Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puerto

PARODIUJEMY bohaterów polskich telenowel! Zapraszam

Polecane posty

Gość -elzbieta
uuuuu ... to straszne. ja juz nie mam sily. ciocia stasia zamais obiad gotowac... hlip hlip ...........uczy sie obcych jezykow z rysiem... hlip hlip.... do tego lyzka byla w innej szufladzie niz widelce hlip hlip.... koc zlozony na 2 czesci a nie na cztery ... hlip hlip... ja juz nie mam sily, czemu wszystkei zle rzeczy spotykaja moja rodzine ... hlip hlip

Gość Władzio
oj ja was przejrzałem, chcecie mnie szybko usmiercic dla spadku, bo Pawel nie ma z czego zaplacic panu Lachmanowi- zuluguli za remont swojej chaty:(

Gość Knorr
Elzuniu nie płacz wszystko sie jakos ułoży. Może to byl blad ze przyjelismy ja z tego Kazachstanu. Na poczatku byla posluszna ale teraz sie rozbrykala jak bezpanski pies. Trzeba ten lancuch jej skrócić i do tego jeszcze te jej kontakty z Ryskiem..lubie chlopa ale sama wiesz ze ten brat ci sie akurat nie udal.co innego Pawel-wyksztalcony ,bogaty ale Rysiek?

Gość panni Stanislawa
wypraszam to sobie. to że zaczela sie uczyc jezykow obcych nie znaczy ze zaczela zaniedbywac Władzia. Władzio co prawda troche opozniony ale to jedyny czlowiek w tym domu ktory mnie szanuje...co noc. To znaczy ja chciala powiedziec ze to jedyny czlowiek ktory mnie tu docenia

Gość Maryśka Zdunska
nie widzieliście gdzies mojego Krzysztofa? Chyba sie obrazil na mnie ale nie wiem za co

Gość - elzbieta
ja wiem ... hlip hlip hlip ... ze sie nie udal... mysmy mu tego nie chcieli mowic ... hlip hlip ... bo to takie nieszczescie w naszej rodzinie ... hlip hlip... a ciocia stanislawa ... hlip hlip ... to juz za grosz nie ma do nasz szcunku ... hlip hlip ... nic tylko Rysiu i obce slowo i Rysiu i obce slowo ... hlip hlip... ja nawet tych obcych slow jej za zle nie mam... hlip hlip... ale czemu nasza rodzine spotykaja zawsze nieszczescia... hlip hlip... nawet moj syn zaczal oczy malowac i mi cienie podkrada... hlip hlip... on nie wie jakie te rzeczy sa w sklepach drogie ... hlip hlip ... takie nieszczescie... ma ktos chusteczke?.... uuuuuuuuuu

Gość Stanislawa
Łoj błożesz ty mój. Znalazlam Was. Właśnie wracam od Pani doktorowej. Łoj jakie straszne wiesci przynosze. Oleńka ta ruda jakimś białym proszkiem sie zatruła. ło matko jedyna.

... hlip hlip ... to przynajmniej nie pod moim dachem ... hlip hlip.... alez tragedia ... hlip hlip

Reniu, jak on mogl odwolac kolacje? musze znowu z nim pogadac, ale nie dzis bo se kupilam zestaw karaoke i spiewam. W dodatku jakis nieuprzejmy sobowtor podszywa mi sie pod Arturka i cos o tylnyhc siedzeniach gada:P Krzysztofie Ty sie nie odgrazaj, Ewa jest ze mna w spisku i juz Cie nie chce Krysiu zapraszam do przychodni, przyjmie Cie bez kolejki Artur , pogadam z nim, ale wpadnij tak przed 17, bo potem wysadzam korki:P A kiedy kupujemy chate dzieciom, bo wiesz Paweł tez by chciał nowa i cos mowi ze z jakas Mucha chce zyc. Ja mu mowilam ze nie czas na owady ale uparł się

Gość upupupupup

Gość Ewa zmiłości
Krzysiek a ty mnie naprawdę wtedy kochałeś?

Gość true
ja rozumiem ze parodiujecie pania Stanislawe, czy Rysia ale z tym dzieckiem ktore ma downa (patrz poczatek topiku) to ktos przesadzil... to nie jest temat do zartow..ciekawe czy ten ktos smialby sie gdyby mial kogos takiego w rodzinie

Gość natalka hanki
a ciocia wanda ma duzo kasy.

