Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koszalinka

Wymieńmy się kosmetykami których już nie używamy

Polecane posty

Hej Aniu -był zarezerwowany,ale zwolniła się rezerwacja,więc mam . Pozdrawiam.

oka, więc narazie ja go zamawiam, narazie wysłałam Ci ALOES maila buziaki :)

oka, więc narazie ja go zamawiam, narazie wysłałam Ci ALOES maila buziaki :)

Moja lista: Chętnie sie wymienie lub sprzedam taniutko - bluzeczka biała z czarnymi lamówkami-4zł - bluzeczka szara bezrękawnik-4zł - buty beżowe z podeszwa traperową -10zł - czarno-niebieskie takie przecierane skórzane na koturnie-10zł - czarne sandałki wsuwane na koturnie- 10zł - czarne skórzane buciki na obcasie,szpic kwadratowy-40zł - golf szaro-czarny z biały paskiem na piersiach-8zł - golf niebieski taki polarowy-6zł - kamizelka biała-6zł - bluzeczka czarno-szara z dużym dekoldem kwadratowym-9zł - kangur szary na zameczek bez rękawnik-7zł - spódniczka w kolorowe prązki na zamek-5zł - sukienka beżowa z krótkim rękawem-7zł - rękawiczki-3zł - granatowy sweterek na 3 guziki pod szyjką-8zł - bluzeczka niebieska zapinana na 2 guziki-8zł - szalik-prawie nowy-10zł - torebka -10zł - spodnie jeans-10zł - pasek wiązany-10zł - smycz do kluczy-5zł - apaszka różowa-5zł Dodaje: -płyta dvd z gazety:Co ludzie powiedzą? seria3-5zł -walkmen firmy Tompsonic bez słuchawek-10zł -maszynke do golenia dla pań ale sama rączka bez ostrzy(gilette)-5zł -zużyte karty telefoniczne magnetyczne( dla kolekcjonerów) -farba do włosów Pallet-średni brąz N3-nowa-całe opakowanie -8zł -koralik na żyłce-6zł -lakiery do paznokci po-3zł -dezodorant -2 razy użyty -płyty z muzyką Posiadam fotki więc moge przesłać chętnym

Aloes-dzięki za paczuszke i gtarisy:) Rosalinda-przed chwilka dostałam od Ciebie paczke ,dzięki wszystko mi sie podoba:)

#2/3 lakieru golden rose mini kolor perłowy jasny brąz #1/2 lakieru perłowego bordo firmy sterling #1/2 bezbarwnego mini lakieru do paznokci z kwiatuszkami firmy sterling #prawie cała odzywka do paznokci z jedwabiem Lovely #ponad połowa z 50 ml perfum podróbki napis na butelce Garden of flowers #ponad połowa perfum ze 100 ml podróbki z napisem Red flower # perfum w kremie ming shue z wymiany używany nie mój zapach #dezodorant oriflame TSUN LAI nowy #szminka z brokatem z gazety Bravo Girl # puder prasowany sensique nr5 zużycie ok.25% #puder prasowany JOKO nr18 zużycie znikome # podwójne cienie JOKO użyte w celu sprawdzenia koloru czyli zużycie znikome – kolor ciemnej rdzy i ciemny brąz z maciupkim brokatem #potrójne cienie Collection 2000 z jedwabiem kolor złoty i dwa odcienie brązu zużycie minimalne #cytrusowa kąpiel odświeżająca do stóp AVON zostało ok. 2/3 # olejek w sprayu do ciała AVON SSS zużycie ok.20% #1/2 płynu do higieny intymnej AVON #okularki #dwie bransoletki srebrne #pierścionek z czarnym oczkiem-ukwiałem #jeden kolczyk srebrny niestety drugi zgubiłam  #spinka motylki #woreczek na klucze #dioda święcąca do naklejenia na telefon # nowy strój kąpielowy w lamparcie cętki bikini #ksiązka ABC komputera Piotr Wróblewski wyd.Helion #”Współczesna polszczyzna” podręcznik języka polskiego dla szkół średnich J.Kowalikowa i U.Żydek-Bednarczuk # kaseta video \"STEP I ĆWICZENIA MIĘŚNI BRZUCHA\" Jane Fonda #pudełko na tabletki anty z lusterkiem Microynon #broszka AVON #pierścionek kwadratowy nie srebrny #połówka serca i serce na tasiemkę (nie srebrne) #drewniane koraliki # maszynka zielonkawa Gilette trzeba tylko kupić ostrza # ramka na zdjęcie Ubrania #sztruksowa jarmułka czy beret jak kto chce #czerwona bluzka firmy Sisters rozmiar S #bluzka zapinana na zamek z krótkim rękawem rozmiar S 100% polyamid #niebieska bluzka na ramiączkach rozmiar M 100% cotton #biała spódnica 100% poliester duży rozmiar trudno mi określić jaki to #spodnie Reportera GIRL ZONE rozmiar 28/32 #spodnie czarne z kwiatkami na końcach nogawek ¾ 77% viscose 18% nylon rozmiar 38 jeżeli ktoś chce zobaczyć zdjęcia to zapraszam na http://www.wizaz.pl/w-agora/view.php?site=ogloszenia&bn=ogloszenia_drobne&key=1107286764&first=1107855746&last=1107809665

