Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puerto

PARODIUJEMY bohaterów polskich telenowel! Zapraszam

Polecane posty

Gość Renia
pojde do gabinetu i położe sie na chwile na kozetce. Jakos mi tak nogi spuchły...Tylko nie spiewajcie za glosno

Reniu, nie denerwuj sie, ja se musze troche pospiewac z Artim, bo krzysiek nie potrafi w chacie. a jak bys potrezbowala na kozetke kocyk to Ci Rysiu pozyczy od pankracego

Gość dr.Artur
Marysiu przepraszam Cie ze ostatnio tak sie unioslem w zwiazku z ta gitara, ale musisz mnie zrozumiec. Mieszkam daleko i do tego chodze na piechote do pracy a gitara bylaby dodatkowym obciązeniem...sama rozumiesz. Co innego jakbyś wpadła do mnie, ty masz chyba samochod...Może wieczorem odwiozłabyś mnie do domu i moglibysmy coś razem zaspiewac?

Gość Ryszard Lubicz
czuje sie tu samotny bo nikogo z Klanu ni ma. Ach czekam na panią Stasie nadal ona sie zna na rzeczy.

Ja wam dam sie wysmiewac z mojego angielskiego. Gdy zapytal mnie sie jakis bogaty klient mojej taxówy \"Do you speak English my retarded friend?\" to mu odpowiedziałem z dumą w głosie \"Yes, I don`t\"

Arturze, nareszcie, a juz sie martwiam o Ciebie! Renia chyba wie ze cos do Ciebie czuje i chowa sie w swoim gabinecie. Dzis mozemy pospiewac akapella bo jak zwykle odwolalam wszystkich pacjentow. moze dzis tez pokombnujemy przy korkach?

Gość Ryszard Lubicz
no bo ja jeszcze nie umiem za dobrze angielskiego ale Ola powiedziala ze robie postepy...i Aids tez.

Gość dr.Artur
Marysiu ja zaproponowałem Ci spotkanie u mnie w domu....czytać nie umiesz? Nie sądze aby śpiewanie w przychodni wyszlo nam na dobre. Sama wiesz, za sciana Renia na kozetce. Zaraz zaczna sie plotki

to fakt, AIDS to uczyl anglika pol tej wsi gdzie ma ta rudere, to wie co mówi:) Aha, poza tym jak byl w sekcie na tej farmie w Stanach to dobrze podłapał język.

Gość Ryszard Lubicz
dobrze godosz...moze dlatego ze nazywasz sie tak jak ja:) I'm a really man

no nie wiem Artur, jakis ostatnio bardzo oficjalny jestes. w domu krzysiek sie czepia jak wychodze. musimy porozmawiac z januszem zeby Ci podwyzszyl pensje zbeys sobie sprawil autko

Gość dr.Artur
Marysiu pogadaj z Januszem.To niby mój przyjaciel ale on kiedys napomknął ze cie mial na tylnym siedzeniu swojego merola. Wiec pewnie znasz go lepiej. Może jakbys mu sie podłożyła to predzej by mi pensje podniósł. A potem pośpiewamy! Przyniose nawet gitare na wlasnych plecach...

Gość Krzysztof Zduński
Dorze, dalej sobie Marysiu spiweaj z dr Arturem, a ja pojde sobie do Ewy. Wole juz jak jej dziecko wyje niz jak ty "śpiewasz" :0

Gość Ewa z M...jak m
Krzysztof -ja już znalazłam ojca swojego dziecka tzn Olenki. To byl ten chlopak co ty go wyciagnales spod lasku po wypadku. Już cie nie bede potrzebowac. Przykro mi. Wracaj do Marysi-to taka dobra kobieta

Gość Anna Surmaczowa
Pani Stanislawo, a ja prosilabym panią o te koronki, w koncu musze zarobic na nich duzo pieniedzy zebyu wychowac tego złodziejaszka, w którym moj mąż, dr Koziełło się zakochał:D

Gość Ryszard Lubicz
witam ciocie Stasie no w koncu.Tesknilem bardzo

Gość dr. Artur
Marysiu czyżbym cie uraził swoimi słowami? Nie wiedzialem ze ty taka obrażalska jestes..

Dobrze ze jestes ciociu, ale teraz czas na Twoje obowiazki: 1. Gotowanie 3 daniowych obiadów codziennie 2. Haftowanie 3. Robienie na dutach koca dla drugiego Właszia 4. Opieka nad Władziem, bliźnikakami, siostrą Knorra, i innymi 5. Pranie 6. Sprzątanie 7. Pieczenie ciasta 8. Wycinanie z tektury nowych strzalek z napisem \"Lazienka\" 9. Robienie zakupó 10. Karmienie Pankracego i dokramianie ptaków zimą Amen

Gość Matka Kingi
Witaj Marysiu. Przechodzilam obok i postanowilam wstapic do przychodni. Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie bez kolejki. Jakis mały ruch dzis u was....Cos ostatnio bolą mnie struny głosowe. A ty Marysiu nie masz takiego problemu?

Gość osobnik NN
ej, powiedzcie mi kim jestem bo straciłem pamięć:(

Gość Grażynka Lubicz
Rysiek chyba kogoś ma na boku... Zmienił sie ostatnio.Tak wiele czasu poswieca na nauke.Martwie sie o niego. Używa jakichs slow obcojezycznych. nie rozumiem w ząb nic. I jakos tak czesto chodzi do Elżbiety i Knorra w kuchni tam dlugo przesiaduje...Nie wim co mam zrobic

Bo grażynko, nie zapomniałem ci tego jak chodziłaś flirtowć z tym gościem z basenu miejskiego, albo z Mareckim:0 Tu niby molestowanie, ale ja wiem że ty była zachwycona tym typem. Więc jak widzisz masz sie o co bać, bo już raz się taka jedna we mnie zakochała:)

Gość Renia
Marysiu dzwonił mój mąż -zaprosił mnie dzis na kolacje-jestem taka szczesliwa.jestem pewna ze teraz to juz sie pogodzimy!

Gość Monika Ross z domu Lubicz
nie chcę was znać!!!!!!!!! buuuuuuuuu.....:(:(:(:( Wsiadam do auta i jade do Liskowa wypoczac w swojej ruderze razem z hivem i hcv...

Gość Grażynka Lubicz
No tak ,Rysiek kiedyś miał już maly romans z taka przedszkolanka. Nie wiem co prawda co ona w nim widziala ale niech mu bedzie..tamto mu wybaczylam bo on nawet nie wiedzial ze ja swieta to nie jestem. byly kapiele w basenie oj byly:) Fajne byly te nocne dyzury w szpitalu....Ale nadal nie wiem co kreci ten moj mężulek

Gość Władzio
Ej , psiakrew!!! Długo jeszcze mam tak leżeć pod tym kocem?!

Gość Renia
Marysiu mój mąż odwołał jednak kolacje-chyba sie rozpłacze-teraz jak jestem w ciązy to ciąży mi ten brzuch co to mi go umiescili pod piersiami.co ja mam biedna zrobic?

Gość Ryszard Lubicz
Tato Paweł twierdzi ze to dla twojego dobra masz tak lezeć pod kocem. Paweł jest lekarzem jest z nas najbardziej wykształcony wiec wie co mowi..