Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka79

Czy są wśród Was Kobietki, które chcą zostać Mamami cz.II

Polecane posty

Meg33 - nie ma sprawy!! Podzilę się!! I w koncu wyjdzie na to że jadna drugie będzie grzała wyrko na porodówce ;)

Gość MEG33
nie ma sprawy , oby tylko tam dotrzeć za te 9 m-cy :)) zmykam już do domku

Gość mysza29
Ja mam jakiegos stracha żeby @ nie dostać nie chce buuuu a może jeszcze wcześniej dostane niz był termin wiem że znowu będę podłamana i to tak prosto na wigilie:(

Gość mysza29
chyba tak dzis smuce że mnie wszyscy ignorują buuuu:( czemu tak mi smutno czy to @ nadchodzi????

mysza weź no się w rarść i to natychmiast :)...mi sie humor poprawił a to tylko dlatego że zajęłam się pracą i przestalam tyle myśleć :) Kasia

Gość ESTELLA
Myszka, nie łam się , przełam się ;-) daj spokój nie ma się co dołować, mały dołeczek można przejść, ale nie ma co sobie psuć Świąt. Na wątpliwe pocieszenie, my też mamy @ w Wigilię :-( obyś Ty nie dostała i nas podciągnęła na duchu!!!! Dziewczyny z Warszawy, a szczególnie z Ursynowa, polećcie mi proszę jakiś fajny kurs angielskiego

dziewczyny przepraszam bardzo ale nie zdazylam nadrobic zaleglosci od rana ale ... cholera na tescie pojawila sie druga slabiutka kreseczka... na tym wczorajszym tez :( Szczepan byl dopiero u mnie ipowiedzial ze chodzby przez sad ale bedzie walczyl o to dziecko :(

Cześć dziewczynki! Estella mogę Ci polecić kursy językowe w Empiku!Mają też oddział przy metrze Służew Sama nie mogłam się zdecydować ale wybrałam Empik, chodzę na zajęcia od października i jestem bardzo zadowolona!!!Polecam

Cześć dziewczynki! Estella mogę Ci polecić kursy językowe w Empiku!Mają też oddział przy metrze Służew Sama nie mogłam się zdecydować ale wybrałam Empik, chodzę na zajęcia od października i jestem bardzo zadowolona!!!Polecam

dziewczyny przepraszam bardzo ale nie zdazylam nadrobic zaleglosci od rana ale ... cholera na tescie pojawila sie druga slabiutka kreseczka... na tym wczorajszym tez :( Szczepan byl dopiero u mnie ipowiedzial ze chodzby przez sad ale bedzie walczyl o to dziecko :(

Ja kiedyś chodziłam do Lingwisty co prawda nie na ursynowie ale byłam zadowolona http://www.lingwista.pl/, ja Janowskiego jedna z tych szkół. Również TFLS jest podobno dobra, koleżanka mówiła, http://www.tfls.com.pl/index.php NO i jeśli wiesz gdzie jest poczta na Szolc-Rogozińskiego to nad pocztą jest szkoła nauki języków obcych LEXIS czy jakoś tak. Kasia

Ptrzepraszam ze dopiero teraz ale mi kafeteria nawala.... wlasnie dal mi kase i powiedzial zebym zrobila badania i wszystko.... Jestem w %$#!@#&%*$ kropce :(

Sylwia zrób sobie beta HCG, to da Ci pewność!Testom nie można do końca ufać! Ty teraz nie jesteś gotowa na dziecko, musisz sobie wszystko poukładać!!!I być pewna na 100% czego chcesz od życia! Dopiero wtedy macierzyństwo będzie dla Ciebie prawdziwym darem i szczęściem! Może to nie zabrzmiało najlepiej ale taka jest prawda!!!!

Domi mniejsza o to jak zabrzmialo ale ja potzrbuje teraz wsparcia i porady co mam robic. a co to za badanie to co napisalas??

Domi mniejsza o to jak zabrzmialo ale ja potzrbuje teraz wsparcia i porady co mam robic. a co to za badanie to co napisalas??

Sylwia to jest test ciążowy wykrywany w krwi. Idź jutro rano do przychodni i powiedz że chcesz wykonać Beta HCG,pobiorą Ci krew i wtedy na 100% będzie wiadomo czy jesteś w ciąży! Tam będą takie normy odpowiednio do kolejnych tygodni ciąży,jeżeli nie jesteś w ciąży to wyjdzie 0. Zrób ten test to będziesz miała spokojniejniejsze Święta! Mam nadzieję że wszystko Ci się ułoży!!!!!!!!!!!!!

Sylwia to jest test ciążowy wykrywany w krwi. Idź jutro rano do przychodni i powiedz że chcesz wykonać Beta HCG,pobiorą Ci krew i wtedy na 100% będzie wiadomo czy jesteś w ciąży! Tam będą takie normy odpowiednio do kolejnych tygodni ciąży,jeżeli nie jesteś w ciąży to wyjdzie 0. Zrób ten test to będziesz miała spokojniejniejsze Święta! Mam nadzieję że wszystko Ci się ułoży!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny ja chce do domku spać...jestem tak strasznie padnięta, dawno tak nie mialam, ale z tego co zauwazyłam to po prostu taki dzień, mam nadzieje że jutro bedzie lepiej :) Kasia

Gość malwa30
TABELA I NICK..........MIASTO......TERMIN.....KGNABYTE.....PLEC...OBBRZUSIA 33 tydzień..Warszawa....1 Luty...........14............Zuzia......95 cm Monika24..........8.11......URODZIŁA .....ZUZIĘ.......................... trudi..........Dębica....24 marzec...........9..............?..........98 cm 1102............Opole.....11 marzec........6............Michał.......93cm dzidzius.....Warszawa .15 styczeń.......12.........Weronisia....90 cm Mała31 .......Słupsk .....19 kwiecień......6..............?.............?... Metka26.......Essen......12 marzec.......9........Alexander.....? cm Lusia.....Starachowice..20 styczen......13,5........Emilia.......100 cm Mateczka ....Poznań ....20 styczeń .... 12 ... ......Karol..........?... Katarinka29.Szczecin...15 marzec.......12...........Kubuś.........?.... Claptola.......Legnica....9 kwiecien......3,5..............?.........78 cm Milucha........Kraków....22 marzec.......4,5.........córcia........88cm Małgos27....Wrocław ... 7 kwiecień.......5...............?.........89 cm Rubina........Nowa Ruda.....7maj..........2................?...........?.. Agresor..........?...............?..............?...............?...........?...... Impersona...Wrocław...16 styczeń.......12..........Kubuś.......100cm joganna..... Lublin....... 15 luty.......... 10....... Gabrysia.... 102!cm Marcelinka...Kraków.....11 grudnia......14.............?...........99cm Tiamka........Brzeg........10 Lipca.........?..............?...........?...... MałaCzarna...Zabrze......24 lipca..........?...............?..........?...... Domi24......Warszawa....19 Lipca.........?.........bliźniaki........?...... Anielka25....Rybnik........18 Lipca........?................?..........?..... Adrianka-85..Zamość.......26 luty........11............Julia.......108cm Bugsy24......Szczecin......17 Lipca.......?..............?............? Lonia..........Kalisz...nie ma jeszcze ???.......Eryk lub Agata.... 68 cm Sylwiabonita.....?.............14 luty.......?...........Kameran........?.... Awe...............? ...............?...........?................??.............? TABELA II NICK............... 1DC.... DŁUGOŚĆ CYKLU.... może dzidzia, może @ Estella ............25.11....... 26.......................19.12 - 22.12 tu Kasia..........21.12........26- 28.................. 16.01 Malinka79........01.12........26-30...................26.12-30.12 Aga*..............29.11.........28-32...................27.12 Mysza29.........26.11........27-28...................24.12 Dioda.............29.11........30-31...................28.12 Olala..............23.11........27-31...................21.12 Agusia*...........18.12......... 28.....................15.01 Sylwia19..........04.12.......28.......................22.12 asienka...........02.12.......28-29...................29.12 Dorota27.........19.12.......26-27..............sama nie wiem paulakp............25.11.......28-29...................23.12 Malwa30.........22.12..........26- 30 .................17.01 - 21.01 17Lia...............15.11...........30-33..............14-17.12 Soul78............13.12..........28-31................12.01-14.01 Paula23...........20.12.........28-29................16-17.01.2005r meg33 ............08.11..........28-32 ............... ok 8.01 TABELA III Nick..................Imię....................Zodiak...........wiek soul78...............Kasia...................Skorpion.........26 estella...............Edyta..................Skorpion.........28 tu Kasia.............Kasia..................Strzelec..........24 mysza29............Bożena.................Lew..............29 Dorota27............Dorota.................Byk..............27,5 paulakp...............Paula...................Ryby ............26,5 Agusia*............Agnieszka................Bliżnięta.......23 malwa30...........Monika....................Panna............30 paula23.............Paulina.....................Waga............23 MEG33 ................marta ...................bliżniaki .........33 sylwia19..............Sylwia....................waga..............19 Domi24............Dominika..................baran............24,5 33 tydzień.........Kamila....................Strzelec...........19 Dioda.............Dominika..................Strzelec.............30 Aga*.............Agnieszka..................Skorpion..........26 No to odświeżam tabelkę, @ dopadł mnie, ale jak mówiłam, był on oczekiwany, więc się nie smucę, dziewczyny, głowy do góry, nie ma się co martwić, naprawdę, ja jestem optymistką, ida święta, w 2005 roku wszystkie zaciążymy i będzie dobrze, trzymajcie się ciepło i wesołych świąt!!! :)

malwa tylko pogratulowac takiego podejścia :) życzę Ci szczęśliwie dwóch kreseczek na samym początku przyszłego roku :)

hallo jest tu kto?? :) ja juz w domku po obiadku, polezeć moge i się polenić :) chyba sie zdrzemnę troszkę :) Kasia

Gość estella
ja jestem :-) dzięki za namiary na kursy, poszukam czegoś. A może wypróbowałyście jkąś metodę nauli, która jest najskuteczniejsza? muszę się Wam wygadac, już zbzikowałam. Po koleji i przepraszam za "drastyczne" opisy. Jak jechałam do pracy założyłam oczywiście tampon. Wyjęłam go, był lekko zabrwiony na brązowo, pomyślałam, o niestety, @ się zbliża. Założyłam kolejny, przy jego zmianie był ubrudzony ale znowo na brązowo i raczej delikatnie, Na pewno nie tak, jak zazwyczaj pierwszego dnia@, zwłaszcza w 28 dc. Założyłam jednak kolejny. Po przyjściu z pracy tampon okazał się czysty. Jak dotąd krwawienia brak. Nawet sprawdzałam :-o czy gdzieś głębiej nie ma krwi albo jakiejś wydzieliny, nic, tylko biały śluz. Dziś wogóle nie czuję się miesiączkowo. Brzuch mi wogóle nie napęczniał, nie boli tylko lewy jajniczek kłuje, czasami mocniej, czasami wcale. I czuję się jakbym wypiła z litr wódy. Twarz mam bardzo gorącą i jestem ciut przymroczona. Zmierzyłam temperaturę 37,1. (pod pachą), ale zdjaę sobie sprawę, że pomiar o tej godzinie nic nie daje. Dodam, że nie jestem ani zagrypiona ani przeziębiona. I co? i wariuję, że może jednak jestem w ciąży :-) modlę się żeby jutro nie dostać ponownie krwawienia. A zarazem nie chcę iść robić testu. Wiem, głupie to, ale widocznie głupia jestem. Co mam robić? Doradźcie, pomóżcie, a najlepiej wybijcie mi z głowy tą naiwną nadzieję!!!!

TABELA I NICK..........MIASTO......TERMIN.....KGNABYTE.....PLEC...OBBRZUSIA 33 tydzień..Warszawa....1 Luty...........14............Zuzia......95 cm Monika24..........8.11......URODZIŁA .....ZUZIĘ.......................... trudi..........Dębica....24 marzec...........9..............?..........98 cm 1102............Opole.....11 marzec........6............Michał.......93cm dzidzius.....Warszawa .15 styczeń.......12.........Weronisia....90 cm Mała31 .......Słupsk .....19 kwiecień......6..............?.............?... Metka26.......Essen......12 marzec.......9........Alexander.....? cm Lusia.....Starachowice..20 styczen......13,5........Emilia.......100 cm Mateczka ....Poznań ....20 styczeń .... 12 ... ......Karol..........?... Katarinka29.Szczecin...15 marzec.......12...........Kubuś.........?.... Claptola.......Legnica....9 kwiecien......3,5..............?.........78 cm Milucha........Kraków....22 marzec.......4,5.........córcia........88cm Małgos27....Wrocław ... 7 kwiecień.......5...............?.........89 cm Rubina........Nowa Ruda.....7maj..........2................?...........?.. Agresor..........?...............?..............?...............?...........?...... Impersona...Wrocław...16 styczeń.......12..........Kubuś.......100cm joganna..... Lublin....... 15 luty.......... 10....... Gabrysia.... 102!cm Marcelinka...Kraków.....11 grudnia......14.............?...........99cm Tiamka........Brzeg........10 Lipca.........?..............?...........?...... MałaCzarna...Zabrze......24 lipca..........?...............?..........?...... Domi24......Warszawa....19 Lipca.........?.........bliźniaki........?...... Anielka25....Rybnik........18 Lipca........?................?..........?..... Adrianka-85..Zamość.......26 luty........11............Julia.......108cm Bugsy24......Szczecin......17 Lipca.......?..............?............? Lonia..........Kalisz...nie ma jeszcze ???.......Eryk lub Agata.... 68 cm Sylwiabonita.....?.............14 luty.......?...........Kameran........?.... Awe...............? ...............?...........?................??.............? TABELA II NICK............... 1DC.... DŁUGOŚĆ CYKLU.... może dzidzia, może @ Estella ............25.11....... 26.......................19.12 - 22.12 tu Kasia..........21.12........26- 28.................. 16.01 Malinka79........01.12........26-30...................26.12-30.12 Aga*..............29.11.........28-32...................27.12 Mysza29.........26.11........27-28...................24.12 Dioda.............29.11........30-31...................28.12 Olala..............23.11........27-31...................21.12 Agusia*...........18.12......... 28.....................15.01 Sylwia19..........04.12.......28.......................22.12 asienka...........02.12.......28-29...................29.12 Dorota27.........19.12.......26-27..............sama nie wiem paulakp............25.11.......28-29...................23.12 Malwa30.........22.12..........26- 30 .................17.01 - 21.01 17Lia...............15.11...........30-33..............14-17.12 Soul78............13.12..........28-31................12.01-14.01 Paula23...........20.12.........28-29................16-17.01.2005r meg33 ............08.11..........28-32 ............... ok 8.01 TABELA III Nick..................Imię....................Zodiak...........wiek soul78...............Kasia...................Skorpion...........26 estella...............Edyta..................Skorpion...........28 tu Kasia.............Kasia..................Strzelec.............24 mysza29............Bożena.................Lew.................29 Dorota27............Dorota.................Byk................27,5 paulakp...............Paula...................Ryby ..............26,5 Agusia*............Agnieszka................Bliżnięta............23 malwa30...........Monika....................Panna..............30 paula23.............Paulina.....................Waga.............23 MEG33 ................marta ...................bliżniaki .........33 sylwia19..............Sylwia....................waga..............19 Domi24............Dominika..................baran..............24,5 33 tydzień.........Kamila....................Strzelec............19 Dioda.............Dominika..................Strzelec.............30 Aga*.............Agnieszka..................Skorpion.............26 Tak estella ja tez jestem z Ursynowa :D Szkoda ze was nie bylo w geancie bo ja wlasnie wrocilam i byscie podotykaly brzusia hihi :) jezeli nie wpadlybyscie na mnie to na 6 innych ciezarnych ktore dzis tam widzialam :D

TABELA I NICK..........MIASTO......TERMIN.....KGNABYTE.....PLEC...OBBRZUSIA 33 tydzień..Warszawa....1 Luty...........14............Zuzia......95 cm Monika24..........8.11......URODZIŁA .....ZUZIĘ.......................... trudi..........Dębica....24 marzec...........9..............?..........98 cm 1102............Opole.....11 marzec........6............Michał.......93cm dzidzius.....Warszawa .15 styczeń.......12.........Weronisia....90 cm Mała31 .......Słupsk .....19 kwiecień......6..............?.............?... Metka26.......Essen......12 marzec.......9........Alexander.....? cm Lusia.....Starachowice..20 styczen......13,5........Emilia.......100 cm Mateczka ....Poznań ....20 styczeń .... 12 ... ......Karol..........?... Katarinka29.Szczecin...15 marzec.......12...........Kubuś.........?.... Claptola.......Legnica....9 kwiecien......3,5..............?.........78 cm Milucha........Kraków....22 marzec.......4,5.........córcia........88cm Małgos27....Wrocław ... 7 kwiecień.......5...............?.........89 cm Rubina........Nowa Ruda.....7maj..........2................?...........?.. Agresor..........?...............?..............?...............?...........?...... Impersona...Wrocław...16 styczeń.......12..........Kubuś.......100cm joganna..... Lublin....... 15 luty.......... 10....... Gabrysia.... 102!cm Marcelinka...Kraków.....11 grudnia......14.............?...........99cm Tiamka........Brzeg........10 Lipca.........?..............?...........?...... MałaCzarna...Zabrze......24 lipca..........?...............?..........?...... Domi24......Warszawa....19 Lipca.........?.........bliźniaki........?...... Anielka25....Rybnik........18 Lipca........?................?..........?..... Adrianka-85..Zamość.......26 luty........11............Julia.......108cm Bugsy24......Szczecin......17 Lipca.......?..............?............? Lonia..........Kalisz...nie ma jeszcze ???.......Eryk lub Agata.... 68 cm Sylwiabonita.....?.............14 luty.......?...........Kameran........?.... Awe...............? ...............?...........?................??.............? TABELA II NICK............... 1DC.... DŁUGOŚĆ CYKLU.... może dzidzia, może @ Estella ............25.11....... 26.......................19.12 - 22.12 tu Kasia..........21.12........26- 28.................. 16.01 Malinka79........01.12........26-30...................26.12-30.12 Aga*..............29.11.........28-32...................27.12 Mysza29.........26.11........27-28...................24.12 Dioda.............29.11........30-31...................28.12 Olala..............23.11........27-31...................21.12 Agusia*...........18.12......... 28.....................15.01 Sylwia19..........04.12.......28.......................22.12 asienka...........02.12.......28-29...................29.12 Dorota27.........19.12.......26-27..............sama nie wiem paulakp............25.11.......28-29...................23.12 Malwa30.........22.12..........26- 30 .................17.01 - 21.01 17Lia...............15.11...........30-33..............14-17.12 Soul78............13.12..........28-31................12.01-14.01 Paula23...........20.12.........28-29................16-17.01.2005r meg33 ............08.11..........28-32 ............... ok 8.01 TABELA III Nick..................Imię....................Zodiak...........wiek soul78...............Kasia...................Skorpion...........26 estella...............Edyta..................Skorpion...........28 tu Kasia.............Kasia..................Strzelec.............24 mysza29............Bożena.................Lew.................29 Dorota27............Dorota.................Byk................27,5 paulakp...............Paula...................Ryby ..............26,5 Agusia*............Agnieszka................Bliżnięta............23 malwa30...........Monika....................Panna..............30 paula23.............Paulina.....................Waga.............23 MEG33 ................marta ...................bliżniaki .........33 sylwia19..............Sylwia....................waga..............19 Domi24............Dominika..................baran..............24,5 33 tydzień.........Kamila....................Strzelec............19 Dioda.............Dominika..................Strzelec.............30 Aga*.............Agnieszka..................Skorpion.............26 Tak estella ja tez jestem z Ursynowa :D Szkoda ze was nie bylo w geancie bo ja wlasnie wrocilam i byscie podotykaly brzusia hihi :) jezeli nie wpadlybyscie na mnie to na 6 innych ciezarnych ktore dzis tam widzialam :D

Kurcze nie zmienilam w tabelkach anna23 Gratulacje to jestes trzecią zaciazaoną w grudniu :D TABELA I NICK..........MIASTO......TERMIN.....KGNABYTE.....PLEC...OBBRZUSIA 34 tydzień..Warszawa....1 Luty...........14............Zuzia......95 cm Monika24..........8.11......URODZIŁA .....ZUZIĘ.......................... trudi..........Dębica....24 marzec...........9..............?..........98 cm 1102............Opole.....11 marzec........6............Michał.......93cm dzidzius.....Warszawa .15 styczeń.......12.........Weronisia....90 cm Mała31 .......Słupsk .....19 kwiecień......6..............?.............?... Metka26.......Essen......12 marzec.......9........Alexander.....? cm Lusia.....Starachowice..20 styczen......13,5........Emilia.......100 cm Mateczka ....Poznań ....20 styczeń .... 12 ... ......Karol..........?... Katarinka29.Szczecin...15 marzec.......12...........Kubuś.........?.... Claptola.......Legnica....9 kwiecien......3,5..............?.........78 cm Milucha........Kraków....22 marzec.......4,5.........córcia........88cm Małgos27....Wrocław ... 7 kwiecień.......5...............?.........89 cm Rubina........Nowa Ruda.....7maj..........2................?...........?.. Agresor..........?...............?..............?...............?...........?...... Impersona...Wrocław...16 styczeń.......12..........Kubuś.......100cm joganna..... Lublin....... 15 luty.......... 10....... Gabrysia.... 102!cm Marcelinka...Kraków.....11 grudnia......14.............?...........99cm Tiamka........Brzeg........10 Lipca.........?..............?...........?...... MałaCzarna...Zabrze......24 lipca..........?...............?..........?...... Domi24......Warszawa....19 Lipca.........?.........bliźniaki........?...... Anielka25....Rybnik........18 Lipca........?................?..........?..... Adrianka-85..Zamość.......26 luty........11............Julia.......108cm Bugsy24......Szczecin......17 Lipca.......?..............?............? Lonia..........Kalisz...nie ma jeszcze ???.......Eryk lub Agata.... 68 cm Sylwiabonita.....?.............14 luty.......?...........Kameran........?.... Awe...............? ...............?...........?................?...............? TABELA II NICK............... 1DC.... DŁUGOŚĆ CYKLU.... może dzidzia, może @ Estella ............25.11....... 26.......................19.12 - 22.12 tu Kasia..........21.12........26- 28.................. 16.01 Malinka79........01.12........26-30...................26.12-30.12 Aga*..............29.11.........28-32...................27.12 Mysza29.........26.11........27-28...................24.12 Dioda.............29.11........30-31...................28.12 Olala..............23.11........27-31...................21.12 Agusia*...........18.12......... 28.....................15.01 Sylwia19..........04.12.......28.......................22.12 asienka...........02.12.......28-29...................29.12 Dorota27.........19.12.......26-27..............sama nie wiem paulakp............25.11.......28-29...................23.12 Malwa30.........22.12..........26- 30 .................17.01 - 21.01 17Lia...............15.11...........30-33..............14-17.12 Soul78............13.12..........28-31................12.01-14.01 Paula23...........20.12.........28-29................16-17.01.2005r meg33 ............08.11..........28-32 ............... ok 8.01 TABELA III Nick..................Imię....................Zodiak...........wiek soul78...............Kasia...................Skorpion...........26 estella...............Edyta..................Skorpion...........28 tu Kasia.............Kasia..................Strzelec.............24 mysza29............Bożena.................Lew.................29 Dorota27............Dorota.................Byk................27,5 paulakp...............Paula...................Ryby ..............26,5 Agusia*............Agnieszka................Bliżnięta............23 malwa30...........Monika....................Panna..............30 paula23.............Paulina.....................Waga.............23 MEG33 ................marta ...................bliżniaki .........33 sylwia19..............Sylwia....................waga..............19 Domi24............Dominika..................baran..............24,5 34 tydzień.........Kamila....................Strzelec............19 Dioda.............Dominika..................Strzelec.............30 Aga*.............Agnieszka..................Skorpion.............26

Gość estella
A jak się Ciężaróweczko czujesz? Dzidzia dokazuje? ;-)