Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aromat identyczny z naturalnym

Topik bez zamysłu - niech się wpisze kto chce, w dowolny sposób

Polecane posty

Gość z braku lepszego zajęcia
właśnie wpieprzam herbatniki maczane w ostrej (bardzo) musztardzie.

Gość polimeraza
do Elementarnej: swiat w kolorze sepii ma racje:(

Gość no więc było tak
Wiecie jak to wygląda kiedy pies się komuś uczepi nogi i ją "posuwa"? Kiedyś stoję sobie na przystanku autobusowym, dużo ludzi czeka na autobus, wsród nich elegancka kobieta, nagle skądś pojawia się jakiś kundel (chyba bezdomny), podbiega do tej elegantki no i... domyślacie się :-) Kobieta jara cegłę na maksa, próbuje psa odgonić, ale on się nie daje tylko "dyma" jej nogę jakby to była najpiękniejsza suka pod słońcem. Ludziska umierają ze śmiechu :D :D Kobieta też bliska zawału, ale ze wstydu... :D :D Mała rzecz a cieszy! ;-)

Gość no więc było tak
Ta kobitka tak wyglądała jakby szła do opery albo na jakieś bardzo wytworne przyjęcie, więc tym fajniej było że pies akurat ją wybrał :-)

Gość grzybiarz
Są takie lata że jest mnóstwo grzybów - rośnie ich pełno praktycznie wszędzie, a są też takie że grzybów jest mało i trzeba się nachodzić żeby coś znaleźć. Oczywiście w dużym stopniu zależy to od pogody, ale nie tylko. Interesujące. Podobnie jest z wieloma innymi rzeczami, np. jabłkami albo trzęsieniami ziemi.

Gość grzybiarz
Nie, to już wszystko, chciałem tylko zaistnieć na tym topiku.

Gość w TV Polonia
film z Tadeuszem Fijewskim. Dobry aktor był, ale podobno mu trochę palma odbiła i popularność spowodowała że trochę sie bufonowaty zrobił (szkoda).

a w radiu planeta fm straszliwą rąbanke techno-trancową nadają :-) no to ja też zaistniałem na tym topiku :-D

Gość Jakaś kobieta....
Nie nie gniewam sie na nią.Mam mieszane uczucia.Ciągle o tym myślę.No,ale nic nie mogę poradzić,że niegdyś naprawdę dobra koleżanka okazała się zdzirą i poważnie mnie oszukała aż dwa razy.Pierwszy raz przepuściłam jej po jakimś czasie.Po ok. 3-latach zrobiła powtórkę i to jeszcze głupszą-krótko mówiąc wyszło zniej kawał gnoja.Piszę to bo chcę to z siebie po prostu wywalić i mieć to gdzieś. RENATA JESTEŚ NIKIM.

Gość e.z.
no taaaaaaaak...spotkałam się z eks-fajnie było,chociaż parę razy łza mi się w oku zakręciła,jak sobie stare czasy wspomnieliśmy...ale czy moglibyśmy wrócić do siebie? Hm,raczej nie,bo:1.mam chłopaka,z którym jest mi cudownie,2.eks niby się zmienił,ale dalej robi rzeczy,których nie toleruję i z powodu których-między innymi-się rozstaliśmy,3.chyba nie umiałabym budować związku na zgliszczach. Aczkolwiek na przyjaźni z nim zależy mi bardzo. A ta ....która z nim w sobotę przyszła to ewidentne zero,hyhyhyhyhy,mogę spać spokojnie;głupia-po co ona sobie nadzieje robi? A ten po co do niej łazi?????

Gość jakaśtam
czuję , jak ucieka czas.Ja nie zrobiłam jeszcze nic wielkiego, choc już 3 krzyzyk zaraz.nawet dziecka nie mam. Nie mówiąc o męzu. Dużo kłamię.Udaję kogoś, kim nie jestem, bo nie wiem, kim jestem. Obwiniam za to ojca niebieskiego ptaka, który nas nie chciał i sobie poszedł, obwiniam matkę, która wciąż kocha pić a przez całe życie podrzucała nas komu popadło.w sumie- chyba dobrze,że nie mam dzieci- nikt nie nauczył mnie do nich instrukcji obsługi..

Gość nudziara
.... nie lubię poniedziałków......

Gość Dikembe Mutombo
Generalnie - nie lubię listopada. Zgnilizna pieprzona. jakaśtam - wszyscy jesteśmy słabi. Chwała tym, którzy zdają sobiez tego sprawę jak Ty. Wyrazy sympatii :-)

Gość ta co się źle czuje
Nie czuję się dzisiaj dobrze. Właściwie to czuję się źle. Chyba jestem chora. I w ogóle jakoś tak do bani jest. Przepraszam, już stąd spadam.

Gość ta co się źle czuje
Nie czuję się dzisiaj dobrze. Właściwie to czuję się źle. Chyba jestem chora. I w ogóle jakoś tak do bani jest. Przepraszam, już stąd spadam.

Gość jakaśtam
Dikembe-->🌻

Gość no...
a ja sobie wypije melisę choć i tak wiem, że to nic nie da i leje u mnie :(

Gość a we Wrocławiu
ładna pogoda

Gość Ylloid
Qrqma, jak ja chciałbym być bogaty! Uważam że pieniądze dają szczęście

Gość Ylloid
Qrqma, jak ja chciałbym być bogaty! Uważam że pieniądze dają szczęście

Gość no...
a ja chcę, żeby mnie ktoś przytulił

Gość e.z.
no...----> ja tak samooooooooo 😭 kurde,a facet daleko...a ten eks blisko....echhhhhhh.....

Gość no...
gówniane to wszystko jest :( można posić kogoś z małą dawką optymizmu

Gość mała dawka optymizmu
W sumie to nie jest tak najgorzej.

Gość no...
w sumie nie :) już nie długa wiosna i nie tylko ja trafiłam na taką świnie w męskim wydaniu

Gość za oknem parszywie
a ja sobie właśnie przygotowuję gorącą kąpiel z olejkami do aromaterapii. W odróżnieniu od nicka założyciela topiku - aromaty są naturalne :-) Trzy (dosłownie) krople olejku cedrowego wlane do wanny w łazience a w całym mieszkaniu pachnie niesamowicie mocno. Drogie jak cholera, ale warto :-)

Gość facet świnia
Nie przejmujcie się dziewczyny, nie wszyscy są tacy jak ja. Ludzie jak ludzie - jedni bardzo fajni, inni bardzo niefajni, a jeszcze inni - przeciętni :-)

Gość no...
ale do cholery czy nie mogłam trafić na takiego bardzo fajnego :) ale to za karę ;)