Gość loloinka Napisano Lipiec 23, 2008 Eisha a gdzie ten kurs salsy ? ja myslalam dzis nad Clubem 70 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loloinka Napisano Lipiec 23, 2008 wogole kolposkopia powinna być częscia kazdego badania, a nie tylko jak to przewaznie robia, ponaciskaja, zajrza i tyle. nawet cytologie nie zawsze robia. pewnie sprzęt do kolposkopii drogi i dlatego maja to w tyłkach.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 o ja czort, juz :P jak wyjade nad morze, to ja nie wiem, co zrobie bez was :P bede sie nudzic :P Eisha, ty to piszesz smiesznie, zawsze mi sie chce smiac, jak piszesz głupotki :P wogole kazda z was jest zakrecona :) dam znac, jak cos tam odpisza. Ja nie pije dzis nic,no chyba,ze mleko czekoladowe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Eisha bedzie tanczyc do muzyki Dody .. ehehehe :P chyba zgine za to co powiedzialam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loloinka Napisano Lipiec 23, 2008 u nas tez salsa, w rytmach lat 70 :) a na koniec meski striptiz :) wiecie co, kazda przy nicku powinna miec dopisane miasto :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anette1980 Napisano Lipiec 23, 2008 Zrobiłam cytologie na program raka szyjki macicy wyszła mi 3 pozniej robiłam u Madeja wyszła mi tez 3 a w tym samym czasie zrobiłam powtórne na program i wyszła mi 2 ,więc jaki morał z tego?a taki że tam co robiłam na program nie pobierali razem z kolposkopia a Madej mi pobrał razem z kolposkopem i wiedział skad ma wziąć.Więc jeśli niektórym wychodzi 2 czy 1 to mogą mieć nawet 3 czy 4.W szpitalu na badaniu cytologi było napisane leczne komórki metaplastyczne 2 grupa i zapraszamy na kolejne badanie za 3 lata.Więc jeśli ja bym poszła za 3 lata to napewno bym miała pewnie grupę 4.Itak właśnie piszę to dlatego ze kolposkop to kolposkop a mój ginek co mi prowadził cała ciążę i co leczyłam się u niego przez 6 lat powiedział tak:Kolposkop to o d... rozbić.Powiedział tak dlatego że go nie ma i się na tym nie zna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Eisha, ty pijaku mały z bydgoskiego miasta :P ładnie ładnie, hpv bedzie ululany ze hej :P nie pisz po alko na forum :P heheeh. No,ja juz sie czasem gubie skad ktora z nas jest. Wyslalam maila do tego biura, ale wrocil mi- ze zly adres, dziwne, aadres ze strony. Wyslalam raz jeszcze do tej pani prezez :) ja za godzine spadam do Wilka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edytka 22 Napisano Lipiec 23, 2008 Fantazje ile Ty masz wiosenek?Loloika dokadnie lekarz mowil ze to baaaardzo drogi sprzet.i ze w innych krajach szczepionka na hpv jest obowiazkowa i refundowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Nie pij Redbula !! mowy nie ma, to sie pije jedynie w czasie wysilku fizycznego, inaczje nie pomaga! wiem, co mowie! napij sie zielonej herbaty, a jak mnie nie posluchasz to ci sama nakope jak do ciebie pojade :P tym bardziej red bull z alko! nie ma mowy kurde mole ! :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loloinka Napisano Lipiec 23, 2008 a u nas czekanie na kolposkopie to dobry miesiąc, szczepionka to spory wydatek. generalnie za malo sie o tym mowi, za malo !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 my to zyjemy w smutnym kraju, odstajemy od innych, nie dziwie sie,ze ludzie jada, poznaja nowe technologie i to co w Polsce bedzie za pare lat dopiero... We Francji jest tez siec komorkowa ORANGE i maja bardzo tanie rozmowy, u nas weszlo to na rynek i jest drogo, bo sie musza nachapac kasy najpierw. :( szkoda,ze kolposkopia nie jest w standardzie, ale to oczywiscie kasy wymaga. najlepiej ze swojej kieszeni lozyc :/ a nie kazdego stac. taka szzepionka na hpv, KOSZTOWNA jest dla wiekszosci.. Wogole to myslalam,zeby sobie stad wyjechac, ale to jak moj W. skonczy studia :) moze prysniemy, na przyklad do Peru :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loloinka Napisano Lipiec 23, 2008 redbull z wódeczka, mmmmm, pycha ;) narobiłas mi ochoty a przed wypłata jestem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 nie pij tego Eisha,proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fantazja83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Edytko mam prawie 25 latek... We wrześniu skończę. TRZYNASTEGO :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 kurwa mac, kot mnie uchlał mocno, skoczył mi na reke i sie wbił zębami. wrrrrr, sie wkurzylam, bo mam cale rece porysowane od niego.. zaraz go na mielonke chyba przerobie.. czy wasze tez tak skacza i chca gryzc? moj jest mlody ma rok ponad. shit ale jestem zla :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Eisha, cos bredzisz juz :P hehe, jaki zjazd? :) ide kota przerobic na cos do jedzenia, :P az lzy w oczach mialam, tak mnie zlapal, a bawilam sie z nim ciagle :( a on nadal niewyzyty :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Edytka 22 Napisano Lipiec 23, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=lUHeBGQ26II&feature=related sorki dziewczyny ze zasmiecam forum ale musicie to zobaczyc buhahahah. Fantazja wygladasz na mniej ale jak widac ja tu jestem najmlodsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Edyta, o shit :P mocne. :P ja nigdy nie zamykam do konca jak ide, bo sie boje ;) ehehe. w jakims horrorze laska sie usmazyla i mi sie to zawsze przypomina :P wtym momencie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fantazja83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 HEHE Widziałam ten filmik, niezły :-D Dziękuję Edytko, dużo osób mi mówi że wyglądam młodziej! ANIA NIE MĘCZ KOTA!! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anette1980 Napisano Lipiec 23, 2008 dooobbbrrrreeee!hehehe :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loloinka Napisano Lipiec 23, 2008 :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 Mam traume po ugryzieniu kota :P Ja spadam niedlugo, jedziemy do W. kurde jak mysle, ze mam tam jechac, to mi slabo od razu, nie cierpie siedziec z jego starymi,a co dopiero robic dobra mine..Oby obiad szybko minal i spadamy na zakupy ;) buziaki kochane, ja to uciekam od godziny :P i jakos nie moge. pappap :*** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loloinka Napisano Lipiec 23, 2008 zubrówka z redbullem, niezle moze byc, żoładkowa z toniciem tez jest calkiem calkiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loloinka Napisano Lipiec 23, 2008 moj ulubiony drink :) i do tego troche lodu i juz jest cudnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fantazja83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 A ja chcę whisky :P ale przecież ja już nie piję po wczorajszym... trzeba przystopować. Dzięki Eisha Ty też jesteś śliczna, w ogóle wszystkie jesteśmy śliczne! Pawie piórka nam urosną hi hi hi :-D Zaraz wychodzę do "sadysty". Nie pisać za dużo :P Basia i Iskierka będą miały co czytać :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 muahah, zapodam sobie jakies zioło :D e tesciowa moze tez bedzie chciala :D zartuje, nic z tych rzeczy ;) zubrowka z sokiem jabłkowym mniam. nie cierpie wscieklych psow, bo wypilam kiedys 17- na wigilii na zaj.z ang a potem 2 dni z glowy :P za niedlugo spadam, nie pisac za duzo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loloinka Napisano Lipiec 23, 2008 matko, 17 wscieklych, nie no, jestem pod wrazeniem :) ale wsiekle lubie, a i owszem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 to byla akcja taka, impreza przed Wigilia u jednej kolezanki co uczyla sie angielskiego. myslalam,ze 1- 3 drinki i do domu ;) a tu bylo wiecej i szybkie tempo :P no, moj Mis po mnie przyjechal, bo mialam ciezka glowe:P a jak mi zle bylo nastepnego dnia :/ uuu lipa. Ale liczylam ile pije :D moj rekord, od tamtej pory- malo alko-jakos mam awersje :P heehhe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annie83 0 Napisano Lipiec 23, 2008 dobra, ja spadam. Martwi mnie,ze mam za duzy apetyt i utylam troche- zwlaszcza na brzuchu :/ kurde, zwykle brzuszki malo pomagaja.moze macie jakies cudne cwiczenia albo male diety ?:) tak mysle,ze jak potancze 2 dni na Sunrise, to moze troche zejdzie :P hehe :P spadam małe:) moj kot wpadl wszał, biega z rogu do rogu i szaleje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania_1983.25 Napisano Lipiec 23, 2008 Hej, mam pytanie czy jest tu może osoba, której w teście na obecność HPV wyszedł typ onkogenny 58 ? Ja miesiąc temu miałam zrobione wycinki, które wykazały CIN 1 i koilocytozę wskazujące na zakażenie HPV. Zrobiony został test na HPV i niestety wyszło zakażenie typem wysokiego ryzyka 58 :( w piątek mam wizytę u ginekologa, ale się zamartwiam. Niby najbardziej niebezpieczne są 16 i 18 ale mój też jest straszny :( Może któraś z dziewczyn była w podobnej sytuacji i może mi powiedzieć co dalej z tym robiono. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach