micha 0 Napisano Luty 1, 2005 Napiłabym się dobrego winka w miłym towarzystwie.... ....realia---zapijam jabłko letnim mlekiem...brrr.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehehehe Napisano Luty 1, 2005 Prostak jestes miłosnikiem Lsnienia ? Zaczne sie ciebie bac....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa 0 Napisano Luty 1, 2005 Ja wpisuje sie, mam problem bo jutro okaze sie czy strace bardzo duzo pieniedzy czy nie. Jestem prawie w depresji... nie wiem co mam z soba zrobic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ......... . .. ...... ........ Napisano Luty 1, 2005 zeby mi sie tak chciało jak mi sie nie chce ............... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prostak 0 Napisano Luty 1, 2005 :) bo tak juz jest ze : \"W blasku ranka, w nocy cieniach, Ktoś się rodzi dla cierpienia. W cieniach nocy, w dnia jasności Ktoś się rodzi dla radości Ktoś się rodzi dla radości Ktoś się rodzi dla ciemności\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bitanga Napisano Luty 1, 2005 winko w miłym towarzystwie? Hmmm, zapraszam do mnie- może jednak rakija, co ty na to micha? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehehehe Napisano Luty 1, 2005 masz cos na pocieszenie : "Jestem okrężnicą Prostaka, dostane raka i zabije Prostaka." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prostak 0 Napisano Luty 1, 2005 jestem tęsknotą prostaka ,jestem smutkiem prostaka i jak będę miał raka...nazwę go (jeszcze nie wiem ale na pewno bedzie to zenskie imie) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wazna informacja Napisano Luty 2, 2005 jest godzina 01.20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a nie bo Napisano Luty 2, 2005 00.32 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kufno prafda Napisano Luty 2, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Luty 2, 2005 :-) (uśmiecham się ze szczególną dedykacją najSzczerzej i najSympatyczniej jak potrafię... :-) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kumpel Kalasantego ze szkoły Napisano Luty 2, 2005 Hej, hej! Miłego dnia! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taksówkarz warszawski Napisano Luty 2, 2005 Ścieżka, Ślepa, Śmiała, Śmieszna, Śmigłowca, Śpiewna, Świeża, Świtezianki, Tadeusza, Tagore'a Rabindrannatha, Taneczna i Tango, Tapetowa (dla lubiących kryjący makijaż), Tobruk, Tomcia Palucha, Topiel, Toporczyków, Traktorzystki i Traktorzystów (ona jedna, ich wielu), Tramblanki (łot de fak??) Trapez, Trąby Mikołaja, Trele (bez Moreli, ale Morelowa też występuje), Trembowelska (?), Trocka, Trombity, Trójpolowa (witamy przyjezdnych z prowincji), Trufle, Trzech Diamentów (czyżby lobby Amway'a?), Trzos, Tylna, Tytułowa, Uhrocie (??), Umowna, UNICEF (Plac), Uprawna (nadal nie zapominamy o ludności napływowej), Uranowa (nie chciałbym tam mieszkać bez licznika G-M), Urocza, Urwisko, Uśmiech, Utrata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Luty 2, 2005 Hmm... Utrata Uroczego Uśmiechu nad Umownym Urwiskiem Uprawnym Uranu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Luty 2, 2005 Jedno mnie martwi. Zbliżamy się do końca alfabetu. A takie to zabawne :-D PS. Uhrocie to takie poszarpane skałki, niewielka poszczerbiona grań. W Tatrach są np: Uhrocie Kasprowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taksówkarz warszawski Napisano Luty 2, 2005 Liczę na taksówkarzy z innych miast... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Luty 2, 2005 No tak... Ale Warszawa ma najoryginalniejsze nazwy z prostego powodu - posiada najwięcej ulic i zaczęło brakować nazewnictwa standardowego. Szarak - geniuszu! :-D PS. A Bill Clinton pewnie zamieszkałby chętnie na ulicy Suwaka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Luty 2, 2005 Kirdan, ...geniusz szaraczy dziś się nieco wypaczył... A tak w ogóle, Tobie Szara też powinna być miła... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Luty 2, 2005 Niewątpliwie. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość UK SUBS Napisano Luty 3, 2005 Taksówkarze z wszystkich miast Urządzili w lesie zjazd... :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Peter TTTB Napisano Luty 3, 2005 a po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Podróż na Wschód Napisano Luty 3, 2005 To jest pytanie wielkiej wagi. Atoli konkuruje z Piłatowym "Czym jest prawda"?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
micha 0 Napisano Luty 3, 2005 brrr...nie chce mi się iść do pracy....brrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Luty 3, 2005 Ludowa mądrość okolicznościowa: Ranny pączek lukrowany gwarantuje dzień udany! Słodkiego tłustego czwartku! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Profesor Pimko Napisano Luty 3, 2005 cip cip, kurka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nagipatrol Napisano Luty 3, 2005 moim idolem jest NOCZ DŻONSON... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nagipatrol Napisano Luty 3, 2005 moim idolem jest NOCZ DŻONSON... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Luty 3, 2005 Ufff... Brzuch mnie boli... :-0 Tylko nie mówcie, że to od pączków!... Ile kubków herbaty można przyjąć bez obawy o przeciążenie żołądka? :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cordula 0 Napisano Luty 3, 2005 aaa tam paczki ,ja sobie wcinam faworki czyli chrust:) I herbatek niezliczonych na ostatek ,do tych pieknie poskręcanych pudrem posypanych:) a co.........;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach