Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o tym w jaki sposob jak zerwałam z facetem?

Polecane posty

Gość gość

"Hej :) Nie byłam pewna czy możemy teraz swobodnie pisać smsy, więc postanowiłam napisać do Ciebie tego maila. Chciałam Ci to powiedzieć przez telefon żeby z Tobą o tym szczerze porozmawiać, ale pewnie nie mogłeś swobodnie rozmawiać po pracy. Chodzi o to, że od niedawna się z kimś spotykam i nie ukrywam, że zaczynam się w to powoli angażować. Jak dotąd nie chciałam się z nikim wiązać na poważnie, dlatego też romans z Tobą mi odpowiadał, ale postanowiłam tym razem spróbować i zobaczyć co wyjdzie z tej nowej znajomości. Nie ukrywam, że było mi z Tobą zawsze bardzo cudownie w łóżku i nie tylko i absolutnie nie żałuje tego czasu, który ze sobą spędziliśmy :) Jednak od pewnego czasu jakoś się nie układało między nami, choć nadal nie wiązałam z naszą znajomością większej przyszości , ale po prostu ostatnio popsuły się relacje między nami i przyznam, że trochę mnie to zniechęciło i to także jest powodem mojej decyzji. Jednak nie mam do Ciebie o to żadnych pretensji, albo żalu i nie chciałabym żebyś w taki sposób to odebrał bo pewnie wynikało to też trochę z mojej strony. Życzę Ci wszystkiego co najlepsze bo uważam, że jesteś bardzo fajnym i wartościowym facetem :) Ania" XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Zależało mi na nim, ale raz sie do mnie przyblizal, raz dystansował i miałam tego dosc. Waszym zdaniem wyszlam z tego z twarza?

Gość gość
napiszcie proszę, bo jestem teraz tym wszystkim strasznie podlamana :(

Gość gość
Trochę słabo zerwać przez maila ...

Gość gość
No tak, ale skoro od kilku dni sie nie odzywal ( i ja tez nie) i nie odebral telefonu to postanowilam mailem. A zreszta przez telefon albo osobiscie balam sie ,ze mu puszcza emocje i sie rozplacze np.

Gość gość
No to w sumie czym Sie przejmujesz , nie chciał gadać to moze niestety tak chciał zerwać , niestety to jest częste ze po prostu ktos przestaje sie odzywać .

Gość gość
dziś Bardzo słabo. Tylko i wyłącznie osobiście, twarzą w twarz.

Gość gość
Że mu puszczą emocje? Uciekaj póki możesz, wyjedź z miasta, zmień nazwisko, albo udawaj że go nie znasz

Gość gość
Ale wyszlam w miare z twarza jak to napisalam?

Gość gość
Despi, dobrze zrobilas. Wkoncu po trzech latach bycia kochanka. Mam nadzieje, ze tym razem bedziesz sie trzymac. Chociaz mysle, ze napisalas mu o tym kolesiu tylko po to, zeby on jeszcze cos kombinowal. Na to tak naprawde liczysz. Kiedys tez juz niby z nim zerwalas, ale jak sie odezwal to polecialas. No, ale moze tym razem dojrzalas do tego.

Gość gość
To on z tobą zerwał, a ty Srasz w majty z żalu, więc nekasz go mailami mam nadzieję że zmieni adres