Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALi

dziewczyny!o której godzinie bierzecie tabletki antykoncepcyjne?

Polecane posty

Gość ALi

hejka!ja wlasnie dzisiaj zaczynam brac tabletki:)i tak sie zastanawiam nad godzina 18:)a Wy kochane o której bierzecie??pozdrowki:)

Gość 20.00
plus minus dwie godziny - zalezy od okoliczności

Gość ALi
dzieki:)ale chyba nic by sie nie stalo jakbym wziela godzine wczesniej lub pozniej no nie?bo przeciez jeszcze wszystko jest wporzadku do tych 12 h...pozdrowki:)

Gość o 22
lepeij jest brać wieczorem ,bo jak masz jakies nieprzyjemne obiawy to i tak je przesypiasz

Gość ja biore co godzina

Gość hendogirl
O 21.

Przy pierwszym opakowaniu lepiej brać wieczorem - prześpi się skutki uboczne. Przy następnych opakowaniach lepiej rano - jak zapomnisz wziąść tabletki i w ciągu dnia się o tym przypomni to OK, ale jak zapomnisz wieczorem... często przypomina się wtedy następnego wieczoru ;)

Gość bijou**
o 6 rano akirat zaraz po przebudzeniu

Gość 22
bo o tej porze jeszcze nie śpię i raczej jestem wtedy w domu. A jakbym brała rano to trudno by mi było ustalić porę bo wstaję najwcześniej około 7 (jak mam zajęcia) a najppóźniej około 11 w weekendy i wakacje :)

Gość yyyyyyyyy
stary temat ale odswieze:) dziewczyny, a czy jesli do tej pory bralam tabletki o 21 to stanie sie cos jesli w polowie opakowania zaczne brac o 18? chyba nie prawda.....? chodzi głownie o to,ze zaczal sie rok akademicki i o 21 zwykle nie jestem juz w domu:)

Gość yyyyyyyyy
stary temat ale odswieze:) dziewczyny, a czy jesli do tej pory bralam tabletki o 21 to stanie sie cos jesli w polowie opakowania zaczne brac o 18? chyba nie prawda.....? chodzi głownie o to,ze zaczal sie rok akademicki i o 21 zwykle nie jestem juz w domu:)

Gość migotkaaaaaaaaaa
no mnie tez to interesuue :)mowcie:)

ja bym radziła stopniowo przesuwać godzine choć w sumie trzy godziny to mała różnica