#2/3 lakieru golden rose mini kolor perłowy jasny brąz #1/2 lakieru perłowego bordo firmy sterling #1/2 bezbarwnego mini lakieru do paznokci z kwiatuszkami firmy sterling #prawie cała odzywka do paznokci z jedwabiem Lovely #ponad połowa z 50 ml perfum podróbki napis na butelce Garden of flowers #ponad połowa perfum ze 100 ml podróbki z napisem Red flower # perfum w kremie ming shue z wymiany używany nie mój zapach #dezodorant oriflame TSUN LAI nowy #szminka z brokatem z gazety Bravo Girl # puder prasowany sensique nr5 zużycie ok.25% #puder prasowany JOKO nr18 zużycie znikome # podwójne cienie JOKO użyte w celu sprawdzenia koloru czyli zużycie znikome – kolor ciemnej rdzy i ciemny brąz z maciupkim brokatem #potrójne cienie Collection 2000 z jedwabiem kolor złoty i dwa odcienie brązu zużycie minimalne #cytrusowa kąpiel odświeżająca do stóp AVON zostało ok. 2/3 # olejek w sprayu do ciała AVON SSS zużycie ok.20% #1/2 płynu do higieny intymnej AVON #okularki #dwie bransoletki srebrne #pierścionek z czarnym oczkiem-ukwiałem #jeden kolczyk srebrny niestety drugi zgubiłam  #spinka motylki #woreczek na klucze #dioda święcąca do naklejenia na telefon # nowy strój kąpielowy w lamparcie cętki bikini #ksiązka ABC komputera Piotr Wróblewski wyd.Helion #”Współczesna polszczyzna” podręcznik języka polskiego dla szkół średnich J.Kowalikowa i U.Żydek-Bednarczuk # kaseta video \"STEP I ĆWICZENIA MIĘŚNI BRZUCHA\" Jane Fonda #pudełko na tabletki anty z lusterkiem Microynon #broszka AVON #pierścionek kwadratowy nie srebrny #połówka serca i serce na tasiemkę (nie srebrne) #drewniane koraliki # maszynka zielonkawa Gilette trzeba tylko kupić ostrza # ramka na zdjęcie Ubrania #sztruksowa jarmułka czy beret jak kto chce #czerwona bluzka firmy Sisters rozmiar S #bluzka zapinana na zamek z krótkim rękawem rozmiar S 100% polyamid #niebieska bluzka na ramiączkach rozmiar M 100% cotton #biała spódnica 100% poliester duży rozmiar trudno mi określić jaki to #spodnie Reportera GIRL ZONE rozmiar 28/32 #spodnie czarne z kwiatkami na końcach nogawek ¾ 77% viscose 18% nylon rozmiar 38 jeżeli ktoś chce zobaczyć zdjęcia to zapraszam na http://www.wizaz.pl/w-agora/view.php?site=ogloszenia&bn=ogloszenia_drobne&key=1107286764&first=1107855746&last=1107809665

Gość Narnijka
A ja mam do wymiany: 1.SPA Planet-algowa kapiel do ciała-150 ml, zostalo 80% 2.tonik Garnier-podstawa pielegnacji-z zywa woda z owocow-odswiezajacy200ml, zostalo 30-40% 3.puder rozswietlajacy Vipery(ten upiekszjacy sypki)-nowy(raz uzyty-ubytek niezauwazalny) Na razie tyle mam jeszcze co nieco ale teraz nie pamietam.. Czekam na propozycje!

Witam wszystkich. Wiem, że to topik z wymianą kosmetyków, ale zauważyłam, że zdarzają się też inne rzeczy więc postanowiłam spróbowac i zapytać o dość nietypowe przedmioty, a mianowicie o żywe roślinki do akwarium i wszelkie wyposażenie akwarystyczne. Może wy lub ktoś ze znajomych ma akwarium i nie wie co zrobić z nadmiarem roślin lub chce się pozbyć jakiejś innej rzeczy. W zamian mam kilka kosmetyków nowych i używanych. Jeśli więc ktoś bedzie wiedział coś o roślinkach to napiszę jakie mam kosmetyki i może się dogadamy. Pozdrawiam

*BODY Building Belt-masażer elektroniczny(30zł) *tusz do rzes \"faberlic\",uzyty kilka razy,swiezy(dostalam na gwiazdke inny)-20zł *perfumy AVONU pur blanca zuzycie 10%(17zł) *srebrna kredka do oczu,Oriflame: 11cm(8zł) *biala kredka do oczu Lovely,zastrugana raz(3zł) *żel pod oczy Ziaja ze świetlikiem,uzyty raz(4zł) *kredka do oczu\"wibo\",jasny fiolet,nowa(3zł) *pianka do wlosow\"Timotei\" z ekstraktem z odzywczej figi,zostalo2/3(7zł) *odzywka \"polysk jedwabiu\"Gliss Kur,uzyta raz(9zł) *lakier Inglot perłowy fiolet(7zł)-zyzucie 10% *maseczka Lirene intensywnie nawilżająca do twarzy zuzycie 40%(7zł) *czarny tusz do drukarki HP z dozownikiem(30zł) Filmiki: *Szkola uwodzenia 3 *Pogoda na jutro *Bad Boys2 *SimOne(super filmik) *Oczy aniola z Jennifer Lopez(tez polecam) *Garfield *Zly mikolaj *W 80 dni dookola swiata *Amelia *Basen *Efekt motyla *Dirty dancing 2 *Evelyn *Granice wytrzymalosci *Lepiej pozno niz pozniej(kom.romantyczna) *Zgromadzenie *Wszystko sie wali *Nowozency(kom.romantyczna) *Shrek1 *Shrek2 *Gdzie jest Nemo *Solaris *Recruit *100dziewczyn *Mrowka Z....... o inne filmy pytajcie moge miec....... KILKA INNYCH RZECZY: &tusz z dozownikiem do drukarki HP czarny 20ml &Cosmopolitan Virual Makeover(program do fryzur) &czerwona ramka na zdjęcie &mini organizer czarny(trzeba dokupic wklad z kartek) &6malutkich czerwonych zapachowych swieczek(rossman) &kadzidelka o zapachu drzewa cedrowego(zostalo 6) &maly czarny segregator na kartki formatu A5 Kuchnia Polska 1423 potrawy na kazda okazje na CD Smaczny krążek 3000przepisow CD \"Wszytstko o sexie\"-encyklopedia multimedialna(durex) KSIĄŻKI: Opracowania:”Sluby panieńskie”Fredry;”Zemsta”Fredry,”Lord Jim”J.Conrad,”Makbet”Shakespeare’a; Repetytorium z j.angielskiego-gramatyki z cwiczeniami,Jasinska,Jaslan,Woytowicz-Neymann(mam dwa egzemplarze) Opracowanie z historii,dla szkol średnich,klasa 2 Zbior zadan z chemii K.Pazdro „Anatomia i fizjologia człowieka(z El.fizjologii zwierzat)” W.Lewinski…..ksiazka pomocnicza dla kandydatow na akademie medyczne i uniwersyteckie wydzialy biologii CIUCHY: 1.golf rozmiar M,ladny odcien granatu w grube pionowe prazki,z dwoma kieszonkami jedna wyzej druga nizej,po przeciwnych stronach,kieszonki maja guziczki z kołka;(30zł) 2.Spodnie AMERICANOSs,na 164cm wzrostu,jasne,bezowo-popielate.rozm.cos jak S,stan idealny!!!(50zł) Mam do sprzedania KOZUSZEK w bardzo dobrym stanie,używany,ale mało.Brazowy,naturalny zamsz,bardzo cieply z futrem w srodku,mieciutki w dotyku Na osobe niska i szczupla: Wymiary:szer.w pasie 80cm;dlugosc 80cm,dlugosc rekawa 60cm. Jak ktos bylby zainteresowany przesle fotki na maila(90zł) oraz Ciemno zielone GLANY,oryginalne jakby poprzecierane,rozm.39(jest jak 40) w idealnym stanie,zalozone zaledwie kilka razy(130zł),markowe Globbtrotter Pozdarwiam Sylwia

