Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szam

Może się poznamy?

Polecane posty

> majesta, nie narzekaj, już my sobie okazję do świętowania znajdziemy!!! gwarantuję! A imieniny mam bodajże 29 listopada, bo to św.... jest! > wysłałam zdjęcie Justa - dostałaś???? przed chwilą dopisałam posta i nie wszedł - nie wiem co schrzaniłam, ale jakoże robię 5000 rzeczy na raz, to nie dziwota;-) i mi tu o mojej (domniemanej) urodzie nie wypisywać, bo mi się jeszcze bardziej fałdy na brzuchu powiększą;-)

Słonko, mnie zawsze łikęt szybko mija, zdecydowanie za szybko ;) Szam, jakaś Ty piękna, taka pełna życia, wigoru... no taka radość życia z Ciebie przebija, że hej :) Zuzia taka słodka... do Ciebie podobna czy do ojca? Majesta, witaj kobieto o tajemniczym i zalotnym spojrzeniu ;) moje urodzinki będą trochę szybciej niż Magdy, już za 2 miesiące :)

>Justa, zgadzam się z Tobą co do Zuzi, a podobna jest po trochu do taty po trochu do mnie;-) sama nie wiem i nie umiem okreslić:-o

a teraz podeślę Ci moje ulubione zdjęcie naszej trójki, Zuzia+mój I.+ja:-D

Szam, jak mam skończyć pisanie skoro ciągle tu jestem? Robię pracę na 4 ręce-jestem tu i w wordzie i zajmuję się pocztą i i i nie mam żadnych zdjęć do wysłania 😭 Może i dobrze, bo kto by chciał mnie oglądać - nie jestem taką drobinką jak niektóre z was. Ale to dlatego, że mam taki a nie inny układ kości (ładna wymówka, hihi)

Justa no teraz to juz na forum mogę powiedzieć że OK. Fajna laska z Ciebie że się tak wyraże...oj album \"rodzinny\" sie powiększa. Dzisiaj pójde do kumpla na skaner to Wam coś jeszcze podrzuce :)

Justa gdzie te zdjęcia? przysłałaś mi puste emala no chyba ze ja nie wiem jak odbierać pocztę na tlenie( co jest bardzo możliwe) no nic przesłałam ci już swoje a talentu nie wiem czy da sie rozdzielić - a rozdawałabym garściami ale z przyjemnością pomogę w twoich doświadczeniach na tyle na ile będę mogła słonko serniczek z dodatkami typu rodzynki skórka pomarańczowa i czy na kruchym spodzie? wole zrobić taki jaki ci smakuje szam jak zwykle trudno orzech do zgryzienia wybrałaś dla mnie ale nie takie przeszkody pokonywałam proponuję pierś z kurczaka nadziewaną serkiem pleśniowym i natką piertuszki w sosie własnym ( bo taki najlepszy) do tego pałeczki surowych warzyw ( sezonowych ) biale winko hmmm najlepszye byłoby półwytrawne gatunek zostawiam juz tobie majesta pociesz siostrę ja przypaliłam pyzy na parze ale fakt nigdy nie ugotowałam tyle pomidorówki :D

>Słonko, wiem, wiem, ale my Cie na duchu podtrzymujemy i fluidy wysyłamy dobre - może przez to pisanie pracy lepiej pójdzi;-) Ty tutaj nie zalewaj, dobra.... Słonko, jesteś i już!!! ja się swoim wyglądem staram nie przejmować (chociaż jak na brzuch spojrzę to mi się przekleństwa na usta cisną różne) i raczej mankamenty w żart obracać:-D

jeszcze raz ja rozgadałyście się na 22 strony a ja tylko przeczytałam 21 szam ugotowałam w sobotę rosół i zrobiłam makaron z wiejskich jak a w niedzielę schabowe po mojemu niestety moja rodzinka nie lubi eksperymentów a za to przepadają za prostymi daniami od kkogo moge dostać zdjęcie? chętnie wyślę swoje - jak się poznać to do końca

Marysieńka > serniczek bez skórki i oczywiście na kruchym :) Przypaliłaś pyzy? Małe pifko! Pociesz się, że kiedyś zrobiłam ciasto (tiramisu) z pudełka -moja połówka (może raczej mój połówek?) stwierdził \"fajne coś\". Myślałam, że zapadnę się pod ziemię ze wstydu.

> mary, jak to było - z serkiem plesniowym (jakim) jak to w sosie własnym pietruszka? a może to o kurczaka chodziło:-o a umiesz robic pory pod beszamelem? jadłam i są wyjątkowo dobre! Moja rodzinka znosi dzielnie moje eksperymenty kulinarne, bo nie ma wyjścia. Ale raczej sobie je chwalą, w tygodniu noja przyszła teściowa gotuje potrawy regionalne i tradycyjne - ja szaleję w kuchni w weekendy only. A co to za kotlety wg twojego przepisu, ufffffffffffffff. zadałam Ci tyle pytac, że treaz to doipiero sie rozpiszesz, hihihihi/ A z ciast uwielbiam tiramisu, ale jeszcze nbie robiłam:-( zdjęcia na mój mail au_dela ... na tlenie poproszę...Tylko z zaznaczeniem ktoz zacz, bo juz mi się wwszystko myli:-O a co do wpadek kulinarnych, to ugotowałam ogórkową i nikt nie wpadł że to ogórkowa właśnie...

Witajcie kochane !!! szam , majesta, justa DOSTAŁAM ZDJĘCIA I WAM TEŻ WYSŁAŁAM - sprawdźcie pocztę !!! justa Twoich zdjęć nie mogę otworzyć niestety :) Widocznie nie mam odpowiedniego programu ale może masz jakieś inne to wyślij - będę czekała. Sorry że nie wysłałam moich w piątek ale wogóle nie działała mi poczta - dopiero teraz się ruszyła. I tak dziewczyny co słychać po weekendzie????

Słuchajcie zdjęcia justy otwierają się dopiero wtedy, gdy się kliknie na temat podany w mailu. Czyli jak otworzycie mail, to dodatkowo kliknijcie na temat i już. Działa, choc też nie mogłam otworzyć na początku. Witaj Daria!!!!!!!🌼 już biegne oglądać...

Dziewczyny ja też chcę wasze fotki ale swojej nie prześlę ,bo nie mam skanera,ale jak gdzieś się znajdzie to prześlę .marta_gluch@tlen.pl Mary- ja też muszę mieć rosół z makaronem w niedzielę ale już makaron kupny . Ja do 28 latek też prawie nie gotowałam ,a o pieczeniu to nie miałam zielonego pojęcia ,no ale po slubie trzeba było się przestawić ,co do gotowania to czasami trochę eksperymentuję ,ale pieczenie to robię takie proste rzeczy.

słonko dla ciebie 🌼 ale pifka nie pijam chyba ze będzie to redsik oj bardzo bym chciała spróbować karmi czy to jest wogóle dobre piwo? która próbowała niech dami znać bo oczywiście moi panowie (brat z tata) nie będę wydawać pieniedzy na śmieci i tak dotąd nie miałam okazji tego spróbować i ten serniczek już wyjmuję z piekarnika czysty i kremowy (kolor) i tylko poleję lukrem podam na ciepło więc prosze sobie łyżeczki lub widelczyki zabrać no i winko najlepsze półsłodkie

Gość wanilia
ja w tym momencie tez jestem tutaj i na tego typu stronie po raz pierwszy! pozdrawiam wszystkich, zwlaszcza ZAŁOŻYCIELKE TOPIKU :):):):)

Gość wanilia
ja w tym momencie tez jestem tutaj i na tego typu stronie po raz pierwszy! pozdrawiam wszystkich, zwlaszcza ZAŁOŻYCIELKE TOPIKU :):):):)

Gość wanilia

wanilia, pachniesz niezwykle smakowicie - witam witam i prosiemy ciepło - zaglądaj do nas. >DROGIE PANIE, obejrzawszy zdjęć mnóstwo + opisy waszego wyglądu+ to co juz o Was wiem = stanowimy kwiat polskiej kobiecości, mało tego, znacznie wykraczamy poza granice@!!!! jestesmy ponad przeciętną i ponad poziomy się wznosimy. Barmanie, nalej nam piwa, szamapana przynieście, a co tam. Wzniesmy toast!!!!!

Wiecie co ja raz zrobiłam pierogi i po ugotowaniu tylko ciasto zostało tzn nie rozkleiły sie tylko dałam za mało ziemniaków z serem i wsiąkły gdzieś i sostały tylko kształty pierogów puste w środku. A jeść to uwielbiam nalesniki, racuszki, placki ziemniaczane jak już wspominałam i ogólnie makarony pod kazdą postacią....zup nie lubie brrr, omletem nie pogardze też i wszelkiego rodzaju sałatkami. Miesa nie lubie tylko kurczaka ewentualnie ale dobrze przyprawionego bo ja lubie pikantne rzeczy. Daria dzięki za zdjęcia gdzieś Ty była że tak Cie opaliło bo mnie to słabo opala tzn strasznie szybko mi schodzi więc stwierdziłam ze szkoda czas marnować na opalanie :)

Szam, za fluidy dziękuję, od razu szybciej mi się pisze :) marysieńka>ale przycha!!! Karmi piłam, bardziej smakuje mi redds. Czy ja też mogłabym dostać Wasze zdjęcia? Mój adres to m_agdalena...też na tlenie. Swoich nie mogę na razie wysłać, bo nie mam jak. Jak będę mogła, to się pokażę.

