Gość blondynka z Tarnobrzegu Napisano Luty 28, 2007 jeszcze tylko trzy dni i koniec miesiąca! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przerwa techniczna Napisano Marzec 1, 2007 ...na wiosnę! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do 4nn4 Napisano Marzec 4, 2007 Ja tej wiosny coś nie widzę... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przerwa techniczna Napisano Marzec 5, 2007 To wyjrzyj przez okno! :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Marzec 8, 2007 [wystrojona przesadnie \"kobieco\"] Cześć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna Wołga 0 Napisano Marzec 9, 2007 Witam. Może mała przejażdżka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Marzec 9, 2007 Chętnie, byle w jedną stronę. Odechciało mi się żyć we współczesnym świecie. Znowu. Tak, po prostu, bez podtekstów. Jadąc pociągiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Marzec 9, 2007 A wiosna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jowejek 0 Napisano Marzec 9, 2007 szaraku a przestań nawet nie gadaj tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Marzec 10, 2007 Jak przejażdżka, to tylko z warszawskim taksówkarzem ;) Szarak :) \"Zdrowi są Ci, którzy się smucą...Tłumienie uczucia smutku jest tłumienium naturalnej ludzkiej reakcji i może to czasami mieć bardzo przykre konsekwencje. Jeśli nie wyładujemy energii związanej ze smutkiem, to zwróci się ona przeciw nam...\" Smuc się Szaraczku, kiedy masz ochote :) Oddawaj się marzeniom kiedy masz ochotę. Kochaj samą siebie :) Pozdrawiam Wszystkich z tego \"zakręconego\" topiku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chciałbym wyjść z psem Napisano Marzec 10, 2007 Ale nie mam psa :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chciałbym wyjść z psem Napisano Marzec 10, 2007 czy zamiast z psem mogę wyjść z żelazkiem na spacer ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w nastrojach klima... hmmmm Napisano Marzec 11, 2007 Z dedykacja dla znanych i kochanych... Nie wiem jak to wyrazić…Bo wszystko Ma swą miarę i stopnie i skalę… Zakochałam się w Tobie, panie, W pewnej mierze, rzekłabym, niebywale. Do pewnego stopnia…bo miłość Ma swą skalę i miarę i stopnie. Słowem…nie wiem, jak to wyrazić… Kocham Ciebie nieomal okropnie. Jestem bliska mniej więcej szaleństwa I poniekąd w miłosnym obłędzie, Niezupełnie, ale, rzekłabym prawie, Bo kto może przewidzieć, co będzie. Jeśli pan…także…coś takiego, Coś…plus minus…na ogół, powiedzmy, Oczywiście – bez zobowiązań, Pod uwagę wziąwszy stan obecny… Jednakowoż (bo kto może wiedzieć?) Jeśli sądzisz, że przypuszczalnie – Proszę jakoś mi o tym powiedzieć, Z zastrzeżeniem, ewentualnie. Julian Tuwim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna Wołga 0 Napisano Marzec 12, 2007 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość opuncja figowa Napisano Marzec 12, 2007 Zostawiam po sobie ostatni ślad.....strużka mojego moczu na śniegu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Marzec 13, 2007 Kto się boi, trzyma się boi. (Powiedziała Tyśka na basenie :D) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Marzec 13, 2007 Posiedzieć na leżaku, na plaży, z nogami w piasku, lekkim wiatrem i słońcem na twarzy, i z zamkniętymi oczami słuchać szumu morza... Niemożliwe. Ale jakie miłe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy ten topik umiera Napisano Marzec 23, 2007 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Marzec 26, 2007 Jak i piszący tutaj, każdego dnia coraz bardziej nieżywi. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Marzec 26, 2007 W naturze mamy ciągły ruch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Marzec 26, 2007 Niektórzy mają ciągły zastój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Marzec 26, 2007 Ty i zastój... nie rozśmieszaj mnie ;-) Dom buduje i zastój... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Marzec 26, 2007 Niekoniecznie chodzi bezpośrednio o mnie. Ale pośrednio na pewno. Dobre i to, że mam jakąś podejrzanie wysoką zdolność kredytową. I plan na starość - wtedy sprzedam dom w cholerę za potwornie ciężkie pieniądze i oddam się do ekskluzywnego domu straców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Marzec 26, 2007 ...interesujące ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Kwiecień 4, 2007 Ja na starość wyjadę w jakieś spokojne miejsce... na Roztocze albo do Zawiercia... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marigold Flowers 0 Napisano Kwiecień 5, 2007 No i dostałam nowy, czerwony beret. Od mamusi. :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Kwiecień 7, 2007 No, to wystawiać jaja do malowania... baranki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Kwiecień 10, 2007 :) Radość na starość:D - dobre, dobre :P Maraton ukończony.Trochę wytchnienia do kolejnych świąt... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Kwiecień 10, 2007 Poszukuję chętnych do stuknięcia mnie młotkiem w głowę. Solidnym. Solidnie. :-0 :-( Nie umiem się już cieszyć. :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Kwiecień 13, 2007 A jajek było 14 (słownie: czternaście). Wszystkie kurze. :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach