Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmm

JAKIEJ FIRMY WÓZEK BYŚCIE POLECIŁY???

Polecane posty

Gość mmmmm
witam. Jakiej firmy sa wasze wozki dla maluszka? Czy znacie ciekawe strony na ktorych mozna obejrzec cos ciekawego i wybrac z tej branży??

Gość Peg perego

Gość mmmmm
Maja*--->dzieki piekne:):):):)

Gość Lisa 25
ja mam wózek głedoki ze spacerówka BabyDreams na dmuchanych kołach Jest super jestem z niego bardzo zadowolonaNo i cena jest dosc przystępna 560-600 zł

Gość mamusia Tomusia
ja polecam: babycar grand style - drogi, ale niezawodny, po 2 latach codziennych spacerów wygląda jak nowy!!! przedstawiciel na polskę to godex.com.pl, a jak chcesz poszukać to w wyszukiwarce wpisz wózki dziecięce, albo w www.allegro.pl często są fajne nowe wózki po niższych cenach albo używane. a najlepiej na początek pooglądać w dużych sklepach, bo co sie widzi w naturze to nie to samo co na obrazku. pozdrowionka

Gość mama Emilki
Ja proponuję ROANY. Są baardzo miękkie. To jest duża zaleta przy usypianiu. Po drugie są tanie w porównaniu do tych zagranicznych i nie psują się. Uwaga tylko na mocowanie budy na stelarz. Czasem to może być niewygodne. To zależy czy często będziesz ściągać gondolę... poza tym mocowaniem ( to są drobne wystające bolce, na które trudno trafić nie widząc ich) nie mam żadnych zastrzeżeń!

wózek mamusi tomusia to inny model raidera.Naprawde super,ale to niestety górna półka cenowa.Patrzcie na strone godexa.Bardzo duży wybór wózków ze zmianą ustawienia amortyzatorów.Pompowane skrętne koła z blokada.Wszelakie dodatki i co ważne pożądne wykonanie.

Jeżeli szukasz wózka to tylko i wyłącznie x - lander. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Wózek ma duże koła i bez problemu pokona największe trudności i bardzo łatwo się składa.

Gość gość
bardzo dobre wózki są marki ABC Design. Koleżanka kupiła sobie niedawno model Salsa, powiem szczerze pierwszy raz widzalm ten model ale robi wrażnie, szczególnie , że jest taki lekki. Juz się chyba nie będę dłużej zastanawiać i pójdę w jej ślady http://www.abc-design.de/pl/wozki/salsa-4/

Gość gość
Ten ostatni post, tandeta jak z kartonu

Gość gość
A ja kupiłam z allegro Rico Brano Ecco 3w1 bordo z białym. Polecam! Anka

Gość gość
X-lander. Polskie wózki, super jakość!

Gość gość
Stokke Xplory