Szam ot i każdy powód do świętowania jest dobry ;) Mary ja karmi nie lubie bo dla mnie piwo ma być jak piwo gorzkie troszke tak wiec mi nie smakuje, ani tez nie lubie jak niektórzy piwo z sokiem brrr. a karmi z tego co pamiętam to takie karmelkowe jest ale jak juz to wolę reedsa.

tak sie rozgadałyście że nie nadązam czytać wiec szam kurczak nadziewany serkiem pleśniowym taki jaki ci odpowiada czyli może ty być nazwyklejszy brie lub coś pikantniejszego są takie sery z zieloną pleśnią ( bardzo slone) lub pieprzem czy innymi przyparawami ale wtedy nie możesz duzo przyprawiać tą przyprawa która jest w serze + natka pietruszki i kurczak jest w sosie własnym choć może być ten tłuszczyk z lekką zaklepką i też bedzie dobrze a pory pod beszamelem są pyszne choc zależy od kucharki w jakiej postaci zrobi pory bo można pokroić lub w calości ale napewno ugotowane szam i magda wysłałam zdjęcia i powinny już dojść majesta dla ciebie specjalnie lasania z kurczakiem i warzywami aha winko białe wytrawne lub półwytrawne - wybierz sama komu jeszcze ugotować coś przepysznego

szam Dopiero teraz przeczytałam - jak to nikt nie chwalił twojego wyglądu ??? a ja??? Pisałam przecież w piątek że niezła z ciebie laska ! A twoja Zuzia jeszcze lepsza będzie !!! Mam małe pytanko do ciebie - jak to zrobiłaś że twoje dziecko zgodziło się wyrzucić zabawki ( ewentualnie rozdać???) - maja Madzia za diabła nie chce wydzać ani jednej i już mam ich w domu po prostu STOSY !!!!! marysienka Niestety nie próbowałam KARMI bo boję się eksperymentować - ja to cenię sobie zimne piwko z dużą ( właściwie to ogromną) ilością soku malinowego. wanilia Serdecznie witam -napisz coś o sobie. majesta Ja się tak wyjątkowo opaliłam - ale to zdjęcia z zeszłego roku ( w tym roku nie byłam opalona tylko się smarowałam samoopalaczem) - bo w zeszłym roku byłam kilka razy nad morzem - normalnie tak nie jestem mocno opalona. Teraz np. wogóle się nie opalam i nie ciągnie mnie to.

ale ze mnie blodi!!!:D wysłałam zdjęcia bez zdjec kobitki najmocniej przepraszam ale u mnie to normalne majesta dzięki za zdjęcie już wysłałam swoje

>mary, nie mam zdjęcia, nie wiem czemu - jest mail a zdjęcia brak:-O napiszesz mi przepis na te pory pod beszamelem??? I jak myslisz, do jakiego mięsa je podawać??? Znasz przepisy na jakieś dobre mięsko pieczone, jakies tajemne rzeczy, wiesz...? magda, a ja Tobie nie przesyłałam zdjęć??? >Daria, cśśśś, to fatamorgana, złudzenie takie, jeno o Zuzi to prawda!!! A Zuzia nie miała wyjścia - jej nie było w domu;-) A ja się opalać lubię - choć trochę....

A o mnie wszyscy zapomnieli. Nie dostałam żadnych zdjęć. I nie Szam > jego też nie dostałam

Magda35 Tobie też wysłałam moje zdjęcia i czekam na twoje !!!! marysieńka Nie mów już o jedzeniu PLEASEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo mi zaraz żołądek zwariuje - wsysa mnie już od środka a nic już nie mam do zjedzenia !!!!!!!!!! A jak jeszcze mówisz o tym kurczaczku z serkiem i o porach w sosiku - zaraz dostanę ślinotoku !!! I przyślij mi też zdjęcia - czekam !

Magda35 Tobie też wysłałam moje zdjęcia i czekam na twoje !!!! marysieńka Nie mów już o jedzeniu PLEASEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo mi zaraz żołądek zwariuje - wsysa mnie już od środka a nic już nie mam do zjedzenia !!!!!!!!!! A jak jeszcze mówisz o tym kurczaczku z serkiem i o porach w sosiku - zaraz dostanę ślinotoku !!! I przyślij mi też zdjęcia - czekam !