Go艣膰 Marza Napisano Stycze艅 11, 2005 Kochana KAFETERIO!!! Prosz臋 nie przysy艂aj mi ju偶 powiadomie艅 na mojego maila o nowych wypowiedziach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie chc臋 ich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Becia 0 Napisano Stycze艅 11, 2005 przeczyta艂am kilka wypowiedzi na ten temat i jestem zniesmaczona, no i 偶al mi co niekt贸rych kobitek. moje kochanie w stosunku do waszych partner贸w jest poprostu idea艂em i jedyna rzecz kt贸ra mnie dra偶ni ale kt贸ra r贸wnie偶 wywo艂uje u艣miech na mojej twarzy bo to 艣wiadczy 偶e jestem mu niezb臋dna, jest jego ba艂aganiarstwo ale tak jak napisa艂am wcze艣niej to jest s艂odkie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wsp贸艂pracownica Napisano Stycze艅 11, 2005 Niekt贸rzy faceci zachowuja sie podobnie w pracy. W mojej firmie jeden,niestety siedzi niedaleko i jestem skazana na obserwacje baboli wystaj膮cych z nosa,kt贸re po kr贸tkim czasie l膮duj膮 na jaki艣 papierach,lub biurku,a musz臋 doda膰,偶e to mi臋siste okazy,fuj,na samo wspomnienie rzyga膰 mi si臋 chce,codziennie po 艣niadaniu idzie na" posiedzenie" i robi taki smr贸d,偶e nie ma czym oddycha膰,bo oczywi艣cie nie zamyka za sob膮 drzwi do toalety ani do biura.Zastanawiam si臋 jak 偶ona moze z nim uprawia膰 seks. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wsp贸艂pracownica Napisano Stycze艅 11, 2005 Niekt贸rzy faceci zachowuja sie podobnie w pracy. W mojej firmie jeden,niestety siedzi niedaleko i jestem skazana na obserwacje baboli wystaj膮cych z nosa,kt贸re po kr贸tkim czasie l膮duj膮 na jaki艣 papierach,lub biurku,a musz臋 doda膰,偶e to mi臋siste okazy,fuj,na samo wspomnienie rzyga膰 mi si臋 chce,codziennie po 艣niadaniu idzie na" posiedzenie" i robi taki smr贸d,偶e nie ma czym oddycha膰,bo oczywi艣cie nie zamyka za sob膮 drzwi do toalety ani do biura.Zastanawiam si臋 jak 偶ona moze z nim uprawia膰 seks. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 szmulka Napisano Stycze艅 11, 2005 fiu fiu!!!niby to jest takie oczywiste 偶e ka偶dy sobie b膮czka wypu艣ci na wolno艣膰 czy "suszki"z nosa wyci膮gnie,ale jak to czytam to nie moge ze 艣miechu,a przecie偶 to jest tak obrzydliwe!!!Ale najbardziej nierozumie jak mo偶na je艣膰 te "kliki"!widzialam juz nie raz takich "SMAKOSZY" feeeeeeeeeeee:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 J. Napisano Stycze艅 12, 2005 A ja bym chciala moc nie pierdziec w nocy, kiedy nie moge tego kontrolowac, a spimy razem :(. Zawsze jest tak, ze zasypiam ze scisnietym sercem, bo sie stresuje, co to bedzie. Potem nagle w nocy budzi mnie moje pierdniecie i czesto On tez sie przebudza. Wtedy udaje, ze spie. Strasznie mnie to stresuje. Ani On ani ja nie wspominamy o tym w ogole na nastepny dzien, ale kiedy patrzy na mnie rano, to czasem chce sie zapasc pod ziemie... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