Gość Wanda Killer Ciotka haNki
Ty wiesz w ogole dziecko, co to znaczy 'duzo'??? Za tą marną reklamówke Ojro to wroble zima bede karmic. Ja tu jak ta sierota na Luckowym chlebie, to niech przynajmniej ptaszki za niebieskim oknem maja lepiej, a ja grzechy mlodosci w ten sposob okupie...

Gość basia luckowa
pani wandziu a co ja slysze, ze pani na ojro sypia, natala sie wygadala. niedosc ze jakis najazd germanow mamy to jeszcze afera pieniezna bedzie w serialu

Gość Anioł- ciec z Alternatyw
nie bedzie afery, nie bedzie ojro...Będzie CHÓR!!!!!:D:D

Gość dr.Artur
Marysiu może dziś w koncu ze mna porozmawiasz?czekam

Arturze, bardzo chetnie. Dzis ma wpasc Krysia na badanie strun glosowych, a reszte pacjentow to juz odwolalam. mamy wolna chate janusza teraz, wiec mozemy rozmawiac do woli :P

Gość dr.Artur
Marysiu badałem już Krysię i okazało sie ze jej struny glosowe są w porzadku wiec nie wiem dlaczego przyszla z takim problemem do naszej przychodni. Może ona coś wie ....o nas i o naszym wieczorku przy swiecach?

Gość Ryszard Lubicz
Elżuniu o jakim ty nieszczęściu w rodzinie mówisz? Chyba cos przeoczylem... Skarżysz sie na ciocię tzn.aunt Stanislawę a to taka dobra i zdolna woman. Nie rozumiem czemu czepiasz sie Michała .Chlopak stracil pamięc i może nie wie ze jest mężczyzną -man...dlatego sie maluje.

Gość dr. Artur
Marysiu nie wiem co sie z toba dzieje. Dlaczego ty spisz w środku dnia? Jeszcze sie udusisz pod tym kocem w kratę(to chyba Pankracego?) Coś ty tak głowe schowała pod tym pledem? Ach przepraszam pani Reniu myslalem ze to Maria..... dlaczego pani płacze? co sie stalo? Ach to sprawy prywatne,rozumiem .no to nie bede sie wtrącal......Może Marysia pani pomoże.Tylko gdzie ona jest?

Gość Leszek z M jak...
Będe opiekowal sie moją corka i oczywiscie Ewą bo to matka mojego dziecka. Na szczescie przeprowadzilem sie do Gródka i wynajalem mieszkanie bardzo blisko tego domu wiec bedziemy sie codziennie widywali. Chyba nie ma pani nic przeciwko temu?:)

Arturze, dzwonił Janusz i pytał dlaczego po dr piszesz kropkę. Naściemniałam mu coś, ale uważaj bo moze sie wydac ze nie jestes prawdziwym lekarzem, tylko muzykiem ulicznym:P Nie wiem jak moge pomoc Reni, moze zeswatamy ją z Januszem?

Gość matka Ewy
Janusz jest mój-została przeciez obrączka i suknia po Ewie. Staram sie jak moge utrzymywac kontakt z Januszem nie zauwazyliscie?

Gość dr Artur
Marysiu wreszcie jestes.gdzie ty sie podziewasz? pomylilem cie z Renią. Biedaczka ma jakies powazne problemy ze sobą. Pomóż jej-ty jestes taka dobra i wyrozumiala. A propos co to za numer z tym karaoke?

Gość dr Artur
miałaś wpasc do mnie po pracy. Może dzis to bysmy sobie pocwiczyli to karaoke...przygotowalbym kolacje,wykrecilbym korki-wiem ze to lubisz.i bysmy pospiewali

Gość Krzysiek Zduński
Marysia znowu zadzwonila ze jedzie na probe choru:( rozspiewala mi sie kobita na stare lata. Raz do opery, raz do chóru. Co sie z nia dzieje?! Do Ewy bym poszedl ale na swoje nieszczescie uratowalem z wypadku tego jej boyfrienda i okazalo sie ze to nie moj bachor-olenka ,tylko jego.Masz ci los. moze do baru pojde na koniaczka. Albo do Filarskich sie wprosze.Krysia takim łaskawym okiem na mnie łypie ostatnio...

Gość Andrzej Brzozowski
To nie tak... Musimy to jeszcze raz rozwazyc...