Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nattyg

dziecko - nie chce !!!!!!

Polecane posty

Gość Rolniczka
a widzisz jaka z ciebie żmija...zgrywasz się na kulturalną a w rzeczywistości sama jestes chamem o którym piszesz. Żałosny dzieciak z ciebie. Masz chyba góra 17 lat i mózg jeszcze w przedszkolu. Puknij się dziecko... sama sobie teraz odpisałaś?????? ha ha ah aha h ah mądra jetses - czekałaś chwile zeby nikt nie pomyślał ze to ty napisałaś

adresuje wypowiedz DZIECI LIMES do MATKI JEJ AUTORA - szczegolnie ze dzisiaj taki pasujacy ku temu dzien !!! A tak na marginesie - coraz gorzej z taoba rolniczka skoro sam juz niczego nie umiesz wymyslec tylko kopiujesz innych !!!!!!

rolniczaka - tylko na to cie stac ???? Jestem niewymownie rozczarowana !!!!! :-( Napisz cos jeszcze tak fajnie sie to czyta !!! Zadko ma sie okazje miec do czynienia z \"odmiencami\" ale skoro sie taka nadazyla to trzeba wykorzystac - smiech to zdrowie, wiec dawaj rolniczka, dawaj !!!!!!!!!

....bez komentarza, kazdy chyba juz wie o co chodzi..... czy to nie zalosne .....ze tez nikt nie moze ci pomoc-moze elektrowstrzasy przynioslyby jakis efekt ??? Nie jestem zla, nie jestem obrazona ani obuzona, czuje tylko wielki zal i wspolczucie.... Boze jaka krzywde musiano ci wyrzadzic w zyciu ..... Serdecznie wspolczuje i wybaczam bo choroba psychiczna to starszna rzecz !!!!!!!!!!

widzisz rolniczka, nie trzeba bylo tak \"wylewnie pisac\" to bys dluzej na tym forum pobyla a tak wszedzie tam gdzie sie pojawisz maszeruja za toba adminy i kasuja te twoje wypociny w ktorych za grosz ani ladu ani skladu ! Ten sie smieje kto sie smieje ostatni :-):-):-):-)