Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba Was rozumiem....

Czy jestem w ciąży??? Nie wiesz - wstąp.

Polecane posty

Gość Lena czyli jak to mozliwe
do BARDZO ZMARTWIONEJ -mysle ze jesli juz dostalas okresu to jest ok i nie masz sie co obawiac ciazy ale na przyszlosc nie ufaj jedynie globulka,zalecam stosowanie dodatkowo prezerwatyw bo jesli tego nie wiesz to mimo ze zdarzyl z Ciebie wyjsc to podczas stosunku wydobywa sie tzw plyn ejakulacujny w ktorym tez sa plemniki.wiec moral jest taki-teraz na pewno w ciazy nie jestes ale na przyszlosc globulki+prezerwatywy.pamietaj :) tak bedzie pewniej bo po co sie tak stresowac.i nie marwt sie ze ktos bedzie sie osadzal bo nie nam jest oceniac a ten topik jest po to by pomoc i poradzic:)

Gość Lena -j.t.m.
EMA20 -dopiero ok 4 miesiaca ciazy kobiety zaczynaja czesciej oddawac mocz bo dopiero wtedy macica powieksza sie na tyle aby uciskac pecherz wiec na pewno w Twoim przypadku nie jest to oznaka ciazy.nie pisalas czy dostalas okresu?a to wazne.malo moge doradzic bez tej wiedzy.

Gość bardzo_zmartwiona_pomocy
Dziekuje LENO :D Ja tez myslalam ze to malo prawdopodobne w tych okolicznosciach ale i tak sie balam :/ nie wiem moze po prostu za bardzo wczulam sie w swoj organizm i wszedzie zauwazalam jakies objawy :( Ehhhh...ta moja głupota:( ale dziekuje ci bardzo kochana jestes:D na przyszlosc bede pamietala... chociaz zawsze mielismy globulke + prezerwatywe... tylko ten ostatni raz jakos :/ hmmmm postanowilam zaufac tylko globulce:( i nigdy wiecej tego nie zrobie bo teraz juz wiem jaki pozniej jest strach:( dziekuje Ci jeszcze raz z calego serduszka :D buziaki dla wszystkich :D

Gość emi20 do Leny
okresu jeszcze nie dostałam ale już nie biegam tak często do toalety.a okres planowo mam mieć za tydziń, jestem dobrej myśli.

Gość nurek
jesteście mocno popierdolone, biedulki. Tabletki anty hamują jajeczkowanie, wiecie dzieciny co to jest? Więc co za różnica czy facet skończy w pochwie czy w buzi czy na koc? Troszkę wiedzy, wieśniary:o

Gość Aska_17
BLAGAM POMOŻCIE.Mam 17 lat i nie wspolzylam z chlopakiem(jestem dziewica).Jednak okres spoznia mi sie juz ok 3 tygodni:/Zaczynam sobie wkrecac ze moze wytarlam sie recznikiem taty albo gdzies usiadlam...bo sama juz nie wiem.CZy mozliwe jest to bym byla w ciazy?i co moze byc powodem braku miesiaczki skoro wczesniej mialam okres mniej wiecej regularnie...boje sie isc do ginekologa a nie wiem czy powinnam robic test skoro nie wspolzylam z chlopakiem.BLAGAM O SZYBKA POMOC

Gość PRZERAZONA ONA...
no wlasnie...nie wiem czy wziac postinor czy nie..? kochalm sie z chlopakiem..od tylu gdy wychodzil prezerwatywa sie zsunela..i czesciwo zostla we mnie..boje sie ze mogl sie o mnie niechcaco otrzec..albo ze cos wylecialo..brac czy nie..? mam zaledwie 17 lat.........................

Gość Doświadczona
Najlepiej brac do buzi na koniec , ja zawsze tak robie i nie mamy problemu z moim miskiem.A jaki on zadowolony ........

Gość tez sie stresuje
wiem co czujecie-sama siedze ostatnio jak na szpilkach- wprawdzie zabezpiecznie bylo-ale kochalismy sie w moje dni plodne. okres mi sie spoznia 2 tydzien.jeden test negatywny, drugi zrobie za tydzien. Facet na wiadomosc o ewentualnym dziecku sie zmyl. juz sama nie iwem czy to ciaza czy stres:(

Gość akrylowa
zastanawia mnie to ze za 2 dni dni koniec miesiaca a ja nadal nie mam okresu .. stosunek mial miejsc 31 stycznia a okres powinnam dostac 22 lutego . od tamtego czas czyli 31. zrobilam 2 testy ciazowe pierwszy 1,5 tygodnia po stosunku a drugi kilka dni temu oby dwa wskazaly ze nie ejstem w ciazy ale dlaczego nie mam okresu? czy moge byc w ciazy ? czy testy klamia? prosze o pomoc!!!

Gość akrylowa
zastanawia mnie to ze za 2 dni dni koniec miesiaca a ja nadal nie mam okresu .. stosunek mial miejsc 31 stycznia a okres powinnam dostac 22 lutego . od tamtego czas czyli 31. zrobilam 2 testy ciazowe pierwszy 1,5 tygodnia po stosunku a drugi kilka dni temu oby dwa wskazaly ze nie ejstem w ciazy ale dlaczego nie mam okresu? czy moge byc w ciazy ? czy testy klamia? prosze o pomoc!!!

Gość Don
Czesc wszystkim. Od razu mowie na wstepnie ze tu nie pasuje za-bardzo: jestem plci meskiej. Otoz nie tylko kobiety maja stres- otoz 2tyg. temu (byl to 9dz.cyklu mojej dziewczyny)mialem z nia wspolna kapiel. Podczas niej moje nasienie upadlo na brzuch.Ona na to ze lepiej wyjdzie, i wstala.Delikatnie dotknalem reka spermy a nastepnie umylem rece mydlem, po czym je oplukalem.Nastepnie palce znalazly sie w jej pochwie.Gdy byla w trakcie szczytowania zauwazylem obfity wylew sluzu z jej lona. Mam straszne przeczucie ze moze byc w ciazy. Prosze was bardzo, powiedzcie w jakim stopniu jest mozliwe zapolodnienie?

Gość Lipa
Niektóre kobiety wydzielają taki śluz podczas szczytowania, nie martw się nie jest w ciąży :)

Gość betti
mam problem-2 ostanie okrezy mialam bardzo znikome i mi sie spoznialy-zaznace ze zawsze mailam regularne cykle i obfite co do zegarka-obaiwam sie o ciaze-mierzylam temp od czasu gdy okres sie spoznial w jego trakcie i po-wynosila 37.2-37.5?co to oznacza?czy to normlane?przeciez nie mam owulacjii:(blagam o odpowiedz

Witam wszystkich... Mam takie pytanie. Kochaliśmy się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia i on spuścił się do środka :( to było 4 dni po mojej miesiączce, a mój cykl trwa gdzieś około 25 dni ( wcześniej miałam regularny co 28 - 29 dni, ale ostatnio coś się zaczął zmniejszać :( ). Jakie jest prawdopodobieństwo, że mogę zajść w ciążę ?? Jakie jest najlepsza metoda sprawdzenia tego czy jestem w ciąży już teraz w danej chwili ( od stosunku minęło 6 dni ) ?? Czy mam odczekać jeszcze trochę i zrobić test ciążowy ?? No i najważniejsze pytanie co mam zrobić, żeby jednak nie być w ciąży ?? Może jakieś tabletki wczesnoporonne ?? Na Postinor juz jest niestety za późno :( Proszę o odpowiedź, to dla mnie ważne...

Gość mirka_bellka
po 1. tabletki wczesnoporonne sa chyba w polsce niedostepne. po 2. lec do apteki i popros pania o test ktory wykrywa ciaze po 6 dniach po zaplodnieniu i zrob go jutro z rana. moze sie troche uspokoisz albo wszystko sie wyjasni trzymam kciuki :)

mirka_bellka masz rację te tabletki są w Polsce nielegalne :/ beznadzieja, a co do testu to chyba najpewniej zrobić go wtedy, gdy ma sie dostać miesiączke, z samego rana, ale z drugiej strony tyle czekać... przecież to prawoe 20 dni. No, ale cóż takie są skutki...

Gość HO3OWCZYC
DO BETTI!!! WITAM.JA MAM PODOBNY PROBLEM TYLKO ZE DOPIERO JEDEM MIECH ALE NAJPIERW OKRES MI SIE SPOZNIL 2 TYGODNIE POZNIEJ BYL ALE NIE TAKI JAK ZAWSZE MUSZE DODAC ZE ZAWSZE SIE KOCHAM ZE SWOIM FACETEM BEZ ZADNEGO ZABEZPIECZENIA!!!!ALE STARAMY SIE KONCZYC NA CZAS(MAM PRZECZUCIE ZE JEDNAK JESTEM W CIAZY-JAKOS INACZEJ SIE CZUJE,MAM ROZNE OBJAWY CO BY MI PASOWALY NA CIAZE M.IN.MDLOSCI-PRZEWAZNIE Z RANA I TO TAK NA SUCHO,ZAWROTY GLOWY,PRZEROZNE ZACHCIANKI I CO NAJWAZNIEJSZE ZACZELAM LUBIC PIWO.MOZE TO I SMIESZNE ALE WCZESNIEJ NIE NAMOWILBY MNIE NIK NA SWIECIE NA PIWO A TERAZ TO BYM MOGA PIC I PIC,A ZNOWU NIE WCHODZA MI PAPIEROSY-JAK ZAPALE TO ZARAZ BOL BRZUCHA I JAKOS TAK MI NIEDOBRZE) A PISZE DO CIEBIE BO MOJA KOLEZANKA PRZEZ 3 PIRWSZE MIESIACE MIALA OKRES I BYLA W CIAZY TAKZE MOZESZ SOBIE SPRAWDZIC-JAKIS TESCIK CZY LEKARZ!!! JA NARAZIE NIE CHCE MYSLEC O TYM,ALE MOZE BEDZIE DOBRZE!!MAM NADZIEJE ZYCZE SZCZESCIA!!!!!!

Gość Nocnik
Ja mialam takie objawy przy wrzodach zoladka.

Gość betti
ho3owczyc...witaj kochana...wiesz..jutro ide do gina...zobaczymy co mi dolega...byc moze to jakies zmiany hormonalne nagle:)-albo ciaza:p-jak sie czegos dowiem to ci napisze-byc moze moje objawy sa spowodowane stresem badz wielkim instynktem macierzynskim1buzka

Gość HO3OWCZYC
BETTI NIC SIE NIE BÓJ JAKBYS BYŁA TO PRZECIEZ NIE BEDZIESZ SAMA-WKONCU KTOS TEZ BYŁBY ODPOWIEDZIALANY,CHYBA WIATROPYLNA NIE JESTES!!!! ALE BEDZIE DOBRZE!!!! ALE JAKBY CZASEM WYSZŁO ZE BEDZIESZ MAMUSIA TO MOWIE CI JAKBYSCIE SIE ZBYLIZYLI DO SIEBIE(MAM NA MYSLI CIEBIE I TWOJEGO FACETA) WIESZ JAK TO DZIALA NA FACETOW.JA JESZCZE NIE JESTEM PEWNA I WOLE NIE WIEDZIEC NARAZIE ALE MOWIE CI JAK MOJ FACET SIE ZMIENIL,TYLKO GO DO RANY PRZYLOZYC A CO DOPIERO JAKBYM BYLA NA 100% I BYLBY TATUSIEM TO CHYBA JUZ CALKIEM.WIEC TO MA SWOJE UROKI,TYLKO ZE SZKOLA (JESTEM NA I ROKU I TO JESCZE WYCH-FIZ LIPA BY TROSZKE BYLA) CZEKAM NA NOWINKE JAKABY NIEBYLA POZDRAWIAM!!!

Gość Chihire
Siedze i rozwazam wszystkie za i przeciw. I wychodzi mi wiecej przeciw niz za. Dzisiaj mija dokdnie tydzien odkad spoznia mi sie miesiaczka, zdaza mi sie to nie pierwszy raz. Przez trzy miesiace bralam tabletki antykoncepcyjne Novynette, na poczatku lutego dostalam miesiaczke i pozucilam ich zazywanie, gdyz bardzo zle sie po nich czulam, tylam i wpadalam w stany depresyjne. Ale chodzi o to ze...nie wspolzylam ze swoim chlopakiem, uprawialismy petting, wiem ze taka forma "zabawy" rozwniez moze doprowadzic do zaplodnienia, dlatego bardzo przy tym uwazalismy. Nie zaistniala taka sytuacja w ktorej nasienie mogloby dostac sie do mojej pochwy. Raz otarl sie o jej wejscie, ale musze zaznaczyc ze nie byl wtedy blisko orgazmu. Pozatym penis to chyba nie magiczna rozdzka, nie moze dojsc do zaplodnienia przez dotkniecie:/ Nie byl wewnatrz mojej pochwy, ani nawet w przedsionku. Poprostu otarl sie w okolicach jej wejscia. Mimo wszystko sie stresuje....czy ktos moglby mi odpowiedziec czy zaprzestanie, zazywania tabletek moze spowodowac opoznienie miesiaczki, pozatym ostanio przezywalam sporo stresow i sam fakt ze miesiaczka mi sie spoznia doprowadza mnie do palpitacji serca. Czy ja panikuje. Mimo iz ciagle uswiadamiam sobie ze jest to fizycznie niemozliwe zebym zaszla w ciaze, stresuje sie. Jest jeszcze jeden fakt...kiedy juz nie bralam tabletek, w momencie kiedy powinny wsytapic dni plodne, mialam bardzo gesta...metna wydzieline o nie przyjemnym zapachu, wskazujaca na to ze sa to dni nieplodne. Czy to ze przestalam brac tabletki, moglo az tak bardzo rozchwiac moja gospodarke hormonalna? Czy mam sie zaczac powaznie martwi? :/ Czy ktos moze mi w miare mozliwosci odpowiedziec....

Gość betti
ho3owczyc...wlasnie zraaz wychodze do gina:Pwiesz kochana ja bym sie w sumie bardzo cieszyla jakbym miala dzidzie-tez jestem na studiach 2 rok-wiec troszke by to zawadzilo..ale jakos dalibysmy rade-tymbardziej ze mam przecudownego i troskliwego chlopaka jestesmy ze soba od 2 lat- i wiem ze tez by sie cieszyl:) i dokladnie tak jak mowisz-wiem ze dzidzia jeszcze bardziej by nas do siebie przyblizyla...w kazdym badz razie jestem czy nie ejstem-ide sie przebadac bo boje sie ze to moze byc jakas inna dolegliwosc lepiej szybciej wiedziec niz pozniej skad jestes kochana tak apropo?ja koszalin

Gość pytankoo
Hej,jak sądziecie-3 testy,robione w róznych terminach,kazdy negatywny....Niby wiarygodne,niby nie ma co sie schizowac,ale jakos tak...Dodam,ze kazdy był robiony w 2 miesiacu po stosunku,wiec chyba musialabym miec wyjatkowego pecha i trafic na jakies felerne:(Ginekolog tez mowi,ze niby wszystko ok,ale mowie sobie,ze moze niby to za wczesnie było,a moze to konował,:DNie chce na siłe szukac jakichs objawow,ale psycha powoli siada,tym bardziej,ze musze sama sobie z tymi myslami radzic:(.Chyba potrzebuja jakichs pocieszajacych opinii:)Albo sobie młotkiem wbije do głowy,ze 3 testy musza byc wiarygodne i basta!

Gość Nocnik
Wez sie stuknij gazeta w glowe. Nie jestes w ciazy.

Gość pytankoo
Ok,tylko ja znajdę:)

Gość pytankoo
Ok,tylko ja znajdę:)

Gość Zmartwiony
Witam. Mam problem poniewaz zaczolem wspolzyc z moja dziewczyna bez zabezpieczenia i boimy sie ze jest w ciazy. Nie bylo wytrysku...ale duzo osob wspomina o plynie ejakulacyjnym czy jakos tak. Jaka jest mozliwosc ze jest w ciazy?? Duza mala?? Juz mija 3 dzien po tym wspolzyciu i nie ma zadnych objaw bolacych sutkow czy innych. Liczylismy te niby dni plodne niby nie ale wydaje nam sie ze to glu[pota. Wyszlo ze byl plodny ale to byl ostatni dzien plodny. Tak wychodzilo z kalendarza...ona sie zalamuje a mi nie chce sie wierzyc. Jak wy oceniacie taka sytuacje??

Gość ho3owczyc
BETTI..... JA JESTEM Z RZESZOWA.I CO JAK BYLO OPOWIADAJ BO JESTEM BARDZO CIEKAWA.WIESZ JESLI CHODZI O TE STUDIA TO MI TO RYBKA BY BYLA GDYBYM NIE STUDIOWALA W-Fu A TAK TO WIESZ MUSIALABYM DZIEKANKE A JAKBYM COS INNEGO STUDIOWALA GDZIE NIE MA ZAJEC FIZYCZNYCH (BO MY TO MAMY NON STOP) TO BY SIE JESZCZE JAKOS DAWALO RADE.CHOCIAZ CI POWIEM ZE OSTATNIO TAK SOBIE NAWET MYSLE ZE MOZE I NAWET TERAZ TRZEBA ZAJSC W CIAZE-EGZAMINY W CZERWCU (JESZCZE BY NIE BYLO WIDAC) A POZNIEJ DOPIERO OD PAZDZIERNIKA A TERMIN BYLBY NA GRUDZIEN A KOLEJNE EGZAMINY W STYCZNIU,TO JUZ TE 2 MIECHY BY SIE PRZEBIDOWALO NA LEKARSKIM ZWOLNIENIU. CO O TYM SADZISZ??? NO POWIEDZ SAMA TO KIEDY MAMY RODZIC TE DZIECI PO SKONCZENIU SZKOLY-TO JEST AZ 5 LAT A POZNIEJ WIESZ JAKA JEST GADKA TO TERAZ PRACA BO KTO MNIE POZNIEJ PRZYJMIE NAJLEPIEJ TO PO SZKOLE ISC DO PRACY.TAK ZLE I TAK NIEDOBRZE.NO ALE MNIEJSZA Z TYM.A TY CO STUDIUJESZ??? POZDRAWIAM I SLE CALUSKI!!!!!!

Gość jasna sprawa
ona moze byc w ciazy, plyn przedejakulacyjny w ostatnim dniu plodnym to powazna sprawa wiele dzieci tak sie juz poczelo testu jeszcze ni warto robic po 14 dniach z porannego moczu najlepiej bo zygota musi sie zagniezdzic w macicy inne objawy juz moga byc wiec obserwujcie pa