Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urojona

ciąża urojona

Polecane posty

Gość TakaJakWy
jeden wielki klebek nerwow a jakie masz objawy?

Gość TakaJakWy
jeden wielki kłębek nerwów a kiedy rodzilas? ja tez jestem spiaca caly czas, mam bole glowy, w dole brzucha, bole kregoslupa, powiekszyly mi sie piersi no i te mdllosci!!! Zwariuje!

Gość epsonka
ale po tym co predzej pisalam to myslicie ze moge juz sobie odpuscic i ze na 100% nie jest to ciaza?

Gość TakaJakWy
epsonka TAK!

Gość epsonka
no to ok, spokojnie poczekam na kolejny okres...oby byl:) bo te powiekszenia mnie niepokoja. ale skoro tam twierdzicie ze to nie ciaza, wiec zaufam i dziekuje :) i oby tak bylo

Gość kkkkkkkkkk
dziwczyny to znowu ja...;-( niestety...;-( ja mam ciagle te objawy...;-(

Gość kkkkkkkkkk
tak strasznie sie boje...to jest napewno ciaza...;-(

Gość ja tak samo
dziewczyny musimy sie uspokoic bi im wiecej siebie obserwujemy tym wiecej widzimy objawów a psychika moze zdziałac wiele

Gość epsonka
kkkkkkk: NIE MASZ CZEGO SIE BAC!!! Potwierdzeniem tego sa badania. Ja nie ukrywam ze pomimo zapewnien ze ciazy nie ma tez sie boje, ale staram sie przynajmniej przestac zadreczac. Poczekam sobie na okres, jak dostane to ok, jak nie-trudno. Choc zyje nadzieja ze bedzie :) Ale Ty naprawde sie nie przejmuj, nie odwiedzaj wiecej ginekologow, tylko porozmawiaj o tym z kims bliskim, jesli to nie pomoze to ze specjalista. Chociaz ja i tak jestem przekonana ze tak pewna na 100% bede jak za pare miesiecy nic ze mnie nie "wyjdzie" :) naprawde zaufaj dziewczynom z forum, pomaga.

Witam serdecznie wszystkie panie pisze bo nie wiem co robic a przedewszystkim mysleć i prosze o jakaś pomoc i poradę a sprawa wygląda tak: ostatnie zajście jakie mogło by dac mi ciąze miało miejsce w licpu (dokladnie nie pamiętam) i w tym miesiacu normalnie dosłałam okres choć miewam nie regularny i byłam zupelnie spokojna.gdzieś tak pod koniec sierpnia zemdlałam i jakos dziwnie czuje od tego czasu. w sierpniu dostałam o tydzień wcześniej okres zupełnie nie spodziewałam sie ale pomyślała,ze to u mnie rormalne i nic sobie nie robiła cały sierpień do dnia dzisiejszego nie było sexsu a 10 września poszłam na kontrolą do ginekologa i pani mi powiedziala,że widzi jakiś pęcherzyk o weilkości 3 mm i moze to byc ciażą kazała przyjsć po tygodniu i jest większybo ma 5 mm ale nie moze mi powiedzieć czy to ciaża i każe czekac na okres bo to w zasadzie juz powinen być,troche kreci mi sie w glowie apetyt mam jak zawsze ciągnie mnie jedynie do słodyczy a tak to jest oki. robiłąm juz 5 testów każdy z jedna kreską !!! czy możliwajest u mnie ciąża?moze to moja psychika zadziałała bo nie chciała bym teraz ciaży ale nie ukrywam,ze juz czas na mnie i pragne dziecka ale nie wiem jak to będzie z miom partnerem więc wolala bym poczekać jeszcze trochę?? pomózcie dziewczyny czy po prostu uspokoic sie i czekac na miesiaczkę

Gość epsonka
a mnie teraz piersi bola jak troche mocniej dotkne, ale to pewnie dlatego ze niedlugo okres. kiedys narzekalam na bole a teraz sie wrecz o nie modle :D

Gość ja tak samo
a ile mineło czasu od stosunku do usg które wykonałas

Gość kkkkkkkkkk
dziwwczyny ja wiem ze wariuje ale mnie tam na dole jakby pobolewa dretwieje i jaby cos tam bylo...;-(

Gość TakaJakWy
Ja dzis znow nie w humorze:( dół... Od paru dnie znow mam te objawy, doszedl jeszcze bol w piersiach! w nocy wybudzil mnie bol brzucha, mdlosci.... Ryczalam normalnie. Ja chyba jednak jestem w ciazy.. wydaje mi sie ze napewno..;(

Gość kkkkkkkkkk
ja tez :-((((((((((((((((

Gość kkkkkkkkkk
dziewczyny co ja moam robic????????? ;-(

Gość TakaJakWy
kazda moze zadac takie pytanie! Ty to masz chociaz szereg badan za soba...

Gość ja tak samo
tez mam badania a jednak nie mam spokoju

Gość TakaJakWy
O sobie juz nie wspomne... jest baznadzieja... Na dodatek mam pd paru dni biala wydzielnine a taka zdarza sie przy ciazy... Te mdlosci... I kucie w piersiach... Ze brzuchu nie wspomne.. zaczyna mnie na pecherz cisnac..:/ U mnie to juz chyba nie ma nadzieji...

Gość kkkkkkkkkk
a jakie masz te badania???????????

Gość anik...
do madzia. Słuchaj ja czytałam troche o wielkości pecherzyka w ciązy. Ztego co piszesz to w twoim przypadku pecherzyk jest duzo za mały. pisałas ze miałas stosunek w lipcu. to byłby jakis 8 tydzień, 3mm lub 5 to duzo za mało jak na 7 lub 8 tydzień. mowiłas lekarzowi kiedy miałas ostatni stosunek???

Gość kkkkkkkkkk
ja tez mam biala wydzieline...a zapewnialyscie mnie ze nie jestem...;-(

Gość TakaJakWy
raptem 2 testy...

Gość kkkkkkkkkk
chce ze soba skonczyc..;-(

Gość TakaJakWy
nie wiem co robic.. bardzo sie boje..:( :( :(

Gość TakaJakWy
kkkkkkkkkk ale biala wydzielina nie koniecznie oznacza ciaze!! U mnie wydaje mi sie ze tak jest bo mam WSZYSTKIE objawy ciazy...

Gość kkkkkkkkkk
a w moim przypadku tzn od stosunku minelo 3 miesiace i 5 dni jakiej wielkosci jest dziecko?

Gość kkkkkkkkkk
Taka Jak WY JA TEZ MAM WSZYSTKIE OBJAWY...I TE PIERSI TAKIE DZIWNE..NAJGORSZE JEST W TYM TO ZE TE BADANIA NIC NIE WYKAZALY POMYLILY SIE LEKARZE TEZ...;-(

Gość TakaJakWy
ojj spore... w 100% do wykrycia!!! Mialoby juz wszystkie narzady!!