Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka79

Czy są wśród Was Kobietki, które chcą zostać Mamami cz.II

Polecane posty

Impersona ale Ty masz kochanego męża, tak o Ciebie dba i w ogole jest taki kochany :) Kasia

Kurcze tylko wczoraj mnie nie bylo a ilość stron zwiększyła sie dwukrotnie :) Byłam wczoraj z moim kochaniutkim Danielkiem w szpitalu na Wołoskiej MSWIA i popytałam troszke o ceny itd poród rodzinny to koszt 100 zł :) wiec taniutko, najwazniejsze jest to ze i mi i Danielowi sie spodoał. Bardzo przyjazny personel chcielismy zwiedzic oddział ale niestety jedna pani własnie sie przygotowywala do porodu wiec pójdziemy innym razem :) Najwazniejsze jest to ze wybrałam w koncu szpital w którym chciałabym urodzić :) Pozdrowionka dla wszystkich :)

Słyszalam że na Woloskiej jest dobra opieka i w ogole że kazdy poleca tam rodzić, wiec ciesze sie że Ci sie podoba :) Kasia

Wiesz Kasiu jak wróciłam do domu i powiedziałam o Wołoskiej mojej mamie to powiedziala mi ze ta ulica kiedys nazywała sie Komarowa i ze ja sie tam urodziłam :D

Kasiu- heheh padlam- miedzy twoimi prawymi dlonmi...w prawym rogu lusterka od podspodu wisial moj wlos ,,pamietaj ze prezent wisi na wlosku\"- pociagnelam za wlos, do ktorego byla przyczepiona karteczka z wskazowka: ,,pamietaj , ze jedna z cech pomagajacych w ewolucji byl instynkt. Moze czas na uzycie wlasnego? A moze czas na powtorke z teorii ewolucji?\" no wiec poszlam do naszej biblioteczki, bo mam tam ksiazke Darwina...no i miedzy kartkami rozdzialu o instynkcie byla nastepna kartka: ,,prezent pojawi sie 6 grudnia w lozku , pod Twoja glowka...a moze juz tam jest\'\' hihi no i dostalam!!!! Super komplet bielizny...majtki i stanik:) no i misiek zaliczyl kolokwium jako jeden z 6 osob wiec przyszedl z szampanem( co prawda sam go musi wypic, bo mi nie wolno) ale szykuje sie przytulanie przyspieszone o 5 dni:D hurrraaaa!!!

Kasiu- heheh padlam- miedzy twoimi prawymi dlonmi...w prawym rogu lusterka od podspodu wisial moj wlos ,,pamietaj ze prezent wisi na wlosku\"- pociagnelam za wlos, do ktorego byla przyczepiona karteczka z wskazowka: ,,pamietaj , ze jedna z cech pomagajacych w ewolucji byl instynkt. Moze czas na uzycie wlasnego? A moze czas na powtorke z teorii ewolucji?\" no wiec poszlam do naszej biblioteczki, bo mam tam ksiazke Darwina...no i miedzy kartkami rozdzialu o instynkcie byla nastepna kartka: ,,prezent pojawi sie 6 grudnia w lozku , pod Twoja glowka...a moze juz tam jest\'\' hihi no i dostalam!!!! Super komplet bielizny...majtki i stanik:) no i misiek zaliczyl kolokwium jako jeden z 6 osob wiec przyszedl z szampanem( co prawda sam go musi wypic, bo mi nie wolno) ale szykuje sie przytulanie przyspieszone o 5 dni:D hurrraaaa!!!

Impersona czyli prezent przyszedl wczesniej niz sie spodziewalas :) ale zaslużylas, znalazlas w koncu :) moje kochanie to w ostatnieh chwili kupuje prezenty, ale czesto trafia super w moj gust :) przymierzaas juz?? pogratuluj zdanego kolokwium :) Kasia

Kasiu- mam Ci przekazac ze jestes kochana...i spytac czy jestes strzelcem...bo moj misiek jest strzelcem i mowi ze strezlce sa super:D

Hihihihihi dziekuje, oczywiscie że jestem strzelcem :) mikolajkowym jak i Malinka :) Kasia

Gość mysza29
Impersona:) ale super!! twój mężczyzna ma pomysły no no jestem pełna podziwu naprwde:):)i bielizna chyba już na to przytulanko:):) ale fajna z was parka :)

ja tez jestem strzelcem :D urodziłam sie 14 grudnia :D Impersona Pogratuluj swojemu mężowi i ode mnie :)

Gość mysza29
Nieee ja jestem leeewww :):):) a raczej lwica

hehe Agusia- wierz mi...ja tez jestem pelna podziwu...a czasem wrecz baaaardzo pelna podziwu:) a Ty jaki jestes zodiaczek? TABELKA ZODIAKALNA FORUMOWICZEK: tu Kasia- strzelec Malinka- strzelec 31 tydzień-strzelec Impersona-baran Myszka-lew

Gość NIKA28
TABELKA ZODIAKALNA FORUMOWICZEK: tu Kasia- strzelec Malinka- strzelec 31 tydzień-strzelec Impersona-baran Myszka-lew NIKA28-byk :)

TABELA I NICK..........MIASTO......TERMIN.....KGNABYTE.....PLEC...OBBRZUSIA 31 tydzień..Warszawa....1 Luty...........13............Zuzia......94 cm Monika24..........8.11......URODZIŁA .....ZUZIĘ.......................... trudi..........Dębica....24 marzec...........9..............?..........98 cm 1102............Opole.....11 marzec........6............Michał.......93cm dzidzius.....Warszawa .15 styczeń.......12.........Weronisia....90 cm Mała31 .......Słupsk .....19 kwiecień......3..............?.............?... Metka26.......Essen......12 marzec.......9........Alexander.....? cm Lusia.....Starachowice..20 styczen......13,5........Emilia.......100 cm Mateczka ....Poznań ....20 styczeń .... 12 ... ......Karol..........?... Katarinka29.Szczecin...15 marzec.......6,3..........Kubuś.........?.... Claptola.......Legnica....9 kwiecien......3,5..............?.........78 cm Milucha........Kraków....22 marzec.......4,5.........córcia........88cm Małgos27....Wrocław ... 7 kwiecień.......5...............?.........89 cm Rubina........Nowa Ruda.....7maj..........2................?...........?.. Agresor..........?...............?..............?...............?...........?...... Impersona...Wrocław...16 styczeń.......12..........Kubuś.......100cm joganna..... Lublin....... 15 luty.......... 10....... Gabrysia.... 102!cm Marcelinka...Kraków.....11 grudnia......14.............?...........99cm Tiamka........Brzeg........10 Lipca.........?..............?...........?...... MałaCzarna...Zabrze......24 lipca..........?...............?..........?...... Domi24......Warszawa....19 Lipca.........?...............?...........?.... Anielka25....Rybnik........18 Lipca........?................?..........?..... Adrianka-85..Zamość.......26 luty........11............Julia.......108cm Bugsy24......Szczecin......17 Lipca.......?..............?............? Tabela II NICK............... 1DC.... DŁUGOŚĆ CYKLU.... TEST CIĄŻOWY.... WYNIK Estella ............25.11....... 28.......................WIGILIA... ........ tu Kasia..........25.11........26- 28..................20-21.12............ Malinka79....... 05.11........29-30....................06.12 .............. Tulipan...........03.11........28........................03.12............... Aśka74...........01.12........28-34.................. .28.12................. słoneczko77....02.11........25........................nie testuję........ Jagodka.........14-11........28........................nie testuję......... AgaJ..............29.11........28-32...... zaraz po B.Narodzeniu .... Mysza29........26.11........27-28....................WIGILIA............ NIKA28..........1.12........28-35....................nie testuje......... Dioda............29.11........30-31...................zobaczymy!!!!........ Olala.............23.11........27-31............czekam do stycznia...... Agusia*........26.11........28-32.........................??................. Imolka...........08.11.........23-24....................??................... Sylwia19.........06.11.........28.....................nie testuje.......... meg33 ...........07.11.........28-30................ sama nie wiem ..... asienka..........02.12..........28-29............oby był pozytywny....

Gość NIKA28
TABELKA ZODIAKALNA FORUMOWICZEK: tu Kasia- strzelec Malinka- strzelec 31 tydzień-strzelec Impersona-baran Myszka-lew NIKA28-byk :) Agusia*-bliźniak :P

TABELKA ZODIAKALNA FORUMOWICZEK: tu Kasia- strzelec Malinka- strzelec 31 tydzień-strzelec Impersona-baran mysza29-lew NIKA28-byk Agusia*-bliznieta

TABELKA ZODIAKALNA FORUMOWICZEK: tu Kasia- strzelec Malinka- strzelec 31 tydzień-strzelec Impersona-baran mysza29-lew NIKA28-byk Agusia*-bliznieta

TABELKA ZODIAKALNA FORUMOWICZEK: tu Kasia- strzelec Malinka- strzelec 31 tydzień-strzelec Impersona-baran mysza29-lew NIKA28-byk Agusia*-bliznieta soul78 - skorpion

Coraz to wiecej tabelek:D Impersona gdzie zapodziały sie twoje parzaczki?:):P

TABELKA ZODIAKALNA FORUMOWICZEK: tu Kasia- strzelec Malinka- strzelec 31 tydzień-strzelec Impersona-baran mysza29-lew NIKA28-byk Agusia*-bliznieta soul78 - skorpion

Agusiu Impersona pewnie włożyła nowy komplecik i miło czas spedza z mężusiem :) Kasia

TABELKA ZODIAKALNA FORUMOWICZEK: tu Kasia- strzelec Malinka- strzelec 31 tydzień-strzelec Impersona-baran mysza29-lew NIKA28-byk Agusia*-bliznieta soul78 - skorpion Domi24-baran

hihihi Agusia- zaraz beda gotowe, bo moj misiek poszedl do krawcowej zaniesc firanki do przerobki:) ale jak tylko przyjdzie to sobie je zjemy...mniam mniam mniam:D Nazwy pampuchów wedlug forumowiczek: -pampuchy -kluski na parze -parzaki -parowańce -buchty :D

hihihih..Kasia..jeszcze nie, za jakies 15-20 minut...jak moj strzelec wroci:) a wtedy to albo pojawie sie wieczorkiem...albo wcale sie juz dzis nie pojawie:P Domi-witam druga baranice:P