Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolinka22

Najpiękniejszy tekst jaki usłyszałyście od swojego faceta

Polecane posty

Gdy zobaczyl mnie naga tylko w jego podkoszulce powiedzial: \"Boze! ale ty jestes piekna!\" :D nigdy tego nie zapomne...Poza tym uslyszalam: \"Moze uwazasz, ze masz wiele wad i niedociagniec w swojej urodzie, ale to jestes TY ja cie kocham taka jaka jestes z tym krzywym nosem i wystajaczymi obojczykami....\" ;) kocham go za wszystko co mi mile powie (nie tylko za to ma sie rozumiec;) ) a ostatnio tak spontanicznie powiedzial mi: \"Slicznie sie dzis ubralas\" :) i zaraz banan mi sie pojawil na ustach i juz nie zchodzil:) Pozdrawiam:)

\"Chcialbym sie w ciebie wkomponowaci nie rozstawac ani na sekunde, bo taka jestes idealna!\". Kiedys odwiozl mnie do domu, po jakiejs godzinie wrocil, otworzylam mu a ona powiedzial: \"Widzisz kochanie jak na mnie dzialasz? Juz sie za toba stesknilem i musze sie przytulic!\" :D Uuuuuuuuuuuwielbiam go:)

Gość ja nie mam racji

laski! czasem nieważne co mówią ale ważne co robią :)

Gość kropunia
Wiersz na kartce walentynkowej (piszę z pamięci,ale był piękny:) ) : Anioły są w niebie, ale jeden nie... Zdradziły go anielskie włosy, oczy..., a jego uśmiech może pochodzić tylko z raju... Kocham Cię mój Aniołku!!!

Gość Anka 23
Jestes dla mnie najważniejsza pod sloncem. Bede o Ciebie walczyl. Bedziemy nieprzyzwoicie szczesliwi, zrobie wszystko w tym celu. Kocham Cie nad zycie. Leze juz w lozku...mysle o Tobie...chcialbym zadać Ci tyle pytan, chcialbym tyle wiedziec...zobaczycz jak myjesz dlonie...jak jesz gruszke..jak sie zloscisz...chcialbym zebys przy mnie poczula sie kochana i wyjatkowa...chcialbym Ci ofiarowac wszystko...moja milosc.. bo nie mam nic cenniejszego. i wiele innych typu zwariowales na twoim punkcie jestes calym moim swiatem i takie bajery ;P

Moj Skarb mowi codziennie tyle pieknych słow, tekstów, ze nie nadazam zapamietac. to napisal mi ostatnio.. Idziemy na spacer, trzymając się za ręce. Niektórzy patrzą na Nas z zadrością.. inni z nienawiścią, nie zwracamy na nich uwagi, jesteśmy tylko my.. To dla nas świeci słońce, czas się zatrzymał.. Nic złego nam nie grozi, dopóki trzymamy się za ręce.. 👄

Gość mi tam jusz nikt nie powie
bo jestem sama 😭

Gość natalija
Chciałbym odkrywać z Tobą niezbadane lądy i nazywać je Twoim imieniem-piękne prawda? A to jeszcze nic. Pisze więcej i ładniej. Jest wyjątkowy. Miałam szczęscie

Gość natalija
-nie chce mieć snu w którym Ciebie zabraknie -brak mi Ciebie jak słońcu nieba -tęsknię jak szarość za kolorem To takie które jeszcze pamiętałam, ale cieżko spamiętać wszystkie tak piękne

wczoraj z moim kochaniem bylismy na chrzcie. trzymal tego malego brzdaca na raczkach i zapytał sie mnie. -kochanie urodzisz mi takie malenstwo? łzy mialam w oczach.. -pewnie ze urodze :)

Gość Dawno temu...
mi ktos powiedzial "tak mi przy tobie cudownie", i wygladal na absolutnie szczesliwego...choc na codzien raczej oszczednie obchodzil sie z milymi slowami, dlatego to mi tak bardzo zapadlo w pamiec...pewnie z 6 lat temu...

Gość Persiaczek
....Jesteś piekniejsza niz Ofelia z "Hammleta: .....(to były słowa od mojego znajomego) od mojego chłopaka bardzo dawno temu....."Jesteś..choc mnie nie ma gdy odchodzisz...." do dzis pamietam te słowa choc..byly wypowiedziane wieki temu..w 93 roku...:)

zaraz WAM zacytuję smsa, chłopak sam wymyślił :D \"pamiętam jak zachwyt wywołałaś we mnie jak Cię pierwszy raz zobaczyłem... A teraz ? Ten zachwyt jest tyle razy większy ile dni jesteśmy ze sobą! Kocham Cię!:*\" no i drugi też w smsie.... \" Kocham Cię, wiesz ? Ty sprawiasz, że jestem zawsze szczęśliwy\" dlaczego tylko w smsach ? no why ? :( aha... teraz dajemy sobie OSTATNIĄ SZANSĘ... się porobiło!

Gość szkoda że w sms
ale ładne :D

mój też tak ładnie mówi, ale przede wszystkim pisze smsy... mmmmmm.... jak milutko leżeć obok i usłyszeć: Ubóstwiam Cię Skarbie.... :)

Gość rózowe uszy
fajnie jest kochać:)

podziele sie z wami z czyms co powalilo mnie z nog :) \"Prawda ma to do siebie, że ma tylko jedno oblicze. To nie ja zacząłem ten koszmar. Przeciwnie, przekonany byłem, że moje życie jest spełnione. Jak bardzo się myliłem widać dopiero teraz, po dwudziestu jeden latach tułaczki. Wtedy poznałem Ciebie. Moje myśli przeniosły się w zupełnie inne miejsce. Odległe. Słynny amerykański sen się ziścił, choć w całkowicie innej formie. Zupełnie mi dotąd nieznanej. Dzięki powiewu Twych uczuć dopłynąłem do przylądka dobrej nadziei. W końcu. I tak też wiem, że zakotwiczając swe uczucia uspokoję wszelkie dryfy przeciwności. Na zawsze. Mógłbym wreszcie odłożyć do lamusa wszelkie zmartwienia, a smak Twej bliskości łagodziłby każdy przypływ nieoczekiwanych zmartwień. Co więcej, to nie jest sen niespełnionego marzyciela. To jesteś Ty :*\" ehh :) uwielbiam go :*

ten sam chłopak, tym razem na gg, po kłótni napisał mi tak: \" Twoje słowo kocham jest tak puste jak leżąca na moim biurku butelka hop coli \" :D :D :D :D trochę nie pasuje do tematu ale pośmiać się można :D

Gość samotna dziewczyna
''chciałbym mieć z Tobą dzidziusia...Urodzisz moje dziecko? '' Najpiękniejsze słowa ... chciałabym je kiedyś usłyszeć.

Gość co prawda to nie byl
moj facet, ale uslyszalam z jego ust: "moglabys byc matka moich dzieci"

Gość Słońce moje
Jak kiedyś rozmawialiśmy o śmierci to mi powiedzial tak: "Jak bedziesz umierać prędzej ode mnie to ja sie poloże kolo Ciebie i zasnę razem z Tobą" To było cudowne Albo jescze: "To były moje najcudowniejsze misiące w moim zyciu" (jakies 3 czy 4 odkąd sie spotykaliśmy) "Czekałem na Ciebie 30 lat" I dużo tego bylo jeszcze, Kocham go całym sercem:*

Gość DO JESTES TAKA DZIEWCZYNA
TEZ TO SLYSZALAM DZIWNE

Gość ola kinetic szalona
mój mężczyzna ukochany bardzo mnie uwielbia i ciągle to okazuje, wproszt szaleje za mną.. codziennie słyszę piekne teksty (albo czytam w smskach :)) ale jeden z najfajniejszych był taki: jak zasypiam a Ciebie nie ma obok to cichutko mówie: dobranoc mój skarbie :) cudowny jest po prostu !!!!!!!