MRO 0 Napisano Stycze艅 12, 2005 MACIE CIEKAWE PROBLEMY Z PAZNOKCIAMI Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Taki sobie Napisano Stycze艅 13, 2005 Hmm tak sobie czytam to i a偶 nie moge wytrzyma膰 ze 艣miechu:) Wczesniej przez przypadek wpad艂em na temat seksu oralnego i teraz regularnie z koleg膮 z pracy zagl膮damy tu w poszukiwaniu takich rodzynk贸w. No c贸偶 jestem facetem...mo偶e nie 100% bo takich nie ma ale takim 92%. Przyznam sie nie jestem jaki艣 idea艂...pewno 偶e chcia艂bym by膰 艂adniejszy i atrakcyjniejszy dla kobiet ale hmm jest sie jakim jest nic na to nie poradze(przynajmniej z wygl膮dem)> Co do zachowa艅 to juz inna sprawa zawsze mo偶na sie zmieni膰. I tu powiem 偶e chcia艂bym baaardzo:) ale je艣li jest sie akurat samemu to jest ci臋偶ko. A c贸z takiego we mnie co chcia艂bym zmieni膰???? hmmm no jak to tu juz wspomniano to robie te wszystkie rzeczy juz opisane no mo偶e poza sikaniem na siedz膮co. Ale zacznijmy tak: 1. GILE- tak d艂uba艂em i d艂ubie w nosie, ale nie z nud贸w ale profilaktycznie zeby mie膰 czysty nosek.niestety samym wydmuchiwaniem nie zawsze da rade, do tego jestem po operacji przesuni臋cia zagrody nosowej, kt贸ra mo偶na tak okre艣li膰 troche nie wysz艂a pani chirurg czego wynikiem jest 3 dziura w nosie w poprzek:) i niestety nie da sie inaczej wyczy艣ci膰:P Nie wycieram jednak gdzie popadnie(pod sto艂ek, krzes艂o, st贸艂, 艂awke tapczan czy 艣ciane) ale w chusteczke. Nie d艂ubie te偶 publicznie. Jest to dziwne bo nieraz widze go艣ci jad膮cych w autobusie kt贸rzy gmeraj膮 w nosie zasyfionym, kulaj膮 palcami i chwytaj膮 sie rurki :O to jest juz przegi臋cie.Dlatego te偶 w busach albo tramwajach nigdy nie chwytam sie por臋czy a instaluje sie na przegubie gdzie moge swobodnie sta膰 nie boj膮c sie o to ze przy hamowaniu padne:| mam traumatyczne prze偶ycia. Niestety zdarza mi sie wytrze膰 w 艂apke gdy koncz膮 sie chusteczki:| wole to ni偶 wisz膮cy 艣pik z nosa:|Ot naturalny odruch:|Aha kiedy艣 zjada艂em gile. Zacze艂o sie od ciekawo艣膰i i przez d艂ugi okres sie to ci膮g艂o. Hmmm wiecie nie widze w tym nic strasznego nawet teraz gdy juz tego nie robie. Ta tzw. KOZA Z NOSA to taka sama wydzielina naszego cia艂a jak np. sperma czy 艣luz w pochwie kt贸re konsumujemy podczas uniesie艅:| Wiec jak kto艣 sie krzywi na mysl zjedzenia gila to co dopiero ma powiedziecie kto艣 kto po艂yka sperme albo robi dziewczynie minetke????? Na to samo wychodz. 2. USZY I 艢PIOCHY - uszka myj臋 dziennie patyczkami choc to podobno 藕le:P ale ze wzgl臋du ze nosze dziennie s艂uchaweczki i s艂ucham muzyki to niestety trzeba my膰. Nie ma to jak widok faceta z wyp艂ywaj膮cym miodem z uszu albo co gorzej jak to zwa艂a moja mama z tzw. RZEP膭 ZA USZAMI czyli brudem zasch艂ym za uchem:| 艢piochy hmmm staram sie wybiera膰 rano przy myciu:P ale czesto mi sie zdarza zapomnie膰 bo zasypiam do pracy i w biegu wy艂aze ze spiochami..pozostaje mi potem szybka operacja w locie na przystanek. Na szcz臋艣cie mam fajne kole偶anki kt贸re mi pomagaj膮 i same nieraz mi pomagaj膮w pozbyciu sie oznak snu i wcale ich to nie brzydzi.Ot naturalna rzecz. 3. MYCIE no tu bywa r贸znie:) Na chwil臋 obecn膮 nie posiadam dziewczyny wi臋c mog臋 sobie pofolgowa膰..艣rednio co 2-3 dni mam "dzie艅 dziecka" i nie myje sie do spania.Ale rano prysznic musi by膰 no i je偶eli wymaga tego rozk艂ad dnia ze wzgledu na imprezy b膮dz spotkania b膮dz wizyty kolezanek w domku to oczywi艣cie i 2 raz sie ok膮pie. Ale tu bym nie przesadza艂. Jak s艂ysze ze kto艣 2 razy dziennie myje g艂owe bez powod贸w medycznych to mu gratuluje g艂upoty:| w wieku 40 lat nie bedzie mia艂 w艂os贸w wog贸le:|my艣le 偶e raz dziennie to ok cho膰 to pewno ty偶 za cz臋sto ale to podej艣cie indywidualne do kazdego cia艂a. Ale uwielbiam gor膮cy prysznic wi臋c nie jest mi straszny...W艂os贸w w wannie nie zostawiam raczej wiele ,moze 4-5 ale pop艂ukuje potem. po k膮panku oczywi艣cie dezodorant pod paszki (m贸j tata dodaje jeszcze 2 psikniecia na swojego ptaka:) ). 艁apki myje po ka偶dym przyj艣ciu do domku:P bo kto wie co za zgroza na mie艣cie trzyma艂a sie za ten sam uchwyt co ja:|Do艣c sie naoglada艂em narkoman贸w z martwic膮 sk贸ry na dloniach kt贸rzy chwytali klamke w poci膮gu do przedzia艂u:| Co do mycia 艂apek po sikaniu to jest r贸znie, w go艣ciach zawsze, w domu czasem...wyznaje dewize MYJE D艁ONIE ZANIM DOTKNE SWOJEGO PTASZKA wi臋c skoro jest czysty a raczej nie sikam sobie po d艂oniach to po co????No je艣li kupkam to myje bo wiadomo 偶e trzeba, czasem sie co艣 omsknie i mamy zonka:) 4. Z臉BY tu jest r贸znie...gdy jestem z kim艣 albo w jakiej艣 grupie na wyje偶dzie to oki myje 2 razy dziennie..ale samemu w domu to wychodzi mi tylko rano....i uwa偶am ze jest git jak mi jedzie z buzi to wezme gume i jest spoko...jako艣 25 lat tak robi艂em i jak na razie mam tylko 2 dziurki zaplombowane a reszta jest w porz膮dku mimo, 偶e wszystko jadam. Nie sa mo偶e ol艣niewaj膮co bia艂e ale s膮 ca艂e i wszystkie. 5. SKARPETY----no chyba ka偶dy facet ma syndrom psa my艣liwskiego czyli musi pow膮cha膰:D zdarza sie, ze za艂oze 2 raz ale wcze艣niej badam czy sie nadaj膮. Zda偶a sie, 偶e te mniej smrodliwe zostawiam na pod艂odze i wychodze ale potem laduja w pralce. 6. MAJTASY ---- z dziewczyn膮 dziennie , bez co 2 dzie艅.... 7. PAZNOKCIE no tu jest temat rzeka:) od dzieci艅stwa obgryza艂em.Niestety odziedziczy艂em to po ojcu kt贸ry prawie ich juz nie ma:| u mnie nie by艂o nigdy tak strasznie ale uda艂o mi sie to zwalczy膰 dzieki pewnej kobiecie:) mia艂em nawet okres 偶e potrafi艂em obgry藕膰 u n贸g:P ale to chwilowe by艂o. u r膮k i n贸g obcinam i zawsze zbiore wszystkie je艣li nie robie tego w 艂azience. 8. D艁UBANIE... w p臋pku nie d艂ubie, miedzy palcami u n贸g "cicik贸w" te偶 nie wyd艂ubuje, w uchu pod艂ubie, we w艂osach pod艂ubie ale sie oduczam bo wiem ze to przez to mam 艂upie偶:| i mi wstyyyd w autobusie nieraz gdy sie posypiena cieny ko艂nierz. 9. PIERDZENIE no zdarza sie mi i to cz臋sto!!!! niestety to raczej chyba problemy gastryczne. W towarzystwie nie robie tego ale w m臋skim towarzystwie nie kr臋puje sie. Przy dziewczynie chyba bym sie zapad艂 pod ziemie:( a dodatkiem jest to 偶e moje s膮 wr臋cz 艣mierciono艣ne:| po艂o偶y艂yby ca艂膮 kompanie braci. Dlatego nieraz zdarza mi sie w pracy b膮dz u kogo艣 wstrzymywa膰 przez 6 godzin co powoduje b贸le brzucha:| czekam a偶 wyjde na 艣wie偶e powietrze i wtedy poma艂u upuszczam ci臋偶ar dopiero:) ale w domu nie kr臋puje sie wale z armaty ostro zreszt膮 jak ka偶dy z mojej rodziny...cz艂owiekiem jestem i rozumie to. 10. BEKANIE dobry bek nie jest z艂y....zrobie to nawet i w towarzystwie jednak w spos贸b DYSTYNGOWANY I KULTURALNY..a w domu i z kolegami b膮dz przy dziewczynie bekam normalnie:P 11. MACANKA...mam odruch "艁APA W GACIACH" wk艂adam za pasek i gmeram w jajkach ale z wierzchu.Nie wiem co w tym takiego strasznego ???? skoro jestem czysty to co za problem??? oczywi艣cie kanapki bym swej kochanicy nie zrobi艂 zaraz po wyci膮gnieiu 艂apy ale zn贸w bez przesady chyba to nie jest a偶 tak oble艣ne jak wk艂adanie 艂apy w gacie na dupie i gmeranie sobie w dziurce i wyci膮ganie resztek kupy!!!!!!To jest hardcore!!! To chyba tyle... i co??? chcia艂aby mnie mimo to jaka艣 babeczka??? czy jest sie przez to a偶 tak niedoskona艂ym???? To wszystko jest raczej winikiem przyzwyczajenia sie do 2 osoby. Ch艂op kt贸ry stara sie o kobiete zawsze bedzie chcia艂 wypa艣膰 dobrze. b臋dzie czysty pachn膮cy.... w艣r贸d koleg贸w chodzi jednak niedomyty smierdz膮cy, charka, beka, poci膮ga nosem spluwa griny, d艂ubie w nosie, w uszach, robi sobie dzie艅 dziecka, pierdzi, cmoka. I tak tez sie dzieje po d艂uzszym czasie sp臋dzonym ze swoj膮 wybrank膮:) trktuje j膮 jak kumpla i przestaje byc idealnym. Jka my艣licie dlaczego te wszystkie 呕igolaki s膮 takie doskona艂e??? WIedz膮 ze jesli chc膮 zdoby膰 kobiete musza byc atrakcyjni!!... spotkania potem numerek i NARA..i kolejna. Musz膮 ci膮gle byc w obiegu!!! wi臋c zn贸w nie przesadzajmy z niekt贸rymi rzeczami moje drogie panie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Taki sobie Napisano Stycze艅 13, 2005 9. PIERDZENIE no zdarza sie mi i to cz臋sto!!!! niestety to raczej chyba problemy gastryczne. W towarzystwie nie robie tego ale w m臋skim towarzystwie nie kr臋puje sie. Przy dziewczynie chyba bym sie zapad艂 pod ziemie:( a dodatkiem jest to 偶e moje s膮 wr臋cz 艣mierciono艣ne:| po艂o偶y艂yby ca艂膮 kompanie braci. Dlatego nieraz zdarza mi sie w pracy b膮dz u kogo艣 wstrzymywa膰 przez 6 godzin co powoduje b贸le brzucha:| czekam a偶 wyjde na 艣wie偶e powietrze i wtedy poma艂u upuszczam ci臋偶ar dopiero:) ale w domu nie kr臋puje sie wale z armaty ostro zreszt膮 jak ka偶dy z mojej rodziny...cz艂owiekiem jestem i rozumie to. 10. BEKANIE dobry bek nie jest z艂y....zrobie to nawet i w towarzystwie jednak w spos贸b DYSTYNGOWANY I KULTURALNY..a w domu i z kolegami b膮dz przy dziewczynie bekam normalnie:P 11. MACANKA...mam odruch "艁APA W GACIACH" wk艂adam za pasek i gmeram w jajkach ale z wierzchu.Nie wiem co w tym takiego strasznego ???? skoro jestem czysty to co za problem??? oczywi艣cie kanapki bym swej kochanicy nie zrobi艂 zaraz po wyci膮gnieiu 艂apy ale zn贸w bez przesady chyba to nie jest a偶 tak oble艣ne jak wk艂adanie 艂apy w gacie na dupie i gmeranie sobie w dziurce i wyci膮ganie resztek kupy!!!!!!To jest hardcore!!! To chyba tyle... i co??? chcia艂aby mnie mimo to jaka艣 babeczka??? czy jest sie przez to a偶 tak niedoskona艂ym???? To wszystko jest raczej winikiem przyzwyczajenia sie do 2 osoby. Ch艂op kt贸ry stara sie o kobiete zawsze bedzie chcia艂 wypa艣膰 dobrze. b臋dzie czysty pachn膮cy.... w艣r贸d koleg贸w chodzi jednak niedomyty smierdz膮cy, charka, beka, poci膮ga nosem spluwa griny, d艂ubie w nosie, w uszach, robi sobie dzie艅 dziecka, pierdzi, cmoka. I tak tez sie dzieje po d艂uzszym czasie sp臋dzonym ze swoj膮 wybrank膮:) trktuje j膮 jak kumpla i przestaje byc idealnym. Jka my艣licie dlaczego te wszystkie 呕igolaki s膮 takie doskona艂e??? WIedz膮 ze jesli chc膮 zdoby膰 kobiete musza byc atrakcyjni!!... spotkania potem numerek i NARA..i kolejna. Musz膮 ci膮gle byc w obiegu!!! wi臋c zn贸w nie przesadzajmy z niekt贸rymi rzeczami moje drogie panie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lenka_a Napisano Stycze艅 13, 2005 hahaha -takie sobie- jestes extra typ :-) u艣mia艂am sie do 艂ez :-) chyba normalny facet z Ciebie :-) pozdrowionka :-) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Taki sobie Napisano Stycze艅 13, 2005 A dzi臋kuje Lenko:) buhahah tylko nie wiem czy to szczerze czy ironicznie:) nigdy tego nie potrafie odr贸偶ni膰...no ale dodam 偶e moze i niekt贸rym wydam sie oblechem:P ale gdy przychodzi co do czego i zn贸w z kim艣 jestem to jako艣 automatycznie sie zmieniam:| nawet nie to 偶e czuje jakis wstyd. Ot po prostu jednego dnia obgryzam pazury drugiego nie...dzi艣 juz przynajmniej ten na艂贸g mam wyeliminowany:) A szczerze to nawet faceci kt贸rzy wydaj膮 sie swoim kobietom tacy idealni i kt贸rych one nazywaj膮 wr臋cz idea艂ami maj膮 duuuze rysy tylko dobrze to kryja....Chcia艂bym zobaczy膰 mine takiej jednej i drugiej dziewczyny i 偶ony takiego idea艂a puszczonego na jaki艣 wyjazd s艂uzbowy....BEKANIE PIERDZENIE D艁UBANKO I BRAK MYCIA to normalka wi臋c zanim sie tu wypowiecie to sie zastan贸wcie:) Jeszcze sie nie znalaz艂 taki facet kt贸ry by sie zmusza艂 sam do mycia. Zamontujcie sobie ukryte kamerki i wyjed藕cie na 2 tyg gdzies a po powrocie zobaczcie co te wasze czy艣ciochy robi膮....艁atwo powiedzie膰 ,ze kto艣 jest taki idealny, ze nie robi nic takiego oble艣nego, b臋d膮c z nim te 16 godzin dziennie....kiedy zanikaj膮 granice wstydu i pewne hamulce wy艂azi z ka偶dego prawdziwe oblicze. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lenka_a Napisano Stycze艅 13, 2005 Taki sobie - napisalam szczerze a nie ironicznie :-) jasne jasne, wszyscy chca miec pachnacych partnerow:-) ja tam lubie sie oszukiwac. Moj facet przy mnie powinien byc czysciutki i pachnacy, chocby dlatego ze nigdy nie wiadomo co moze sie za chwilk臋 zdarzy膰 tratatata:-) a jak mnie nie ma to niech sobie swietuje dzien dziecka, byle sie ludzie od niego w autobusie nie odsuwali hahaha Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lenka_a Napisano Stycze艅 13, 2005 Taki sobie - napisalam szczerze a nie ironicznie :-) jasne jasne, wszyscy chca miec pachnacych partnerow:-) ja tam lubie sie oszukiwac. Moj facet przy mnie powinien byc czysciutki i pachnacy, chocby dlatego ze nigdy nie wiadomo co moze sie za chwilk臋 zdarzy膰 tratatata:-) a jak mnie nie ma to niech sobie swietuje dzien dziecka, byle sie ludzie od niego w autobusie nie odsuwali hahaha Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 __Juchas__ Napisano Stycze艅 13, 2005 m贸j m臋偶czyzna jest po偶膮dny i wychowany.Wsp贸艂czuje wam 偶e macie takie 偶ycie jak bym mia艂a faceta kt贸ry pierdzi chyba bym za przeproszeniem pu艣ci艂a pawia.Zerwcie z takimi m臋偶czyznami kt贸rzy pierdz膮 radze bo na staro艣膰 b臋dzie wam po艣ciel 艣mierdziec i nie tylko ca艂e mieszkanie 艂e艂ee jak sobie pomy艣艂e co znosicie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 davidek Napisano Stycze艅 14, 2005 O, kurde! Przeczytalem na razie tylko jedna strone i wiecej nie moge! Smialem sie i smialem! Az mnie jakas taka zgaga napadla i jest mi niedobrze! Moze to od tego smiechu, a moze od tych facetow paskudnych... Wylacze komputer i, chociaz juz sie kapalem, pojde wziac prysznic z kawa... ( Czasami tak robie, bo lubie taki zapach - nacieram sie fusami swiezo zaparzonej kawy - dlugo i wszedzie! splukuje letnia woda i to wszystko. Potem juz tylko pachne - tak mi sie wydaje... Smiejesz sie? To sprobuj takiego wieprza fusami wysmarowac (( ale, najpierw mydelkiem! )) i wtedy zobaczysz! Na pewno nie zaszkodzi. Albo, na sobie sprobuj! To pobudza skore i NIC nie kosztuje! ) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Jagosaa78 Napisano Stycze艅 15, 2005 do : Taki sobie - bardzo sodoba艂a mi sie Twoja wypowied藕:) ekstra:) widac , ze jeste艣 bardzo ciekawym i maj膮cym swoje zdanie cz艂owiekiem. gartuluje i pozdrawiam:) Twoja konkretna i tre艣ciwa wypowied偶 pozwolila mi z wi臋kszym dystansen spojrze膰 na te m臋skie"wybryki":) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Maddi Napisano Stycze艅 16, 2005 To wszystko ma byc 艣mieszne i zabawne?? Kiedy takie rzeczy 艣mieszy艂y?? Zapytajcie jakiegokolwiek nie-Polaka co o tym s膮dzi. Mam wielu znajomych cudzoziemc贸w i maj膮 fataln膮 opini臋 o Polakach i to obu p艂ci. Uwa偶amy, 偶e Polki s膮 piekne. Mo偶e i tak, ale wcale si臋 tak nami nie zachwycaj膮, jak nam si臋 zdaje. Cz臋ste s膮 opinie o tzw. "powierzchownym zadbaniu", dziewczyna ma np. d艂ugie (sztucznie wyhodowane, ha!) tipsy i szpark臋 zaro艣ni臋t膮 niczym d偶ungla. Czy wy wiecie, jakie s膮 dzi艣 normy w Europie i innych cywilizowanych cz臋艣ciach 艣wiata? To, co tam jest norm膮 (golenie cia艂a, uzywanie kosmetyk贸w) u nas jest uwa偶ane za fanaberie. A to, co przez nas jest tolerowane a nawet przyjmowane z lekkim u艣mieszkiem rozbawienia, tam jest podstawowym brakiem higieny i zwyczajnym prymitywizmem!! Nie s膮dzicie, 偶e dysproporcje pomi臋dzy nami a reszt膮 Europy s膮 za du偶e?? M贸j ukochany jestw po艂owie Holendrem. Jest sliczny i zadbany. Usuwa ow艂osienie z klaty, ty艂ka, okolic 艂onowych (tylko kr贸tkie, r贸wniutko podgolone w艂oski!!). Odwiedza kosmetyczk臋 i manikurzystk臋, chodzi na masaze, si艂owni臋. MA pi臋kne z臋by, mi臋kkie w艂osy i b艂yszcz膮ce oczy. I teraz mo偶e wyobra偶acie sobie jakiego艣 metroseksualnego mi臋czaka lub op臋tanego swymi mi臋艣niami mistera universum?? NIc z tych rzeczy!! Jest m臋ski i wspania艂y. A seks z nim to sama przyjemno艣膰. Seks z czystym, zadbanym m臋偶czyzn膮 jest zupe艂nie inny. A偶 si臋 chce go ca艂owa膰, liza膰 w ca艂o艣ci, we wszystkich zag艂臋bieniach i dziurkach! Ale u nas w Polsce dalej b臋dzie pokutowa艂a teoria Ziemniaczanego Polaka, kt贸ry b臋dzie si臋 oburza艂 na samo wspomnienie seksu innego ni偶 "na mnicha" (bo taki np. oral czy anal to obrzydliwo艣膰, a fe! - i si臋 nie dziwi臋 przy takim stanie higieny, 偶e tak mysli!!!), za to nie przeszkadza mu hodowanie glon贸w na z臋bach, zasmradzanie swymi waporami otoczenia czy rozsiewanie zarazk贸w spod pazur贸w i kawa艂k贸w zu偶ytego nask贸rka spomi臋dzy ot艂uszczonych k艂ak贸w!!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 no i co z tego Napisano Stycze艅 16, 2005 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 to-ju偶-nie-moja-bajka Napisano Stycze艅 16, 2005 moj by艂y -poza wi臋kszo艣ci膮 juz wymienion膮 wy偶ej- mia艂 zwyczaj wo艂a膰 mnie do 艂azienki wrzeszcz膮膰: "zobacz jakiego waln膮艂em batona (klocka, kupala, bengala etc- w dziedzinie fizjologii przejawia艂 naprawd臋 du偶y talent s艂owotw贸rczy), jaki pi臋kny odcie艅 br膮zu!". M.in. dlatego teraz jest juz -ex... ;) Sama nie cierpi臋 tego typu odruch贸w u siebie i u innych, jak mog臋 unikam, kr臋puj膮 mnie przeogromnie i przyprawiaj膮 o mordercze zap臋dy. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pierupierdu Napisano Stycze艅 17, 2005 Moje drogie, poprostu zacznijcie si臋 zachowywa膰 tak jak wasi faceci i przestanie to wam przeszkadza膰. Ja nie widz臋 nic z艂ego w tym, 偶e m贸j m膮偶 pu艣ci sobie b膮czka przy mnie i wiem, 偶e jemu te偶 nie przeszkadza kiedy sobie pierdn臋)I zawsze tak si臋 przy sobie zachowywali艣my w swoim towarzystwie. Mo偶e dla nikt贸rych z was zabrzmi to dziwnie, ale uwa偶a, 偶e w ten spos贸b budujemy mi臋dzy sob膮 zaufanie i akceptacj臋. Przecie偶 je艣li bior臋 艣lub, to dlatego 偶e kocham mojego faceta i chc臋 z nim sp臋dzi膰 ca艂e 偶yci. 膰zy to znaczy, 偶e ca艂e 偶ycie mam beka膰, d艂uba膰 w nosie, pierdzie膰 itp gdzie艣 w ukryciu? Nie robi臋 tego w towarzystwie, ale czuj臋 si臋 swobodnie w obecno艣ci mojego m臋偶a i mog臋 to robi膰.Przesta艅cie narzeka膰 i cieszcie si臋 偶yciem, pierdnijcie sobie zdrowo i od razu lepiej si臋 poczujecie)))))))) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fabcia Napisano Stycze艅 18, 2005 aaaaaaa m贸j m膮偶 pluje do zlewu gdzie myje si臋 naczynia i nie umiem go tego oduczy膰....a tak to jest zno艣nie a popierdzie膰 to lubimy sobie razem...to zdrowe na jelita pa Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ubawi艂am si臋 Napisano Stycze艅 18, 2005 Ubawi艂am si臋 i zdradz臋 Wam tajemnic臋 mojego m臋偶czyzny: No taaaak M贸j kochany: 1. Pierdzi... ale to najcz臋艣ciej razem bo jemu to samo 2.w膮cha skarpetki... ale za to majteczki zmienia 2* dziennie- rano i wieczorem 3.Obgry贸rki co doprowadza mnie do sz艂u... ci膮gle tylko chrobocze tymi paluchami 4.Oj chyba najgorsza jego wada tpo mlaskanie... ciekawe,偶e kiedy艣 tego nie robi a dzi艣 "nie mo偶e inaczej je艣膰"... biedactwo! :P 5.Czasem sie mu si臋 umy膰 nie chce i艣c i jeszcze na mnie wrzeszczy ,偶e go budz臋... 