Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cioteczki i meno

menopauza, odchudzanie i inne problemy 40-50letnich ciotek

Polecane posty

Witaj ... Maju 😘 czyżby nas reszta opusciła? JUNKA gdzie jesteś ? zakochałaś się ? i już nas nie potrzebujesz?:P ... to przynajmniej zakwil choć raz :P u mnie także rano słoneczko świeci :) muszę dziś siedzieć w pracy/ a miałam inne plany/ bo córka miała dziś w nocy 40 * stopni goraczki i leży w domu:( myślę ,że i ja sie nie rozchoruję na sylwka :( och to było by żle :( już zapłacone. acha ! nie idę do CK DEZERTERZY tylko do CK BROWAR ... haha :P ale to są PUBY w entrum, to bym nie miała daleko jakbym się pomyliła :D Wczoraj mierzyłam kreację zeszłoroczną i .....:( dziś jestem na dietce, bo muszę zrzucić brzuchola! stawiam kawkę dla wszystkich :).. 7 7 7 całuski 😘

Junka - no właśnie, kompik masz w domu to pomachaj chociaż, ze żyjesz Graffiku - przekazałam życzenia córce, bardzo dziękuje. Cieszymy się obie, ze ma takie fajne wirtualne cioteczki😘 Jesli chodzi o Twój bal sylwestrowy to faktycznie jak knajpeczki niedaleko to nic się nie stanie nawet jak się pomylisz. Będzie przygoda a może poznasz nowych fajnych ludzi? Maju, Monisiu, Szymonko 😘

hejka.... zyje zyje koniec roku, robota a i atrakcje wiec zorne wczoraj napisze z domku wiecej buzizaczki musze poczytac co piszecie boscie nawet sie spisaly ;-) papaty

Cześć Kochane! Przeżyłam urodzinki mojego Miłego, będę żyła! Spóźniłam się do pracy, niestety ale udało mi się! Szefa jeszcze nie było! Całuski!!! Szykować się na bal Dziewczęta!! Graffiku, basen i steperek... i już mieścisz się w sukieneczce! Te które w domu - też! A co, potańczymy przy radyjku!! 🌻🌻

Graffiku, dzięki za kawkę! Przyda się! śnieg pada, pada śnieg, pada, pada!🌻🌻

Q QQQQQQQ YYYYYYYYYYYYYY QQQQQQQQQQQQQQQYYYYY SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY :) ...Niech taneczny , lekki krok ...będzie z Wami cały rok . ... Niech prowadzi Was bez stresu, ................ od sukcesu do sukcesu 😘 Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości ,ale również zadumy nad tym , co Nas czeka . Tak więc kochane 😘 .. dużo optynizmu i wiary 😘😍 jeszcze raz posyłam linka z zyczeniami i... do Nowego Roku :) http://www.icq.com/img/friendship/static/card_16961_rs.swf QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

Graffiku - już pewnie jesteś wyszykowana na bal a więc życzę Ci szampańskiej zabawy do białego rana 😘 Dzięki za linka, świetny! Junka, Majka może się jeszcze dzisiaj sklikamy?

kurczaki dla mnie doba ma coraz mniej godzin nie moge ciagle sie wyrobic ale tez zycie towarzyskie ....zaczyna kwitnac wyciaga z marazmu najpierw kolega szkolny z gdanska tewrazkolezanka z niemiec jestem juz po flaszce winka z Krysia... hihih i ide do psiapsiolki na sylwestra by mioje duchowe nastroje tez zmienila cosik mnie dzis wzielo na zla strone buziaki wszystkim dosiego roku! cmooooooook

Maju, oczy mi się kleją, chyba pójdę spać. Życzę Ci wszystkiego naj w Nowym Roku. Zdrówka, zdrówka i zdrówka. Oby rok który ma nadejść był lepsze od odchodzącego a trochę gorszy od 2007. 😘

Moje Kochane Buziaki Maja,Miga bylyscie tu........... a ja wlasnie wrocilam, niojeszzce bylam z psem coby rano niegonic Graff -dobrze powiedziane WIARY.......... kurczaki jakies mnie dziwne nastroje oblatuja jakby podkreslenie zycia.......hm......... bylam troszeczke nie za duzo ale troszke sie potanczylo i tylkow tancu usmiech........ poza tym ciagle sie mnie pytano gdzie jestem co ze mna.... smutniej z dnia na dzien, opuszcza mnie wiara? ale nic to wszedzie...wszedzie pisza to moj rok...rok strzelca kolezanka studiuje parapsychologie tez potweirdzila dla strzelca to najlepszy rok mozliwosci na wszystko musze to wykorzt\\ystac by moje zycie przybralo \"stala barwe zieleni i rozu....moze czerwieni w osobistym wymiarze......\" tak tak bedzie i juz;-) zycze wam by byla w was taka sam wiara by tam gdzie czegos braklo do tej pory - uzupelnilo sie teraz........ by toco w duszy gra.........marzenia sie spelnialy zycze wam sily i sukcesow zycze Wam serc wspanialych kolo was,zrozumienia i ciepla jakie daje drugi najblizszy czlowiek i niech Anioly beda zawsze przy was, byscie mogly czuc ze chroni was Ktos, lub Cos obojetnie jak to nazwiecie.... zycze wam milosci i dobra od ludzi ktorcyh spotykacie , zycze wam realizacji planow, wytyczonych celow, a jesli ich nie macie, byscie zobaczyly jasno czego chcecie, jakich zmian a wtedy by one sie realizowaly........ zycze by wasze serca byly rowniez otwarte dla innych i by inni to dostrzegali i ....ZOBACZCIE ZE SWIAT JEST PIEKNY A MATKA NATURA NIE POSKAPILA NAM CUDOWNYCH WRAZEN W KONTAKICE Z NIA....otworzcie sie na nia nie goncie zapominajc o niej doceniajcie kwiat, kolor nieba, zielen traw, calusa od lubego, serdeczne slowa od bliskich usmiechy losu........... i by wam to co przykre zdarzalo sie jak najmniej...........by tylko dawalo sile...i .uczylo ale ogolnie slonce wychodzilo zawsze zza chmur, tecza po deszczu pokazywala kolory jasniejszej strony zycia... by kazdy dzien przyniosl wam cos niezwyklego co da wam wewnetrzny rozwoj tak jakbyscie chcialy.... buziaki wasza cioteczka Junka poca

ojojo dziewczyniska leniuchuja jak i ja leze kurczaki caly dzien w lozeczku hahaha obejrzalam pie4kny film...platoniczma milosc to hmm...calkiem piekne uczcucie;-) ale jakby co ja wolalabym je realizowac...;-) troszke dalej hahahah pozdrawiam Was wszystkie i ide czynic obowiazek hahah pies czy ja chce czy nie- musi isc..... a wiec noga lewa , prawa ...z lozeczka jakas kapota i lece buziaki........

HO HO HO :) witaj Junko 😘 co to nikogo nie ma? Ja wczoraj leżałam cały dzień :( bo pobalowałam tak ,że mój żołądek wczoraj był w złym stanie :P . mój małż mówi ,że nic nie wskazywało,ze taki bedzie finał balu , bo całkiem sie trzymałam i wszystko było OK:) ale rano :(:P . Dziś jest wsio w pariatkie i już piję kawke razem z Tobą Juneczko . Bawiłam się super do 6 rano i w nowych butach , i nic mnie nie użarły :P. towarzystwo Ok , tańczyłysmy na prawie barze :D:D, ale skoro ochrona to widziała i nic nie oponowała? tzn. ze to było normalne :P Teraz siedzę w pracy i zastanawiam sie jak sie zabrać za remanent :( ech nie chce mi sie . W sobotę czeka mnie jeszcze jedna rozrywka ... kolędowanie ... razem z rodzinką i przyjaciółmi co roku spiewamy kolędy/u mnie/ a potem impreza kończy się tańcami :)... no tak ja to się potrafię zabawić ? ale zawsze to powtarzam,że póki mam ochotę to sie bawie ,bo nie wiem co będzie jutro ...😘 Kochane jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPRZEGO W NOWYM ROKU 😘 kiss]😘 do usłyszenia 🖐️ acha :) ja pamietam o spotkaniu i może wyrazicie chęć randki ze mną ... która chętna :)

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! 😘😘🌻🌻🌻 Znowu ukradli nam kabel telefoniczny! w pracy! Cudne życzenia Juneczko! Graffiku ja sie piszę na spotkanie, ale jak troche odmrozi drogi. Caluski dla wszystkich dziewcząt. Coś sie nam Monisia zapodziala! MONISIU!!!

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! 😘😘🌻🌻🌻 Znowu ukradli nam kabel telefoniczny! w pracy! Cudne życzenia Juneczko! Graffiku ja sie piszę na spotkanie, ale jak troche odmrozi drogi. Caluski dla wszystkich dziewcząt. Coś sie nam Monisia zapodziala! MONISIU!!!

:(:(:( jejku ! co tak pusto? chyba za długo balangi odstawiałyście :P posyłam Wam jeszcze zyczonka Noworoczne :) http://www.afaj.com.pl/allegro/2004.swf ...Maju jak to jest z tym kablem telefonicznym ?? bo ja tego nie rozumię jak można ukraść kabel? to macie pecha. A jak było z Twoim Sylwestrem ?? nic nie balowałaś?? :( Monisie i Migi 🖐️

hejka hejak Graffciku... no zaczynamy tesknic za soba;-) to chyba dobry objaw cio? Graff ja tez pisze sie na spotkanie tylko kurczaki jak babcie drybcie doby mi ostatnio brakuje i nie dlatego ze nie mam czasu tak.. tylko jakos jestem tak ociezala ze ruszam sie jak mucha w smole wszystko robie dwa razy dluzej;( a jak do domu pojde to juz calkiem jaka taka do niczego gdzie moja energia ech!;-) buziaczki

Juneczko - no właśnie, gdzie Twoja energia. Rok strzelca to powinnaś dostać jakieś turbodoładowanie. Niesmiało mam nadzieję, ze może i mnie coś skapnie z tego Roku Pańskiego jako ognistej lwicy;) Graffiku - baluj ile wlezie, dobrze, że masz takich fajnych przyjaciół i nadajecie na tych samych falach. Współczuję z powodu \"noworocznego\" żoładka:( Piszę się na randkę😘 Maju - 😘 Monisiu - przybywaj 😘

No cześć! Wiecie co, nie mam już sily ... pokradli te kable telefoniczne również na naszym osiedlu... Graffiku, no po prostu ucinają i kradna, a Monisia kiedyś mi wyjaśniła dlaczego: ponieważ \"oskubują\" go z oslonki i sprzedają na zlom!! Na Sylwka byłam sama w domku, ale się nie nudziłam, mój Mily był w pracy - mialam do wyboru - bez Niego w Wigilię lub w Sylwestra... W pracy mamy przenosiny, przemeblowanie i jutro może jeszcze malowanie więc ciżęko będzie dopaść kompika.... Milego popołudnia. papa

Moja Myszki kurcaki a podeslijcie mi jakiego powera bo nie mam na nic sily rany czy to juz tak bedzie? jakies cwiczenia robic albo co? niedotleniona jezdem czy co? hahah najlepsze dotlenienie.....gdy...nio tak ale ...hahaha trza miec kogo zaufanego do sekscesow hiihhihi ech trebaby sie w kim zakochac czy co?;-) mam prasowania od metra.........angielskiego troche do roboty a tu nic sie nie chce jakowes sloneczko by sie zdalo niechze wyjdzie za tych deszczowych chmurek i spojrzy na nas laskawie promykami rozswietli zawolajcie razem ze mna..... sloneczko nasze pokaz buzie bo nie do twarzy ci w tej chmurze sloneczko nasze rozchmurz sie...maszerowac z toba (przez zycie) bedzie lzej;-)

Junka - też mi się nic nie chce. Jestem po dwóch nieprzespanych nocach bo sąsiedzi za ścianą urządzają Bonanzę. Nienawidzę tego. Jestem taka bezradna, nawet bie chce mi się pisać o tym książki (zawsze się odgrażałam, że napiszę;) ), wydaje mi się to banalne i typowe. Junka - doraźnie może pomóc Red Bull. Jeśli masz jeszcze resztki sił to spróbuj się pod prysznicem wymasować kawowymi fusami, zawsze od stóp w kierunku serca. Dobre na cellulit i przy okazji stawia na nogi! Maju - też byłam sama, trudno mi jednak wytrzymać do północy bo jestem śpioch. Przeważnie w sylwka pracowałam przy obsłudze balu, jako kelnerka. Od dwóch lat już nie bo nowa władza zaprzyjaźnionego ośrodka zaproponowała nam 25% stawki obowiązującej w okolicy i wszyscy solidarnie się wycofali. W inych niestety nie mam wejść. Pa, dziewczynki. Córa woła, że zaczyna się MjM.

