Gość a ja nic nie mam... Napisano Luty 3, 2007 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 3, 2007 co ze swistakiem?obudzil sie czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość świstak się obudził Napisano Luty 3, 2007 Ale poza tym to niestety... duża kupa. Nie za dobry wieczór mam dzisiaj :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i się nie poprawia Napisano Luty 3, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Luty 4, 2007 Nie pozwolę obudzić w sobie wyrzutów sumienia, nie pozwolę obudzić w sobie wyrzutów sumienia, nie pozwolę obudzić w sobie wyrzutów sumienia, nie pozwolę obudzić w sobie wyrzutów sumienia, nie... Walczyć czy odpuścić? Orzeł czy reszka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aravko powiedz jak jest Napisano Luty 4, 2007 sumienie uspic wyrzuty olac i - zdecydowanie orzel ;) http://ww6.tvp.pl/4180,20060831388666.strona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Luty 4, 2007 Nie pozwalaj obudzić w sobie wyrzutów sumienia! Wyrzuty sumienia w ogóle są bez sensu - ważne jest sumienie jako takie - jeśli Ci mówi, że jest OK, to nikt inny nie powinien mieć na nie wpływu Ja też się za Wami stęskniłam. Serio serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Luty 5, 2007 :) A jaki kolor tabletek tym razem? ;) U mnie białe. Czy serotonina w pigułce, może naprawdę uwolnić od niechcianych myśli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Luty 5, 2007 Tak, tak, tak! :D :D :D Jest pyyyyychaaaa! Tylko rozstanie z nią bywa bolesne... :-0 Będzie dobrze, Tanaszka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Luty 5, 2007 Tanaszko - pudło :) Tym razem zupełnie bez pigułek :) Odstawiłam niebieskie i białe i wcale nie czuję ich braku :) Różowych też już nie łykam :) No - od czasu do czasu se witaminkę ce zapodam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość właściciel wielkiego pytonga Napisano Luty 5, 2007 Ja cały czas łykam niebieskie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Luty 5, 2007 To wiele tłumaczy... :-( A ja wciąż żyłam złudzeniem... głupia... :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kai 0 Napisano Luty 6, 2007 W przypadku takim, jak mój ponad rok łykania (z małą przerwą) wystarczył. Tzn nie wystarczyłby, gdyby nie terapia. Ale dzięki terapii mogłam odstawić. Polecam Gestalt, tak a propos - lepsze od Citalu ;) Zwłaszcza na niechciane myśli. A co tam u Grzegorza słychać, tak w ogóle? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozmawiałem z Grzegorzem Napisano Luty 6, 2007 (ale to było wczoraj). Grzegorz - jak to on - taki trochę filozoficzny, trochę nieodgadniony, trochę cyniczny. Ale to generalnie dobry chłop jest. Dziwny ale dobry. Dużo pracuje (jak zawsze). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Luty 7, 2007 Ech, gdyby nie ten cholerny optymizm....;) Podobno życie zaczyna sie po 50-tce :) Poczekam, postoję, popatrze, potancze, pośmiertnie, ponownie, poznam, pogryzę, powyje, pognębie się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Luty 14, 2007 lepij mi, mimo zapalenia pluc. pozdrawiam. piszcie coś - nudno w łóżku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Luty 14, 2007 Hmm... no więc u mnie słońce właśnie przebija się przez chmury. Trochę jestem niewyspany... a jutro jadę do stolycy na szybko. Zapalenie płuc?! O cholera... leż i nie ru...szaj się! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Luty 15, 2007 Co tak leżysz, Tanka? ;-) Oj, muszę Ci zrobić masaż klatki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dwuwiersz okolicznościowy Napisano Luty 15, 2007 Cztery pączki na śniadanie i każdemu wszystko stanie. :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abla 0 Napisano Luty 15, 2007 Kacor, kurna, kacor! Kiedyś mi tak głowe rozerwieeee, hehe mozliwe to jest? A co do tej żarówy na początku, to prze zianie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 2007-1 Napisano Luty 15, 2007 a w sensie,ze kto??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 2007-1 Napisano Luty 15, 2007 fajnie tak czasami pisac bez senu,huuura!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość letki dół Napisano Luty 15, 2007 ale zapewne przejdzie niedługo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dwuwiersz okolicznościowy Napisano Luty 16, 2007 Pączki zamienione w sadło - cóż, każdemu by o(d)padło... :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wredna_Ja 0 Napisano Luty 17, 2007 Kobieta wraca taksowka do domu. Chcac zaplacic, orientuje sie, ze nie ma w torebce portmonetki. - Przykro mi, ale nie mam czym Panu zaplacic... Taksowkarz bez slowa zawraca, zatrzymuje sie w lesie, wyciaga z bagaznika wysluzony kocyk... - Ale co tez Pan??! Ja mam trojke dzieci!! - wola oburzona kobieta. - I co? Ja mam 40 krolikow, wiec, rwij trawe, nie marudz!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przerwa techniczna Napisano Luty 23, 2007 na siku :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lekko przypieczone Napisano Luty 25, 2007 krakersy. Może i nie jest to zdrowa żywność, ale fajnie smakują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Luty 26, 2007 I follow the night Can\'t stand the light When will I begin to live again One day I\'ll fly away Leave all this to yesterday What more could your love do for me When will love be through with me Why live life from dream to dream And dread the day when dreaming ends One day I\'ll fly away Leave all this to yesterday Why live life from dream to dream And dread the day when dreaming ends One day I\'ll fly away Fly fly away... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akitkaaa Napisano Luty 26, 2007 eee tam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nawet nie wiecie... Napisano Luty 26, 2007 1. Jakie siły drzemią w naturze (Frugo) 2. pod jakim adresem e-mail można znaleźć ciekawą odpowiedź... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach