Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzka

jak wierzyc w milosc kochanka?

Polecane posty

Poleciałam do lusterka....ano stare ;) Jakiś lifting albo może botoks pomoże (najpierw napisałam \"pomorze\" D) )

Ja mam troszeczkę podobnie - kiedys szalałam, bo przed każdym spotkaniem byłam pewna, że teraz powie, że kocha albo mnie puści w trzy trąby. A tu spotkanie za spotkaniem i nic.

bo pewnie kocha, tylko...skrycie? hehehehe

bardzo bardzo skrycie...he, he Ach, morze!.... nawet bez podtekstów! Ciekawe czy kiedykolwiek cos wyjdzie z naszego \"vanishowego\" spotkania bo podejść było kilka :)

ano! ...i warsow to niezle miejsce;) mimo wszystko.... idem pokimac:P D O B R A N O C !!

Gość rzucona
pobudka dziewczyny!! milosc kochanka wzywa w nadchodzacym tygodniu:)

Witam kobietki:D widzę że inki powróciła. Pozdrowionka dla wszystkich

czesc Stara Gwardio...ależ się tu swojsko zrobiło przez ostatni weekend :) inki, super piszesz...z przyjemnością Cię czytałam :) może i ja kiedyś zmądrzeję jak Ty...poki co cieszę się tym co jest teraz :)

bdk :D ech ola, czasem sie odzywa grafomanskie zaciecie ;) zreszta czy ja was do czegos namawiam :>

ola, ale wlasnie o to chodzi by cieszyc sie tym co sie ma. najwieksza krzywde robimy same sobie zle oceniajac sytuacje i dorabiajac sobie ideologie do rzeczy w ktorej jej nie ma :D a potem rozpaczamy bo nie dzieje sie tak jak myslalysmy ze potoczy sie relacja. dobra jak tam dzionek mija? :D ja sie przygotowuje do rozmowy w pracy...

heh...a ja sie przygotowuje do szkolenia... i czesc wszystkim:) jak tam w mrozny dzien? :D

inki, znow się muszę z Tobą zgodzić :) kobieca wyobraznia nieraz pracuje na wysokich obrotach, dorabiamy ideologię, albo stwarzamy sobie niestworzone :) problemy ze hej...Na szczescie ostatnio z tym walczę, wyciszylam się, uspokoilam, poczulam pewniej...JEST DOBRZE I PIEKNIE! naprawde :) staram sie nie wybiegac za bardzo w przyszlosc...ale zwyczajnie korzystac i cieszyc sie tymi chwilami ktore mamy dla siebie :) mad, czesc :) mrozny dzien pracowity u mnie...ale jak milo popatrzec za to sliczne sloneczko za oknem :)

Cześć kobietki. Normalnie jestem wściekła. Komornik zajął alimenta na syna. Spotkała się kiedyś ktoraś z Was z takim przypadkiem? Mąz ma dlugi a on zabrał mi alimetnta bo od męża ściąnęli co mogli i im zabrakło. Ciekawe co? Miłego dzionka

Podobno aliementów nie mozna zajac!!! Odwoluj sie.

Zgodnie z art. 833 § 6 kodeksu postępowania cywilnego świadczenia alimentacyjne nie podlegają egzekucji. Powyższy przepis znajdowałby zastosowanie w sytuacji, gdyby to Pani otrzymywała świadczenia alimentacyjne dla siebie. W związku jednak z tym, iż alimenty zostały przyznane nie Pani, ale synowi, są one wyłączone spod egzekucji. wzięłam to stąd : http://www.poradaprawna.pl/index_pytania.php?co=pozycja&id=25124 Pozdrawiam :)

Dzięki kobietki...byłam u adwokatki i mam iść do komornika z dokumentem o przyznaniu alimentów jak sie nie dostosuje to mam prawo go zaskarżyć. Co za świat że dziecku chcą pare groszy które mu się należy zabrać:( Pozdrawiam

Heeeeej...gdzie jesteście wszystkie??? już było tak fajnie...i znów się wszystkie pozakopywały gdzieś...oby nie w dołkach!!!!... miel...a co z Tobą? napisz do mnie... Bdtk...trzymaj się dzielnie.

:):):):):):):)............uśmiecham się , bo jest niezle ...... nie chce mi się narzekać ...., uśmiecham się , bo czytam, WAS na bieżąco ....... czsami tęsknie do tego co było .....

kwiatek dla was - u mnie po staremu, czyli chyba ... dobrze?

eloo eloo w nastepny weekend czeka mnie przeprowadzka :D dom juz zawalony kartonami i najwieksza frajde maja koty hehe musze miec szybko i szybkie stale lacze w wawie, bez tpsy, moze jakies radiowe, bede miec umowe najmu mieszkania... dziewczynki poradzcie cos :D kwiatek re

inki, ja mam przez kablówkę -Aster city.

Gość kcnns
nie kochają żon tak? nie podniecają ich tak? to dlaczego z nimi sypiają? jak mozna miec do cholery orgazm jak cie ktos nie podnieca. niech ich szlag trafi.