Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puerto

PARODIUJEMY bohaterów polskich telenowel! Zapraszam

Polecane posty

Gość dr Artur
Moja droga Marysia urocza jest nie od dzisiaj; Oczy ma takie urocze, ze az mi serce łopocze!

Gość dr Artur
Marysiu nie mozesz traktowac swojej pracy i swoich obowiazkow z taka lekkoscia. Janusz pewnie tez na Telekamery wpadnie-zaprosił chyba matke Ewy. Ja zaprosze chyba Renie skoro Ty idziesz z mężem....

Gość Knorr
Elżbieta...nie mozesz sie tak zadreczac. Ona jest starsza osoba..ma prawo miec swoje humory...wiem ze troche przesadza ale musimy byc wyrozumiali. To wina Ryśka bo to on ją nauczyl tych wszystkich słów-wiedzialem od poczatku ze z tego twojego brata to niezly agent... Zazdroscil nam ze mamy służącą i Pawłowi że tez maja kobiete do sprzatania i probuje nam ją odbić..cwana bestia.i nawet sie nie odzywa od dluzszego czasu

Gość dr Artur
moze pożycze taxowke od Ryśków ale oni pewnie tez sie wybieraja...a Rysiek nie lubi duzo kursowac bo cos gadal ze mu sie ubezpieczenie skonczylo. No trudno pojade pociagiem...Zadzwonie teraz do Reni

Gość dr Artur
U Reni odebrał mąż i powiedzial ze Renia nie moze wyjsc dzis wieczorem bo on ją zabiera na jakas kolacje. Wiec pojde na piechote do Warszawy z Gródka..........

Gość dr Artur
Marysiu musze niestety juz wyjsc z domu aby zdazyc na Telekamery. Z Burskim nie jade bo on napewno zgarnie jakas nagrode i bedzie sie tym chelpil. Porozmawiamy jutro Marysiu bo musze juz stąd isc.....

nie pokazuje sie , bo grazynka zauwazyla ze do cioci stasi ciagle aunt i aunt mowi...a ona tez nie jest taka naiwna... hlip hlip... i pewnie go w lazience zamknela jak poszedl umyc raczki... hlip hlip... ciociu stasiu jak ci nei wstyd malzenstwa rozbijac... do tego dochodzi , ze sie podstepem mezczyzn zamyka... nad nasza rodzina to jakies przeklenstwo ciazy... hlip ghlip/...

Gość Ryszard Lubicz
moj zwiazek z aunt Stanislawa opiera sie tylko i wylacznie na nauce-edukuje ja i pomaga mi w tym hiv i Olka przy butelce piwa. Ciocia nie rozbija zadnego malzenstwa-to taka good woman

Gość Jacek Milecki..
a TeleKLamerki nagrode... dostanie dzisiaj jedno chlopie młode i niech mi nikt tej nagrody nie zazdrosci- bo nie zaprosze na kolacje w gosci... i beda sie mogły StanisLawy trzymac rąbka serwetki u ławy... a całe Knorry niech niańczą bachory... ja mam na wieczór potencjał męskości dość spory...:D

ah, takie mialam dylematy z kim isc na telekamerki, ze poszlam z Renią. W dodtaku na czas mi sukienki nie przywiezli, dlatego wzielam czarny sweterek, ktory dostalam na turnee od fanów:P pod kolor do fryzurki:P

ah, takie mialam dylematy z kim isc na telekamerki, ze poszlam z Renią. W dodtaku na czas mi sukienki nie przywiezli, dlatego wzielam czarny sweterek, ktory dostalam na turnee od fanów:P pod kolor do fryzurki:P

Gość upupupupup

Gość upupupupup

Gość stanislawa z sadyby
niech elzunia odpocznie a ja naparze ziolek,bo wladzi taki wkurwiony od rana,tylko zeby ja nie pomylila lubczyku z melisą.niech elzunia spojrzy dobre ja wzieLa ziolka?

Gość dr Artur
no niestety nie dotarłem na czas na telekamery. Widzialem na scenie Renię a ciebie Marysiu nie bylo podczas wyjscia wszystkich aktorow przed publicznosc......czyzbys sie skrepowała? Twoi blizniacy xero wyszli ale mieli jakies nadete miny-czyzbyscie w domu mieli ciche dni przez nasze turnee? i co z Krzyskiem?

Gość Marysia Zduńska
ależ byłam wczoraj na scenie ze wszystkimi znajmomymi z seialu, nie zauważyłes mnie, miałam czarne krótkie włoski i okularki na nosku. Wyglądałam boskoo eeeeech ;)

Gość dr Artur
Marysiu jak Boga kocham nie poznałem Cie...glupio mi jest z tego powodu.W co byłaś odziana? a poza tym dlaczego zmienilas image po naszej trasie koncertowej?????????????przeciez wygladalas pieknie

Gość Marysia Zduńska
Arturze po prostu zdjęłam wreszcie peruke z głowy i farbęłam moje kłaczki na czarniutko. Miałam na sobie czarny długi swterek i spodenki. Musze Ci sie pochwalić, że wielu panów prawiło mi komplementy eeeech ;)

jak mogles mnie nie pozanc Arturze. Pisalam juz ze mialam czarny sweterek ktory dostalam od fanow na koncertach. Zmienilam image bo chcialam byc trendy jak Rysio L.:P Promienialam takim blaskiem ze nie zauwazyles mnie zza tej łuny światła:> a moze gapiles sie na hanke:P?????

Gość Michał syn Knorra
o matko nic juz nie pamietam, mam wielka dziurę w głowie, kurdee Bogna dzwoniła wczoraj, a ja dopiero dzis to zauważyłem, kurdeeee

Gość Michał syn Knorra
kurdee idę oglądać Klan, może się wreszcie czegoś dowiem....

Gość dr Artur
Wygląd Hanki mi nie odpowiadal...wygladala jakby sie urwala z lat 20-tych...ble ble...Ale zaluje ze nie zobaczylem Ciebie,....a gdzie dokladnie stalas? kolo Reni?napisz mi koniecznie kolo kogo stalas bo zaczynam podejrzewac ze cos krecisz Mario!:P

Gość L. Rysio
a ja zem nie dojechał wczoraj z ta swoja ferajna na Telekamery...Grażynke znowu glowa bolala a z dziecmi nie mial kto zostac wiec ja poswiecilem ten czas na nauke...nikt nie zgadnie czego:P

Gość obserwatorka -
znowu zdradzasz ciocie GRAŻYNKĘ??? O B O Ż E S Z T Y M Ó J!!!

Gość L.Rysio
juz dawno jej nie zdradzam..odkad przedszkolanka wyjechala w pizdu...Grażynka jest taka good and pretty ze nie moglbym jej zdradzic ponownie. A zreszta łacza nas te 3 bachory....Lece teraz do ksiegarni bo musze se nowy slownik sprawic ..Gdzie jest aunt S.?

.. a gdzie jest moj knorr kochany.... czy juz odszedl do tamtej ? ..hlip hlip... wszyscy odchodza i jacek i aunt stasia ... czy moje zycie musi byc takie ciezkie?

Arturze, siedzialm kolo Reni, a na scenie stalam z cala ferajna po prawej stronie, a patrzac na telewizor po lewej:P moze Janusz to nagrał to Ci pokaze i bedziesz mogl ogladac do woli. :)

Gość dr Artur
Marysiu nie wiesz czy Renia juz urodzila? A jesli tak to co-chlopca czy córeczke? Może teraz jak jej mąż zobaczy to child to zmięknie i wroci do niej.Co myslisz kochana?