Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Kleopatra28

Jakie oble艣ne rzeczy robi膮 wasi faceci?

Polecane posty

Go艣膰 L.
Nie wierze! Zwyczajnie nie wierze tym kobietom, kt贸re twierdz膮, 偶e maj膮 idealnych facet贸w i, 偶e same r贸wnie偶 s膮 idealne! M贸j facet: - puszcza b膮czki, takie straszliwie 艣mierdz膮ce. Kiedys pu艣ci艂 takiego 艣mierdziela u mnie w pokoju i wesz艂a moja mama. M贸wie Wam jak mi by艂o glupio. Nie chcia艂am, sie przyzna膰, 偶e to m贸j facet, wi臋c zwali艂am na siostre i wiecie co? Mama ochrzani艂a siostre, 偶e zachowuje sie przy go艣ciu jak 艣winia!!! a poza tym puszcza b膮czki pod ko艂dr膮 i na polu i w og贸le... cho膰 musz臋 przyzna膰, 偶e ostatnio troch臋 spasowa艂 - czasem mu sie nie chce my膰, ale na to jest dobry spos贸b "kochanie mo偶e zrobimy sobie wsp贸lna kompiu艂k臋 - zawsze dzia艂a :-) - nie lubi korzysta膰 z dezodorantu, woda kolo艅ska owszem, dobre perfumy czemu nie, ale dezodorant? z tym jest troche gorzej... - drapanie jajeczek i naci膮ganie siusiaka (nie myli膰 z obci膮ganiem :-) ) to klasyk, ale to mi w zasadzie nie przeszkadza Najbardziej denerwuje mnie w nim MANIA W膮CHANIA! Cho膰 po przeczytaniu poprzednich wpis贸w troche mi ul偶y艂o :-) M贸j facet w膮cha dos艂ownie wszystko! Pot spod pach swoich i moich. Moje stopy, palce po drapaniu jajek, w膮cha skarpetki itd itp. Strasznie mnie to wkurza, bo ja mam manie czysto艣ci i nie lubie gdy jestem np spocona, nie zd膮偶e sie umy膰 a on mnie obw膮chuje. A teraz troche o mnie: - puszczam b膮ki. 艣mierdz膮ce bardziej lub mniej, g艂o艣ne i ciche, pod i nad ko艂dr膮, puszczam je tak w og贸le - d艂ubie w nosie (nawet teraz) - drapie sie po g艂owie - mam manie czyszczenia uszu ko艂eczkami i rozsiewania takich zu偶ytych po ca艂ym pokoju - bekam - bardzo mi sie poca stopy i cho膰 myj臋 sie naprawd臋 cz臋sto stopy potrafi膮 mi niemi艂osiernie 艣mierdzie膰! - non stop obgryzam i d艂ubi臋 w sk贸rkach palc贸w u r膮k I podsumowanie: - to co napisa艂am nie jest niczym odkrywczym w stosunku do tego co tu wczesniej przeczyta艂am, i serio: - jest mi lepiej, 偶e m贸j facet nie jest ewenementem :-) - jest mi du偶o lepiej, 偶e i ja nie jestem jedyna ze swoimi przyzwyczajeniami - jest mi super, 偶e m贸j ch艂opiec jest taki jaki jest i nie zamieni艂abym go na milion superczy艣cioch贸w. Pozdrawiam wszystkich szczeg贸lnie tych... przewrazliwionych i oburzonych

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 adm12-facet
TAAAAAK !!!w takim razie to ja jestem idealny:P nie d艂ubie w nosie i nie obgryzam paznokci, tylko pierwsze co robie jak wstane - w艂膮czam kompa sprawdzam maile i sprawdzam jak sie czuja moje SERVERki i czy sie nie pojawi艂 jakis nowy wredny wir czy wulnerability. dopiero pozniej myje zeby itd. jestem informatykiem i krytycznie patrzac na ca艂膮 sytuacje - lepiej byc normalnym cz艂owiekiem i puszczac b膮ki ni偶 informatykiem zyj膮cym conajmniej do po艂owy w zerojedynkowym wirtualnym swiecie. PIERDZENIE i DLUBANIE W NOSIE JEST COOOL :P p.s. kazdy ma swoje wady i te wady trzeba albo zaakceptowac, albo ....... narzekac w takich anonimowych FORach :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pisiek
ROZWIEDZ SIE Z NIM !!!!!!!!!!!!!!!! NATYCHMIAST !!!!!!!!!!!!!!!! I znajdz sobie pozadnego faceta - najblizszy na Madagaskarze :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 historyyyyk Francji
a czemu w dawnych czasach ludzie sikali i walili kupy w komnatach zamkowych, myli si臋 raz na rok i jako艣 偶yli ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podnooooosz臋臋臋臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wspaniala 偶ona
TO TERAZ JA WAM OPOWIEM O MOIM KOCHANYM ME呕U JEST TO ANONIMOWE TAKZE MOGE OPOWIEDZIEC: TO TAK NIE DOSC ZE PUSZCZA BAKI TAK SMIERDZACE ZE NIE MOGE Z NIM WYTRZYMAC RAZ POPILISMY NA WESELU U NASZEGO KOLEGI I NA DRUGI DZIEN MIALAM TROCHE KACA I MI BYLO NIE DOBRZE A MOJ KOCHANY MAZ TAK SIE SPIERDZIAL ZE JUZ NIE MOGLAM WYTRZYMA膯 I WYRZYGALAM SIE NA NIEGO BYLO TO BARDZO OBLESNE DRAPIE SIE PO JAJACH NON STOP NIEWIEM CO MU TO DAJE MOZE ZA TO ZE SIE NIE MYJE SKARPETY TAK WALA MU ZE RAZ KOTA WPSCILAM DO DOMU POCZUL TEN SMOROD I SKAKAL PO DRZWIACH ZEBY GO WYPUSCIC A ON NIC SOBIE Z TEGO NIEROBIL NAWET POWIEDZIAL ZE JESZCZE JURO JE UBIERZE BO SZKODA PRA膯 A CO NAJGORSZE W TYM JEST ZE TERAZ PRZYCHODZI (PRZYP臉艁ZA) PRAWIE CODZIENNIE PIJANY ZE CZASAMI MYSLE ZE UMARL I WSADZIL MI SIE DO 艁脫呕KA CALY CZAS CHRAPIE RAZ NAWET SIE ZESRAL NA 艁脫呕KU MALO CO SIE NIE PORZYGALAM I MUSIALAM SPAC W SALONIE I NA DRUGI DZIEN NIE CHCIAL SPRZATAC I JA MUSIALAM I JAK TU SIE POTEM KOCHAC Z TAKIM OBLESNYM FACETEM I JESZCZE POTEM MALEGO WYCIERA W PRZESCIERADLO I RANO JEST CALE ZSECHNIETE!!!!!!! POZDRAWIAM 呕ONY TAKICH ME呕脫W JAK MOJ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NIEOWIECZKA
Jeste艣my ju偶 ze sob膮 10lat .bekanie,pierdzenie to jak oddychanie nieraz wydaje mi si臋 ze baz tego to dnia by nie przetrwa艂.Jest bardzo czysty a czemu nie lubi dobrze wygl膮da膰 co dziennie zmienia skarpety a majty to co dwa dni i od k膮pieli te偶 nie stroni,cudo by si臋 wydawa艂o ale jest to ALE,pierdzi nawet przy jedzeniu beka te偶 bez ogranicze艅.Jestem w 艂azience biore k膮piel to wchodzi bez 偶enady i przy mnie sika jak chcia艂 to drugie to musia艂am ingerowa膰,a nocne wiatry to takie jak by kto艣 mu za nie p艂aci艂 halny by si臋 nie po wstydzi艂 A koledzy to ju偶 inna historia jak go poprosi艂am 偶eby posprz膮ta艂 kom贸rk臋 to nie ma czasu a kolega zadzwoni艂 i na przeprowadzk臋 to ju偶 go nie by艂o.Drapanie po ......to oni si臋 z tym odruchem urodzili jak zobaczy艂am 偶e moja c贸reczka 5cio letnia te偶 tak robi,na moje pytanie odpowiedzia艂a, a tato ja widzia艂am jak on to robi to ja te偶,przez pewien czas mia艂am dwie osoby drapi膮ce si臋 w tym miejscu zgadnijcie kto przesta艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Stefan P. Sitarz
