Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koszalinka

Wymieńmy się kosmetykami których już nie używamy

Polecane posty

karuzela przeczytałaś moą wiadomość? może cie interesuje jeszcze coś innego?

karuzela przeczytałaś moą wiadomość? może cie interesuje jeszcze coś innego?

karuzela----moze cos cie zainteresuje z mojej listy w zamian za ten krem neutrogeny??Moja lista jest wyzej;)

Gość Dopia
ma ktoś może fajny puder do cery mieszanej lub róż do policzków ch ętnie się za niego wymienie,moja lista wyżej

Gość zakrecona
Jutelka..............te cienie są matowe czy perłowe? Jak matowe to jestem zainteresowana

Gość zakrecona
Jutelka..............te cienie są matowe czy perłowe? Jak matowe to jestem zainteresowana

Gość AgAdKa
hej nie bylo mnie tu wczoraj ani dzis bo bylam na pielgrzymce..wchodze..i co widze:O...pewnie kazdy sie domysla...teraz chcialam zdementowac plotki na moj temat... jesli was tak wszystko bardzo interesuje to wam powiem....mam rzeczywiscie 18 lat....i meza....bez slubu..ale kto powiedzial ze tylko po tym jednym papierku cos sie zmieni..jestesmy razem i spodziewamy sie dziecka...jak was to dziwi to juz trudno..... nastepna zecz to to ze sie unioslam..unioslam sie poniewaz dziewczyna przeslala do mnie blyszczyk....byl pekniety....wcale nie uwazalam ze zrobila to specjalnie ale moglo tak byc wiec zapytalam...po 10 dyskusji z nia ta ten temat zdenerwowalam sie....niepotrzebie..ale taka juz jestem.... przpepaszam dwie osoby ktorym paczki nie dzoszly....to nie moja winia..wiem ze reszta...czyli 12 osob jest zadowolonych....to nie moja wina ze nie doszly paczuczki...proponowalam ze wysle cos wzamian....ale zrezygnowaly..uwazam ze nic wiecej nie mam do dodania.... co do tego jak rozglosiliscie mit o mnie to juz wiem ze nie mam co robic na ttym forum bo zrobilyscie ze mnie .....nie powiem co.....blam z wami chyba od 10 strony....przykro mi...bo naprade podobal mi sie pomysl na te forum.....brawo koszalinka...ale domyslam sie ze teraz beda sie bali ze mna wchodzic w "transakcje",,,,,i ku twojemu zdiwieniu nie zmienie nicku------wrecz przeciwnie....... jak ktos ma jescze jakis problem zapraszam na gg...4206482.....wtedy pokonwersujemy na ten temat.....

Gość AgAdKa
hej nie bylo mnie tu wczoraj ani dzis bo bylam na pielgrzymce..wchodze..i co widze:O...pewnie kazdy sie domysla...teraz chcialam zdementowac plotki na moj temat... jesli was tak wszystko bardzo interesuje to wam powiem....mam zeczywiscie 18 lat....i meza....bez slubu..ale kto powiedzial ze tylko po tym jednym papierku cos sie zmieni..jestesmy razem i spodziewamy sie dziecka...jak was to dziwi to juz trudno..... nastepna rzecz to to ze sie unioslam..unioslam sie poniewaz dziewczyna przeslala do mnie blyszczyk....byl pekniety....wcale nie uwazalam ze zrobila to specjalnie ale moglo tak byc wiec zapytalam...po 10 dyskusji z nia ta ten temat zdenerwowalam sie....niepotrzebie..ale taka juz jestem.... przpepaszam dwie osoby ktorym paczki nie dzoszly....to nie moja winia..wiem ze reszta...czyli 12 osob jest zadowolonych....to nie moja wina ze nie doszly paczuczki...proponowalam ze wysle cos wzamian....ale zrezygnowaly..uwazam ze nic wiecej nie mam do dodania.... co do tego jak rozglosiliscie mit o mnie to juz wiem ze nie mam co robic na ttym forum bo zrobilyscie ze mnie .....nie powiem co.....blam z wami chyba od 10 strony....przykro mi...bo naprade podobal mi sie pomysl na te forum.....brawo koszalinka...ale domyslam sie ze teraz beda sie bali ze mna wchodzic w "transakcje",,,,,i ku twojemu zdiwieniu nie zmienie nicku------wrecz przeciwnie....... jak ktos ma jescze jakis problem zapraszam na gg...4206482.....wtedy pokonwersujemy na ten temat.....

Gość AgAdKa
sorki za bledy ale pisalam w zdenerwowaniu

Jestem za Agadka .... i uwazam ze to nie jej wina ani zaginione paczki ani pekniety blyszczyk....skoro chciala cos wyslac w zamian.... koniec klotni :))) Trusinko podaj maila to ci liste rzeczy wysle:) pozdrawiam:*

Jestem za Agadka .... i uwazam ze to nie jej wina ani zaginione paczki ani pekniety blyszczyk....skoro chciala cos wyslac w zamian.... koniec klotni :))) Trusinko podaj maila to ci liste rzeczy wysle:) pozdrawiam:*

AgAdKa------>BRAWO ! Tak trzymać! Podzwiam Cię za odwagę...;) karuzella a capella----->wysłałam Ci maila sylusia111------->zgadzam się na taką wymianę:D Podaj mi swój adres na maila, którego znajdziesz klikając na mój nick ;) możektoś jeszcze zechce się wymienić? tylko musze uaktualnić listę...

🌻 1. Palette, Instant Color - saszetka 25 ml z 1 parą rękawiczek i instrukcją użycia, nr 19, kolor Ciemny brąz 🌻 2. Vipera, Błyszczyk koloryzujący - Malinowy poemat (czerwony),okrągłe pudełeczko,zakręcane,do malowania palcem.........zostało 80% 🌻 3.Nivea Lip care, rose, ...zostało 1,5cm 🌻 4. Constance Carroll, 3w1-kompakt, nr1 Natural Cream (b. jasny).......została 1/4 🌻 5. Paloma, pomadka do ust , połyskujący ciemny róż.........zostało 3/4,czyli jakieś 2,5 c 🌻 6. Avon,wykręcana konturówka do ust w obie strony, kolor Rich Ginger (brązowy)...........zostało 2cm 🌻 7. Venita,lakier do paznokci,nr 57 (jaśniutki połyskujący beż)..............prawie cały (ubytek 1mm) 🌻 8. Avon, preparat przeciw obgryzaniu paznokci(czyli gorzki paluszek)...prawie cały 🌻 9.Bell, lakier szybkoschnący do paznokci, nr54-jasnoróżowy, perłowy,............zostało 2/3 🌻 10. Wibo,odżywka do paznokci z wapniem...ubytek 1mm 🌻 11. Joanna, odżywka Naturia z miodem i cytryną, do włosów farbowanych, suchych i zniszczonych.......z 200ml zostala 1/2 🌻 12. Kolastyna,Aktywator opalania w sprayu.......ze 150ml została ponad 1/2 🌻 13. Goldwell, Trendline, gel wax (wosk w żelu), normal, ........opakowanie 100ml,nie wiem,ile zostalo,bo uzyłam go tylko parę razy po maleńkiej porcji (cudny zapach!!!) 🌻 14. Dermaknel,krem 20g, zostało 4/5 🌻 15. Bell, 4 seasons, nawilżający błyszczyk do ust, nr4-opalizujący, kolor toffie...?.........zostało 2/3 🌻 16. Maybelline, Colorama, długotrwały lakier do paznokci, nr9 icing sugar (mleczny beż).......zostało więcej niż 2/3 o płyty pytajcie w mailu

karuzela------------ja niestety juz musze isc, ale jesli cos cie interesuje, to bede jutro po poludniu, nawet bym powiedziala ze wieczorkiem;)ale jestem chetna na ten kremik do rak;)a co lubisz??jesli nic z listy nie pasuje, to moze mam w domu cos innego??Zastanow sie. Moj mail to nika1232@wp.pl, daj znac jak co;)

karuzela------------ja niestety juz musze isc, ale jesli cos cie interesuje, to bede jutro po poludniu, nawet bym powiedziala ze wieczorkiem;)ale jestem chetna na ten kremik do rak;)a co lubisz??jesli nic z listy nie pasuje, to moze mam w domu cos innego??Zastanow sie. Moj mail to nika1232@wp.pl, daj znac jak co;)

karuzela a capella ---> pamiętam, że chcesz ten lakier. Ja pytałam (kilka stron wcześniej, czy masz jeszcze kaktusową odżywkę z AVONU??? AgAdKa ---> nie przejmuj się aż tak bardzo! Takie przypadki się zdarzają - ja do dziś nie wiem, czy moja pierwsza przesyłak dotarła do adresatki - nie odpisała :-( KASIA1 ---> doszło??? blond wamp ---> ponawiam pytanie o FUTURYSTĘ

Gość Dopiaa
ma ktoś może numer gg dominiki 1186?jeśli tak o mógłby mi podać,oki

Gość Jagabrz
Ja mam kosmetyki: - tusz do rzęs Avon (czarny, wzmacniająco-pogrubiający) - antyperspirant Lancaster (nowy), - fluid Avon Color Trend Bisque, - maseczka z mango - 2 kremy Delli, jeden do depilacji, drugi po (nowe) - rozne nowe i uzywane fioletowe i wisniowe lakiery do paznokci - mam koncowke "far away", mgiełka zapachowa - odzywka do wlosow imbirem i rozmarynem w sprayu - chłodzący żel pod oczy z aloesem Avon - pomadka Giordani Oriflame, odcień ,,scarlett" (czerwona, połowa) - cień Rimmel Cool Touch ,,Chili it" (zielonkawy, nówka) - eyeliner Lovely (czarny, z Rossmann) - próbki i inne... - numer ,,VITY" poświęcony cellulitowi Jagabrz (GG: 2887500)

Gość Dopiaa
ma ktoś może numer gg dominiki 1186?jeśli tak o mógłby mi podać,oki

karuzela a capella ---> pamiętam, że chcesz ten lakier. Ja pytałam (kilka stron wcześniej, czy masz jeszcze kaktusową odżywkę z AVONU??? AgAdKa ---> nie przejmuj się aż tak bardzo! Takie przypadki się zdarzają - ja do dziś nie wiem, czy moja pierwsza przesyłak dotarła do adresatki - nie odpisała :-( KASIA1 ---> doszło??? blond wamp ---> ponawiam pytanie o FUTURYSTĘ