6.ubrania ma porozrzucane po ca艂ym pokoju...ale ostatnio zauwa偶y艂am,偶e to jest zara藕liwe oj musz臋 zacz膮膰 uwa偶a膰 ;) 7. Drapie sie po jajkach i to niezwylke cz臋sto! 8.Sika na siedz膮co...jak baba- m贸wi,偶e tak jest lepiej bo ma pewno艣膰"偶e trafi" ;) 9. Ostatnio mi si臋 przyzna艂, 偶e robi kulki z k贸z, kt贸re wyci膮ga z nosa i je"wystrzeliwuje w przestrze艅" Ale za to: nie beka, goli sobie jajka, myje sie po ka偶dej kupce i sisiu,i w og贸le... Kocham i tak bardzo mocno mojego Anio艂ka:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lauder Napisano Stycze艅 18, 2005 no co wy kobie艂ki nigdy nie puszczacie baczkow i takich tam a co do drapania sie gdzie niegdzie same sprubojcie zreszto jak facet was drapie nietylko reka to wam sie podoba :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 NYGUS Napisano Stycze艅 18, 2005 oj kobitki kobitki swietnie sie ubawilem(monitor caly popluty)prosze o wiecej FACET TO SWINIA Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
amamen 0 Napisano Stycze艅 19, 2005 rety ...trzymajcie mnie....uhahahahh umieram ze smiechu! Najlepszy topik hihihi m贸j robi to samo , znaczy si臋 standard d艂ubie w nosie, pierdzi 艣mierdz膮co, zostawia obciete paznokcie, drapie sie po jajkach, aby z czystoscia jest ok pozdrawiam Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Pawelob 0 Napisano Stycze艅 19, 2005 , Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Pawelob 0 Napisano Stycze艅 19, 2005 Jestem \"normalnym\" facetem tzn. pierdz臋, pluje na chodniku, w膮cham skarpetki i majtki. Czyli Polska Norma. Te偶 podobnie jak reszta m臋偶czyzn zbieram z艂o艣liwe uwagi od 偶ony. Ale kiedy kupi艂em jej z艂oty pier艣cionek z diamentem to ma艂o co sama mi n贸g nie wyliza艂a i ty艂ka przy okazji te偶. To dopiero jest oble艣ne moje panie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Big Cyc Napisano Stycze艅 20, 2005 Widz臋, 偶e dyskusja idzie w dobrym kierunku)))))))))))))) Wszyscy jeste艣my tacy sami, i m臋偶czy藕ni i kobiety, jedni s膮 warci drugich. My艣le, 偶e poprostu dzielimy si臋 na tych, kt贸rzy przyznaj膮 si臋 do swoich przyzwyczaje艅 a mo偶e nawet przyjemno艣ci 偶ycia domowego, typu puszczanie b膮czk贸w i d艂ubanie w nosie i takich, kt贸rych kr臋puje takie zachowanie. A tak wog贸le to zauwa偶y艂am razem z moimi kole偶ankami, 偶e m贸j facet podobnie jak ich faceci uwielbia godzinami siedzie膰 na kibelku i wyciska膰 "conieco" czytaj膮c gazet臋 a p贸藕niej jest taki szcz臋艣liwy jak po bzykanku. Niestety w tej kwestii nie jestem w stanie go zrozumie膰 bo dla mnie to strata czasu. Siadam, za艂atwiam spraw臋 i tyle. Ciekawi mnie, czy jest to kolejna cech charakteryzuj膮ca polskiego m臋偶czyzn臋?)))))))))))))))) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣cio Napisano Stycze艅 20, 2005 a mnie tam np. podnieca jak moja kobietka pu艣ci b膮ka.Uwielbiam ten zapach m贸g艂bym go wacha膰 ca艂y czas Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach