Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joluchna

stosował ktoś ...

Polecane posty

Gość Joluchna

Globulki Pimafucin ?

Gość Joluchna
pytam ponieważ mam z nimi problem , a mianowicie nie moge ich włożyć :(staram sie rozluźnic mięśnie pochwy ale nic z tego ,nie daje rady tam pisze żeby włożyc jak najgłębiej ( to oczywiste ) a mi nawet ten czopek do połowy nie wchodzi :( może mam za gruba błone czy cos , jak myslicie a może źle wprowadzam jeżeli to wogóle możliwe ?

Gość Może jesteś
zestresowana. Te globulki wprowadza się wyjątkowo łatwo, bo mają kremową konsystencję i dobry poslizg. Rozluźnij się i przestań bać, że coś sobie przebijesz. Jeszcze jedno - są skuteczne w leczeniu grzybicy i mają średnicę znacznie mniejsza niż najmniejszy tampon dla kobiet , które jeszcze nie współżyły

Gość Joluchna
staram sie rozluźnic ale jak widac nie bardzo mi to wychodzi :) fajnie , że znasz sie na rzeczy , spróbuje jutro . A co do tamponów z nimi było tak samo , kupiłam rozmiar mini i nic również wejśc nie chciało . Masz racje cały czas sie boje , że ''coś '' sobie przebije i dlatego nie mam odwgi wepchnąc dalej . Może jutro sie przemoge :)Dzieki za porade i pozdrawiam !

Spróbuj włożyc globulke w pozycji leżącej- powinno być łatwiej. Te globulki są rzeczywiście bardzo łatwe do włożenia. Hmmm, skoro badał Cie ginekolog przed przepiesaniem ich to widział jaką masz błonę i czy bedziesz miała problem z jej włożeniem. Musisz sie rozluźnić i próbować :) kiedys sie uda :) Pozdrawiam 🌻

Gość kajaa88888888888888
czy ten lek pomogl? jaies skutki uboczne?