Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blodwłosa

dziecko- jaki kolor włosów

Polecane posty

Gość blodwłosa

jesli rodzice maja blond włosy jaki kolor bedzie miało dziecko?? kiedys cos takiego omawiało sie na lekcjach biologii, ale to juz było kilka lat temu:)

Gość najwieksze
prawdopodobienstwo ze blond, choc moze tez byc ciemne, zalezy jeszcze od dziadkow.

Gość blondwłosa
moi rodzce:mama:kiedys blond, tata-brunet, a jego rodzice - chyba naturalny blond (przynajmniej tak mi sie wydaje) ja sie obawiam czy nasz dziecko w przyszłosci nie bedzie rude:( ale co tam najwazniejsze zeby bylo zdrowe. a tak na marginesie to ja nie jestem w ciazy tylko tak mysle przyszlosciowo:) hihi

Gość jest szansa
ze moze byc ciemne po dziadku, moze tez zdarzyc sie rude, ale fakt, najwazniejsze zeby bylo zdrowe

Gość blondwłosa
a moze ktos zna takie przypadki: dziecko blond rodziców??

Gość moje dziecko
urodzilo sie z bardzo jasnymi wloskami. W czasach szkolnych zaczely jej troszke ciemniec. Ja blondynka, mąż - szatyn. Dziadkowie z mojej strony blondynka, szatyn, dziadkowie ze strony taty - szatynka i szatyn

Gość aga77
A TO CIEKAWY TEMAT! Ponieważ ja i mąż jesteśmy blondynami. Obydwoje mielismy jasny blond włosy jak każdy z nas miał około roczku. Ku mojemu zdziwieniu urodziłam synka z czarną czuprynką i ciemną karnacją. Pytałam położne jak to możliwe że z blondyni stworzyli bruneta. Powiedziały że tak jest w większości porodów. Mój synciu ma teraz 7 miesięcy i robi sie z niego słodki blondynek ! POZDRAWIAM !