Gość płomykówka****** Napisano Czerwiec 28, 2005 Cchiałam tylko się pożalić, że mnie komary pogryzły a na dodatek idę właśnie do dentysty.:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobitka 22 Napisano Czerwiec 28, 2005 ziewam...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Lipiec 5, 2005 Ile mozna oglądać \"Obcy, Ósmy.......\" Dog in the fog....to lepsze, i tak pada deszcz....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do jovika Napisano Lipiec 6, 2005 wiele razy tyle, że za tym "entym" już się na nim zasypia ;-) pozdr, sz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Lipiec 6, 2005 O! ludzie tu bywają! :-) Czesc ludzie :-) Tragedie zyciowe a ja sie smieje, jak glupi do sera... fafafafafafafa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jep Napisano Lipiec 6, 2005 widziałam Marcina, kurde wymiękam przy nim... tęsknię... szerokiej drogi, kochanie... masz kawał drogi na południe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Lipiec 10, 2005 Knock, knock, knockin\' on heaven\'s door Knock, knock, knockin\' on heaven\'s door Knock, knock, knockin\' on heaven\'s door Knock, knock, knockin\' on heaven\'s door Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość professional knocker Napisano Lipiec 10, 2005 Please knock softly but firmly. We like soft, firm knockers. Kto wie ten wie co znaczy wyraz 'knockers" w britisz inglisz :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przygody Napisano Lipiec 10, 2005 bez miłości wpędzają mnie w smętny nastrój" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość są powody Napisano Lipiec 10, 2005 dla których cieszę się bardzo, że ten topik żyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kochanica Mieszka I Napisano Lipiec 10, 2005 A mi się kiedys śniło, że uprawiam seks z MIESZKIEM I w jego komnacie na stole - niezły był ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość golasek Napisano Lipiec 10, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość golasek Napisano Lipiec 10, 2005 A ja nie wiem jak odświeżyć mój 5-o letni związek. Już nawet z facetem mi sie nie chce całować. Taka nuda i rutyna.Jak to zmienić nie zmieniając faceta????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koń kuleje... Napisano Lipiec 11, 2005 ...od rana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyżby Karino Napisano Lipiec 11, 2005 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Lipiec 11, 2005 hehehe :D a tak sie uśmiałam bez zamysłu...;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy leci... Napisano Lipiec 12, 2005 ...z nami pilot? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
micha 0 Napisano Lipiec 12, 2005 mam kupę roboty i lenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazia 0 Napisano Lipiec 12, 2005 Spac mi sie chce.Znowu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Lipiec 13, 2005 a mnie nie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak... Napisano Lipiec 17, 2005 "Przed nami został już tylko koniec (...) historii tej..." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taś taś Napisano Lipiec 17, 2005 Świat sie nam przyglada i nie zyczy źle a jesli jest inaczej, to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, Gdy ktoś z nas zepsuje to co dał nam sam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak... Napisano Lipiec 18, 2005 no, to k... , przerąbane... wczoraj, dziś, jutro, zawsze... do dupy z tym wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Lipiec 18, 2005 nu zajac...! ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fuzyjka Napisano Lipiec 18, 2005 przez ten wczorajszy dzien nie mam dzis humoru, faceci sa tacy nietaktowni.Wczoraj była nasz rocznica a on przynosi opakowanko ozdobne i mówi: patrz jakie ładne kolczyki kupiłem siostrze na 18-tkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość woźnica Napisano Lipiec 19, 2005 prrrrr.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
micha 0 Napisano Lipiec 19, 2005 ...egzamin...wrr...wrrr.... ratunku :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prośba do ludzi Napisano Lipiec 19, 2005 Ludzie zdecydowanie nie-okropni! Czy moglibyście nie mówić, że jesteście okropni? :-( Bo mi przykro, jak tak mówicie o sobie... :-( Bo to nieprawda jest, o! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem okropny Napisano Lipiec 20, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Lipiec 24, 2005 średnica pizzy, to ok. 30cm ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach