Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iga22

ZESPÓŁ POLICYSTYCZNYCH JAJNIKÓW

Polecane posty

Gość Bercia28
dunia25 no co ty niem myśl nawet o tym ,że zemdlejesz wez ze sobą wodę i popijaj cały czas :-) dasz radę ojjj to nie dobrze ,że u Ciebie taki gorąc u nas też tak było a potem jak przyszły burze to są już 2 dni a dziś w nocy to było strasznie zresztą już słyszę ,że następna będzie :-( jeszcze raz udanej zabawy POZDRAWIAM GORĄCO :-):-)

Gość Bercia28
to znowu ja właśnie dzwonił mój mąż wraca już z tych Niemiec ale zepsuło im się auto a są dopiero we Wrocławiu nie żebym się cieszyła bo przez to wróci jeszcze pózniej ale niech wie ,że trzeba żonki słuchać mówiłam żeby nie jechał zresztą on i tak powie że to moja wina hihihi.... a co ja czarownica jestem czy co dobra idę dalej sprzątać odezwę sie pózniej papap:-)

Gość Bercia28
basiamm Trzymaj sie na pewno się niedługo uda ;-) wiem co czujesz i cokolwiek napisze nie pomoże najgorsze to rozczarowanie i kolejny zawód ...ale nic minie kilka dni i znów będzie szansa głowa do góry pozdrawiam i ściskam mocno;-)

dunia miłej zabawy,baw sie dobrze:) basiamm głowa do góry,kiedyś się w końcu musi udać.Ja pewnie niedługo do ciebie dołącze:(pozdrawiam

Gość idka20
basiamm przykro mi :( mam nadzieje, że długo się nie będziesz smucic i że w przyszłym cyklu będziesz już bardzo uśmiechnięta i szczęśliwa ;) dla mnie teraz wazne dni - dzisiaj 20dc,więc jeszcze parę dni i wszystko się wyjaśni...póki co ogromne nadzieję, w dodatku dodatkowo się nakręcam tym,że mam podwyższoną temp. więc dobry znak...Boże tak się boję rozczarować :( nesia póki @ nie przylazła teżnie trać nadzieji....wiem wiem,nie tak łatwo mysleć pozytywnie...z jednej strony się człowiek cieszy ma nadzieje, a z drugiej się boi.... a jak się uda???ogromna radośc i strach żeby nie poronić, bo niestety po CLO często się to zdarza :( a w dodatku mam małą macicę...ehhh póki co najważniejsze zajść w ciążę, a później będę leżała do góry brzuchem i nicnie będę robiła :)

Gość ja_biedna
dunia udanych baletów Ci zycze!!!! baw sie dobrze! i przycmij swoim ciezarnym blaskiem nawet sama pannne młoda :) !!! basiamm 3mam kciuki zeby nastepnym razem sie udalo!... nie od razu Kraków zbudowano jak to mowia!!!! :) idka20 - za Ciebie tez 3mam kciuki. ta temperaturka to dobry znak :) a co do malej macicy to sie nie przejmuj! juz dzidek Ci ja rozepcha... i zapomniesz ze mialas kiedys cos malego w ogole :D a mi mleko leci coraz bardziej... bez sensu. wcale mi sie to nie podoba! kobieta to ma jednak przesrane! jak nie uplawy, to okres, to teraz jeszcze mleko 4 miesiace za wczesnie!!! ...znajac moje szczescie to jak urodze Miłoszka to mi sie juz pokarm skonczy bo wszystko teraz wyleci. co do burz to wspolczuje tym ktore mieszkaja w tych nieszczesnych rejonach! ja bym pewnie umarla ze strachu. w moich rejonch jest natomiast duszno i prawie nic nie padalo... wiatry byly ale tez nie jakies szczegolne. najgorsza zmora sa te duchoty ,,,ale to oczywiscie pestka w porownaniu z tym co przezyli CI wszyscy biedni ludzie!