Och Migusiu jakie Ty znasz recepty......... poki co wzielam kapiel z mandarynki(znaczy zel witalizujacy) uff troszke pomoglo hm ale masz fajne sposoby domowe na cellulit o tez dobre dla mnie bo wszystko mi sie starzeje hahaha, przemiana materii chyba tyz ;-) a to wisnie...Ci co taka stawke ....eh te dzisiejsze czasy........ Miga ty ksiazki chcesz pisac? wiecie kolega miostatnio powiedzial ze ja przy tym biurku 8 godzin to marnuje swoje talnty;-) ze powinnam jaka poezje albo co pisac hmmmmmmmmm kiedys tez poetka Gaja wreczjac mi albumik swoich wierszy w naleczowie powiedziala : dziecko jak piszesz wiersze to je zachowuj ja tez wydalampierwsza poezje w wieku po 40stce;-) moze ja na emeryturze jakiej hahahah zaczne pisac?nigdy nie wiadomo........... fakt zejak zlapie wene to samo siepisze, zawsze pisalam pamietniki, wiersze, dzienniki, oj pewnie nazbieraloby sie niczym tej.....Brigdet hahah dusze mam pisarska troche ale najbardziej jak kocham a ze teraz posucha to i tu nie za bardzo sie staram hahah narka buziaczki

🌻🌻🌻🌻 to dla smutasków :)😘 a cóż jesteście w takich grobowych nastrojach? CO? wziąść się w garść :) i to mi już ! właśnie a propo tej randki to może macie jakieś swoje miejsce ,gdzie czujecie sie fajnie i mogłybyśmy się spotkać ? w tym tygodniu odwołałam kolędowanie i dopiero mam w przyszłą sobote :)... jakbyście miały nastrój to może w tym tygodniu? tylko napiszemy na @ co by nas nikt nie zlokalizował:P bo to ma być tylko nasza randka :) czekam na hasło, jeśli któraś z Was nie moze to mozemy sie spotkać kilka razy :) tak aby ktoś zawsze był :) Junka :) jeśli masz takie powołanie i lubisz pisać, to napewno jak będziesz \"troszkę młodsza\" :P to napewno coś naskrobiesz :) czego Ci życzę , ale faktem jest , zbieraj swoje notatki :) to narazie całuski :)😘 ... JUNKA 😘 ... MAJA 😘 ... MIGA 😘 ... MONISIA 😘 reszty nie pozdrawiam :( bo są niekonsekwentne co do przyjażni :P tak nas mało , a chciało być więcej i co? właśnie zaprosiłyśmy do grona nowe twarze i się nie pokazały więcej !!!! zycze miłych snów 🖐️ ja dziś obudziłam sie o 5-tej i to byl koniec mojego snu :( teraz padam na klawiaturę .......................................................😘

hejka meld\\uje sie w nowym dniu pelnym uroku,,,,no przynajmniej na polku bajecznie, bylam z psem i choc humor i sily do..... to na swiat zawsze umiem patrzec przyjaznie;-) takie pierzynki piekne na choinkach, takie galazeczki ....cudo cudo i jeszzce raz cudo;-) Graffciku rany ale to fajne , usmiech wywolalas cmooooooooook jak bede mlodsza tia to mi sie podoba! buziak milej kawusi zycze papapapaty narka Miga Graff 🌼 Maja Monisia 🌼 Graff

Hej 🖐️ Witajcie! Wróciłam wczoraj do stolycy! Nawet zajrzałam tutaj, przeczytałam, ale zanim wzięłam się do pisania zadzwoniła psiapsiułą i zabrała mniue na pokaz przedpremierowy \"Opowieści z Narni\". Nawet fajne, ale... dla dzieci. No! Napiszę więcej, jak się rozpakuję i wejdę w rytm. 😘