Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama28

DLACZEGO JESTEM SAMA???

Polecane posty

mnie nauczyło zycie i dlatego napisałam mam we krwi Ala zalogowałam sie a teraz pisz kogo mam podrywać...

Hejka Dziewczyny nie kombinujcie. Moim skromnym zdaniem nie warto. Final bedzie taki ze to ty bedziesz Alu sie denerwowac. To wszystko jest po to zeby wyprowadzic Cie z rownowagi. Niestety taka prawda. Nie daj soba manipulowac.

a mam w d.. jaki bedzie final ja chce to wiedziec bo mam swiadomosc ze on mi prawdy nie powie. KAcha ja ci wyslalm maila sama bym go ......zemsta choc slodka jest krotka ale .....

Bandyta zakradł się do domu. Chodzi po pokojach i świeci sobie latarką. Nagle słyszy za plecami głos: - Masz przechlapane u świętego Antoniego. Przerażony odwraca się, patrzy, a tam w klatce siedzi papuga. - Aleś mnie przestraszyła! To ty mówisz? - Mówię. - A jak się nazywasz? - Maria Magdalena. - Trzeba być idiotą, żeby nazwać papugę Maria Magdalena! - Nie - mówi papuga. - Idiotą to trzeba być, żeby rotwailera nazwać święty Antoni.

Witam :) i zapraszam na budyn czekoladowy! mmmmm,pychotka :p Ala - szkoda nerwow i czasu jesli to burak jakis,ja bym ta adrenaline spozytkowala na basenie albo na rowerku a koles niech sie buja Biegnacy -hmm, z Ciebie to prawdziwy kocurek jest,wszedzie jakies kotki widzisz ;) kadarka - polecam infex (mi serio pomaga i nic mnie nie bierze)

powiem tak:) nie udzielajcie mi rad jak ktos chetny to bede wdzieczna za napisanie jakiegos prostego przepisu na danie w jezyku angielskim tak bez udziwnien. czym sie rózni nauczyciel od nauczycielki??? nauczyciel drapie sie po dzwonku a nauczycielka po przerwie. adrenaline to mi co dnia funduje kto inny i tego nikomu nie zycze a padalcowi to zycze impotencji

Ala,jesli to aluzja do mnie to przepraszam - nie mialam nic zlego na mysli -napisalam co ja bym zrobila a co zrobisz to juz Twoja sprawa i Twoj wybor! ciao

a z ta impotencja to fajnie napisane hahahahaa,los sie lubi mscic wiec kto wie?:D a adrenaline to ja tez codziennie mam - przez to za to chyba nigdy gruba nie bede :) zawsze sa jakies pozytywy

dzielna kobietao gdziez aluzja:) to tak na przyszlosc dla innych przeciez wiadomo ze nigdy sie rad innych nie slucha:)

Gość tropi
Za jedną grę zarabiasz minimum 0.01 euro, a jak uśmiechnie się do Ciebie szczęści to zarobisz znacznie więcej, tak że na dzień wychodzisz min. 0,2 euro. Zapis jest bezpłatny. Aby się zapisać kliknij: http://www.prizee.com/?refer=tropikalna i po pierwsze zmienic jezyk strony na angielski na samej gorze potem nalezy wcisnac Register now. Następnie uzupełniamy: - Choose your User Name: twój nick - Choose your Password: hasło - Confirm your Password: powtórz hasło - Your E-mail address: twój adres e-mail - Your Country: wybierz Poland - If you've discovered Prizee through a player, indicate his/her User Name: tropikalna Codziennie na stronie domowej Prizee mamy do dyspozycji kilkanaście gier. Wygrywamy na początku 0,15 - 0,30 Euro dziennie, chyba że Fortuna Cię lubi - wtedy można wyciągnąć do kilkudziesięciu Euro! Przy tym nic nie tracimy i mamy prawdziwą przyjemność, bo gry są ciekawe, a Prizee bardzo dba o atrakcyjność portalu oraz o to, by dostarczyć dodatkowych możliwości zwiększania zarobku. Wygraną możemy otrzymać czekiem (10,15,20 Euro) lub wymienić na prezenty (od drobiazgów, sprzętu CD, DVD, MP3 po sprzęt AGD-RTV). I czeki, i prezenty bez problemu wysyłają do Polski. Możesz je zobaczyć w dziale Gifts (po lewej stronie). Pamiętajmy: Im dłużej gramy tym nasze wygrane są większe!!!

