Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Miecz

Temat zablokowany, więc...

Polecane posty

1 minutę temu, Śliwka w Tesli napisał:

Brum i Iskrę nazwała dosłownie "chorymi psychicznie", dwie pozostałe osoby bodaj tylko "chorymi", acz kontekst raczej wiadomy.

Poważnie? Sporo osób nazywa tu innych psycholami, zwy.rolami, ped.alami itd. Nie wiem juz, brac na poważnie czy nie?

2 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Cieszę się, ze w  końcu znalazłeś punkt odniesienia do swojego zachowania. Bo już sie martwiłem 😀

Jesteś zbyt mało elastyczny. Jak smakuje piwo w Twoim towarzystwie?

1 minutę temu, Śliwka w Tesli napisał:

Brum i Iskrę nazwała dosłownie "chorymi psychicznie", dwie pozostałe osoby bodaj tylko "chorymi", acz kontekst raczej wiadomy.

Dziękuję, że tak ciągle o tym przypominasz ale może już wystarczy bo sobie ludzie zapamiętają tylko chora psychicznie brum. 

• Haha 1

9 minut temu, Śliwka w Tesli napisał:

Żadna. Cyberflirt to cyberflirt. Zwłaszcza gdy ktoś przy tym utrzymuje pozostawanie w związku realnym.

Nie oglądałem zdjęć. Zamknąłem oczy i przewinalem dalej. 😇

13 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Nie dbam o to 🧐 Ważne, że w życiu realnym mam opinie osoby towarzyskiej, pomocnej, pracowitej, z sercem na ambonie 🙂

😆😆😆

1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Poważnie? Sporo osób nazywa tu innych psycholami, zwy.rolami, ped.alami itd. Nie wiem juz, brac na poważnie czy nie?

To zależy jak umiejscowisz się w tutejszej hierarchii.

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

nie gadam z prostakami hejtującymi starsze panie. Jesteś dla mnie zerem za powielanie hejtu na fryzurę Przewrotki

Ale straszny hejt 😀 Odpowiedziałem Ci tylko na pytanie. Nawet nie czytalem tych rozmów o jakis fryzurach. Powiedz co kupisz za 40 zl? Jaką porządną usługę? Rozumiem, że możliwe, ze ktos oferuje klientom takie ceny, ale na moje- nie rozwija sie, szkolenia kosztują,  nie inwestuje w dobre sprzęt, produkty. Za to jestem zerem? Zabawne.

4 minuty temu, Miecz napisał:

Bardzo dobrze rozumiem Twoje nastawienie. Problem w tym, że kompletnie nie kumasz tego miejsca.

Możliwe.  Kiedys napisałeś, ze lubisz tu napie...ki. O to chodzi? 

35 minut temu, Miecz napisał:

Teraz mamy wersję, że w realu jest inna😂

w Kauflandzie jeszcze lepsza, a w Tesco to przecudowna

• Haha 1

Ale straszny hejt 😀 Odpowiedziałem Ci tylko na pytanie. Nawet nie czytalem tych rozmów o jakis fryzurach. Powiedz co kupisz za 40 zl? Jaką porządną usługę? Rozumiem, że możliwe, ze ktos oferuje klientom takie ceny, ale na moje- nie rozwija sie, szkolenia kosztują,  nie inwestuje w dobre sprzęt, produkty. Za to jestem zerem? Zabawne.

Skoro jesteś człowiekiem biznesu to powinieneś wiedzieć, że nie należy komentować czegoś co jest poniżej Twojego standardu. To takie trudne?

4 minuty temu, Miecz napisał:

Jesteś zbyt mało elastyczny. Jak smakuje piwo w Twoim towarzystwie?

Jasne. Tak można w nieskończoność. Teraz rozumiem. Nie przeszkadzam. Odreagowuj. 

19 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Nie dbam o to 🧐 Ważne, że w życiu realnym mam opinie osoby towarzyskiej, pomocnej, pracowitej, z sercem na ambonie 🙂

Chyba z kut..sem na ambonie

• Haha 1

2 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Możliwe.  Kiedys napisałeś, ze lubisz tu napie...ki. O to chodzi? 

Tak, uwielbiam. A wiesz dlaczego? Bo mam charakter nielichy i kompletnie nie zależy mi na opinii. Nie żyję ani tym miejscem, ani z tego miejsca.

1 minutę temu, Miecz napisał:

Skoro jesteś człowiekiem biznesu to powinieneś wiedzieć, że nie należy komentować czegoś co jest poniżej Twojego standardu. To takie trudne?

