Gość jessienna Napisano Marzec 26, 2008 Wpisuję się. Z zamysłem czy bez, nieistotne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Marzec 26, 2008 :) fiu...fiu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinqasd 0 Napisano Marzec 26, 2008 A ty zuporem nie możesz się nauczyć że są miejsca gdzie nie należy pluc. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciągle mnie tu kasują Napisano Marzec 27, 2008 chyba napiszę do amnesty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Marzec 27, 2008 Napisz, napisz. do amnesty interNETional :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Kwiecień 4, 2008 Bez zamysłu -> remontowa rewolucja w domu i to mnie cieszy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinqasd 0 Napisano Kwiecień 4, 2008 Mnie tam rewolucje wszelakie nie cieszą.. :D Nie przepadam za zmianami nawet jak widzę taką potrzebę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Kwiecień 22, 2008 Zielono mi! :) Pomiędzy groszkiem a pistacją - kolor pokoju. tyle. Kai -> jak rowerowe tematy? Miło poczytać, że komuś się wiedzie. Co u Was ludzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pyskata cycatą Napisano Kwiecień 22, 2008 ossstro pedałuję na nowej kolarzufce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Kwiecień 23, 2008 O ja, ktoś się pode mnie podszył, normalnie zaszczyconam :P Odliczam dni - 1 maja lecę do Irlandii :) Ale wracam po tygodniu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a po co tam lecisz Napisano Kwiecień 23, 2008 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 A nie powiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a będziesz tam uprawiać sex Napisano Kwiecień 24, 2008 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uśmiechnięta i przekorna Napisano Kwiecień 24, 2008 zastanawiam się czego oczekuje ode mnie facet, który najpierw zabiega o mnie w kretyńskim tempie, a po kilku dniach milczy jak zaklęta księżniczka? mam tego dość! nienawidzę jaskiniowców i rozchwianych emocjonalnie głąbów.znamy się...[prawie milion lat...:)] więc ta cała szopka jest do kitu. nawiasem mówiąc kocham tego głąba ale nie znoszę takich podchodów.wyraziłam co mi w sercu gra, pa! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaciągnij go do łóżka Napisano Kwiecień 24, 2008 bo dlaczego nie? boisz się? to się nie bój :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uśmiechnięta i przekorna Napisano Kwiecień 24, 2008 ja mam go ciągać po łóżkach ? a to niby dlaczego ? :) nosz kurde, może i bym go zaciągnęła ale nieobecnych sie nie zaciąga :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Kwiecień 26, 2008 :) Wszystko w normie ;) Jestem spokojniejsza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Kwiecień 29, 2008 A ja dla odmiany jestem zestresowana na maxa - starszy młody złamał sobie łapę, z przemieszczeniem, dość paskudnie. Miał nastawiane pod narkozą, jutro idziemy kolejny raz do chirurga, na kolejne rtg kontrolne, czy aby wszystko ok, a pojutrze mam lecieć. A jak się okaże, że jednak nie jest ok? Aaaaaaaa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Kwiecień 29, 2008 Młody jest...wyliże się...Będzie dobrze. Powodzenia! Pozdr. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Kwiecień 30, 2008 Jest topsz :) Kolejny rentgen w następny piątek - kurna, choroby popromiennej mi dziecko dostanie, prześwietlają go na potęgę. No to lecę w szeroki świat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Maj 15, 2008 No jak to? Nikogo nie ma, nikt za mną nie tęsknił? :P To za karę nie opowiem, jak było, o! :P Ani tym bardziej - z kim było :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Maj 16, 2008 W pozycji \"na łokcice\" patrzy i słucha...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmhmhmmh Napisano Maj 17, 2008 topic bez zamysłu powiadasz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Maj 18, 2008 tanaszka - no to specjalnie dla Ciebie, zeby Ci lokcie nie zdretwialy :) Bylo BOSKO!!!!!!! A zreszta, co mi tam :) O, tak bylo: http://tinyurl.com/6b46xd :) (Zdjecie autorstwa pewnego Kota ;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdesperowana zdesperowana Napisano Maj 18, 2008 kocham Myrevina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość założycielumierającychtopików Napisano Maj 22, 2008 Poprawić mi się tu. Ruch jak na mazowieckim zlocie śląskich weteranów wojny wietnamskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zablokowali Mnie- Ponawiacz Napisano Maj 22, 2008 i ja się wpisuję.....na pamiątkę potomnym... niech o oni wiedzą, że... KOCHAM KUBUSIA:D:D BO TO TAKI LOL ZIOM:*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Maj 29, 2008 Kai - :D Odetchnęłam z ulgą :) Ach...Kot...Pozdrawiam Feralna setna strona nigdy nie przeminie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
człowiek- nikt 0 Napisano Maj 29, 2008 przeminie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Maj 29, 2008 no i proszę! Wystarczy tylko zapragnąć? :) [oddaje się pragnieniom] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach