Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba Was rozumiem....

Czy jestem w ciąży??? Nie wiesz - wstąp.

Polecane posty

Gość jhjxc
o kurcze hiena ale jestes odkrywacza!! "zrób test" n pewno ona sama by na to nie wpadła:o

Gość mala_mi1111
Witam dziewczyny! Mam cykle 27-28 dni, w środku, czyli w dni plodne kochalismy sie bez zabezpieczenia (stosunek przerywany), i od ok 4 dni od tego momentu mam bole w brzuchu, tzn chyba lewy jajnik, czasem prawy bok, ale oprocz tego w prawym boku pod zebrami, a także po srodkuw okolicach pepka... Martwie sie, bo trwa to juz 8 dni... W 9 dniu od ewentualnego zaplodnienia zrobilam test i wyszedl negatywny, teraz czekam na okres (jeszcze 3 dni). Nie wiem co o tym myslec. Na ciaze to chyba nie wyglada, a ja sie martwie czy to nie jakies chorobsko, juz sama nie wiem. Nigdy nie panikowalam, gdy mi sie okres spoznial (baaardzo rzadko, bo mam regularne), ale takich objawow nie mialam nigdy. Prosze powiedzcie mi czy to moze byc ciaza (w sumie to bym sie cieszyla, choc jeszcze nie planowana:)) Buzki

Gość diduska
hmm ciaza to raczej nie jest:) ale mam jeszcze pytanko w stosunku co do siebie...bo po stosunku z prezerwatywa ktora sie zsunela po 5 dniach dostalam okres.Zrobilam 2 testy ciazowe i wyszly negatywne ale boje sie czy dobrze je zrobilam.no i powinnam ostac 5 dni temu drugi okres i niedostalam;(straszie sie boje....poradzcie czy to moze byc ciaza bo jestem zalamana;(

Gość diduska
czy mogl by mi ktos pomuc...naprawde strasznie sie stresuje i nie wiem co mam robic.......

Gość sara55
diduska jestes w podobnej sytuacji jak ja tylko ze robilam to bez zabezpieczenia. zajrzyj do mojego pytanka.pozdrawiam, daj znac jak cos oki???

Gość diduska
Sara55 niestety nie znalazlam cie:( ale mam pyt. i jak to sie u ciebie skonczylo?bo ja wczoraj bylam sie pyac o badanie krwi i mi powiedzieli ze koszt to 26zl i na wynik trzeba czekac 1 dzien.No to sobie dzisiaj chcialam isc zrobic a ona mi mowi ze trzeba czekac 5 dni i jest to badanie wysylkowe.... a to odpada bo jestem bardzo mloda i nie chce zeby ktos o tym wiedzial wiec zakupilam Pre-test i jutro rano robie....a okresu dalej brak.....zalamka;(;(;(;(;( nie wiem czy to ytrzymam ;(;(

Gość sara55
hej.tez jestem mloda! i myslalam o tym samym!!!ale przeciez ludzie sie dowiedza...mieszkam w malym miasteczku..moj temat jest jeszcze na 1 strone :)

Gość LODY WANILIOWE
No to teraz ja Okres spoznia mi sie juz 4 dzien ostatnio mialam 25.02 dodam ze ma nieregularne miesiaczki cykl potrafi trwac nawet 36 dni. Boje sie ze jestem w ciazy : stosunek przerwany 9 dnia cyklu (wiem ze to glupota!!!!) piersi troche mnie bolaly jakos tydzien temu a teraz nic, nie mam zadnych objawow??? Pomocy co mam o tym sadzic???

Gość sara55
LODY WANILIOWE a brzuch cie boli????objawy ktore mialas to raczej objawy przed okresem......daj pozniej znac na moim temacie"czy ktos z wlasnego doswiadczenia moze mi pomoc" czy dostalas okres.powodzenia:)

Gość pytajacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hej dziewczynki...okres mam miec za 4 dni...bola mnie piersi i w dole brzucha...wczoraj facet powiedzial mi,ze jak sie kochalismy to czul że jest ciaśniej,co to moze byc??miala tak ktoras??aha dodam ze robilam wczoraj test ale nie z porannego moczu i wyszedl negatywny

Gość LODY WANILIOWE
do pytajacaaaaaaaaaa ja tez tak kiedys mialam moj nazeczony powiedzialm mi ze jestem sucha i ciasna a na nastepny dzien dostalam okres

Gość palala
Pytajacaaaaaaaaaaa pewnie ze mialam:) to tylko zalezy od podniecenia.....

Gość pytajacaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale ja nigdy tak nie mialam tylko w tym miesiacu :o a współzyjemy juz od roku :o

Gość upupppppppppppppppppppppp

Gość asia_007
czy jeśli uprawiałam peeting z chłopakiem podczas okresu i on dotknął by mnie w intymne miejsce to mogłabym zajść w ciążę?? dodam ze mialam od tego czasu 2 normalne miesiączki a ostatnią bardzo obfitą ale krótszą, byłam u ginekolga zrobił mi badanie przez odbyt(bo jestem dziewicą) obejrzał i stwierdził ze wszystko ok(ale nie wspominałam mu o moich wątpliwościach) czy mogł nie zauważyć 11 tyg ciąży??

Gość _szalona
Do "lody waniliowe" hej. bylam w identycznej sytuacji. tez wspolzylam z moim chlopakiem okolo 9 dnia cyklu i tez stosunek przerywany. nie masz sie czym martwic jak narazie. ja tez sie marwtilami o niczym innym nie myslalam. wkoncu nie wytrzymalam i zrobilam test ciazowy... wyszedl negatywnie. to mnie uspokoilo i na drugi dzien dostalam okres. wiec spoznienie bylo spowodowane stresem. nie martw sie a najlepiej zrob tes w pierwszym dniu spodziewanej miesiaczki:) trzymaj sie cieplutko i pozdrawiam.

Gość krofka
witam, chcialabym byc w ciazy, mam 18 lat i skonczylam liceum, wybralam na studium, ale jakos nie chce mi sie isc na studium, chcialabym miec dziecko.. caly czas mysle o tym, mam chlopaka, jestesmy 10 miesiace.. wiem ze dziecko nie jest latwe ale ja kocham dzieci.. co mam robic?? nie moge przestac myslec o dziecku.. odp..

Gość krofka
zmienilam email, prosze o pomoc! witam, chcialabym byc w ciazy, mam 18 lat i skonczylam liceum, wybralam na studium, ale jakos nie chce mi sie isc na studium, chcialabym miec dziecko.. caly czas mysle o tym, mam chlopaka, jestesmy 10 miesiace.. wiem ze dziecko nie jest latwe ale ja kocham dzieci.. co mam robic?? nie moge przestac myslec o dziecku.. odp.. a jeszcze jedno, ja biore tabletki antypiotyckie juz od 6 miesiace i czesto uprawiam w lozku z moikm chlopakiem inigdy nie zaszlam w ciazy bo biore tabletki ,ale chcialabym miec dziecko i nie wiem czy powinnam juz nie brac tabletki.. hmm :((((( pomooz!

Gość kasia874392
pisałam juz na innym topiku, ale napisze jeszcze raz. 27kwietnia uprawiłam petting z chłopakiem, mam nieregularne miesiaczki ale najczesciej moj cykl trwa 33dni. co o tym myslicie? aha, nie było wytrysku

Gość yes or no...
Witajcie moi kochani! A wiec jestem tutaj byscie mi pomogli....... Kochalam sie z moim mezczyzna dzien po miesiaczce, pomimo, ze mam nieregularne cykle(26-34 dni)! Obliczylam, ze akurat w tym cyklu ten dzien byl plodny! Przyznam sie, ze kochalismy sie 3 razy bez zabezpieczenia (to byla swiadoma decyzja) teraz jednak nie moge sie na niczym skupic, poniewaz wydaje mi sie-> nie wiem moze to przeczucie, ze jestem w ciazy!! Poczatkowo mialam dziwne klocie, rwanie, ciagniecie....nie wiem jak to nazwac w podbrzuszu, nastepnie zauwazylam, ze nabrzmialy mi piersi i jakos dziwnie u mnie z jedzeniem.....mieszam smaki Dodatkowo cos za czesto zbieraja mi sie gazy hihihi no i jak wstaje od biurka (w pracy) to zawrot glowy gwarantowany!! Wiem, ze to byc moze tylko jakies moje podejrzenia, urojeniaa...... minal dopiero tydzien od naszego zblizenia, a do miesiaczki jeszcze dalekoooooooo jakies 17 dni, wieccc co mam zrobic kobitki, chcialabym juz wiedziecccc!! Jaka jest szansa ze jestem w ciazy????

Gość hmm przeczytałam to co napisaś
ale nie rozumiem jednego- miałaś niby dni płodne a jest tydzien po zbliżeniu a 17 dni do okresu.Więc to nie były dni płodne bo je właśnie będziesz mieć albo je masz. Domyślam się że to był ten długi cykl,wiec skoro tyle dni przewidujesz do okresu to w ciąży nie jestes, dopiero mozesz zajsc. może miałas na mysli 7 dni a to był krótki cykl?

Gość yes or no
7 , pomylilam sie....

Gość Niewierzaca juz w nic
Czesc!!! Ja tez mialam nie regularne miesiaczki i gdy staralismy sie z mezem o dziecko to liczylam dni plodne chodzilam do lekarza zeby mi pomugl i tak dalej.Robilam to przez 3 miesiace az wkoncu uznalam ze dam sobie spokuj co ma byc to i tak bedzie.I co tez patrzena zaszlam w ciaze nawet sie spodziewajac sie kiedy.Dzis co prawda jeszcze nie u urodzilam tylko nadla ciesz sie urokami ciazy.Moje objawy zaczely sie od miesiaczku od codziennych nudnosci (porpawda mialam to samo co Ty pobolewanie brzucha tak jak na zwyklom miesiaczke zaparcia klopoty z oddanie kalu mialam od pierwszych dni jak zszlam w ciaze klucie w macicy a piersi tak mnie blaly ze zlapac sie za nie nie moglam a tym bardziej za brodawki to bylo koszamrne,ciagle bym spala ale wstawalam bardzo predko a lubilam sobie pospac i tez mialam ochote na wszystko a szczegulnie na slodycze.Kazdy ma inaczej jak zachodzi w ciaze poprostu ja jesli moge Ci doradzic to zrob sobie test ciazowy w dniu gdy masz dostac miesiaczke i wtedy bedziesz wiedziec ale oprucz tego idz do lekarza niech on cie zbada i wtedy rozwiazesz wszystkie watpliwosc. Pozdrawiam i zycze powodzenia ps. A juz myslalam,ze nam sie nigdy nie uda a jdnak:-))

Gość Niewierzaca juz w nic
aha zapomnialam dodac ze od poczatku miezylam sobie temperature w pochwie i byla od poczatku ciazy czyli krutko jak zaszlam powyzej 37stopnia i tak mialam do 7 tygodnia ciazy bo teraz juz nie mierze

Gość yes or no
Dziekuje Ci :* podnioslas mnie troszke na duchuuuuu :* mam nadzieję, ze wszytko będzie tak jakbym tego chciała ! Jeszcze raz CI serdecznie dziękuję, za poradę ! Pozdrawiam i życze szcześcia

Nie.Udaj się do lekara ogólnego i powiedz o swoim problemie, ewidentnie coś Ci dolega.

Gość sleepingpill
boje sie bo ostatni okres mialam taki inny...jakis taki z poczatku jak galaretka...ale pozostałe dwa dni juz spoko...mozliwe ze to od tabletek no bo dopiero 3 opakowanie biore... martwi mnie jednak ze mam zgagi .. mdłości tez sie zdarzaja ale nie czesto...przytyłam... co najgorsze hehe.. no i w ciagu miesiaca miewam bóle takie jak przy okresie... w ciągu tych miesiecy kochałam sie czestoooo z chlopakiem ale zazwyczaj konczylismy na zewnatrz jedynie raz góra dwa na miesiac były inne...w środku... jednak 1 miesiaca jak brałam tabletki to nie wziełam 3 tablety bo byłam po operacji i wziełam ja dzien pozniej równo z drugą... i jakos przy 9tej tabletce konczyl we mnie...jednak od tej pory mineły 2 miesiace i po tym w przerwie krwawienie mialam... zastanawiało mnie to czy jak ostatnio mi robił lekarz cytologie to czy byłby w stanie zobaczyc jakies zmiany mogace swiadczyc o wpadce...

Gość karoiiiiina
hej , ja sie zastanawiam czy nie jestem w ciazy mimo tego ze biore tabltki antykoncepcyjne ostatnio, zrobilismy to spontanicznie na polu - ja bylam w trakcie braqnia tablet (jasmin) tylko teraz, dziwnie sie czuje jest mi slabo, boli mnie krzyz, zgaga i cos nei tak z zalodkiem i czesto sikam, ale nie w nocy to moga byc objawy ciazy? czy przesadzam?

Gość karoiiiiina
a jeszcze mnie sutki od patyu dni bola ale to tez moga byc tablety, choc wczesniej az tak dziwnie sie nei czulam