prób na atkinsie i chcę spróbować 1000 kalorii i codziennie godzina ćwiczeń... do zrzucenia mam 12 kg...

Gość karczma
kochane, ja odchudzam sie już od 15 roku życia, a mam 28 lat i powiem,że przeszło mi chęc szybkiego schudnięcia. Po urodzeniu dziecka przywaliłam 15 i to był szok. D. kopenhadzka mi pomogła..... na pól roku. Potem to już było coraz gorzej. Nie da sie szybko schudnąć i tego utrzymać, ja juz wiem, że to niemożliwe. W tym wszystkim chodzi o zmianę trybu życia. Z tym trzeba sie pogodzić i do tego , uwierzcie mi, da sie przyzwyczaic. Jem wszystko ale kontroluje to, kiedy mam ochote na ciastko jem je, ale wiem, że będę musiała zrezygnować z obiadu. Oczywiście nie codziennie. Ale raz na jakis czas obrobina przyjemności jest super.

Gość karczma
moja teściowa, no cóż chudzina, powtarza " zamień duży talerz na mały". Kiedyś mnie to wkurzało. Myśle, co ona może o tym wiedzieć, ale teraz wiem, że ma racje - dziewczyny to działa !!! Wystarczy 1 kg na miesiąc , to w rok 12, a najważniejsze że to wszystko jest DO UTRZYMANIA. Ja jestem już po 4 miesiącach- mój rezultat 6 kg i nie zamierzam przestać. Życzę powodzenia !!!

Gość olcia223
cześć, od jutra planuje rozpocząć diete 1000 kalorii. Zapewne będe troche przekraczać do około 1200, ponieważ prowadze aktywny tryb życia i uprawiam sport. Chcę zrzucić 6 kg:) trzymajcie kciuki!:D i dołączcie sie !:D

Gość marcineg
polecam wam stronę http://dietetyczni.pl łatwo mozna sprawdzać ile się wchłoneło kalorii dziennie. ułatwia liczenie po prostu. sam sie odchudzam, pozdrowienia dla wszystkich odchudzających-się.

ja tez jestem na tej diecie, ale mnie znajdziesz w topiku -->> Klub diety 1000 kcal ;)

Gość do mleko 69
wrzuć jeszcze tych jadłospisowm ,fajne są

Gość notoryczna
hej, ja właśnie od kilku dni próbuję zmniejszać racje żywnościowe - młóciłam wszystko co mi wpadło pod rękę, mam do zrzucenia 20 kg. problem tkwi w emocjach - jedzenie mnie uspokaja i poprawia nastrój ( chwilowo) Biorę za siebie! jeśli sie ktoś przyłączy będzie raźniej. Pozdrawiam wszystkich którzy wiedza już jak ciężko sie żyje z nadwagą.

Gość lulu24
notoryczna jesteś jeszcze na tej diecie? jak Ci idzie? ja dzisiaj sie ograniczam a od jutra ostro za dietkę

Gość joasiaa2000
witam! Mam 20 lat, 175cm wzrostu i ważę na dzień dzisiejszy 70 kg ( ooo zgrozo:( przed swietami ważyłam 62 kg (a wtedy juz sie czułam grubo). Kiedy mowie komukolwiek ze znajomych, rodziny to mnie po prostu wyśmiewają... "Bo ja wyglądam doskonale: szczupło" Taaak właśnie w tym tkwi problem, bo jestem wysoka i nie widać tego nadmiaru, ale to nie na tym polega... Chce ''wyglądać" dla siebie a nie dla innych. W sumie dlatego tu jestem, jestem wręcz przekonana, że Wy mnioe zrozumiecie. Mam zamiar zacząć dietę 1000kcal ponoć jest najlepsza. Pozdrawiam wszystkich odchudzających się:)

Gość Aguszka15
Cześć dziewczyny, Wraz z nadejściem wiosny postanowiłam zrzucić klika kilogramów - nawet nie kilka tylko 11 i zaczęłam od tej diety, stosuję ją już tydzień a waga ani drgnęła :( czy to normalne nie powinno być mniej o choćby jeden maluutki kilogramek??

Gość s123456789
ja stosuję dietę 1000 kalorii od tygodnia i też żadnych rezultatów ale należy być dobrej myśli przecież dodatkowe kilogramy nie uzbierałam przez miesiąc i przez miesiąc ich nie zgubie

Gość saltinka
Powiem wam szczerze, że stosowalam kilka środków, m.in. Linea, Bio cla z zieloną herbatą, deco. Schudłam góra 1 kg podczas stosowania i przy ograniczaniu się ze słodkościami. Byłam załamana, że inni potrafią schudnąć tak łatwo, a ja nie. Dwa tygodnie temu odkryłam dietę 1000 kalorii. W ciagu 2 tygodni stosowania schudłam 2 kg. Naprawdę. Wiem, że każdy człowiek ma inną przemianę materii i możliwości do chudnięcia. Ja niestety należę do grupy, która ma z tym gorzej. Co do powyższej diety, to fajne jest to, że nie męczę się nią. Ograniczyłam jedzenie i naprawdę staram się stosować do limitu 1000 kcal. Ale nawet Big milka sobie czasem zjem (ma mało kcal), albo batona do 100 kcal na podwieczorek. Jem częściej i w mniejszych ilościach i tyle. Mam nadzieję, że uda mi się schudnąć jeszcze 3 kg i będę szczęśliwa:)

Gość finezja_ja
Witam wszytskich obecnie jestem na diecie kopenhaskiej lecz zaraz po niej postanawiam przejsć właśnie na 1000 kcal i mam pytanie czy np. można jeść jakieś słodycze typu np baton - 100 kcal jako drugie śniadanie ponieważ tyle wynosi norma albo np lody na podwieczorek tez nie przekraczając podanych kalori. Jestem straszną słodyczarą i tylko czekam aż skończe DK i wkońcu sobie jakoś życie umile:P pozdr

Gość Soncuś
Witam wszystkich

Gość madziunia1999118
wcidzi tu ktos??