Chutliwy świniopas 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 Szukam podniet adekwatnych dla mojego nicka. Czy tu coś znajdę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Wrzesień 13, 2006 Nigdy nie jest tak źle, żeby żadnych podniet nie było... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Wrzesień 18, 2006 dobre rano! vyzlećte sa do pasa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Wrzesień 18, 2006 dobry vecer ...umyjte se k...orniszonka :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 Jestem Dziewczyną Jesienną... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 ...i nie chcę ciągle musieć znać się na wszystkim! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Wrzesień 22, 2006 [głaszcze rybę, co rusz ocierając rękę o spodnie ;)] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Wrzesień 22, 2006 I nie umiem rozkręcić komputera i znaleźć w środku odpowiednich komponentów :-0 A teraz z zupełnie innej beczki - czy w przypadku zakłócania ciszy nocnej dzwoni się po Straż Miejską czy Policję? Chyba to drugie... Znalazłam sobie już namiary na Komendę Rejonową Policji Warszawa IV i nie zawaham się ich użyć! Skoro Komenda Drogówki, która jest za rogiem, nie reaguje... Nie wyspałam się przez sąsiadów - debili! Czas poszukać nowego akwarium. :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Wrzesień 22, 2006 zrob tak. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Wrzesień 22, 2006 Biegam z psem po parku. Kto by pomyślał.... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Wrzesień 23, 2006 Niedługo po lesie będziesz biegać. Albo po tajdze. :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Wrzesień 25, 2006 Chyba mi jakaś cegła spadła na głowę - w przyszłym roku raczej zacznę budować dom... :-0 :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Wrzesień 26, 2006 Proszę, trzymajcie za mnie mocno kciuki. Potrzebuję wsparcia życzliwych. Choćby wirtualnych. Proszę. Dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Wrzesień 26, 2006 O matko! [ w ciężkim szoku] Szarak! Nie poznaje kolegi! :D Ty doroślejesz. Bracie! Doroślejesz :D :D :D hihihi Tak trzymac i nie puszczać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o jeju jeju jeju hej Napisano Wrzesień 26, 2006 kur.wa chyba jestem znowu w ciąży. a moje dziecko ma 4 miesiące. dupa dupa. glupia dupa ze mnieeee!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Wrzesień 27, 2006 Nie wiem, Tanuś, czy dorośleję. Po prostu muszę choćby z jedną rzeczą ruszyć. Do przodu. Szkoda, że nie mogę liczyć na wsparcie \"namacalne\". Trudno. Przyzwyczajam się do myśli o samotności, który pewnie nadciągnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Wrzesień 30, 2006 Brak wiedzy o przyszłości bywa zbawienna. Marzenia o przyszłości bywają śmiertelne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja myślę że coś się wydarzy Napisano Wrzesień 30, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dupa tam się wydarzy Napisano Wrzesień 30, 2006 nie podniecajmy się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Październik 2, 2006 Coś się wydarzy, ale nie umiem określić zwrotu wydarzeń. Aktualnie patrzę na Górkę Szczęśliwicką. We mgle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dikembe Mutombo... 0 Napisano Październik 2, 2006 Mgły. Częste zjawisko atmosferyczne jesienią. Coraz słabiej ogrzewające atmosferę Słońce nie jest w stanie szybko rozproszyć nocnych, niskich chmur typu stratus. Latem dzieje się to w kilkanaście minut i mamy słoneczny poranek. Teraz stratusy powoli i niechętnie rozmywają się przy powierzchni ziemi co dla nas z dołu oznacza stopniowo zanikającą mgłę. Ale takie zanikanie może trwać i parę godzin. Jesień, panie dziejku. Jesień. :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pilsner-z-rana-jak... kop-w-D Napisano Październik 3, 2006 Zaklady Miesne, rzeznia nr 5. Stoja dwie krowy: - Jestem Mucka, czesc. - Krasula. - Pierwszy raz tutaj? - Nie, k...wa ! Drugi ! :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maalutka 1 Napisano Październik 3, 2006 :P a w górach już jesień:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znalezione w sieci Napisano Październik 4, 2006 W szpitalu po operacji leży facet na łóżku, a obok siedzi jego żona, uśmiecha się i głaszcze go po głowie. W pewnej chwili on otwiera oczy, patrzy na nią z niedowierzaniem i mówi: - Jak się żenilem, to ty byłas koło mnie... - Tak kochanie. - Jak złamałem nogę, to ty byłaś ze mną... - Oczywiście najdroższy! - Jak rozbiłem samochód, ty siedziałaś koło mnie... - Tak kochanie! - Dzisiaj miałem operację i ty również jesteś u mego boku... - Och!!! - Tak moj kochany. - Wiesz co? Ty mi ku**a pecha przynosisz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Październik 4, 2006 Jest mi przykro. Choć należało się spodziewać takiego obrotu sprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tajemnica Szyfru Marabuta Napisano Październik 4, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o obrotach spraw niebieskich Napisano Październik 4, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Październik 7, 2006 ...jak ulotnym jest złudzenie, że nadeszło polepszenie... ........................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Październik 7, 2006 Eee...tam... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sama nie wiedzieć Napisano Październik 7, 2006 czmu sie tu wpisuję. A bo jakoś tak mi smutno dziś w sobotni wieczor. Jesień przyszła a ukochany daleko..i nawet nie wie, ze tęsknię...caluję...siecią telefoniczne neostrady tp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach