Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cioteczki i meno

menopauza, odchudzanie i inne problemy 40-50letnich ciotek

Polecane posty

nie jstes Majusiu przewrazliwiona..... sama nie wiem co lepsze bez rodzinty milego czy z nia.... wiesz teraz gotuje mi sie cosik mimusze dogladac alemoze zdaze przed wyjsciem (dwie wizyty ulekarza z mim synem) cos Ci napisac wiem co toznaczy wyjsc z siebie a ktos robi tylko glupie minki iudaje myszke znam to .... czasami oprzyjmuje wtedy postawe.....w glowie szeptam...\"tylko wspolczuc\" npze kots nie ma uczuc jest martwy i nic gio nie rusza a na ogol te coich nie rusza to nie martw sie w domu...maja na ogol.... w pracy sa takie udawaczki....ja tam wole jak mi kto powie nwciska ale wiemo co biega i moge nawet jesli sama narozrabiam - przemyslec... przeprosic czasem albo powiedziec sobie mam to gdzies.... trzymaj sie Majusiu, ....zycie pokaze jeszzce kto kiedy ... mysle ze wiel osob nie wie o zyciu wielu rzeczy by wiedziec coinny przezywa...jaksie zachowuje etc, a czasem po prostu nie ma empatii albo mlody i.....to jeszzce przed nim;-)

Juneczko dzięki😘, a czemu Ty z synem idziesz do lekarza? coś poważnego?

Maja nie maza co a ja dziekuje za te fanfary;-) syn narzeka na bole w klatce piersiowej, zlecila badania zkrwi lacznie z TSH cukier etc...ekg przyspieszona akcja serca ale to prawdopodobnie nerwowe , ha nawet dzieciaki padaja..........w dzisiejszym zwariowanym swiecie...nio troche bo ja nerwowa udziela sie niestety.............;( ale l;epsze to niz co innego zobaczymy .... mam nadzieje, ze to tylko nerwowosc........ spokojnej nocki pozdrowka i.... hejka gdziez ta reszta sie podziala????????/ buziaczki

soreczki za te poprzestawiane literki albo zjedzone...hahha na obiad czy kolacje hahaha nie wiem klawiatura niewybija wszytskiego spacja sie zacina ot... mam nadzieje ze rozumiecie co ja tu pisze hihihihi

Juneczko masz taki swój specyficzny sposób pisania, który bardzo lubię😘😘😘 Miejmy nadzieję, że syn ma \"tylko\" dolegliwości nerwicowe. Ale ja Go rozumiem, bo od szkoły podstawowej mam kłucia międzyżebrowe, czasami takie mocne, że nie mogę nawet tchu złapać. Z tego powodu moi rodzice absolutnie odradzili mi studia, gdyż uważali, że się \"wykończę\" nerwowo - strasznie obowiązkowa i akuratna jestem, kurcze! Ale kiedy chodziłam na pomaturalną, to nauczyłam się dystansu do obowiązków szkolnych hihi - praca, dom, dziecko i jeszcze szkoła - fajnie było!! Ale teraz wykańczam się przed maturą syna, który jest znowu w przeciwieństwie do mamy, bardzo luźnym menikiem! - kurcze!! Wczoraj cały dzień stałam w kuchni i piekłam kruche ciastczka - fajne wyszły! No, ale nic się nie pouczyłam... no trudno :D Pozdrowienia dla wszystkich dziewcząt🌻🌻

mmmmm...mm.mm MAJU :) tak pachną te ciasteczka,że nie mogłam przejść obojętnie :) WITAM 😘 wszystkie :) słuchajcie :( bardzo Was przepraszam ,że nie dałam znaku życia :( ale dwa razy wpis zrobiłam i dwa razy go trafił szlag i się pod.... wiłam i dopiero dziś siadam i narazie się wpisuje ....😘😍 Junko takie kłucia ja czasem także mam ale nie mam czasu tego sprawdzać :P wprawdzie dziś właśnie wróciłam od tego lekarza kardiologa co w styczniu założył mi holter na sprzwdzenie EKG a dziś mam na sprawdzenie ciśnienia . Poszłam bo dzwonił do mnie abym poddała sie takiemu badaniu:D więc co mi tam :) jak za darmo to niech sprawdzają :P w moim wieku może się przydać. Jutro jak zobaczą pomiar to być może dadzą mi taki aparat ,który podłącza się do telefonu :... zobaczymy.,,, nie jest mi to na rękę teraz przed świętami ale może jakoś się uporam:) Narazie mam zrobione uszka i się mrożą ,bo jestem /jak wiecie/ wygodna i nie chce mi się paprać z tym przed wigilią :) pasztet już zaczęłam ;) zeszczuplałam nawet trochę więc mam miejsce na potrawki :P:P Maju.. a te ciasteczka to na choinkę ? bo właśnie córka starsza także już zrobiła ciasteczka z Julką i ma przywieżć .... takie pierniczki ...mniam ślinka mi leci ;) . JUtro mam w planie zakupy ale coś czarno to widzę ,bo mam ten aparat oddać do 9.30 i nie wiem czy się z zakupami wyrobię ;) narazie piszcie jak prace postępują ...... firanki wczoraj powiesiłam i zasłony dziś zaniosę obrusy do magla.... ech święta :) 🖐️ 😘

