Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szam

Może się poznamy?

Polecane posty

Oczywiscie juz pdaje a Ty Szam czego sie napijesz???;)

szam, mi też dali umowę na stałe, ale nie wiem, czy w praktyce coś mi to daje... chyba nie bardzo. a co do Zuzi i jej zainetresowania chłopakami... ja mam wrażenie, że w dzisiejszych czasach dzieci w ogóle jakoś szybciej dojrzewają. wprawdzie sama interesowałam się chłopakami już w zerówce ;) ale z innymi rzeczami to wolałam poczekać ;) hubka, gdzie urlopowałam, to nie pytaj, nic ciekawego... żadnych 2 tygodniowych wyjazdów na Karaiby, nic w tym stylu ;) po prostu krążyłam między sopotem a domkiem mamy, odwiedziłam rodziców mojego Skarba (ale piękna ta Warmia...) i to wszystko. majesta, 6 kaw dziennie??? nie wyobrażam sobie tego... podejrzewam, że masz przez taką ilość kawy niedobór magnezu, co przyczynia się do nerwowości i palenia. niestety, wszystko się łączy ze sobą... marteczka już 8 rocznica ślubu? o ranny... podziwiam :) aura, witam... cóż, topik na początku był super, ostatnio jakiś przestój się zrobił... ale dziś znów gwarno i mam nadzieję, że idzie na lepsze :) tak, wszystkie tutaj się poznałyśmy :) jak nie masz słonka, to ja Ci posyłam trochę promyków z nad morza :) ayla, tego faceta na rolkach to trzeba było poderwać, w takich romantycznych okolicznościach się poznaliście... ;) wymusić na nim odszkodowanie w postaci wspólnego wypadu na kawę czy do kina... ;)

justa :D mówiłam ze na razie jestem z jednym którego równiez poznałam na rolkach, i nie zamierzam się bawić w trójkąty wiec odpuszczam a z resztą to mnie nawet specjalnie nie zainteresował, było to trochę zabawne a skutki tego zderzenia odczuwam do dzisiaj w postaci paru siniaków i wogóle zaszalałam w tym dniu bo dzisiaj mam zakwasy chyba wszędzie i nawet nie mogę czajnika z wodą podniesć bo czuję ból:p ale to nie jest powód zebym się dzisiaj tam niewybrała znowu heheh bo uwielbiam jeździc na rolkach:D

Ayla Cały czas pluję sibie w brobe że nie poszłam na dzienne. No ale juz po wszystkim. Mam nadzieje że obronię sie w tym roku i też chcę zaczą c od nowa głupia sprawa - ambicja. Ale jednoczesnie nie wyobrazam sobie życia beż szkoły - tez głupie.Nie uważasz? Justa dzięki za promyczki dotarły pogoda znacznie lepsza ale humor bez zmian. Prosze prześli mi więcej Promyczków :) może się polepszy

aura, kto jak kto, ale aura to piękną pogodę mieć powinna ;) przesyłam Ci więc mnóóóóóssstwooo słonecznych promyków :) i jeszcze kwiatki wiosenne na dodatek: 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 ja wcale nie uważam, że to głupie nie móc żyć bez szkoły, bo mam tak samo :) strasznie mi było smutno, że skończyłam oficjalnie naukę, studia... ale ja się nie poddam ;) uczę się teraz niemieckiego, zbieram kasę na studia podyplomowe, a może i na doktorat... aura, a co studiujesz? niedługo będę zmykać, więc życzę Wam udanego, słonecznego weekendu... niech ta wiosna w końcu na dobrze do nas zawita, słoneczna, ciepła i kwitnąca :)

Justa Studiuje zarządzanie i marketing (ale z wyboru a nie z braku alternatuwy czy pomysłu) Też uczę się języka - Angielski- narazie zrezygnowałam na czas sesji i obrony ale mam zamiar zdać FCE.Dzięki za kwiatki i promyczki dotarły i dzisiaj jest OK i pogoda i humor. Dzisiaj mam oddać II rozdział pracy dyplomowej (powinien być u promotora 3 tyg. temu) ale musze jeszcze dopisac kilka słówek , siedzę w pracy sama więc mam spokój i czas. A teraz o tobie co skończyłaś i czym zajmujesz sie teraz? A no i co masz zamiar studiować? POZDRAWIAM PS skąd bieżecie kwiatki i cytaty . JA TEZ bym chciała ale nie wiem jak Pomóż.

u mnie słonko :) wreszcie weekend moze coś cie wydarzy ciekawego. Niedługo juwenalia u nas ale nie wiem czy pójde, sie zobaczy jeszcze.... Aura cytaty sie robi w \"Preferencje\" a buźki, kwiatki to http://forum.o2.pl/emotikony.php chyba dobrze napisałam ;) To ja sie musze pochwalić bo ja mam zdany FCE i jakiś jeszcze ale zapomniałam :( Justa a moze na wakacje nad soline przyjedziesz co? .......od wczoraj nie pale :)

Majesta To sie chwali ( chodzi o palenie - stasznie śmierdząca rzecz, i o FCE) jeśli chodzi o miejsce na wakcjie to polecam Prudnik i okolice- JUSTA TO TEZ DLA CIEBIE, ale Solina tez fajna. Wysłałam właśnie prace dopuki nie przyjdzie mi potwirdzenie że jest ok to chyba spać nie będę.Wychodze już z biura bo chyba czas rozpocząć weekend POZDRAWIAM PA

Majesta To sie chwali ( chodzi o palenie - stasznie śmierdząca rzecz, i o FCE) jeśli chodzi o miejsce na wakcjie to polecam Prudnik i okolice- JUSTA TO TEZ DLA CIEBIE, ale Solina tez fajna. Wysłałam właśnie prace dopuki nie przyjdzie mi potwirdzenie że jest ok to chyba spać nie będę.Wychodze już z biura bo chyba czas rozpocząć weekend POZDRAWIAM PA

To się chwali MAJESTA( chodzi o palenie - strasznie śmierdząca sprawa, i o FCE) JUSTA jeśli chodzi o miejsce na wakacje to polecam Prudnik i okolice ale solina też OK Właśnie wysłałam prace dypl. dopuki nie przyjdzie potwierdzenie że jest OK to spać chyba nie będę. cała chodze z nerwów. Wychodzę juz z biura bo wreszcie czas chyba zacząć weekend. POZDROWIONKA

hej hej jakie plany na sobotę ? do mnie przyjedzie koleżanka z Warszawki , to pewnie kilka piwek się poleje :) a jutro znowy będą kłopoty ze wstaniem :) i dziwna suchość w gardle :) i kompletny brak koncentracji :) no i pewnie przy tych piwkach moje rzucanie palenie odejdzie w zapomnienie :D hehe... a jutro od nowa :D dobra , spadam nałożyc makijarz na twarz , pewnie gdzieś sobie pójdziemy , to trza by wyglądać jak człowiek , a nie jak zaniedbana kura domowa :) miłego weekendu

Gość malta

no i było tak jak przypuszczałam - kac jest , rzucanie palenia poszło w las i w ogóle :) ehhhhhhhhhhhhh........................ człowiek głupi , to potem cierpi :) no , ale zaraz będą frytki i jajo sadzone i sałata i potem już będzie dobrze :D

witam wszystkich:) justa niezłe niezłe to mi się podoba :D:D ale koszmarna pogoda chce mi sie spać i wogóle nudy straszne i na rolkach nie można pojeździć co by nowe sinaaki nabyć i trochę tłuszczyku spalić:( ehh Marteczka ale żyjesz, kwaśne mleko jest dobre podobno;)

no i witam po weekendzie, tak w ogóle :) aura, ja też studiowałam zarządzanie i marketing :) tyle, że po studiach odkryłam w sobie tyle różnych zainteresowań, że nie wiem, czy ponownie dokonałabym tego samego wyboru :) pracuję w zawodzie, nie jest źle... a podyplomowe chciałabym zrobić np. z reklamy. w czasie studiów bardziej interesowały mnie HR-y i z tej dziedziny pisałam magisterkę, ale od jakiegoś czasu zrobiłam zwrot ku marketingowi ;) majesta, hehe nad Solinę, bardzo chętnie, tylko, że jakoś w najbliższym czasie nie przewiduję wyjazdów w czasie urlopu... kasę muszę odkładać na dokształcanie, a niestety, nie da się na wszystko na raz... ale może kiedyś ;) gratuluję niepalenia, mam nadzieję, że wytrwasz :) a skoro już jesteśmy przy chwaleniu się, to ja mam wszystkie certyfikaty, od FCE po CPE i BEC :) teraz wałkuję niemiecki, ale jakoś mi to gorzej idzie... a tak w ogóle to wczoraj mieliśmy ze Skarbem koszmarnego pecha :( zgubiliśmy plecak, w którym on miał wszystkie dokumenty, a ja kosmetyków na ok. 150 zł (sprzedaję kosmetyki), drugie tyle będzie go kosztowało wyrobienie dokumentów i kart do bankomatu.... normalnie jestem załamana, czarna rozpacz.... dokumenty może ktoś odeśle, bo czasami tak robią, ale reszta... tyle kasy :(

Witam Was Dziewczyny 🌻👄 Serdecznie Justa he super ciekawe czy Szam to widziała,zarombiste to jest.;)

kochane wpadał na chwilę justa chce podziekowac za to cudo nie mam wogóle doświadczenia z komputerami chyba ze w psuciu ich i każda taka sztuczka wywołuje u mnie zdziwienie mam dla was pewna wiadomość w tym tygodniu będę wiedziała co z moją książką nie liczę na dużo ale mam wielką nadzieję że chociaz docenią to moje małe dzieło idę sprzątać po imprezie - zośki bylo i była rodzinka i znajomi i teraz jest cała kuchnia brudnych naczyń aha moja siostra zdała maturę !! biedactwo popłakało się ze szczęścia wieczorem opijamy pozdrawiam was i do usłyszenia aha witam nową osobę przepraszam że dopiero teraz uczynię nasz rytuał ( cholercia wyslowić się nie mogę ) witam cię chlebkiem i solą i obyś często do nas zagladała milo o nas pisała i radość w sobie miała cudownie ze jesteś zauważyłam ze ilość postów odstrasza nowe osoby bo myślą ze tu sami starzy znajomi i nikogo nowego nie wpuszczamy a my właśnie na odwrót bo \"nowi\" chętnie sa zapraszani i po krótkim czasie stają się \"starymi\" znajomymi pozdrawiam was wszystkich serdecznie pa

mam dla Was coś jeszcze: http://www.expression.philips.com.br/artes/venc2003/obra1flash.html to pożeracz myszek :) trzeba na niego najechać myszką i czekać... ;) właśnie wróciłam z policji, odzyskałam dokumenty i klucze, bo \"znalazcy\" się zgłosili, rzekomo nie znaleźli plecaka i kosmetyków, tylko same dokumenty i klucze... hmm... po drodze poszliśmy na komendę poprosić o obstawę, policjanci pojechali ze mną na miejsce spotkania i zrobili niezłą zasadzkę ;) nooo ta akcja była niezła, ale plecaka przy sobie nie mieli i wątpię, żeby policja potrafiła coś jeszcze w tej sprawie zrobić. ale i tak jestem pod wrażeniem, wczoraj byliśmy na innej komendzie, to nas olali po prostu... hehe tyle, że protokół to niezła ciekawostka, normalnie można mailami takie teksty wysyłać jako humor dnia :)

mam dla Was coś jeszcze: http://www.expression.philips.com.br/artes/venc2003/obra1flash.html to pożeracz myszek :) trzeba na niego najechać myszką i czekać... ;) właśnie wróciłam z policji, odzyskałam dokumenty i klucze, bo \"znalazcy\" się zgłosili, rzekomo nie znaleźli plecaka i kosmetyków, tylko same dokumenty i klucze... hmm... po drodze poszliśmy na komendę poprosić o obstawę, policjanci pojechali ze mną na miejsce spotkania i zrobili niezłą zasadzkę ;) nooo ta akcja była niezła, ale plecaka przy sobie nie mieli i wątpię, żeby policja potrafiła coś jeszcze w tej sprawie zrobić. ale i tak jestem pod wrażeniem, wczoraj byliśmy na innej komendzie, to nas olali po prostu... hehe tyle, że protokół to niezła ciekawostka, normalnie można mailami takie teksty wysyłać jako humor dnia :)

ja tylko się przywitać :) Witam :D :D :D nieczasowa jestem dziś , nie wyrabiam na zakrętach lecę mielone robić miłego dnia wszystkim :)

witam wszystkich chetnie bym do Was dołączyła ,ale nie jestem taka wygadana(a moze jakoś mi pójdzie ) 🌻 spróbuję

basiaa, witam :) skąd do nas przybywasz? :)

Marysieńka Wiesz to prawda bo na samym początku myślałam że to naprawdę jakiś zupełnie prywatny Topik i raczej nie powinnam się włanczać a wręcz nie powinnam nawet czytać Waszych wypowiedzi. Ale postanowiłam byc niegrzeczna i przeczytałam i napisałam.Dzięki za miłe przywitanie ale do chleba i soli czegos mi brakuje :) Justa Świetne zdięcia i jedno i drugie tyle, że przy drugim bardziej sie uśmiałam. Jesli chodzi o odzyskane mienie to gratuluję szczęścia do ludzi bo ja takiego nie miałam. Jak masz jakies śmieszne kawałki z protokołu to jestem pewna że wszystkie chciałybyśmy sie pośmiać.Kiedys pracowałam w sądzie i wiem że nawet komedię mozna napisać z przesłuchań i zeznań. Witam BASIAA Fajnie że jesteś, ja tez niedawno sie włączyłam do rozmówek ale mam nadzieje że nie jest źle. Przynajmniej ja czuję się tu dorze. Zyczę ci tez tak miłej konwersacji . A miła babka to za mało cos więcej prosimy!!!! POZDRAWIAM

a u mnie dzisiaj słoneczko piękne świeci , mam nadzieję , że tak już zostanie :) optymizm mój , który ostatnio gdzieś się zagubił , sam się dziś odnalazł :) ile takie słonko zdziałać potrafi i energii mam mnóstwo od samego rana no , ciekawe ile ta radość będzie trwać , hihihiiii........... Justa - dobrze , że odzyskaliście chociaż te dokumenty , a co do raportów policyjnych , to wiem , bo sama składałam zeznania na komendzie kiedyś i jak mi potem przeczytano całość to delikatnie ujmując - baaaaardzo zdziwiona byłam :D Basiaa - witaj w naszym gronie przemiłym :) , a do Marysiowego chlebka i soli dorzucam powitalną kawkę na dzień dobry :) napisz nam coś więcej o sobie Aura - a Ty przeczytałaaś to wszystko ? cały topik ? jeśli tak to jestem pod wrażeniem :) komu kawę , komu ?

się bez bicia przyznaję, że zaniedbałam ostatnio pisanie u siebie:-( ale są pewne okoliczności łagodzące i mam nadzieję, że mi wybaczycie!!! justa, dzieki za link z pozdrowieniami - niezła rzecz...no, i na szczęście że chociaż coś znaleźli - wiesz, wyrabianie dokumentów to zmora każdego zwykłego człowieka - kasa i czasu na tony spędzanego w pozie proszącego przy różnych okienkach, brrrrrr.... Marteczka, jak Ty sobie radzisz z tą czeredą to ja sobie nie wyobrażam :-p, czy Ty jeszcze cos ważysz? bo przy takim towarzystwie to roboty więcej niż rąk do pracy;-) Witam Aurę i Basię. Zapraszamy serdecznie, choc nie wiem czy topik nie ma czasem okresu świetności za sobą....a 29.07 stuknie mu już roczek.... Miłego dzionka dla Was❤️

Szam dzięki , radzę sobie jakoś , nie wiem sama czasem jak , ale jeszcze wszyscy żywi , to chyba oki :) właśnie mi Kinga łazi pod nogami i nie daje się skupić chyba ich zaraz zabiorę na dwór , to potem padną spać i będzie spokoju troszkę :) a ważę to ja całkiem nieźle :) , też myślałam , ze przy trójce dzieci chudnięcie łatwo pójdzie , ale jednak nie , ale nic to , nie warto przejmować się tymi 5 kilogramami więcej niż przedtem , w końcu nie na tym życie polega , żeby cały czas ważyć tyle samo :D idę na dworek , jak wrócę coś naklikam :)

witam serdacznie wszyskie nowe koleżanki! dziękuje za miłe przyjęcie mnie do waszego grona