Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brega

Była Jugosławia.

Polecane posty

Oj Kolezanka lubi sie ukrywac;) Z tym ruszaniem to nie wiadomo jak bedzie dopadlo mnie zycie:) ale nie przecze ze bardzo bym chciala i postaram sie tak zorganizowac wszystko aby choc na troche pojechac. Videcemo:)

Gość Dragan
GOTOWANIE I PRZEPISI ,droge pani a nie alkocholizm.A przy okaziji:dobru śljivovicu/z chorwaciji/ mozna kupic w Makro .Zartuje i pozdrawiam

Gość ANVELISA
Witam z Belgradu sve ljude dobre volje a szegolnie Balkanike i Vatre - zile kucavice tego polsko-serbskiego topiku.Bardzo sie ciesze ze on istnieje. Mam nadzieje ze tak i drugie powiozania miedzy krajami koniecznie profunkcjonujo npr: besposredni przewoz! Balkanika, nie martw sie, czuje ze dobrze wyjdzie twoj egzamin! Wiesz duzo o Serbii i moglabys LADNO profesorom trzymac lekcje! P.S. pszepraszam za bledy! Pozdrav od srbo-poljakinje.

Witaj Anvelisa! Jak miło,że znalazłaś nasz topik--zaglądaj tu często :-) Dragane-----------> ;-)

Rany widzicie ktora godzina??? W Belgradzie dopiero sie wszystko rozkreca a u nas ulice wymarly;) Anvelisa drago mi je Tebe upoznati. Dzieki za cieple slowa:)))Mam nadzieje ze bedziesz tu czesciej zagladac i moze napiszesz nam wiecej o sobie. Tak w ogole to chetnie bym z Toba pogadala tak bardziej bezposrednio, np. przez jakis komunikator jesli masz mozliwosc. A jesli chodzi o direktan prevoz iz Poljske do Srbije to tez mam nadzieje, ze zacznie funkcjonowac. Dragane, kto mowi o alkocholizmie. Kieliszeczek rakiji jest dobry na wszystko. Swietne lekarstwo, zar ne;) Jutro najprawdopodbniej (a wlasciwie dzisiaj) ide na taka mala zurke z musaka, rakija, winkiem serbskim, serbska muzyka i znajomymi z roku. Wypijemy Wasze zdrowie. Pozdrva svima:)

Gość ANVELISA
Tak,tak, chetnie do Was bede zaglodala! Przypadkem ( prez google ) trafilam tutaj i bardzo mi sie spodobal ten polsko-serbski zwiozek bo i sama jestem 1/2-1/2. Logicznie, bardzo cenie i kocham ciwilizacje obydwa kraje. Jesli Was interesuje polsko-serbski zwiozek kulturalni a znacie troche i serbski ( znam da ce se Balkanika i Vatra snaci ) polecam sajt www.rastko.org.yu/index.html i potym "klik" na "projekt RASTKO POLSKA" ( z prawej strony ). Mozecie popatrzec i sajt o turizmie www.serbia-tourism.org Balkanika, chetnie pogadam z Tobom- mozemy sie jakos umuwic. Zelim TI veceras dobar provod na zurci! P.S. Ako vas nesto bude zanimalo vezano za Beograd i Srbiju a budem znala, rado cu vam pomoci. Pozdrowienia z BG

Balkanika--trzymam ;-) Poljupci svima---cieszę się, bo słońce wraca :-D

A tu znowu pusto??? Co to ma znaczyc?;) Pozna jest juz godzina ale zajrzalam na chwilke i postanowilam cos naklikac. Zaraz uciekam lulu bo jutro czeka mnie egzamin ustny. Anvelisa jak sie mozemy umowic i pogadac? Masz moze GG albo icq albo msn? Jesli tak to byloby super:)Daj znac. Bo mam mnostwo pytan;) projekat Rastko polecam za Anvelisa calym sercem.Mnostwo ciekawych info. nie tylko o Serbi ale np. jej zwiazkach zPolska, o literaturze, kulturz itp. Vatra - trzymaj nadal do 27 Pozdrav svima. Javljajte se, molim vas

Gość ANVELISA
VELIKI POZDRAV SVIMA! Balkanika, cestitam! Ma, znala sam da ces poloziti! Dajem Ti mail anvelisa@yahoo.com a Ti mi na njega posalji svoj ICQ broj.Mogle bismo sutra uvece planirati nas "razgovor".

Gość ANVELISA
VELIKI POZDRAV SVIMA! Balkanika, cestitam! Ma, znala sam da ces poloziti! Dajem Ti mail anvelisa@yahoo.com a Ti mi na njega posalji svoj ICQ broj.Mogle bismo sutra uvece planirati nas "razgovor".

...ooo jak miło,ze topik(się) buja :-) Balkanika--gratuluję--podejrzewam,że sve do przodu :-) Zdravo Anvelisa 🌻

Gość ANVELISA
Vatra, Genek topli pozdravi! Bede miala okazje zaglondnoc do Was dopiero za 2-tygodnie a wy sie starajcie o topiku!

Gość wracaj wracaj
my zadbamy oczywiscie

wczoraj Serbowie dali nam wygrac bo jako gospodarze ligi swiatowej w Belgradzie maja zapewniony udzial w finale. Adzisiaj ze swoimi fenomenalnymi gwiazdami w skladzie: Vujevic , Grbic, nie dali nam szansy. Serbowie maja talent do gier zespolowych bo graja jak mowia nie tylko umiejetnosciami ale Sercem.Pozdrav!

..my też gramy sercem...tylko dostaliśmy chwilowej arytmii ;-)

Trzeba przyznac ,ze piekni ludzie pochadza z Balkanow .Mam kolege Serba ,piekny jest ze oczu oderwac nie mozna:)

biore wedkie i jade w wakacje do Serbii na lowy.oczy wiscie zart - niech sie Szanowni Serbowie i Serbki nie obraza czasem. ale w wakacje bardzo prawdopodobne , ze pojade do Belgradu.

ergo- jest nas dwoje...pójdziemy na Kalemegdan, siądziemy na ławce i pokarmimy gołębie...:-D

Gość ja tez ja tez
moge sie dołączyć???

Gość hop w gore
moze jeszczesie ktoś dopisze

Gość Ewka_
To może i ja się zabiorę? Byłam w maju trzy tygodnie i chcę jeszcze!!!

Gość Dragan
Wczoraj na BK tv bił koncert Sanja Ilic& Balkanika .cudownie ,polecam na www.nostalgija.com mozna sciągac te utwore.A pre kalemegdana mozda na kafu do Ruskog Cara?

Gość mangup
ok Dragan u Beogradu a ja u Varsavi posao bi sa lepom curicom na kafu ;-)

Gość Dragan
Ma kad je lepa cura-nema veze koji je to grad....