nauzykaa 0 Napisano Luty 15, 2006 to i ja sie wpisze, a co. zycze dobrej nocy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość apetyczna mandarynka Napisano Luty 15, 2006 no to napisałam,uffffff,męczące to pisanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co za głupie imię Napisano Luty 16, 2006 Warto będzie jeszcze wspomnieć, że w chłodne marcowe poranki zakładam mundur służb celnych Republiki Łotwy i i udaję się na zaplecze Baru Piwnego "U Zbycha" w Kłobucku, gdzie wygrzebuję z pojemników na odpadki kapsle od butelek (które błyskawicznym ruchem a` la David Coperfield wkładam sobie oczywiście w odbyt). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Luty 16, 2006 Podobno każdy jest sprawcą własnego losu. A ja nawet głupiej ryby nie potrafię sprawić... :-0 Idę się wyryczeć do kibla. Bez zamysłu. :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co za głupie imię Napisano Luty 16, 2006 pczucie humoru to ty masz:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fraszka82 0 Napisano Luty 16, 2006 A ja mam urlop, siedzę w domu, robię obiad, czekam na faceta. Ale nic ciekawego się nie dzieje, bez zamysłu ten mój urlop. Pozdrawiam! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Luty 16, 2006 Nie grzeszę? Pewnie nie grzesze, ale żyć trzeba dalej. Mam sobie już grób kopać? A może wyszukiwać głupszych i naśmiewać się z nich, pławiąc się w swej próżności? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co za głupie imię Napisano Luty 16, 2006 nie martw się, ja mam to samo w ogóle jestem do niczego :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co za głupie imię Napisano Luty 16, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co za głupie imię Napisano Luty 16, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co za głupie imię Napisano Luty 16, 2006 o rany kochana to Ty mnie obrzuciłaś ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agatkaaa 0 Napisano Luty 16, 2006 Kurczęęę jutro na 07:00 do SQL :( Niech ktoś mnie killnie! Please! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość apetyczna mandarynka Napisano Luty 16, 2006 jest 21.02 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia30 0 Napisano Luty 17, 2006 błogie lenistwo, a ja mam wyrzuty sumienia błeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Luty 18, 2006 Krakowianki trzy piły sobie tea... :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Luty 20, 2006 ...a Poznaniak jeden znał machaczek... siedem?... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Luty 20, 2006 serio siedem? [zlicza na palcach, kołysząc biodrami, eeee...to nie ten nick ;-)] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Luty 20, 2006 A herbatę w Krakowie chętnie znów przysposobie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Luty 22, 2006 Oko mi spuchło :-( PS. Ciekawe, czy nadejdzie dzień, że będę w stanie napisać coś lekkiego, łatwego i przyjemnego... :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taksówkarz z Gronika Małego Napisano Luty 22, 2006 Biała Cmentarna Piłsudskiego Polna Starowiejska Wałbrzyska To już niestety wszystkie. :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
November Rain 0 Napisano Luty 22, 2006 co by tu zrobić.. a moze by tak usunać kamien nazębny ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słońk 0 Napisano Luty 22, 2006 wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łoś z puszczy Napisano Luty 22, 2006 wiosna ma być.... podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Luty 22, 2006 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SHOW MUST GO ON Napisano Luty 22, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Luty 23, 2006 Nie wstydzę się mówić, że się wstydzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Luty 23, 2006 Echa przeszłości wracają w złe dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Luty 23, 2006 Zaprogramowanie własnego mózgu jest jednak awykonalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Luty 23, 2006 Pierdolenie przy porannej kawie jest żenujące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz tu. Napisano Luty 23, 2006 Żulietta jest proszona o rozwiniecie wypowiedzi http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3196768 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach