Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puerto

PARODIUJEMY bohaterów polskich telenowel! Zapraszam

Polecane posty

Gość Mąż Reni
Oj Reniu gdybyś ty wiedziała jak ja kocham...tą młodą siksę z którą sie spotykam . Nie mam pojęcia co mam z tobą poczac i tym dzieckiem. Ta masz córę, to sam nakecam zeby sia tak zachowywala, bo mam nadzieje, ze doprowadzi cie do zawalu i zostane szczesliwym wdowcem:)

Gość Knorr
Rysiek nie dziwne ze stary cie bardziej lubi niz mnie -bo ty jestes jego synem a ja tylko zieciem z czego sie bardzo ciesze. Nie rozumiem tylko jednego. Dlaczego stary mieszka u nas a nie np.u Pawła czy u was-skoro tak bardzo cie lubi.I co mi na to odpowiesz? Michał ten co sie odnalazł -nie interesuje mnie to czy to jest ten moj prawdziwy syn -wazne ze podobny-a jak se jeszcze te oczka podmaluje to juz calkiem podobny wiec to chyba moj? Elżuniu nie płacz...Przestan wiem ze mialem nie mowic tej czarnej owcy calej prawdy o nim ale tak jakos mi sie wypsnęlo...

Gość Renia
hlip hlip hlip,hlip hlip hlip....on mnie juz chyba nie kocha.....hlip hlip

Grrrrrrrrrr... Jerzy, Władzio mieszka na Sadybie, bo to zawsze był jego dom odkąd ochajtał się z moją śp. Matką i to on jest jego wlascicielem, wiec to chyba logiczne ze sie stamtad nie wyniese na starosc. A ty ciagle tylko niepokoisz moja siostre i ciagle biedna placze przez ciebie. Chyba musze zrobc w koncu z Toba porzadek!!!!

Gość mądra kobita -
Włodku chcesz śmietanki z laski [ i to możesz odczytać jak najbardziej dwuznacznie :D ] swojej? ta od bożesz ty mój ! hih

Gość Knorr
to dzieki tobie i twoim obcym słowom ktore tu u nas propagujesz...Ela sie zamartwia...Pani Stanislawa zaczela duzo ksiazek czytac i zamiast sprzatac i gotowac to tylko zadaje nam jakies dziwne pytania: hał du ju du Ela? albo Hał ar ju Jerzy? ja nie wiem co tu sie dzieje Wczoraj zamiast lepic pierogi to rzekla do mnie cos w stylu: aj hew a hedejk i polozyla sie spac, Mam tylko nadzieje ze nie zacznie myc rąk tak czesto jak ty bo woda to teraz droga a ona ani mysli sie dokladac do czynszu

Gość Knorr
jak stary pierdyknie w koncu to kto pierwszy wyciagnie po spadek swoje sterylne raczki Rysiu....wam zawsze brakuje do pierwszego.

Wypraszasm sobie takie insynuacje. Ja zarabiam krocie na swojej wysłuzonej taryfie. Gdyby brakowalo mi do pierwszego, to bym nie mial mebli z Ikei, a nie takich sprzed 70 lat jak wy macie na Sadybie. Samo próchno. Nawet mikrofali w kuchni nie macie, a ja mam:) Oj Jureczko zajmij sie lepiej swoja siotra, ktora jest od ciebie o 50 lat mlodsza i zobaczymy jak ci da w kosc. Ma dziecko charakterek i napewno to tobie bedzie brakowalo do pierwszego jak ja wezmiesz na utrzymanie:P

Gość Knorr
Rysiu bystrzak sie z ciebie zrobil ale co do tej mojej siostruni Kamilki to masz chlopie racje. Wkurza mnie ta sytuacja,mała nie wie ze jej matka jest ciezko chora i prawdpodobnie wkrotce Kamilke dostaniemy w spadku. Kolejny darmozjad na karku

Przesyłam pozdrowienia z turnee. Publicznosc bardzo dobrze nas przyjmuje i spiewa razem z nami \'Wystarczy slowo , jakis gest i dobrze wiesz, czego od zycia chcesz.....m jak marycha lalalalalal\' Artur dorobił się juz nowej gitary, a ja pobieram lekcje spiewu u eli zapedowskiej. nawet kubie wojewodzkiemu sie podoba:P Artur, gdzie jestes, zaraz mamy próbę! PS:Reniu, niedlugo jedziemy koncertowac do Pragi, chcesz jakis koc w pepitke:P?

Gość Renia
dziekuje ci Marysiu ze o mnie pamietasz. Teraz jak jestes slawna to nawet nie wstydze sie z toba zadawac. Pewnie niezle baraszkujecie z tym przystojniakiem Arturem?! Ciesze sie ze dobrze wam sie wiedzie na turnee. Krzysztof cos przebąkiwal o rozwodzie Marysiu-widzial cie w tv.na jakims koncercie a i blizniaki xero chcialyby zebys im podeslala pare zlotych.Odezwij sie szybko

Gość dr Artur
Marysia nie wiem czy nasze turnee ma sens? Boje sie ze Janusz sie wkurzy i wyrzuci cie z pracy.ty masz tak wiele do stracenia-mąż, xero,praca a ja tak szczerze mowiac mam tylko żone w Tajlandii o ktorej ci nie mowilem

Wladziu, blozesz ty moj - przejal byc w koncu inicjatywe... Teraz juz nie moszesz mowic, ze nie wiesz jak trafic do mojej sypialni - w calym domu sa strzalki...

Gość Wladzio
Alez Stasislawo, ja pod tym kocem sie dusze i nie moge zlapac powietrza, a ty mi mowic kazesz. Lepiej przekaz reszcie domownikow, ze wara od mojego spadku. A zobaczycie jaki kawal wam wszystkim zrobie i wszystko zapisze Janeczce z Feminy, a wam nawet ochłap nie zostanie. Nie interesujcie sie mna dalej to pozalujecie.

Ojcze, dobrze prawisz... Oni pogrzebali Cię za życia pod tym kocem w krateczkę.

Gość cicia Stasia
Rychu, Ty tam sie nie udzielaj!!!! Spadek bedzie moj, jak tylko przelece waszego ojczulka.... Wykupie za niego caly Kazachstan i otworze kafejke, gdzie bede parzyc czaja...

Gość starsza pani
Lucjan ,oj jaka ja szczęśłiwa !!Małgosia się już nam nie puszcza ,od kiedy jest z tym szerokoustnym-Stefanem ... Na Hanke trzeba mieć teraz oko ,zeby w długą nie poszła z tym ..jak mu tam od -od wody mineralnej.... To ja dalej piekę te kotlety ,żebyś Lucek mi po knajpach nie latał i kasiory nie wydawał u Marka!

Loj, blozesz ty moj, zle ja wpisala swego nicka powyzej i sie czerwony zrobil, a nie czarny....Jaka ja glupia jest, ale u nas na kresach to normalne...

A widzi ciocia i z czym do ludzi? Jak ciocia taka glupia ze sie jej sie nick czerwieni, to i mojego ojca nie zaciagnie do alkowy, a ja dostane jego spadek. A u was w Kazachstanie to nawet czaju nie ma z prawdziwego zdarzenia, juz nie mowiac o kafejkach. Oj ciociu, czasami baranek w sciane nie zaszkodzi:P

Artur, no co Ty mowisz, ja nie zamierzam rezygnowac z kariery. Nawet Ela Zapedowska powiedziala ze jestesmy cool, a RYSIEK L przetłumaczył mi co to znaczy:P Rozmawialam juz z Januszem i powiedzial ze widzial nas w tv, i ze chetnie znalazl by sie na Twoim miejscu, bo nadal mnie kocha. Powiedział ze wróci do przychodni jak juz opanuje wszystkie chwyy na gitarce. I teraz ja nie wiem z kim sie wybrac na jutrzejsze telekamery:P Reniu, mam juz dla Ciebie nowy kocyk, Wladzio bedzie Ci zazdroscil

Zdrasfujcie! upss.. znaczy sie heloł ewrybady! Kurka wodna, to przez ciocie Stasie mam teraz takie nalecialosci:( Knorr, łer ar ju? Czyzbys sie wystraszyl mojej miazdzacej krtyki z mojej strony? Wiesz w Klanie to moze i jestem przyglupem, ale moja wirtualna osobowosc jest skrajnie inna, ukazuje sie tez moja ciemna strona, wiec lepiej miej sie na bacznosci. Tato, pozdrwiam Cię i życzę dużo zdrowia.Jak bedziesz mial dosyc SADYBY TO DAJ ZNAC. Znajdzie sie dla Ciebie miejsce na pietrowym lozku po Mackiem :) Marysiu, moze Wy jestescie cool, ale ja jestem trendy:P Nie mniej jednak, jak bedziecie koncertowac w Warszawce to dajcie cynk. Wpadniemy z Grazynka na wasz koncert.

Gość winda winda winda

Gość Knorr
ja sie zastanawiam jak was wysiudać ze spadku po dziadku Władku...Pani Stanislawo pod moim dachem nie chce zadnych ekscesow

Gość Cycu
Ferdek jełopie jeden hehe;O)

Gość chyba wypiłeś za dużo
Mocnego Fulla

Gość cyc
No jak nie tatus jak tak kurde;O) he he...he he..;O0

Gość cyc

Gość cyc

Gość Cyc
No jak nie tatus jak tak , kurde he he... he he...;O)

Gość Marta Mostowiak
O jaką mam głowę rozwaloną bo nie wiem czyją od dziś będę żoną Rafałek mnie zostawił dla Nowych Zelandek a Norbert się nie nadaje do chodzonych randek...