Cześć Graffiku! Ciasteczka nie na choinkę, takie tam, na ząbek na święta, ale musiałam schować, bo coś moi panowie bardzo dużo próbowali czy dobre! A te ciasteczka, które przywiezie córcia będą miały nóżki?.... żeby przed Tobą uciekać? Bo jak nie, to biada im! hihi. Pa, lecę coś pichcić na obiad.

ojojojoj dziewczyny,ja dzisiaj padam jak mops, pewnie bylo za nerwowo, za duzo na raz,a glownie dyskusja z eksem... dala mi popalic........a spalilam sie - kurde juz tyle razy sobie obiecalam ze wymaze go z pamieci .........nawet jako ojca dzieciakow bo czy ojciec widuje dzieciaki raz na trzy albo i wiecej miesiecy? ale one zawsze beda czekac...no coz znow sie z tym nie pogodzilam dzis... jutro bedzie lepiej jutro odbieram Mamika ze szpitala, dziecko ma urodziny a ja musze na szkolenie firmowe od piatku do niedzieli........ech....ale nic to bede zazywac spokoju ducha moze........ tyle ze syn ledwo noge z gipsu wyjal to chyba znowu trzasnal mu palec uderzony o krzeslo jutro od rana wiec znow lekarz....i kto wie czy nie gips bo spuchlo jak 102 ........hm to tak jakbym miala za malo atrakcji w moim skromnym zycku hihihihi wiec moje kochane w koncu po to zyjemy hahahah zeby miec pod gorke nie;-) wszystko nas wzmacnia....tylko dokad tak my z tymi dosiwadczonkami takimi malutkimi zalecimy? do gwiazdeczek? a co pomarzyc o takim boskim niebosklonie sobie mozemy no nie? bo czyz z jeden facet moglby miec na glowie tyle co my????? jestesmy ..jestesmy...hmmmmmmmm a tak zeby nas kochali i rozpieszzcali.......tylko czy my aby mamy na to rozpieszzcanie czas miedzy............;-() buziazki chyba jeszzce cio napisze przed wyjazdem (jak Mamik bedzie ok, syn spokojnie zniesie kolejny gips, a corka poradzi sobie sama w urodzinki ;-) cmook

soreczki ze nie pisze do was indywidualnie .........wybaczcie ze nie odpisuje na wasze slowka ale chyba mnie dopadlo fizyczne zmeczenie materialu hhahahaha odczuwam oj odczuwam ze wskakuje te 45.....hmmmm tak w ciagu jednego roku jakbym 10 wiecej poczula ale heca czy to juz tak bedzie?????????ojej.......ja nie chce nie chche hhahahnie damsie i juz;-)

....MAJECZKO 😘 oj jesteś w błędzie :P ja od dwóch tygodni jestem na dietce :P i muszę się powstrzymać od żarcia wszystkiego co jest w domku ,bo potem są efekty :(.... a ciasteczka ? owszem napewno spróbuję czy wyszły jej takie dobre jak w zeszłym roku :) ...JUNKO ;) martwisz sie wiekiem ? taka jeszcze jesteś młoda :P a co ja mam powiedzieć :( ... oj oj ubywa latek :( ja także troszkę słabsza się czuję i juz nie skaczę tak ze szmatką po mieszkaniu :( ...A CO ! ?......... są inni od tego :).. właśnie wybieram sie spać , skończyłam odkurzać pokój :) i tylko mi kurz na bierząco został i podłogi ,ale to juz w przyszłym tygodniu :) to narazie 😘 padam na twarz :(

czesc dziewczyny;-) nio tak Graficzku.... kurczaki jakos tak ...no wiem czasami czuje sie jak mloda siksa (w tancu - tak w tancu zapominam hhahaha) aleautentyczniejakos coraz czesciej czuje ze nawet ten taniec jakos szybko mnie meczy;-) tia mlodosc ...wszystkie jestesmy mlode...bo wiek liczy sie duchem a cialo normalka, wyglada raz lepiej a raz gorzej a ponadto czuje jakby troche mniej lub wiecej bolu lub zmeczenia .... ale wiesz mysle Grafficzku ze wiesz jak sie bylo cale zycie jak torpeda to trudno sie jakos przyzwyczaic ze......to juz nie bedzie tak zaw3sze.... ale coz muzyka ponoc i taniec - ten w domu przy muzyce i \"szmacie\" tez jest ruchem hahahahah ale tak wlasnie wczoraj czytalam artykul - zeby dac sie w domu czasem na kilka-kilkanascie minut poniesc muzyce i puscic cialow ruch tak jka podpowiada samo to najlepsza terapia na stresy i kondycje rowniez zycze wiec wam byscie znal;azly choc piec-10 minutek codziennie na taki relaks - wszystkie na pewno poczylybysmy sie lepiej cmooooooooooook milego dnia

Gość julek
Jestesmy oboje po 60-ce, 63 i 62 lata. Jeszcze 3 lata temu kochalismy sie 2 razy dziennie. Teraz moja najmilsza tez chcialaby, ale niema podniety. Czy znacie Panie jakies skuteczne pieszczoty podniecajace. Srodki z apteki odrzucamy. Prosze o rade.

Graffiku, to super, że jesteś taka dzielna z tą dietką:D Junko, poślij może syna na analizę kości? Te złamania są niepokojące (wiem, że teraz masz urwanie głowy.. ale może jak się troszkę \"obrobisz\") Migusiu, pewnie ciężko pracujesz, ale co tam - pomyśl sobie - będą pieniążki, a dopoczniesz jak przyjdą święta. Monisiu, Ty chyba też masz jakąś chałturkę? Bo cichutko tak ..... Całuski i miłego dnia - ja piję herbatkę \"Sagę\" i zapraszam do stoliczka.

{cześć] dziewczyny! Chałturka oddana, ale mie coś choróbsko złapało. Dziś rano się zwlekłam i o 7 rano zarejestrowałam sie u lekarza (na 14!). Taka jestem \"chora na całym człowieku\", oj 😭... Ptem się odezwę Pa! 😘

Oj Monisiu, kuruj się Kochana - może to tylko lekkie \"zmęczenie materiału\". Na gorącą herbatkę z cytryną, miodem i soczkiem malinowym Cię zapraszam, a resztę dziewcząt na kawę \"siekierę\" - już drugą, bo pierwszej wcale nie \"czuję\". Dzisiaj piątek, dzisaj piątek hurra, hurra!

witajcie ;-) jedziemy na skzolenie mam nadziej ze choc potrafie skorzystac (choc troche przymusowy ten wyjazd) z tego ze bede daleko od chaty-odstresuje sie moze , bo mam nadzieje ze nie zestresuje bardziej ze w domu bedzie wszystko ok... trzymajcie sie w eekend odezwe sie w niedzielke wieczorkiem papapa caluski

dziewczyny! Popijam herbatę z sokiem mainowym i cytryną. Ma ktoś ochotę? Czuję się eeee.... A co u Was? 😘

:) witam :) jejku jak mam malo czasu :( .. ale wdepnęłam na chwilkę miedzy jednym praniem a sprzątaniem :).. Monisiu ........ czemu się czujesz ...eeee ? co się dzieje? ...posyłam ci buziaczki 😘😘😘 Junka :) jak tam po szkoleniu ? a reszta MAja i Miga ? obijacie się :P ... ech kasa idzie a w lodówce dalej półki gołe :)... wczoraj ją umyłam i trzeba coś do niej włożyć:) ja już mam uszka ... 250 szt.... i zlałam dzis barszczyk czerwony i postawiłam malibu /tzn. zalałam kokos spirytusem / to spadam i do usłyszenia :)😘🖐️ lecę myć podłogi :(

hejka kurczaki d ziewczyny........... bylo zaje..............fajnie;-) odstresowywacz total;-) tylko nie wiem kurczaaaaaaaaaaaaaaaki a jak zgubilam serce??????????? to co bedzie???????????????????????????????????/ hahahaha buziaki tez malo czasu una wszystko jejciu Graff ty juz masz uszka a ja lenia mam ooo!!!! hahahahaha posprzatane okna umyte (no male jedno sie ostalo - wszafkach w miare posprzatane ale w glowie urczaaaaaaaaaaaaaaaki jakis maj zima?????????/ hahahahaha tylko maj z lodem w zebach oby obylo sie z rozumem i bez cierpienia no na razie to tak tylko wiecie........ troche przesadzam ale sylwester by siejakis przydal w milym towarzystwie nie?moze moze....buziaczki

Czześć Misiaczki!!! - niektóre zabujane!!!?????Junka? gadaj zaraz! Ja już ruszam do domku i na zakupki, dostaliśmy po 200 zł bony!!! Szok! Od lat nie mieliśmy bonów w firmie, więc rozumiecie, wymiatam na miastko! Pa Całuski! Monisiu - aspirynka i do łóżeczka, przed świetami, żeby na święta zdrową być😘

Maju, ja łykam naproksen, nie mogę łączyć z aspirynką. Ale poleguję, łykam syropek i... szykuje sie do wyjazdu do brata. Zakupy wigilijne itd będę robić u niego od piatku. Jeszcze wpadnę tu w dzień wyjazdu z życzonkami!!!

hajka hejka kurczaki dziewczyny a gdziez wy sa hahaha mam nadzieje ze przez swieta zawitacie kurczaki Maja ......chyba mnie złapalo....ale i tak nie rodzi to nadziei na zbyt dlugie szczescie.....obawiam sie ze musze sobie to wyperswadowac nie wiem nie rozumiem czasami plci odmiennej ale wiecie nie ma tego złego...... zapomnialam o czerni, zalobie w sercu hahahaha zyje;-) mam energie hahahah kurde nie jest mi zimno;-) i pare innych jeszzce rzeczy hahahaha pozdrawiam wszystkie moje sloneczka i czekam na czestsze zawitanie tu buuuuuuuziaaaaaaaaaaaaki

Junka i tak trzymaj kochana! O to właśnie chodzi, płyń z falą i nie przejmuj sie co będzie dalej. Monisiu, to kuruj się kuruj przed wyjazdem kochana. Ja znowu mam kłopoty z zatokami... no cóż taki już mój urok osobisty:D Miłego dnia dla Wszystkich Graffik🌻 Miga🌻

Monisiu, dzięki kochana, spokojnych Świąt - dużo całusków dla Ciebie i pozdrowienia dla brata - niech nigdy więcej nie choruje na serduszko!

Witajcie kochane! Monisiu - Tobie też wesołych, zdrowych i pogodnych Świąt😘 Dziewczyny, u mnie dopiero od jutra porządki. Muszę narzucić ekspresowe tempo. W pracy też niestety tyły ale ponieważ pracowałam łącznie z niedzielą to biorę sama u siebie wolne na jutro i piątek żeby jednak u nas też zapachniało świętami. Mieszkanko malutkie więc myslę, ze poradzę sobie w dwa dni. Junka - cieszę się, ze po szkoleniu w Twoim serduchu coś się trzepocze ;) Graffiku - zrobiłaś w brzuszku miejsce więc teraz możesz łasować w święta:) Maju - rozumiem Twój smutek z powodu rodziny Miłego. Odczuwałam coś podobnego ze względu na córkę. Nasze święta były smutne i samotne. Pomimo, iż co roku miałyśmy mnóstwo zaproszeń od przyjaciół to jednak w te dni po prostu brakowało Rodziny. Teraz inaczej do tego podchodzę, rodzinka wiele zrozumiała ale mnie już nie zależy. Najbardziej cieszę się, ze odsapniemy z córą od codziennej gonitwy, pobyczymy się bez wyrzutów sumienia, pobuszujemy po sieci. Pa, kochane, do jutra

😘 .. ...........Monisiu :) .. wybacz,że dopiero teraz sie odezwałam :( ale dziękuję Ci za życzenia i pożegnanie na czas świąt z nami :) ja również życzę Ci Wesołych i pełnych radości świąt :) oby już nic nie zakłociło spokoju Twojego i twojej rodzinki 😘 i ucałuj brata od \"ciotek\" :)😘 😘 Junko :P myślę,także ,że coś się kluje w Twoim serduszku :):D ..Migo.. ja wlaśnie dziś zlałam malibu i juz moi rzucili sie na niego ,więc musiałam schować:)... nie martw sie ,,, mammmm nadzieję,że wytrwam te święta :( oby /bez notorycznego żarcia! Maju :) jak tam zakupki : czy wydałas na cos dla siebie te dwie stowy? :) kochanienkie całuje Was gorąco 😘...... same widzicie jak ja nie spie długo :( .. jutro Julcia przyjeżdza więc się spieszę :) .. dzis popakowałam prezenty aby ich nie widziała wczesniej :) dziś kupiłam choinkę i karpia :)... wszystko zywe :P padam na twarz więc ... dobranoc 😘

Cześć Kochane! Graffiku, Ty morderco karpików! Oczywiśce, że NIC sobie nie kupiłam z tych pieniędzy! Ale się wkurzyłam.....i idę dzisiaj do fryzjera! Migusia😘 Juneczka😘 Monisia😘 Miłego dnia dziewczęta!

cioteczki .. zycze Wam rodzinnych swiat, ciepla, spokoju ducha.... i niech was gwiazda prowadzi zawsze tam gdzie najjasniejsze chwiole zycia moga dam wam radosc, spoelnienie nadziei .....marzen... a Anioly niech was ochraniaja w kazdej minucie waszego zycia wraz z rdozinkami Junka