Gość gurnik pszodkowy Napisano Marzec 3, 2008 Nie widzę fedrunku? Co jest, do kuźwy? Brygada młodzieżowa wyemigrowała na Białoruś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Marzec 14, 2008 Młodzież może i wyemigrowała. Rada Starszych czuwa ;) Co słychać na wiosnę w tematach rowerowych i budowlanych? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rada starszych na posterunku Napisano Marzec 15, 2008 tylko coś mi ten topik za często w czeluśc spada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Marzec 15, 2008 Zupę jem i nie mam jak gadać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Marzec 16, 2008 Jaki ma smak? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Marzec 17, 2008 Ogólny! :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matison 0 Napisano Marzec 17, 2008 ogolny smak na dyskusji ogolnej. Bardzo sensownie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Marzec 18, 2008 A jakie zmysłowe! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mu 0 Napisano Marzec 18, 2008 ...Lecz ciągle z głową w chmurach - co za bzdura! Miłosno mi, gdy mandolina brzmi. Zagraj mi znów! nuty bez słów ... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Marzec 21, 2008 ...Jaka nienazwana myśl rysą jest na szkle... A tak mnie naszło. Opiłam się piwa. I zalałam letko laptopa - nie ziała mi literka * jak *upa. Oraz * jak *rwa, nie mylić z ku :) I jak tu pisać na forach, no jak?? Jak mnie w końcu wyrzucą z pracy przeprowazę się o Warszawy chyba, wiecie? :) A życie jest i tak bez sensu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia z sexrcem Napisano Marzec 21, 2008 sprawdzajcie jak nam,Polakom idzie http://poleden.myminicity.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinqasd 0 Napisano Marzec 21, 2008 --> Kai Tylko czy coś mamy oprócz tego bezsensu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Marzec 22, 2008 Myrevin - ano nie mamy. I latego życie trzeba kochać, chociaż to z lekka masochistyczna miłość ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kai od wielu lat Napisano Marzec 22, 2008 kafeteryjnie jestem w tobie zakochany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kai od wielu lat Napisano Marzec 22, 2008 kafeteryjnie jestem w tobie zakochany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w gaciach Napisano Marzec 22, 2008 Nareszcie drgnęło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Marzec 22, 2008 O ja!! Mam kafeteryjnego wielbiciela! I to od lat! Alem się wzruszyła! (Wojtek lat 12?? :P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopnieta 0 Napisano Marzec 22, 2008 Bez zamyslu wpisuje sie !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopnieta 0 Napisano Marzec 22, 2008 Bez zamyslu wpisuje sie !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamp.art 0 Napisano Marzec 22, 2008 Ręce precz od Kai, dooooobraaaaa ?!?!!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Marzec 23, 2008 hihihihihi Kocie - Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinqasd 0 Napisano Marzec 23, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Marzec 23, 2008 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Marzec 23, 2008 Czy u Was też spadł śnieg w te święta? :) Komuś się coś chyba pomyliło - miało być white christmas, nie white easter :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wielbiciel piersi kai Napisano Marzec 23, 2008 cześć kai, u nas słońce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wielbiciel ud kai Napisano Marzec 23, 2008 cześć kai, u nas też słońce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzień dobry nazywam się czesio Napisano Marzec 23, 2008 czesio rzyczy merry ister for ewrylan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Marzec 23, 2008 Ekhm. Jeszcze może jakieś części mojego ciała znajdą się na tapecie? ;> Czuję się nieswojo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wielbiciel piersi kai Napisano Marzec 23, 2008 kai ma duże fajne piersi, ech wymasowałoby się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Marzec 23, 2008 Łapki przy sobie, dobra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach