Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna_20

Ciąża a zdrowie

Polecane posty

Gość olikaaaaa
Hej. Ja leczyłam się w ciąży i podczas karmienia lekami homeopatycznymi, oczywiści najpierw zapytaj lekarza. Wejdź na stronę leczsiezdrowo. Tam znajdziesz wiele leków na różńe przypadłości. Dla pozostałych , są to leki także dla niemowląt. Zawsze jakaś alternatywa dla tych sztucznych farmaceutyków. Co do soku malinowego. Soku malinowego nie powinno się pić w czasie ciąży ponieważ może wywołać skurcze, dlatego, że działa rozkurczowo na organizm, czy coś takiego.

Gość jeszce pisze z polski
ludzie to temat sprzed pol roku

heh ktos wyciagnal moj topic rzeczywiscie bylo to dawno ale moze odpowiedzi na forum pomoga innym dziewczynom. Teraz wiem ze najlepiej leczyc sie WICKIEM syropem z cebuli i ew.inhalacjami, czosnek tez jest dobry ale nie w duzych ilosciach. Moj syn mial wczoraj swoje drugie urodzinki dokladnie w Prima Aprilis :) Urodzil sie zdrowy :) mimo iz bylam na poczatku troche przeziebiona nic mu nie zaszkodzilo pozdrawiam wszystkich Kasia

Gość mamusia20
hej jestem w 6stym tygodniu ciazy, a juz zdazylam sie przeziebic! Bardzo sie martwie o dzidziusia!! Moze, ktoras z Was mnie uspokoi? pozdrawiam:)

Gość kingunia21
hej mam chyba problem bardzo uwielbiam ocet....no wiecie z zimnymi nozkami a bardzo duzo go spozywam. jestem w 8 tygodniu a boje sie ze mojemu malenstwu sie cos stanie.....:( czasami jak pomysle o occie to az mi slinka leci i nie moge nie myslec....nie wiem czy tak mi wolno...

Witajcie, Niedawno byłam chora i dostałam 39 gorączki też się martwiłam bo jestem w ciąży, a wtedy trzeba koniecznie zbić gorączkę i tylko paracetamolem. Podobno choroby nie są groźne byle nie jeść \"głupich\" leków czyli takich które nie są wskazane, co do octu faktycznie słyszałam, że tak normalnie jest niezdrowy bo zabija krwinki we krwi więc w ciąży trzeba byłoby jednak zrezygnować. POZDRAWIAM!!!

Gość monika48880
Pigwa to niesamowicie zdrowa i pożyteczna roślina. Jej owoce nadają się głównie do przetworów. Posiada bardzo wiele cennych witamin. Kilka tygodni temu szukałam czegoś o tej roślinie i znalazłam fajną stronkę. http://ziola.pisz.pl/pigwa/ tu jest sporo napisane o niej i nie tylko jest też opis bardzo wielu roślin o których bym nawet nie pomyślała, że mogą być lecznicze.