Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urojona

ciąża urojona

Polecane posty

Gość załamama1989
no jakos to do mnie nie dociera. okresy byly regulasrne tylko trwaja 3 dni a zawsze 7 :(

Na okres może wpływać wiele czynników: zmiana diety, zmiana miejsca zamieszkania, podróż, STRES ! Jeśli nie jesteś pewna zacznij badac swoje ciało metodą NPR. Mnie tylko to przekonało.

Gość załamama1989
tzn. jaką metodą? jak to robić? tylko te ruchy ;/ ;/

Gość załamama1989
OST okres miałam 13,04 i trwał 3 dni. 3 dni temu zaczęły byc upławy - takie jak przy płodnych..śluz jak jajko kurze..czy to jednak nie ciaża? a poza tym brzucch mam miękki i mogę go wciągnąć oraz mogę go wgnieść tak jakby.. a to byłby ok 24tc..więc?

W ciąży nie ma śluzu płodnego bo jak wiadomo ciąża to czas niepłodny- nie może dojśc do drugiego zapłodnienia. NPR polega na codziennym badaniu temperatury i na tej podstawie ustala się dni płodne i niepłodne oraz możliwy dzień owulacji. Jeśli wystąpi chociaż jeden prawidłowy cykl to znaczy,że ciąży nie ma. Wpisz w google NATURALNR PLANOWANIE RODZINY.

Swoim skromnym zdaniem uważam, że nie masz czym się martwic. Bo: 1. Testy wyszły negatywne 2.Masz okres 3.Masz płodny śluz 4.Wzięłaś tabletke "po" Uszy go góry ;-)

Gość załamama1989
a te ruchy?:(:( naprawde je czuje...

Gdzie dokładnie, i w jakich okolicznościach? Może odczuwasz swój puls albo to ruchy związane z ruchami jelit. Kiedy byłaś u ginekologa?

Gość załamama1989
U gina byłam dokładnie 30marca, czyli miesiąc temu. A te ruchy to właśnie takie kopnięcia.. jak siedzę, leże.. :( i w całym brzuchu :( i to nie tak ruchy jelit..mam już jednego babelka i wiem jak to czuć :( tylko zastanawiam się czy można sobie coś tak uroić by aż czuć ruchy w brzuchu, bo to raczej niemożliwe :(

Ginekolog na pewno zobaczył by tak zaawansowaną ciążę. Uwierz mi, że czytałam i o takich przypadkach że kobiety jechały już na porodówkę a okazało się, że ciąży nie ma. Dla pewności może zrób test ciążowy z krwi.

Gość załamama1989
ale to nie moje urojenie:( to chyba prawda;( od tego czasu miałam 6 @ ale były baaaardzo skąpe ;/ jak to bedzie prawda to :(

Gość załamama1989
Nie wiem :( ja już nie daje rady :( cały czas o tym myślę..:( nawet jak stoje to raz na dzień zdarzy się to kopnięcie..lub jak siedzę to jest łup łup łup łup łup i tyle...za jakiś czas znów..świruję :( dlaczego testy by wyszły negatywne w ok.4 miesiącu?? Ginekolog by nie widział? Fakt, byłam prywatnie i miał okropnie stare usg, ale badał mnie jeszcze wziernikiem itd.. uciskał brzuch na dole ;/ to jednak chyba ciąża.. a w pierwszej tez tak miałam..do 4 miesiąca @ była..brzuszek taki malutki że nawet by nikt nie powiedział..i teraz jest identyczny...i te ruchy;((

normalny okres miałaś czy raczej plamienia lekkie krwawienia bo w ciązy czytałam ze nie ma normalnego okresu ze skrzepami

i 6 okresów już miałaś to który by to był miesiąc tyle to chyba w ciązy się nie ma czytałam że do 3 miesiąca mozna mieć

Gość załamama1989
6listopada ost raz był stosunek. i od tego czasu mialam 6okresów. przez 2dni lekkie krwawienia skrzepy były a przez kolejne 2 tylko ślad brązowy. ale 2 okresy po 6 list były obfite dopiero 3 taki. i brałam w32h escapelle.

Gość załamama1989
i mleko z piersi mi leci :( i mam ruchy... wiec test w 4 mis ciąży sie mylił...i gin tez ;/

Gość załamama1989
naprawde juz nie moge sobie poradzić, ciągle o tym myślę.. i czekam aż mi ssie coś porusza ;/ raaatunkuuu

Gość Kamiiiila
Mam pytanie do was. Troche może zwariowane.. Czy dziewica może zajść w ciąże urojoną ? Moja koleżanka ma dziwne objawy.. Je od pewnego czasu tyle jak nigdy, jeszcze 3 miesiące temu potrafiła zjeść jedną miseczkę zupki chińskiej i to jej wystarczyło na cały dzień. a teraz.. pełna miska zupy i pełna micha płatek u niej na biórku i to zje naraz. minie 20 min po zjedzeniu tego, a ona już biegnie do lodówki. I tak jest ciągle. Chodzi po szkole trzyma się za brzuch bo ma już takie odruchy. Gada paru osobom że jest w ciąży.a tak naprawdę jest dziewicą.. I przez to sama sobie wmawia ciąże. Więc może zaszła w ciąże urojoną ? Odpowiedzcie prosze. to bardzo ważne. A i mam jeszcze jedno pytanie. ;/ Czy robienie "palcówki" może naruszyć błonę dziewiczą ?

Gość kajka123
Mam pytanie.Prawie 2 miesiace temu współzyłam w partnerem.Zebezpieczylismy sie prezerwatywą,do wytrysku nie doszło i dodam ,ze stosunek odbył sie w dzien niepłodny. Po kilku dniach dostałam miesiączke. Problem pojawił się w tym miesiącu.Nie wspołzylismy jedynie uprawialismy petting.Jednakze sadze,ze uważalismy,bo myslismy rce w gorącej wodzie.Kolejnosc zawsze była zawsze tak,ze najpierw on potem ja.Jednak miesiesiączka spóznia się 17 dzien.Mam nabrzmiałe piersi ,lekko boli mnie podbrzusze i pojawiła sie dzisiaj bardzo gesta ciemna wydzielnia doś obfita.Coś jak w ostatnie dni okresu. Robiłam również rano test ciązowy,który wyszedł negatywnie.Ale wciaz mnie to jakos nie uspokoiło.Czy sa to objawy ciązowe?

Gość Ruda_Wiewióra
do załamama1989- i co u Ciebie? Wyjaśniło się coś? Daj znać proszę.

Gość jesienna9900
U mnie to już 6 miesiąc. Dziewica. Same zabawy z chłopakiem i co miesiac strach przed ciążą, testy, reurularne miesiączki, a ja nadal. Mimo ze nie ma kontaktu spermy bezposrednio zawsze wmowie sobie ze moze ja l ub cłopak mial coś na dłoni. Ostatnio mam schizy jak on podrapie sie lub dotknie przez spodnie jak ma erekcje, ze cos moglo przejsc na mnie i jakims cudem dostac sie tam, bez spermy, czy to jus jest choroba ? Czy plemnik mogą przejść przez ubranie (spodnie, majtki) jak kobieta ma mokro od podniecenia ? Ostatnio jak powoedziałam koleżance że plemniki giną w kontakcie z wodą to zrobila oczy jak 5 zł... Ale giną prawda ?

Gość xoxo.
Tak jesienna plemniki giną w kontakcie z wodą i przez materiał tez nie przejdą, bo wysychają, a jak sperma wysycha to plemniki umierają.

Gość proszę odpowiedzcie na to pyta
A czy jak chłopak ma erekcję, ale nie wydziela się preejakulat (tym bardziej nie ma spermy ani nic) , to czy są na jego penisie już jakieś plemniki, które mogę przenieść dotykając go ?

Gość jesienna9900
Dziękuję za odpowiedź xoxo. W sumie też jestem ciekawa czy jak facet podczas erekcji nie wydziela preejakulatu to ma juz plemniki na członku ?

Gość kostkakosteczkakotka
Nigdy o czymś takim nie słyszałam żeby sobie jeden plemnik wyskakiwał. Nie wkręcajcie sobie głupot laski, bo tylko psujecie sobie nerwy i odbieracie przyjemność. Po to jest seks żeby można było zajść w ciąże, plemnik musi mieć idealne warunki, a taki przeniesiony jest już osłabiony, upośledzony.

Gość ladytron87
Ja to mam taki problem...w sumie to nawet nie wiem o czego zacząć...pod koniec czerwca opijałam zakończenie roku akademickiego, mocno się nie napiłam ale jakoś żle sie poczułam/słabo więc wróciłam do akademika i wszystko w akademiku normalnie było. Rozebrałam sie , siedziałam przed kompem i w końcu poszłam spać. ALe rano jak wstałam uświadomiłam sobie ze nie pamiętam wejści do akamika. najwidoczniej coś na ślad omdlenia miałam. ALe mając na uwadze ze moimi sąsiadami byli murzyni którzy juz wczesiej sie na mnie patrzyli jak na mięso zaczęłam sobie wkręcać ze "cos zaszło" no i wiem ze to durne bo przecziez po stosunku rano by mnie cos bolało chyba nie? czuła bym? pytam bo nie współżyje już od jakiś 4,5 roku więc nie pamiętam jak to jest hehe biore tabletki jasminelle ale czerwcu bardzo często miałam biegunkę wieć działały one słabiej?? Okres dostałam słabszy niz zawsze chociaz jak pamiętam wcześniej tez mi sie jeden słabszy zdarzył...no i przez następny miesiąc nic sie nie działo ale jak przyszła pora na kolejny okres to mi sie jeden dzein spóżnił (ale był obfity nawet) co od kiedy biore talbetki ani razu sie nie zdarzyło...a no i bolały mnie jajniki przed dostaniem okras co róniez sie nie zdarzało odkąd biorę talbetki. Zawsze miałam wielki brzuch chociaż jestem szczupła ale od tej pory jakoś wrażenie miałam ze jest większy...za pewne sobie to wkręcam tylko...w tym togodniu miała pewnien wypadek( coś okropnego sie u mniestało) i od tego tygodnia (to byłybyły już8 tydzień mojej ciąży) boli mnie ciągle dół brzycha i plecy z tyłu. burczy mi cały cały czas..takie wrażenie tez jakby ruchy i kopnięcia. jest mi troche niedobrze i mi sie odbija ale to moze ze strachu? Mam nadzieje ze to ciąza urojona a generalnie boje sie zajścia w ciąze... a jeszcze jakiś tydzień temu śnił ze zaszłam w ciąze i nie wiedziałam kto jest ojcem :( to wszystko powoduje ze IDZIE ZWARIOWAC!!

Gość mimmidu
ciąża bo mialaś "czarnych" sąsiadów i "kopnięcia" w domniemanym 8 tygodniu ciąży? .. good ;/

Gość ladytron87
no w ciąży nie jestem ale psychika ludzka o wyobraźnia wiele potrafi..