Gość Tropi -
- " Przy tym nic nie tracimy " ? :o a czas ? wolę iść na spacer, albo poczytać ciekawą książkę :)

zostało jeszcze tego budyniu czekoladowego???;) Ala.......... co Ty znowu kombinujesz?? zostaw w pierony tego padalca, jak sama nazwa wskazuje padalec to padalec ,szkoda Twojej pozytywnej energii:) Kolezanka poleciła mi strone www.dojrzewalnia.pl hmmm fajne rzeczy tam wypisują;) i ciekawe sa warsztaty organizowane da kobiet;) no to czas snu nadchodzi :) dobranoc

Rozkoszne miauuu na przebudzenie:) Dzielna kobitko, tak, kociaki to moja miłość:) A dziś jest tak piękne niebo o wschodzie słońca, że nie mogę się napatrzyć:), kurczę zę nie mam aparatu:( A wczoraj za to był równie przepiękny zachód słońca nad morzem:) Alu, widzę że nastroje bardzo bojowe:) Oczywiście nie udzielam żadnych rad, jedynie przyłaczam się do życzeń o impotencji padalca:) Jednego konkurenta mniej na tej ziemi;) :D Cordulko:) Agatko:) Aalex:) Kadarko:) oczko:) nowe osóbki 👄 Panowie🖐️

normalnie mialam koszmary snily mi sie egzaminy z ekonomii - masakra no i dzis szaro a jak zauwazyl Krz w tym roku to chyba lepiej juz nie bedzie:(

Przepraszam jeśli moje długie formy kogoś denerwują, ale niestety jest to jedna z moich wad, lubię pisać jeśli mam o czym co nie oznacza, ze trzeba to czytać ;-) I uwierzcie mi wolałabym nie mieć tych doświadczeń, które mam i nie wolałabym nie byc świadoma tylu błędów ilu jestem. Czy jak zwykle wylewam tu mądrości zyciowe? Raczej nie ... piszę o błędach, których można uniknąć ... ale jak sama sie o tym przekonałam późno dociera do Nas, że lepiej uczyć sie na cudzych błędach niż na swoich, bo tak mniej boli. Nie mam zamiaru ani nikogo sprowadzać na ziemię ani pouczać, bo nie o to w tym wszystkim chodzi. Jeśli ktoś czytając to co pisze wyciągnie wnioski dla siebie to bardzo dobrze jeśli nie to też sie nic nie stanie. Alex ma rację :-) teraz łatwiej pisać o tym, ze \"układ w trójkącie\" jest bezsensowny, bo w 99,9 % to właśnie kochanka skazana jest na klęskę. Nie wielu facetów, którzy w małżeństwie nie dostają tego czego potrzebują znajdując sobie kobietę, która wypełni mu lukę decyduje sie na odejście od żony. Są zbyt wygodni by poświecić poukładane życie, które mają ... choć i takie cuda sie zdarzają ... każda sytuacja jest wyjątkowa i każdą trzeba rozpatrywać indywidualnie, ale jeśli człowiek, któremu poświęcamy życie przynosi nam więcej łez niż radości to gdzie tu sens ? Poczułam sie dużo silniejsza gdy powiedziałam NIE i odzyskałam własne życie :-) Nakjgorzej było podjać tę decyzję, ale teraz z perspektywy czasu wiem, ze była słuszna. Ja jestem szczęśliwa a \"ten człowiek\" nadal nie moze sie z tym pogodzić. Skamle choć wie, że nic już nigdy ode mnie nie dostanie. Zemsta najlepiej smakuje na chłodno :-) Pozdrawiam Was wszystkich ciepło i słonecznie :-) Życzę spokojnego i miłego dnia. Chyba jakaś kawka na przebudzenie by sie przydała :-) Ps/ przepraszam, ale niestety znów nie udało mi sie przybrać krótkiej formy wypowiedzi, mam nadzieję, ze mi wybaczycie :-)

Dzień dobry:) Zmysłowa 👄, uwielbiam Cię czytać:) Kawki chętnie się napiję:) Do przeszłości nie chcę już wracać, teraźniejszość jest o wiele przyjemniejsza:) Dawno już nie czułam się tak silna, szczęśliwa i spokojna... Pozdrawiam Was bardzo gorąco, uszy do góry:)

moze jak tu jeszcze rok posiedze to spłynie na mnie troche waszej madrosci:) wiece mam wrazenei ze jak bylam młodsza to bylam madrzejsza:) jakos rzeczy i sytuacje byly albo biale albo czarne. i stanal na moje drodze facet i czern nabrala odcieni ale tylko czern. jak jestem zla to zlauje owszem ale nie załuje tylko boli bo znajomosc ta nauczyla mnie tylko jednego nie ufac. boje sie ze przeocze kogos wartosciowego na moje drodze. i tylko to. a sila moze przyjdzie z czasem

