Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysztof.R.

ILE KOSZTUJE...

Polecane posty

Gość krzysztof.R.

DOBRY WIECZOR WSZYSTKIM!CHCIALBYM ZAPYTAC ILE KOSZTUJE DIBA W POKOJU HOTELOWYM LUB MOTELU? ZWYKLEJ KLASY ALBO LUKSUSOWYM DLA DWOCH OSOB! PROSZE POWIEDZCIE

Gość mysle ze okolo 80zl

Gość ssssssssssssssss
DIBA kofsztuje 150 w luxusowym :P

Gość Burza...
dobry wieczór! to zależy w jakim hotelu i w jakim mieście. W "turkusie" np w białymstoku kosztuje 120 zł

Gość no tak ok 120 zl napewno

Gość cena
zalezy od miasta, lokalizacji hotelu i standartu. Doba w hotelu 3 gwiazdkowy w centrum Wroclawia kosztuje ok 300 zl. Male miasta maja nizsze ceny.

Gość qqqq
a co chcesz kogoś bzyknąć?

Gość grrrr
U nas kosztuje 350 zł od osoby pozdro:)

Gość Burza...
...a w Gołebiewskim w Mikołajkach kosztuje 300 - ze śniadaniem... a w Suwałkach np w "domu nauczyciela" mozna przenocowaćza 60 zł - i to w baaaardzo przyzwoitych warunkach. wiem co mówie, bo interesowałam się tym ostatnio. :D

Gość Burza...
...dołączam siedo pytania qqqq... :D

Gość KRZYSZTOF.R.
DZIEKUJE WAM. NIE CHCE BZYKNAC ALE WYJEZDZAM DO OJCA DO SZPITALA DALEKO ODEMNIE BEDE TAM KILKA DNI I MOJA DZIEWCZYNA KONIECZNIE CHCE JECHAC ZE MNA ALE ONA NIE PRACUJE NIE MA WLASNYCH PIENIEDZY I PYTAM BO NIEWIEM CZY MNIE NA TO STAC!

Gość do burzy
hej burza! a co Ty robiles w Suwalkach? Bo ja to spalam w "hanczy" ale nie pamietam za ile.... :-P

Gość qqqqq
a to b. przepraszam :)

Gość Burza...
hej a w "Hańczy" doba w dwójce kosztuje 140 zł i widok z okien baaardzo fajny na jeziorko... a jestem kobietą...

Gość KRZYSZTOF.R.
CHODZI MI CHOCIAZ O JAKIS NA TRASIE ALBO COS BO WIEM ZE W MIASTACH JEST DROGO!ALE MOZE MOTELE SA TANSZE?

Gość do burzy
To może pani Burza trudni się najstarszą profesją świata? Taka obcykana w cennikach hotelowych.

Gość Burza...
...to powiedz na jakiej trasie? może coś poradzimy.

Gość dejdiii
A ile kosztuje doba na polu namiotowym bo na hotel mnie nie stać

Gość Burza...
do burzy => może i trudnię się, ale dzięki temu stać mnie na hotele w mieście, a nie tylko te przy drodze...

Gość KRZYSZTOF .R
OJCIEC JEST W SZPITALU W POZNANIU,A JA MIESZKAM NIEDALEKO KATOWIC

Gość KRZYSZTOF .R
OJCIEC JEST W SZPITALU W POZNANIU,A JA MIESZKAM NIEDALEKO KATOWIC

Gość Burza...
no to niestety nic ci nie poradzę... ale moze ktoś pomoże, sama chętnie byłabym zainteresowana noclegiem w okolicach Poznania...

Gość Burza...
no to niestety nic ci nie poradzę... ale moze ktoś pomoże, sama chętnie byłabym zainteresowana noclegiem w okolicach Poznania...

Gość erytrea
Krzysztof, oto namiary nakilka hoteli w Poznaniu: Dizzy Daisy Hostel Poznań. Obiekt ten oferuje bardzo tanie noclegi w ścisłym centrum Poznania. Hostel znajduje się w pobliżu Rynku, jak również niedaleko dworca kolejowego. Hostel Poznań 61-714 Poznań al. Niepodległości 26 Tel: +48 61 829 39 02 Fax: +48 12 634 41 80 ................................................................................................................. Hotel Ikar *** ul. Kościuszki 118 61-717 Poznań telefon +48 61 857 67 05 fax +48 61 857 26 71 .............................................................................................................. PRZEMYSŁAW ul. Głogowska 16 60-734 Poznań telefon +48 61 866 35 60 .............................................................................................................. ABC WIEMAR PHU ul. 28. Czerwca 1956 124 61-225 Poznań telefon +48 61 833 43 57 ........................................................................................................... HOTEL HP PARK ul. Majakowskiego 77 61-131 Poznań - Nowe Miasto telefon +48 61 879 40 81 .............................................................................................................. HOTEL LECH ul. św. Marcin 74 61-809 Poznań telefon +48 61 853 01 51 .............................................................................................................. HOTEL NOVOTEL POZNAŃ MALTA ul. Warszawska 64/66 61-028 Poznań telefon +48 61 877 00 11 ................................................................................................................ HOTEL NOVOTEL POZNAŃ CENTRUM pl. Andersa 1 61-898 Poznań telefon +48 61 858 70 00 .............................................................................................................. HOTEL DORRIAN ul. Wyspiańskiego 29 60-751 Poznań telefon +48 61 867 45 22 ................................................................................................................... po prostu podzwoń i sie popytaj o ceny, często jest tak, że w weekendy jest taniej.

Gość gość
można wynająć pokój na godzinę, o tak żeby przer()chać

Gość gość
booking.com, mają zawsze jakies zniżki

Gość gość
stary kotlet

Gość gość
placi sie za pokoj nie za osobe to nie wczasy na kampingu nad morzem, 2 osobowy pokoj 250-300 zl