Odpowiedź na pytanie? Szczerze. Nie. Odpowiedziałem na pytanie. 

Jasne. Tak można w nieskończoność. Teraz rozumiem. Nie przeszkadzam. Odreagowuj. 

A jak piwo smakuje w Twoim towarzystwie? To chyba konkretne pytanie, prawda?

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

Chyba z kut..sem na ambonie

Nie pultaj się już, do mnie ani do Madzi nie masz podbicia, usuń się w cień. 

Przed chwilą, Miecz napisał:

Tak, uwielbiam. A wiesz dlaczego? Bo mam charakter nielichy i kompletnie nie zależy mi na opinii. Nie żyję ani tym miejscem, ani z tego miejsca.

W porządku. Luźna dyskusja.

Odpowiedź na pytanie? Szczerze. Nie. Odpowiedziałem na pytanie. 

Siódme prawo Marfiego: tylko głupcy chwalą się swym bogactwem. Kiedyś zrozumiesz.

Przed chwilą, Icebound Harpy napisał:

Nie pultaj się już, do mnie ani do Madzi nie masz podbicia, usuń się w cień. 

To pijaczki hawhh haaaa haaa i twojej lekko opoznionej koleżanki na pewno. Nie ta liga.

W porządku. Luźna dyskusja.

Lubię z Tobą pisać. Pod jednym warunkiem. Zostań sobą. Zawsze. Jesteś inteligentnym gościem. Mnie to wystarczy.

38 minut temu, Śliwka w Tesli napisał:

I kto jeszcze? Zdążyłaś już zdiagnozować chorobę psychiczną Brum, Iskrze i Qwerty, teraz Mieczowi. Jeszcze kogoś uważasz za chorego psychicznie?

to chyba na takiej samej zasadzie jak Chruszczow:

Można powiedzieć, że i obecnie (w ZSRR) istnieją ludzie, którzy walczą z komunizmem..., ale u takich ludzi bez wątpienia stan psychiczny nie jest w normie

• Like 1

28 minut temu, Malowany napisał:

A wyciągałem, czy po prostu dostałem, bo to różnica.

wyciągałeś bo jesteś męską świnią a Elcia to porządna dziewczyna

Ja piwo pijam tylko w towarzystwie wódki smakowej. Zapytaj jej.

Na to nie licz. 

Czyli zero męskich wypadów?

Przed chwilą, Miecz napisał:

Siódme prawo Marfiego: tylko głupcy chwalą się swym bogactwem. Kiedyś zrozumiesz.

Jakim bogactwem? Człowieku. Chyba zdajesz sobie sprawę z cen. Ja nie napisałem, ze 400 zl to niewiele. Szczerze. Kupisz hamburgera z wołowiną za 40,00 zl? Nie krytykuję wyglądu tylko zwracam uwagę na koszty. Czy poleciłbym taką usługę mojej żonie? Nie. Uważam, że jakość kosztuje.

27 minut temu, 250GodzinTak napisał:

przepraszam, że tak niedyskretnie zapytam: a co z jędrnymi pośladkami w życiu realnym?

3 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Ludzie zdroworozsądkowi nie przypisują innym chorób psychicznych z błahych, wręcz absurdalnych powodów. Mam na myśli normalnych rozmówców - nie troli/prowokatorów. To, że Ty nieustannie próbujesz bronić pewnych słabych zachowań, stawiając tutejsze  "najniższe" warstwy tudzież troli za jakiś odnośnik czegokolwiek, też jest samo w sobie dość zastanawiające.

19 minut temu, Miecz napisał:

No i wychodzi cały Doktor z Zielonej Góry. Piąte prawo Marfiego brzmi: głupku, nie daj się sprowokować. Panuj nad sobą. 

A ja wszystko zawdzięczam tylko sobie.

prawdziwy mężczyzna nie błaga tatusia by mu dał i za rączkę prowadzil przez zycie. prawdziwy mężczyzna uczy sie na porażkach, upada, wstaje, otrzepuje sie i atakuje ponownie z innej strony.  a cipeony zwane synkami tatusia brylują na kobiecym forum🤣😅😅. mieczu masz plusika

Jakim bogactwem? Człowieku. Chyba zdajesz sobie sprawę z cen. Ja nie napisałem, ze 400 zl to niewiele. Szczerze. Kupisz hamburgera z wołowiną za 40,00 zl? Nie krytykuję wyglądu tylko zwracam uwagę na koszty. Czy poleciłbym taką usługę mojej żonie? Nie. Uważam, że jakość kosztuje.

Za 40 zł spokojnie kupisz.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się