Gość Bercia28
Cześć wszystkim :-) U mnie znowu pada ...3 dzień :-( i zimno się zrobiło bardzo.Dziś jadę do mojej ciotki na kilka dni z rodzinką wiec nie będę miała netu i możliwości klikania z Wami:-( a chyba się uzależniłam od tego.Nie wiem na czym to polega ,ale pisząc czuje jakbyśmy sie znały od lat może dlatego ,że mamy podobne problemy:-) tak czy inaczej uwielbiam Was dziewczyny:-):-):-) i już tęsknię:-( piszcie jak wróce poczytam sobie Pozdrawiam i ściskam mocno buziaki papapa:-************

a ja jutro do lekarki po clo i pregnyl i od wtorku zaczynam nowy cykl prób:) moze tym razem................... miłego dnia

Gość aniasz75
Hej Dziewczynki!!! nareszcie się pogoda poprawiła!!!:) miałam dzisiaj bardzo miły dzień!!! moje kochanie zabrało mnie na wycieczkę, mamy w okolicy taki park miniatur zabytków dolnego śląska, więc w 10 min. byłam i na śnieżce, na zamku książ i w dusznikach zdroju, mówię Wam extra sprawa! a potem zabrał mnie na rybkę. Było super. jutro mam ostatnią wizytę przed laparo u mojej gin. ciekawe co mi powie.... Buziaki dla Was wszystkich!!!!!!

Gość aniasz75
sonia81, dalej sie nie otwiera :( ale za to znalazlam fajny prezent dla mojego... pilot na kobietę hihihihi

Gość aniasz75
Blondynka u lekarza - Niech mi pan pomoże! Trzmiel mnie użądlił! - Spokojnie, zaraz posmarujemy maścią... - A jak go pan doktor złapie? Przecież on już poleciał! - Nie! Posmaruję to miejsce, gdzie panią użądlił! - Aaaa! To było w parku, przy fontannie, na ławce pod drzewem. - Kretynko! Posmaruję tą część ciała, w którą cię uciął! - To trzeba było od razu tak mówić! W palec mnie użądlił. Boże, jak to boli! - Który konkretnie? - A skąd mam wiedzieć? Wszystkie trzmiele wyglądają podobnie a to tak na dobranoc i na dobry dzień!!

Gość juszka
Cześć dziewczyny, mam pytanie już miesiąc temu przestałam brać tabletki anty..., postanowiłam, że czas najwyższy pomyśleć o maluszku, ale pojawił się problem, w tym miesiącu nie dostałam jeszcze okresu, a to już ponad tydzień po terminie. Robiłam test, ale wyszedł negatywny:(, myślicie, że to normalne?Sama nie wiem co robić nadal biorę metformax 850 i zastanawiam się czy brak okresu to jakiś zły znak:( wizyte u lekarza mam dopiero za tydzień, ale najpierw postanowiłam poradzić się Was, bede wdzięczna za jaką informacje. pozdrawiam serdecznie i czekam na wiadomośc.buźka

Hejka :) Nie pisze ostatnio bo jakieś takie złe dni mam 😠 dostała ostatnio takiego szału na punkcie dziecka, ze az sie sama o siebe boje :P a to wszystko przez to ze 2 moje kolezanki urodziły dzien po dniu w tamtym tygodniu :( tak mi jest smutno :( chodzę do nich codziennie i patrze tak sobie na te maluszki i tak mi smutno ze ja jeszcze nie mam takiego malca :( co tu robic ?????? A do tego dzis @ masakrycznie boląca 😠 jestem na 6 tabletkach :( dzis 33 dc. Dzis juz myslalam ze wezmę clo od 3 dc ale narazie mysli mi przeszly powstrzymam sie jeszcze do pazdziernika ale od pazdziernika zaczynam ostrą walke o dziecko :) mam nadzieje ze długo ta walka nie będzie trwac bo chyba nie wytrzymam :( Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie :) trzymajcie sie zdrowo :)

halo dziewczynki u mnie 4dc i 2 dzień clo. chciałam Wam powiedzieć staraczki ze jest mega problem z pregnylem i lekami zastepczymi ja wczoraj cały dzień biegałam za pregnylem po aptekach i dzwonialam do hurtowni farmaceutycznych i kapa. znalazałm dopiero w Krakowie ale babka mi powiedziała ze ma tylko 2 ampułki więc tyle co mi trzeba ale zostawi tylko do dzisiaj... chwilowo kryzys zażegnany:) ale co dalej..

halo dziewczynki u mnie 4dc i 2 dzień clo. chciałam Wam powiedzieć staraczki ze jest mega problem z pregnylem i lekami zastepczymi ja wczoraj cały dzień biegałam za pregnylem po aptekach i dzwonialam do hurtowni farmaceutycznych i kapa. znalazałm dopiero w Krakowie ale babka mi powiedziała ze ma tylko 2 ampułki więc tyle co mi trzeba ale zostawi tylko do dzisiaj... chwilowo kryzys zażegnany:) ale co dalej..

