Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskaweczka19

DARMOWE PUDEŁECZKA Z LUSTERKIEM NA PIGUŁKI ANTY-zamówcie sobie

Polecane posty

weszłam w kontakt i napisałam do nich zapytanie o możliwość dostania pudełeczka ale jeszcze nie odpisali;/

Gość kurdee..
Heja, dziewczyny jak wejsc na te pudelka ze stronu scheringa, bo mi sie ta strona nie otwiera:( (kasuje to po php, ale wyswietla mi sie glowna strona scheringa, nawt jak wpisze adres z pudelkiem na koncu to tez glowna sie otwiera...)

odpisali mi dziś że wysla ,nalezy podac adres i rodzaj pigułek:)

Gość a ja pisałam do nich
w sprawie tabletek Jeanine. Miałam kilka pytań i jak mi odpisali to zapytali czy nie chciałabym do tych tabletek pudełka ochronnego

Gość o ja o ja
normalnie zajebiste te pudełeczka! Kurna, lepsze niż kiedyś arafatki, pasażerki, piramidy itp....

napisali mi ze nie mają pudełek akurat do harmonetu,ale i tak wyślą

Gość a tak wogole
a ja do nich napisalam, odpisali ze wysla wciagu 7 dni i nic a juz trzy tyg. minely

Gość no ja tak samo...
już prawie miesiąc i nic, żadnej przesyłki :(

Gość a tak wogole
olali nas

Gość małućka
Przepraszam ... któraś dziewczyna napisała "Wjedz na glowna strone i na link kontakt. " Klikając na kontakt wyskakuje mapa ... dojazdu nie ma żadnego linku z mailem do nich !! Prosze o adres aby zamówić pudełeczko :)

Gość no ja tak samo...
no właśnie, olali i tyle :( heh..........

Gość małućka
Taak tylko że ja na tej stronie zamawiałam pudełeczka jakieś 2 miechy temu !! I niiiiiiiiiiiiiiiiic !! a na tej którą któraś podała dziewucha http://www.schering.pl/pudelka.php niestety sie nie otwiera a jak klika się na strone główną i na kontakt same sprawdzccie sobie na tek stronce !! O właśnie zacytuje : O MAJN GOD Wjedz na glowna strone i na link kontakt. Napisz do nich jakie chcesz pudelko. Niestety to nieprawda :( co tu piszecie !

do beznadziejne.... ja też nosiłam tabkletki w portwelu...mo i byłoby ok gdyby mi tego portwela nie ukradli!!! to byl dopiero problem, a ja 400km od domu i bez rcepty ani tabletek...ból na maxa. zamówcie sobie pudełeczka-są ok.

A moim zdaniem pudełeczka sa bardzo ładne i praktyczne. Są z grubego plastiku i maja w środeczku lusterko. Niestety nie pasują na wszytskie pigułki, lecz tylko na te produkowane przez firme schering np . Logest , Jasmin. Ja dostałam takie pudełeczko miesiąc temu i jestem bardzo zadowolona. Pudełeczko nic nie kosztuje i przesyłka tez jest za darmo:) Świetnie sprawdza się w podróży, nie trzeba się wowczas martiwc ze pigulki się uszkodzą - a wiadomo w plecaku łatwo o zgniecenie takich malutkich tableteczek. Z tego co zauważyłam nowe pudełeczka pojawiają się na stronie na poczatku miesiąca. Wszytskim chętnym radzę więc zaglądać na stronkę na poczatku czerwca. Pozdrawiam.

Gość małućka
😭 dlaczego jeszcze go nie dostałam ?? zamawiałam w marcu :( i nic echo olali mnie i tyle :(

Gość ło mosz...
mnie też olali.... :(((

Gość amorek82
a gdzie na tej stronie mozna je zamowic? :)

Gość malućka
Strona : http://www.ginweb.pl/p_dodaj.php jeśli będzie pisało ilość dostępnych pudełek < np 30 > to wtedy klikasz na zamów pudełko i już tylko wypełnienie ankiety i na tym koniec :) P.s ja zamawiałam hmm chyba w marcu i mnie olali :/ Tobie też to może sie przytrafić ! ale powodzenia ;)

Gość tak se pisze
buu, tez chce takie pudeleczko, moja siora dostala jedno z rozdawanych na plazy i sprawdza sie nawet na cienie do powiek, pedzelki i takie tam

Gość mmx
Czesc. Mam do sprzedania jedno opakowanie Cilestu 1x21 i dwa Marvelonu 2x21. Jak ktos jest zainteresowany to niech pisze na maila.Napewno sie dogadamy. martha_1983@o2.pl

Gość maladuszyczka
ja też chcę takie pudełko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buuuuu olali mnie w marcu wysyłałam moje dane na pudełeczko :( :( :( czy ktoś pomoże ?? może któraś ma 2 takie pudełeczka ??

Gość malućka
buu dostałam na ... yasmin ... chciałam o diane a tu ci na yasmin jak któras ma na diane chętnie podam swój adres a p.s czy któraś z dziewzyn chce te na yasmin ?? ;) piszcie pozdrawiam

Hej!!! Ja tez mam pudelko na logest i jak ktos chce to moje je oddac bo ja teraz zazywam Regulon.Jak ktos potrzebuje to niech pisze! Najlepiej byloby zeby to byla osoba z Krakowa i odebrala osobiscie bo po co poczta ma na nas zarabiac...;-

banka wstanka, a czy harmonet zmiesci sie w pudelku na logest ? bo nie mam pojecia, a tak sie sklada ze jestem z krakowa i przydaloby mi sie takie pudeleczko..