Wiesz Alu, ta nasza mądrość, to nasze doświadczenia, nierzadko bardzo przykre i bolesne, ale przede wszystkim umiejętność wyciągnięcia z tego wniosków na przyszłość... Do tego dochodzi konieczność uświadomienia sobie, ze robi się krzywdę tylko sobie, dojścia do tego momentu, kiedy to poczucie krzywdy jest tak ogromne, że czlowiek postanawia albo zawalczyć o siebie, albo się poddaje zupełnie... Twój wybór, prawda? Życzę trafnego:)

no to super:) to ja dokonuje zlych wyborów:) i wnioskow nie wyciagam a zreszta robie wszystko na przkor mamie

hej ja tez kawka poranna czestuje...wiecie co tez sobie uswiadomiłam ze byłam silniejsza... wczoraj spotkałąm sie z moim przyjacielem...łaczyło nas juz wiele,koleżenstwo,jakas namiętność,próba bycia razem i w koncu przyjażń ale zdałam sobie ostanio sprawe ze tylko tak naprawde w życiu moje uczucia nalezały do tego człowieka...dlatego że zawsze byl obok mnie...teraz jest juz z inna kobieta i dobrze powiedziałąm mu że najważniejsze jest dla mnie jego szczęście...a on mi na to ze gdzies nasze drogi sie rozmineły bo wie ze gdybysmy wtedy zadecydowali inny układ miedzy nami bylibysmy do tej pory razem...ale wtedy ja tego nie zauważałam teraz to widze że to była ta osoba...otwarłam sie i powiedziałam mu o wszytkim...ryczałam przy tym jak bóbr a on nie wiedział co sie dzieje...chciał to usłyszec...prosił żebym to powiedziała,może w innym zyciu nasze drogi sie zejda, czuje to ale teraz niech zostanie tak jak jest...jak dobrze miec przyjaciół...

Gość zielonomi
witam w słoneczny dzionek! BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZONKA, BARDZO ;) ;) nowy dzionek, tęsknię za ciepełkiem i tym dosownym i w przeności. tymczasem zadowalam się pyszną kawką i od rana witam dzień. pozdrawiam bywalców. :)

Alu zero narazie nie zagladałam na o2 ale zrobie to popołudniu teraz lece do pracy...a Przyjaciel to przyjaciel i nawet jak jest mężczyzna...;) wtedy mozna popatrzec na wszytko z innej strony ... duzo słoneczka wam dzis zyczę...a tak przy okazji dziewczyny skad jestescie? ja Ślask ale mamy tu tez dużo słonca nie tylko czarne chmury... :)

Zmysłowa 👄 a ja uwielbiam przydługie wpisy:) Tak, przyjaźń ważna. Jednak zaczynam być ostrożny w przyjaźniach damsko-męskich. Do niedawna byłem bardzo ufny temu, bo wydawało sie, że wszystko jest jasne, a jednak nie... Teraz najbezpieczniej jest się przyjaźnić z zakochanymi mężatkami:) Reszta to tylko koleżanki, zwyczajnie, bez żadnych zwierzeń i głebszych dyskusji o życiu;)

a tu co wszyscy spią??? 😴 bo jakos straszna cisza tutaj ,ja dzis jeszcze na chwile musze do pracy skoczyc a potem racuchy ,herbatka cynamonowa i moje koleżanki dwie z synami 3 latkami-oj bedzie sie działo... pozdrawiam

Witajcie kochani :) wrescie dorwałam sie do kompa:) dzisiaj kolejna impreza rodzinna;) oj bedzie pite;) A co do przyjazni damsko -meskiej?? no juz kiedys pisałam na ten temat;) taka przyjazn jest wspaniała,ale w tedy kiedy i jedno i drugie ma kogoś ,ja nie wiem ale z czasem ta druga osoba moze sie zacząc angazowac ,chyba ze na początku wszystko zostało powiedziane:) zreszta ile jest przypadków takich pezyjazni tak kazdy ,jest osobliwy i jedtyny w swoim rodzaju:) ale takiego faceta przyjaciela fajnie mieć:) zawsze mozna mu sie wypłakac w mankiet:) no dobra lece nakrywac do stołu .Pozdrawiam:)

cordula - po budyniu juz ani sladu niestety,zrobilam sobie wczoraj uczte z moja bratanica i wszystko zjadlysmy ;) biegnacy - a ja dzisiaj bawilam sie z kotkiem znajomego - sliczny pers,wygladal jak Garfield!:D na zime to takie stworzonko jak znalazl,tez lubie kotki sa takie miluuusie ;) Kacha!ja te same tereny :D buziaczki z poludnia Polski!!! Aalex 0 swieta racja ,ze do przeszlosci nie ma co wracac!!!!!!!!!i nie ma co za siebie sie ogladac i wzdychac co by bylo gdyby bylo ...bla bla bla papatki