Gość agnieszka0212-81
Witam Was cieplutko po małej przerwie niestety dalej mam brak netu w domu a w pracku nie zawsze mam czas..... niestety wróciłam z Częstochowy w sobotke ale sie działo pod wzgledem duchowym i strachu o nas bo burze były straszne prze to ze wymyło nas w nocy z namiotów bylismy we 4 to trzeba było jedna noc siedziec w samochodzie ale nie żałuję, przynajmniej duchowo sie naładowałam :) Ostatni raz byłam tam 8 lat temu na piechotke... było fajowo i wrzuciłam wtedy pieniażek do fontanny w parku pod klasztorem no i sie udało troszke to potrwało ale wróciłam jeszcze ... Ale dzis nie najlepiej sie czuje mam znów nerwa wkurza mnie zachowanie rodzinki mego męzusia nie odzywaja sie od tamtego czasu... i lipa ja sie z nimi nie pogodze bo nie mam siły choc strasznie mi to ciąży... koleżanki mi radza pogadaj inne nie rób tego a ja sama nie wiem czego chce... a Wy co bysci zrobiły? a zapomniałm dodac ze w tym miesiacu znów chyba nic nie wyszło bo piersi mnie tak bolą ze okres murowany w piatek:( Zawsze tak mam po lekach ze po połowie cylku już mnie napierniczaja a przed lekami tak nie byo.... jestem zła i jednoczesnie załamana:((((((

agnieszka nie musisz sie jakoś szczególnie z nimi godzić powiedziałaś o co ci chodzi jeśli zrozumieli to dobrze jeżeli nie to i tak nic nie poradzisz-swoje powiedziałaś po prostu przejdź do porządku dziennego i nie rozpamietuj tego bo bedzie Ci z tym źle aha zazdroszczę ci tego stanu ducha po pielgrzymce ja chodziłam 6 lat z rzędu ale ostatni raz byłam w 2004 r. i już bardzo mi tego brakuje ale zawsze jest coś........ może za rok........................

Gość kasiaj
Dziewczyny, jestem najlepszym najlepszym przykładem ,że z PCO da się żyć i można szczęśliwie zajść w ciążę. Oczywiście że nie jest proste, ale warto troszku powalczyć. Staraliśmy sie z mężem dobrych parę lat, od lekarza do lekarza. wreszcie trafilismy do jednej z warszawskich klinik i tam właśnie lekarze nam pomogli. nasza córeczka przyjdzie na świat na początku października. Nie traćcie nadziei.

Gość agnieszka0212-81
do Basiamm dzieki kochaniutka za dobre słowo duzo mi to dało obca osoba z dystansem spojrzy na wiele rzeczy inaczej:) Ja mam kontakt z siostra zakonną ale tylkpo mailowy w tej chwili bo wyjechała do paryza ale wczesniej chodziłam do niej kilka razy na rozmowe sporo mi to dało tylko teraz ona pisze żebym to ja wyciagneła ręke ale juz znacie moje zdanie na ten temat... Do Kasiaj kochana ja klikam też z wawki powiedz gdzie sie leczyłas? ja chodze obecnie na karowa teraz do kliniki bezpłodnosci. wczoraj dowiedziałam sie przypadkiem że jest jakas dobra klinika ale prywatna na ul.grzybowskiej na tyłach basenu delfin czy cos takiego Choc moja droga zaczęła sie w styczniu tego roku, krótko to trwa w porównaniu z innymi które pisza, ale choc leki działaja padło mi na psyche i lipa:( Biore clo i bromergon bo oprócz pco mam jeszcze hiperprolaktynemię. Z góry dziekuje za wszystkie posty Pozdrawiam wszystkie dziewuszki aga

Gość idka20
dunia coś się nie odzywa po tym weselu....?? a ja sobie czekam...24dc czekam do poniedziałku - albo ciąża albo @ :( zaczęłam od dzisiaj mierzyć temp. dopoch. i o 6 miałam 36.7 a po 8 36.9 wiec chyba zbyt małe, by mogły swiadczyć o ciąży :( no ale coż, poki @ nie przyszła jest nadzieja...

jestem jestem;) i czytam co dzień ale jakoś nie mam o czym pisać i pustkami powiewa:( po weselu,poprawinach i klinie poniedziałkowym dochodzę do siebie:D zmęczenie jakby nie było odczuwam,dość długo w każdym dniu posiedzieliśmy i nawet tańcowałam trocha:D :P śmiesznie musiałam wyglądać ale co tam:D pojadłam że strach myśleć za te 3dni ile dziś u lekarza waga podskoczy bo mam wizyte w swojej klinice :P jedziemy na 15;30 idka,basiamm no kurde życzę Wam tego zaciążenia wreszcie bo Wy tu ostatnio częściej niżeli reszta no i Agnieszce,wymodlona,duchowo nastawiona to może Bozia da prędzej niż myśli;)

Gość repetytorium
Czesc dziewczynki:) Ale tu pustkami wieje:( nawet poczytac nie mam za bardzo czego po wolnych dniach:P ale w sumie u mnie tez nic ciekawego:P hihihih jestem teraz wkurzona bo przegralismy i w siatke i w reke:/ wrrrrrr.... U nas na topiku teraz tylko ciazowe tematy wiec nie mam o czym pisac ale lubie was podczytywac:) zastanawiam sie gdzie sa wszytskie dziewcznyki? i Surfitka nas teraz tez bardzo rzadko owiedza- pewnie siedzi na topiku o mamuskach:P🌻 Zauwazylam, ze ostatnio moj organizm bardzo magazynuje wode- niestety:( czuje sie jak balon, wczoraj tak napuchly mi rece i stopy ze prawie lazic nie moglam:/ stawiam na upaly- ale jednak jest to bardzo denerwujace!:/ tak mi brzuch wczoraj wywalilo ze musialam chodzic w rozpietej spodnicy:P hihihi Dziewczynki udanych urlopow iwracac do nas szybciutko bo nam topik umrze:(

Gość repetytorium
Duniu widze, ze dzis ci stuknelo rowno 3 miesiace do porodu:) super, gratuluje:) 🌻

Gość repetytorium
tak dla przypomnienia :) Tabelka Staraczek PCOS-ek Nick...................Wiek........Rozpoczynam starania...Miejscowość Pierniczek_83.......24...........oby jak najszybciej.......Kraków Ejmi....................25..........w 2008 roku.................Ostrów Maz markotka.............23..........28.06.2008r............ ..... Konin A_psik ................23 .........grudzień 2005 .............Częstochowa basia.mm ............27 ..........wrzesień 2006 .............Tychy mama Samiego ......28 .........styczeń 2007 ...............Częstochowa agasaw31............31..........lipiec 2007...................Warszawa fafforek..............24..........wrzesień 2007...............Wieluń/Sko Astat..................35..........marzec 2008...................Kraków ankra50...............28.........listopad 2008..................R-sko choineczka..........22..........styczeń 2009.................Gliwice repetytorium.......23..........nie wiem..(za rok?)..........Olsztyn asiulka 1981.........26..........październik 2007....Wyszków k/Wa-wy aniasz_75............33.........jakieś 2 lata.............Jelenia Góra Martushia2007......22.........pażdziernik 2007........... LBN Tabelka Szczęśliwych Mamusiek PCOS-ek Nick .................Wiek......Starań .Dzidzia....Miejscowość.. Poród Surfitka .............28.........5 lat....C............Kraków/NY..14.06.08 mama Samiego .....28..........0.......M ...........Częstochowa17.02.05 agasaw31...........31..........0.......M............Szcz ecin18.11.03 dunia25..............26.........8mies...............Kraś nik k.Lublina11.08r. kitka76 .............31........1,5r...................Gdynia........ .24.10.08 Let...................28.........0,5r....chłopiec......P oznań.....08.07.08 balbiina..............24.........2,5......?............Częstochowa....19.02.2009 foczi78 ..............29 ........1,5 r....?............Warszawa.......02.2009 Ola_K-P............26..........2mies...............Warszawa.....02.03.2009 ja_biedna.........23.............1 mies .......???.....sko........24.12.2008 Prosze o powpisywanie sie nowych kobitek i jak cos o zmiane danych tych juz powpisywanych:)