No to po艣mia艂em sie przy tej lekturze... Opowiem o babkach. Paniach. Wszystkie z wy偶szym wykszta艂ceniem, ekonomistki, lekarka. 1. Moja by艂a, dawno temu...Pierwsza mi艂o艣膰. Razem osmiewalismy sie z mojej mamy,偶e sie k膮pie na codzie艅. Dziewczyna ma kapa艂a sie raz na kilka dni.Ja tez,wi臋c mi nie wadzi艂o. Mieli艣my kultowe zwroty , typu "CUCHN膭CE' zamiast jej kalesony (zima,g贸ry) Dlaczego "cuchnace"? bo takie by艂y. Radowalismy sie razem,偶e po paru dniach robi艂a jej sie skorupka w wewn. cz臋sci gaci. Nazywa艂a to draska, nawet pr贸bowalismy zapali膰 zapa艂k臋,ale sie nie da艂o. Za ma艂o wysuszone,czy co? Mia艂a manie wydusznia syfk贸w,tak moich,jak swoich. Cere mi zmarnowa艂a tym duszeniem.Swoje tak rozdrapywa艂a,az ca艂a by艂a w strupkach.Kt贸re nastepnie odd艂ubuwa艂a i zjada艂a w mojej obecno艣ci." Moje cia艂o sie nie mop偶e zmarnowa膰, argumentowa艂a. Jej matk臋,g艂 ksi臋gow膮 biura podr贸偶y wielokrotnie z艂apa艂em na zjadaniu 艣wie偶o wyd艂ubanych glut贸w.Ona matk臋 t艂umaczy艂a : "przecie偶 wszyscy jedz膮 gluty jak nikt nie widzi..." Jej brat, brudas, toczy艂 kulki z bruduzbieranego zspod kostki na stopie.Toczy艂 kulki o艣r. 1 cm ! 艁azi艂 za ni膮 i straszy艂 t膮 kulk膮. Raz wrzuci艂 ja im do zupy, o czym poinformowa艂 p贸偶niej.Ona za艣 zapycha艂a kibel podpaskami.Jej rodzina zy艂a w nies艂ychanym brudzie, matka ,g艂 ksi臋gowa nie rozbiera艂a sie do snu i nie 艣cieli艂a 艂贸偶ka, spa艂a przed TV. Brat nie zna艂(do dzis nie zna) co to spa膰 w po艣cieli.By艂a jednak higienistk膮, bo zbrzydzi艂 j膮 kiedys strza艂 do buzi,hehe.W pupsko r贸wnie偶 nie lubia艂a. A szkoda. Rozwiod艂em sie z ni膮, bo wraz z ca艂膮 jej rodzina byli to "pitekantropusy" a poza tym zwczajni z艂odzieje.Dzis jest wa偶na ekonomistk膮 w urz臋dzie pa艅stwowym. 2. Nast臋pna, ekonomistka. Bezproblemowa.Czysta.Uwielbia艂a pokazywa膰 odbyt, kaza艂a mi ogl膮da膰 z bliska, czy jej cos nie pop臋ka艂o.Mia艂o od czego, na szcz臋艣cie.Natomiast po co chcia艂a przypatrywac si臋...mojej kiszce stolcowej,tego nie wiem. Krepowa艂o mnie to z lekka, te jej obserwacje. Masturbowa艂a sie w wannie, wstydz膮c tego, gdy ja z艂apa艂em. Otwiera艂a nago drzwi w moim domu,jak ktos zbyt wczesnie przylaz艂. Jad膮c samochodem wpada艂a na pomys艂, by przez tylna szyb臋 pokazac nagie cipsko i dupsko kierowcy, jad膮cemu za mn膮...Fajna by艂a...Dzi艣 wa偶ny urz臋dnik w pa艅stwowej instytucji. Ale i tak rozstalismy si臋... 3.Lekarka. Seksowna. Wykszta艂cona. tylko jak zdj臋艂a gacie, to capi艂o 偶ywym g贸wnem...Bo s艂abo sie podciera艂a, czasami wida膰 by艂o br膮zowy pasek powy偶ej rowka. G贸wno na plecach. Dzi艣 w艂a艣cicielka salonu kosmetycznego zagranic膮. Ale fajna by艂a. Czas jaki艣.... 4. Nastepna.Znowu ekonomistka.Czysciutka.Autorytet w 艣rodowisku,intelektualistka. Ci膮gle sie my艂a, ajednak...syfi艂o niejednokrotnie. Brudnymi nogami, szczynami,lub ciot膮. W zalezno艣ci od okazji. Cz臋sto podczas orgazmu...odlewa艂a sie obficie. Moczem. Po wszystkim, krzes艂ach, 艂贸偶kach , po mnie. I tak super j膮 wspominam....Dzi艣 businesswoman. 5. Dzisiaj.... mam nastepn膮. TAK WI臉C NIE TYLKO O FACETACH MOZNA DU呕O NAPISA膯>>>>

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 33333333334444444444444
Ale co niektorzy sa naprawde idiotami!!!!!!!!!!!!!!111

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 33333333333333344444444444
Stefan P. Sitarz spoko historyjka respect

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MOJA ZONA
dobra, dobra mo偶e zdarza mi si臋 pierdn膮膰 i nawet cz臋sto, ale moje smrodasy przynajniej tak nie 艣mierdz膮 jak Jej... wystarczy 偶e walnie sobie lekko i 艣mierdzi w domu przez p贸艂 godziny zgni艂ymi jajcami... tyle chcia艂em poweidize膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶ona czy艣cioszka
M贸j m膮偶 jest czy艣cioszkiem, codziennie si臋 myje, zmienia bielizn臋, ma zadbane r臋ce, wi臋c po tym co tu przeczyta艂am chyba jest idea艂em Jestem kobiet膮 i przyznaj臋 si臋 do tego, 偶e bekam, pierdz臋 i w膮cham si臋 pod pachami, ale jest jedno zasadnicze ale - nie robi臋 tego przy m臋偶u i on nie robi tego przy mnie. To naturalne, 偶e wszyscy ludzie pierdz膮 i bekaj膮, ale na Boga nie musz膮 tego robi膰 w swojej obecno艣ci. Wystarczy wyj艣膰 do ubikacji. Wiem, 偶e niekt贸rzy pierdz膮 specjalnie przy kim艣 i maj膮 wtedy na ustach taki b艂ogi u艣mieszek. Fuj...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂o艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 p艂ci brzydkiej...
Witam, nie czytalem wszystkiego bo 130 stron to za duzo, ale pierwsza dziesiatke zaliczylem... jestem pod wrazeniem i mam nadzieje ze ktos mnie zastrzeli jesli zejde na taka droge :o Osobicie: - dlubie w nosie jak nie patrza - b膮czki - norma, bez tego nie da sie zyc - przy niej w k膮cie :D -beeek ok -wycieram rece w skarpetki :o -mam sentyment do podartych majtek... :D -mam lenia jak przychodzi czas obcinania paznokci... i tak zwlekam... -z siorbania juz sie wyleczylem! -obryzam skorki przy paznokciach :( cos a'la nalog... ciezki przypadek -STRASZNIE BALAGANIE!!! Tragizm, widze to ale nic z tym nie robie!!! Az mi wstyd... wiecznie burdel, czy to w zlewie czy w pokoju... sprzatam tylko jak "ktos" ma wpasc/przyjechac reszty grzechow nie bardzo pamietam... -myju myju 2-3 razy dziennie -bielizna po kazdym myciu 艣wie偶a!!! -skarpetek mam z 80 par wiec nie ma problemu -z膮bki (jak i cala reszte) pod prysznicem obowiazkowo 2 razy -1 koszulka=1 dzien i teraz chyba troche "mniej meskie" nawyki: - krem na twarz po k膮pieli, bez tego jestem "wysuszony" :D -depilacja... pachy i "na dole".. z czasem cos trzeba z klatka zrobic... -solarium... tu troche przesadzam ostatnio! to chyba wszystko, mam nadzieje wyleczyc sie ze skorek i balaganiarstwa!! Licze na to ze po slubie nie stane sie "jednym z tych".... tutaj opisywanych co jakis czas!!! Pozdrawiam S.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hernan co to
s膮 za stronki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja wole na jawie...
moj chlopak tez beka, popierduje ale dosteje zj***e i przeprasza.. chociaz tyle. nie zlapalam go na dlubaniu w nosie, ani na "suszkach" za lozkiem a jakby pierdnal pod koludra to wzielabym do spania jako przytulanke mojego psa a On spalby na dywanie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pisor zwisior
li偶 mojego chuja

Udost臋pnij ten post

Gdyby nie wy myslalabym ze jestem z tym problemem sama. moj m膮偶: -pierdzi bez ograniczen -beka za kazdym razem jak ma okazje -jest kolejnym przypadkiem mietolenia sie po jajkach (nie rozumiem tego) -zabki tez myje tylko rano chociaz kapie sie rano i wieczor -jak sie rozbiera w lazience wrzuca czyste rzeczy do kosza na pranie ktore pozniej zaczynaja smierdziec i trzeba je wyprac(2pralki dziennie) -ja sprzatam on wchodzi i robi balagan chociaz nawet nie zauwaza porzadku a potem robi awanture ze nic nie robie -chowa \"kociaczki\" pod wykladzina w ubikacji -budzi mnie rano zebym weszla z psami bo jemu jeszcze zoltko nie weszlo -rano wstaje, wacha skarpetki i odmawia przyjecia tych ktore mu podaje poniewaz "te maja dopiero 3 dnni" ale kocham go najbardziej na swiecie :):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wartyfan
A wy to 艣wi臋te jeste艣cie?? Na pocz膮tku obiadki, kolacyjki, 艣niadanka do 艂贸偶ka i lodzik!! a potem zupka z torebki i ciep艂e piwo!! Wstyd藕cie si臋 po co mamy si臋 my膰 jak jeste艣cie takie pod艂e, celowo tego nie robimy 偶eby was wk....wi膰!! i tak mamy 2 inne na boku i dla nich si臋 myjemy zak艂adamy 艣wie偶e skarpetki i stringi!! R贸bcie tak dalej to zostanie wam Moda na sukces i wibrator!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przyszly_maz
nalezy pamietac, ze czeste mycie skraca zycie. Skora sie sciera i czlowiek umiera. Ja z narzeczona lubimy sobie czasem po grochowce wojne na pierdy zrobic lub zdrowo sobie beknac. ;o)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MalaDuzaMii
Kazdy czlowiek trawi i kazdy czlowiek pierdzi i beka,tylko pytanie czy robi to sam czy przy innych.Moj facet pierdzi przy mnie,ja przy nim tez wiec nei ma sprawy:)Nie lubie bekania,w zyciu nie widzialam zeby dlubal w nosie:)myje sie 1-2 razy dziennie,obowiazkowo wieczorem,nauczylam go myc fiutka po kazdym wyjsciu z toalety,oczywiscie wtedy kiedy jestesmy w domu rzecz jasna,nie wymagam tego od niego w publicznej toalecie:)Opuszcza po sobie deske na sedesie,rzeczy nigdynei nosi tych samych,sam kupuje sobie plyny do plukania ciuchow i balasamy do ciala,co jest dobre bo przy okazji kupuje je tez dla mnei:D natomiast jest pare rzeczy ktore mnie irytuja i ktorych usiluje go oduczyc: rzucania ubrania tam gdzie stoi,zostawiania brudnych naczyn po calym mieszkaniu,obcinania panokci na dywaniku w lazience i zmywania,kiedy ja gotuje,kiedy on gotuje to ja zmywam:) Nie wiem co to bedzie po slubie,ale mysle,ze nie dalabym rady wytrzymac z czlowiekiem ktory sie nie myje i robi rzeczy dla mnie oblesne(wiedzac ze mnie to obrzydza).Gluta jeszcze we mnie nie wytarl ani nie zasuszyl zadnego za lozkiem, wiec nei wiem jakbym na takie cos zareagowala:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MalaDuzaMii
wartyfan - zrob sobie lodzika facetowi ktory sie nie umyl,ciekawe czy ci sie nie odechce na najblizsze 30 lat.Poza tym,kobiety sa nieco inne niz faceci,wy oddzielacie seks od reszty zwiazku,wiekszosc kobiet(w tym ja) - NIE. Wiec jesli pokloce sie z facetem lub cos jest ni etak to najzwyczajniej w swiecie nie mam ochoty na seks - co facet zazwyczaj odczytuje jako podlosc i szantaz,bo on zaraz po klotni z waleniem donicami o sciany i wrzaskami moglby spokojnie pojsc do lozka uprawiac seks.Przytocze tu przyklad mojej bardzo bliskiej przyjaciolki:wyszla za faceta,mialo byc pieknie,wypady do kina,teatru,wspolne spacerki i inne.PO SLUBIE:on po pracy zaczal przychodzic i siadac przed tv z tekstem "kochanie podgrzej mi cos na zab",zero wspolnego spedzania czasu,zero zainteresowania,co zaskutkowalo niechcecia mojej przyjaciolki do seksu,bo kto ma ochote bzykac sie facetem w smierdzacych skarpetach ktory wykazuje zero zainteresowania zona?A potem potoczylo sie lawinowo i teraz sa wtrakcie rozwodu,na jej bledzie nauczyla sie ni etylko ona ale i ja i jeszcze pare innych:)Oczywiscie,kobiety tez potrafia sie zmienic,niemniej jednak zawsze ktos musi te lawine zaczac:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kumbaja
Taaaa...ciagle tu ludzie pisze zeby nie ganic za pierdzenie i bekanie albo ze jesli komus przeszkadzaja smrody drugiej polowki to znaczy ze nie kocha.Gowno prawda!!!!Pierdnac i beknac kazdy musi,ok,ale jesli ktos sie nie myje,zjada gluty,dlunie w nosie,drapie sie po jajach a nie robil tego wczesniej - to jest powod do giga klotni,bo czlowieka sie kocha za CALOKSZTALT,wiec jesli ktos nam przed slubem pokazuje zupelnie inne caloksztalt niz po slubie,to sorrry.Nie ma nic bardziej oblesnego niz facet cytujacy Szekspira,ktoremu smierdza skarpety i glut z nosa zwisa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kumbaja
Ktos wczesniej napisal,ze mamy takie wymagania jakbysmy sie na salonach wychowaly - kobieto,mycie sie codziennie ,codziennie zmienianie blizny i nie zjadania glutow z nosa uwazasz za "wielkopanienskie" zachcianki?!?!?Matko swieta....jedna sprawa fizjologia a inna kultura osobista

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sama masz nick
jak szekspir, jak stare ch艂opisko kt贸re wr贸ci艂o z obory

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wazne kto
Co do mojego m臋偶a to og贸lnie nie mam 偶adnych zastrze偶e艅. Owszem ma swoje m臋skie grzeszki, ale go kocham i akceptuje to, a tak po za tym to sama nie jestem 艣wi臋ta. Nie mniej jednak znam dw贸ch facet贸w kt贸rzy zas艂uguj膮 na wpisanie si臋 na liste. Pierwszy to m贸j brat. Owszem bierze prysznic codziennie, ale niestety nie w kabinie pod wod膮 tylko pryska si臋 od st贸p po czubek g艂owy swoimi perfumami my艣l膮c, 偶e to "zag艂uszy" jego "naturalny" zapach ju偶 nie m贸wi膮c o tym, ze jak 艣ci膮gnie buty to idzie kopn膮膰 w kalendarz od zapachu. Drugi to m贸j tata. On jest przetalent. Zawsze jak sobie dubie w nosie w uchu i w czym tam jeszcze i wydubie sobie co艣 co wed艂ug niego jest godne uwagi to zawsze daje to do ogl膮dania mojej mamie. Biedaczka nie wiem jak ona to wytrzymuje....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zokejka
ok, jestem kobieta. Pierdze glosno i smordliwie przy moim facecie, zasmiewajac sie do rozpuku z jego reakcji bekam, zasmiewajac sie.... drapie sie sie po cipci, jw wyciskam mu pryszcze on tez pierdzi okropnie, ale i tak sie kochamy :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mateuszfacet24
ja nie rozumiem. Spedzam w wannie srednio 2h dziennie wlosy myja raz czasem 2 razy dziennie zeby po kazdym posilku. zdarzyc cos sie czasem moze raz kiedys przypadkiem. Brudne rzeczy a fee w zyciu nie zalozyl bym na siebie cos brudnego ani przepoconego. Skarpetki zmieniam 2 razy dziennie i na prawde zal mi was wszystkie kobiety. Zaczc wychowywac mezow. Jedyna moja wada jest ze czasem obgryzam paznokcie w pracy z nudy

Udost臋pnij ten post

po艣mia艂am si臋 ale szczerze wsp贸艂czuje co niekt贸rym paniom i panom r贸wnie偶. Nie wiem ale wg. mnie co niekt贸re nawyki 艣wiadcz膮 o braku kultury, bo chyba zamiast puszcza膰 b膮ki przy m臋偶u czy 偶onie mo偶na wyj艣膰 do toalety. Korzystanie z chusteczek higienicznych to te偶 nie sztuka. Rozumiem jak co艣 si臋 wypsnie rpzypadkiem ale nie tak z premedytacj膮. A ju偶 o braku higieny nawet nie wspominam Troch臋 kultury osobistej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kiniusia23
mam 23lata i pozostaj臋 w 5cioletnim zwi膮zku.nie wyobra偶am sobie 偶eby m贸j ukochany d艂uba艂 w nosie, puszcza艂 b膮ki(m贸wi ze musi wyj艣膰 bo nie mo偶e si臋 powstrzyma膰 ale nigdy nie wpad艂 na pomys艂 偶e zrobi to przy mnie),nie myl si臋,nie myl z臋b贸w i nie zmienia艂 bielizny.przecie偶 to oczywiste ze ju偶 dawno bym z nim nie byla.albo byc z kochanym m臋偶czyzna albo z wieprzem rodem z chlewni!

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