Gość ale pieprzenie Napisano Luty 9, 2006 weźcie się za siebie ludzie, z użalania się nad sobą nic nie będzie !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia30 0 Napisano Luty 9, 2006 a ja mam tzw. szambo w domu i nie ma kto posprzątać a mi się najwyraźniej nie chce wkurwia mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Luty 9, 2006 Srutu tutu majtki z drutu :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Luty 9, 2006 eee tam, zaraz \"nic nie będzie\"... Będzie gorzej! Choć... Być może... ............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szarak nie drażnij lwa Napisano Luty 9, 2006 Ja Cię ładnie proszę. Do roboty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słońk 0 Napisano Luty 9, 2006 srata tata majtki z grata:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słońk 0 Napisano Luty 9, 2006 ejj możesz nie podbierać mi stopki??? poskarże PANI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość your choice Napisano Luty 9, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Luty 10, 2006 No, no, no...Szarak do roboty! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Luty 10, 2006 No przecież już siedzę w robocie... :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nocuś Napisano Luty 10, 2006 jovik ---->a jak tam Twoje sprawy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Luty 10, 2006 Grzeczny Szarak :-) Wypatruj przesyłki ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cigna Napisano Luty 10, 2006 Bez zamysłu pisze, tak po prostu. Siedze w pracy jak widać strasznie zapracowna i myśle i roboty czeka na mnie w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co za gupie imie Napisano Luty 10, 2006 żulietta :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Luty 10, 2006 Wypierdalaj jak coś Ci się nie podoba, żulu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co za głupie imie Napisano Luty 10, 2006 o i inteligente, kulturalne osoby go noszą..no nie niedość, że śmieszne to jeszcze niezle charakteryzuje właścicieli!!:D buhahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabela 0 Napisano Luty 10, 2006 chce mi sie krzyczec albo płakac, nie wiem chce kogos kochac albo zabic, nie wiem chce mi sie albo pic albo jesc tego tez nie wiem i co tam jeszcze pisze ot tak, bez sensu zeby cokolwiek robic za chwile wybieram sie na manicure, i kupic wodke mam studniowke jutro, chce ładnie wygladac a potem dobrze sie czuc, moze troszke odwazniej, moze z cichutka nutka perwersji boo....chciałabym zebys ze mna zatanczył, porozmawiał, złapał za reke, objał... takie tam, trele morele, heh, mowie rzeczy ktore smieszna mnie w wypowiedziach innych takie infantylne, trywialne, smierdzace banałem, ale....eh....tak powszechne i dotykajace kazdego to chyba to nas smieszy w naszych pragnieniach, marzeniach, to chyba przez to mamy wrazenie ze jestesmy załosni...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zju Napisano Luty 10, 2006 there is rainbow in the sky all the time... don't be blind Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co za głupie imie Napisano Luty 11, 2006 chcę dodać, że systematycznie wcieram sobie zjełczałe masło w pępek i osiągam w ten sposób satysfakcję erotyczną o czym informuję donośnym głosem pensjonariuszy Izby Wytrzeźwień w Płocku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Luty 11, 2006 [gwiżdże na palcach] Tylko psy się oglądają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marquita 0 Napisano Luty 11, 2006 Dobrze, że chociaż one:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże 0 Napisano Luty 13, 2006 Zapraszamy na walentynkowy wieczorek poetycki w Biedronce w Chojnicach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Luty 14, 2006 Plum, plum, plum... plumkam sobie bezceliście... plusk! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzieciak Napisano Luty 14, 2006 Jedyne pocieszenie jakie mogę "zafundować": sprawdź pocztę RzW ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Luty 15, 2006 pisaćc nie pisać....o to jest pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Luty 15, 2006 Jednak pisać. Żyć i pisać. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Luty 15, 2006 hehe :D Rozdwojona Żulietta rulez! :D hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gabela 0 Napisano Luty 15, 2006 hmm hmm hmm słucham muzyki, to mnie otrzeźwia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co za głupie imie Napisano Luty 15, 2006 no Żulietto jednak inteligencją nie grzeszysz:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Luty 15, 2006 Tyle do zrobienia Poczuć sambę i bossanovę brazyljską nocą Oparzyć lewą piętę afrykańskim piaskiem Wypaść nowozelandzkie owce Posłuchać wzrastającego azjatyckiego ryżu Spróbować nie spaść z Golden Gate Usłyszeć łosia występującego w Białowieskiej Puszczy Tak naprawdę nic i wszystko się stanie, a rozpad materii i tak nie ma znaczenia. Dobranoc. Bez odbioru. ....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach