Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

curry konserwantem? Ugotowałam rosół w piątek a dziś jest jeszcze dobry.

Polecane posty

Gość gość

Ugotowałam w piątek rosół na indyku, i jak zawsze wlewam do niego sos sojowy jasny do smaku zamiast syntetycznego maggi i curry bo lubie rosół z curry - moja mam tego nigdy nie robiła bo tata nie przepada za ta specyficzną przyprawą i jej rosół często na 3 dzień już był lekko skwaśniały - taki miał inny posmak na końcu. Natomiast ja właśnie odgrzałam swój - fakt że zaraz przed włożeniem gara do lodówki wyjęłam pietruszkę i selera bo podobno one powodują kwaśnienie ale mimo wszystko 3 dni w tym pierwszego stał ładnych 7h na kuchence a w domu 23 stopnie to całkiem dobry wyniki - rosół ma identyczny smak ja świeży. Więc chyba coś jest w tym curry.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×