Gość Narnijka
A ja mam do wymiany: 1.SPA Planet-algowa kapiel do ciała-150 ml, zostalo 80% 2.tonik Garnier-podstawa pielegnacji-z zywa woda z owocow-odswiezajacy200ml, zostalo 30-40% 3.puder rozswietlajacy Vipery(ten upiekszjacy sypki)-nowy(raz uzyty-ubytek niezauwazalny)-chce wymienic bo nie uzywam pudrów 4.perfumy Perceive w sztyfcie-kremowe-nowiuskie! 5.cienie do powiek Avon-duo. blekit z bezem-NOWE! 6.odzywak do wlosw Got So Blonde-nadajaca zloto-miodowy odcien wlosow 7.krem z wit.E Avon(dobre opinie na wizazu)!NOWY! Na razie tyle mam jeszcze co nieco ale teraz nie pamietam.. Czekam na propozycje aha szukam pomady ojca Grzegorza-bonidermu..moze ktoras z Was ma?Chetnie sie na to wymienie,albo na kosmetyki Fitomedu-ten boniderm mozna dostac w sklepie zielarskim,ale u mnie nie ma szukam tez kosmetykow herbe studio..lub prawdziwej wody różanej.I kosmetykow naturalnych co potrzebuje: -olejki naturalne -kosmetyki naturalne -wszelkiego rodzaju aromaty naturalne...glinki,blotka i takie tam -kosmetyki firmy Fitomed -kosmetyki z ekologicznego.pl -kosmetyki Apotheker Sheller -naturalne wody rozane -cos z serii Healing Garden Coty-jasminsensation(woda toaletowa blasam itd..) -olejek pichtowy, rozany

Gość Jagabrz
Narnijka, interesuje mnie: SPA Planet-algowa kapiel do ciała-150 ml, zostalo 80% tonik Garnier-podstawa pielegnacji-z zywa woda z owocow-odswiezajacy200ml, zostalo 30-40% Jagabrz gg:2287500

Gość Narnijka
A co masz na wymianę?Masz może cos z tych rzeczy co wymienila albo podbnych?Napisz prosze co masz..chetnie sie wymienie!

Gość Jagabrz
Moja lista: - tusz Yves Saint Laurent, volume effet faux cils, granatowy, parę razy użyty, http://www.wizaz.pl/w-agora/view.php?site=ogloszenia&bn=ogloszenia_drobne&key=1108414182&first=1108462356&last=1108404294 - pomadka Dior, Diorific, kolor: blackberry flash, zostało ok. 2/3, - tusz czarny ze srebrnym eyelinerem, Oriflame, parę razy użyty, - pomadka Oriflame, rose blush, użyta parę razy, - pomadka Avon, Violetta, zostało ok. 2/3, - mandarynkowy żel pod prysznic, Avon, nowy, - puder nabłyszczający Magic, avon, kilka razy użyty - balsam ultranawilżający Soraya, połowa - mleczko aloesowe, Ziaja, nowe, - krem 100% pielęgnacji (ten nowy, czerwone opakowanie), Ziaja, raz użyty - lawendowy peeling do stóp, Yves Rocher, zostało 1/3. - niebieska mała kosmetyczka Yves Rocher, używana, - próbki itd. - i pewnie jakieś inne rzeczy. Jagabrz gg:2287500

mam do wymiany farbe do wlosow: L\'oreal Excellence Creme-Ciemny Brąz

mam do wymiany farbe do wlosow: L\'oreal Excellence Creme-Ciemny Brąz

Gość kAAAArIIIIInKKKKKa
poszukuje kosmetyków: nivea young, perfecta, EVELINE (do cery trądzikowej) jeżeli któraś z Was posiada, mogę odkupić...lub za koszty przesyłki :P:P:P. (również pudry i fluidy- docery trądzikowej). suuuuuoper temat... a cio do płyty...wszystkie kapele metalowe (no prawie wszystkie poszukuje) mogę odkupić również discmana lub walkmana.

Gość milka_k
mam podklad L'OREAL TRANSLUCIDE, kolor nr16 BEIGE NUDE, uzyty jeden raz (nie moj kolor). chetnie bym wymienila na kosmetyki z serii Nivea Young albo na jakis krem z serii przeciwtradzikowej SVR, ewentualnie innej firmy, dla cery tradzikowej, wrazliwej. moj mail : mili_i@o2.pl pozdrawiam :)

mam tonik keep it fresh avonu-raz czy 2 uzyty-nie pasuje mi i juz+szminka reklamowana przez salme hayek-kolor wonderose-nawet nie otwarta-nie jest to ten sam kolor cow katalogu-widzialm u kolezanki-co do ceny mozemy sie dogadac-szkoda zeby lezaly jak komus sie moga pprzydac-piszcze na : diamentowa@tlen.pl p.s.mam tez inne kosmetyki ale uzywane i leza-np lakiery do paznokci-np srebrny yves rocher-3/4 buteleczki12mlowej

Gość Natalia_18
>>>>kaaaaaaariinkaaaaa Intersowałaby Cię może seria Eveline Pure Control na pryszcze itp sprawy , tj żel , tonik , i krem do twarzy ? Raz czy dwa użyte , do kupienia za ok 7 zl za sztukę , a kupione byly za ok 10 zł za szt????? Jakby co to odezwij sie , napisz do mnie na maila : dominicke@poczta.onet.pl Pozdraiwam

chciałam bardzo podziękować ALOES za przesyłkę;) jestem bardzo zadowolona - i jeszcze taka miła niespodzianka :) polecam innym użytkowniczkom wymianę/sprzedaż z tą Panią:)

Moja lista: Chętnie sie wymienie lub sprzedam taniutko - bluzeczka biała z czarnymi lamówkami-4zł - bluzeczka szara bezrękawnik-4zł - buty beżowe z podeszwa traperową -10zł - czarno-niebieskie takie przecierane skórzane na koturnie-10zł - czarne sandałki wsuwane na koturnie- 10zł - czarne skórzane buciki na obcasie,szpic kwadratowy-40zł - golf szaro-czarny z biały paskiem na piersiach-8zł - golf niebieski taki polarowy-6zł - kamizelka biała-6zł - bluzeczka czarno-szara z dużym dekoldem kwadratowym-9zł - kangur szary na zameczek bez rękawnik-7zł - spódniczka w kolorowe prązki na zamek-5zł - sukienka beżowa z krótkim rękawem-7zł - rękawiczki-3zł - granatowy sweterek na 3 guziki pod szyjką-8zł - bluzeczka niebieska zapinana na 2 guziki-8zł - szalik-prawie nowy-10zł - torebka -10zł - spodnie jeans-10zł - pasek wiązany-10zł - smycz do kluczy-5zł - apaszka różowa-5zł Dodaje: -płyta dvd z gazety:Co ludzie powiedzą? seria3-5zł -walkmen firmy Tompsonic bez słuchawek-10zł -maszynke do golenia dla pań ale sama rączka bez ostrzy(gilette)-5zł -zużyte karty telefoniczne magnetyczne( dla kolekcjonerów) -farba do włosów Pallet-średni brąz N3-nowa-całe opakowanie -8zł -koralik na żyłce-6zł -lakiery do paznokci po-3zł -dezodorant -2 razy użyty -płyty z muzyką Posiadam fotki więc moge przesłać chętnym Do Kariny- chcialas kupić discmena lub walkmena ja mam walkmena jesli jestes zainteresowana to pośle Ci fotke

1. Perfumki \"Inspiration Women\" (niewiele używane) 2. Zestaw dla fecetów \"Bond\" (nowy, jeszcze zapakowany) 3. farba \"londa\" - średni blond (w saszetce podwójnej) 4. Szampon z henną do brązowych włosów Timotei (nowy) 5. Lakier do paznokci \"Viva\" ciemny czerowny (nowy) oraz mnóstwo ciuszków i innych dodatków :)

Wróciłam :P hehehe do was moje drogie :D Zrobilam liste kosmetykow nie wiem jednak czy cos was z niej zainteresuje ale jednak zaryzykuje 3.SSS Avon peeling 1/3 4. 60-70% pudru Midnight Fost Avon 7. 3 kolorowe cienie Wibo roz + 2 odcienie fioletow 8. 50% pudru prasowanego Joko Pani Collection nr 103 uzywany pedzlem 10 Balsam do ciala 80% Believe Oriflame KILKA CIUSZKOW KURCZE NIESTETY NIE MAM JAK ZROBIC ZDJEC..ALE MOZE ZNAJDZIE SIE KTORAS KTORA PO OPISIE PRZYGARNIE CIUSZEK..:d:d 1. Bluza czerwona na zamek ze stojka rozmiar 34 z nalepka na lewej piersi 69 w takim jak sa znaczki Road 2.bluzeczka rozowa Army Girl taka z dziewczyna ubrana w militarne ciuszki dookola militarne znaczki z krotkim rekawkiem 34/26 3.Dzinsy zwykle granatowe z kieszeniami rozszerzane nogawki ladny splot p[rawdziwy granat jednak jest to duze 38 za duze na mnie a sa naprawde super np.do obcasow na zyczenie moge wymierzyc:D 4.Bluzka z dlugim rekawem kolor Fioletowy jakby ciemny roz...Big Star zwykla jedynie na srodku ma napis Big Star i na lewym rekawku naszyte rowniez rozmiar M 5.Bluza z kapturem na zamek bialo rozowa taki oldschool bawelniany Pozyczylam kolezance ktora mi ja rozciagnela i teraz jest za duza bylo 36 jest rozmiar 38:P 6.Dresowa szara kamizelka sportowa na zamek z lamowkami blekitnymi s/m 7.Dzinsy szwedy jasne ale jest to jakby prazkowany dzins ale ma przetarcia kroj spodni jak na zalaczonym obrazku jednak to nie te spodnie :P tylko pokazuje ich kroj:D rozmiar S/M

Gość fazowka
czesc dziewczynki!!!! oto moje rzeczy, za ktore chetnie sie zamienie * torebki ( rozne rodzaje) * husty ( rozne zwory) * ksiazki ( jesli ktos jakiejs szuka niech pisze) * męskie koszule * wazoniki * szminki do ust ( w kolorach czerwone, rozowe) i wiele innych rzeczy, moja ciotka z wujkiem wyjechali do anglii do pracy i tak im sie tam spodobalo, ze juz nie wroca, zapisali na mnie mieszkanie a zal mi wyzucic tyle zeczy :) jesli ktos jest czyms zainteresowany lub czegos poszukuje < czego nie wymienilam> niech pisze: fazowka@buziaczek.pl pozdrawiam

Gość kAAAArIIIIInKKKKKa
ana: blondynka_karinka@wp.pl kasienka..za ile??? wyślij na adres

Gość kAAAArIIIIInKKKKKa
fazowka jakie te husty???