Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puerto

PARODIUJEMY bohaterów polskich telenowel! Zapraszam

Polecane posty

Gość dr.. Artur
Musze w koncu powiedziec Marysi ze nie jestem prawdziwym lekarzem. Ale ona sama powinna załapac ze Janusz wysłał mnie tu tylko na zastępstwo-przeciez ja mialem dopilnowac tylko personel zeby sie nie obijał. Bede musial doniesc Jankowi ze dzieja sie tu nieslychane rzeczy- Renia śpi całymi dniami pod kocem Władzia a Maryska tylko o spiewaniu mysli. I tylko :gitare byś przyniosl Artur,kiedy przyniesiesz gitare?

Gość Basia Brzozowska
to naprawdę niewazne czyim dzieckiem jest Kubus -ty jestes jego ojcem Andrzej

Arturze, czy Ty masz rozdwojenie jaźni? raz mi mowisz o romantic mitings (rycio mnie angola poduczyl) a teraz mi mowisz ze jestes w zmowie z Januszem. a to ja Cie chcialam przed nim kryc bo dobrze wiem ze nie jestes lekarzem tylko muzykiem :o

Gość W rzeczy samej...

Gość anna surmacz
absolutnie

Gość Grzybowa z Plebanii
no...Tak czy Nie???

Gość głos ludu
Maryśka ty to bys mogła w Klanie wystepowac na zmiane z Elżunią.bie jestescie matki polki-podziwiam cie jednak za lekcje jezyka u ryska-tak trzymaj

Gość upupupupupupupup

Gość Spot reklamowy w porze obiadu.
Czy Pani Surmacz wyjdzie za proboszcza z Plebani... czy Pankracy odkryje zdrade swoich dzieci, czy ciocia Killer Wanda ufunduje pomnik Hance za zycia... czy Krzysztof Zdunski okaze sie byc kobieta, a Leszek matka dziecka ojca Madzi- o tym w kolejnym odcinku... Sponsorem dzisiejszego odcinka byl Pan Tadeusz:D

Gość Jacek Milecki..
Ech, gdybym nie posłał Marcie kawioru nie byłaby taka wciąż bez humoru ja mógłbym po świecie bezkarnie brykać i piękna Mejer Iwonkę bzykać...

Gość brawo brawo
podziw dla ostatniego wpisu:)

Gość Marta z M jak..
O Boże. Syn zobaczyl mnie z papierosem -bedzie mnie bil, napewno mnie ukarze.Co ja mam biedna zrobic? Jeszcze ten moj amant wyjechał teraz-nikt mnie nie obroni. Może pojade moim fiatem Pandą do kulawego,tzn Norberta. Tylko zeby nie bylo tam tej jego rudej studentki. Może powinnam ciasto jakies upiec,....a zreszta kupie [po drodze jakiegos gotowca

Gość igorek z nawspólnej
załwazyliscie jakie mam kozacki obciskłe gatki,które uwydatniaja moje jądra:] podwijam sobie je na dole-bo Suzi powiedziala mi ze to jest modne,a suzi pzreciez sie zna,co nie:P chyba sie rzuce z mostu,poniewaz rzucila mie ta panna,aa Karolina !normalnie nie wiem jak ja to przezyje!chyba wróce do Marty Wisniewskiej,Wisniewski sie wkurwi,ze sie lizemy o bedzie afera! No bo pzreciez jestem wybitnym pilkarzem,zeby sie dostac do osiedlowej druzyny musialem pzrejsc szkolenie u Janasa,testy sprawniscowe pod okiem Beckchama i dostalem sie!ale jestem zajebisty:)

Gość Janusz z M jak m
Drżyjcie bo ja juz niedługo wracam z urlopu i wtedy sie policzymy. Przede wszystkim odwiedze matke Ewy-to jedyna mi zyczliwa osoba ostatnimi czasy. Troche upierdliwa co prawda ale da sie ja zniesc po pijanemu. Co do Artura i Marysi to widze ze tu niezly romans kwitnie. Arturo juz w liceum wyrywal najlepsze laski. Nazywali go duzy sprzet bo zawsze mial przy sobie gitare a mnie nazywali maly sprzecik bo zazwyczaj mialem przy sobie skalpelek... Ujawnie w koncu ze nie jest prawdziwym lekarzem tylko marnym kabareciarzem. Marysia szybko przejrzy na oczy i odechce jej sie romansow w pracy. A Renie to wywale na zbity pysk za to lenistwo.

Gość marta z nawspólnej
mój brat to ciota!!!specjalnie przespałam sie z rezyserem i ze scenarzysta zeby zmienili mu image,na takiego pakero,co se bzyka starsza,ale kurna widze ze ajk ojciec sie dowie,to moze byc źle! a biedna pani maria-doprowadzi do tego ze ten synalek kryminalista wyjdzie za swoja siostre monike,gabrysia hajtnie sie z konradem,aaaa pan włodek bzyknie ta z banku-Beatke!!! aa jeszcze podobno tomek0ten fajny mały leszka,przerznie suzi i bedzie afera!!!

Gość oj janusz janusz
widze ze tu sie kroi zadyma,to ja pójde i lepiej czaju naparze!

Gość matka ewy
janusz,ty byku ty :) taki z ciebie ogier-a ja ciagle zcakam i czekam az mnie pzrelecisz....moze wpadniesz dzisiaj,Ewunia ma nocke...

Gość Janusz z M jak m
Oj pani Stanislawo-szykują sie zmiany,oj szykują. Może ja pania przyjme do tej swojej prywatnej przychodni,pani tak ten czaj umie parzyc. Co pani na to? Jeszcze teraz podszkolił pania Rysiu-ten ogier z angielskiego to juz wogole moze pani na caly etat pracowac...Elzbieta i tak sie tylko użala na pania

Gość pani stasia
tylko wies zjanuszku,ja niewiem czy pan władzo sie zgodzi,on wkoncu ma alschajmera i moze nie pozać,ze to z toba siedzial w jednej celi w czasie wojny,a do nieznajomego to on mnie nie póści! mój czaj to tak naprawde bimber,pędzimy go na sadybie razem z jerzym:) ja by nie chciala pzreszkadzac tobie i reni,a i matka ewuni w tobie zakochana....wysli mi smsm,bom komórke dostala z kazachstanu,to sie ugadamy:)

Posłuchaj Grażynko, znowu nie wytrzymałem i kupkę w majtki zrobiłem:0

Gość grażynka ryśkowa
oj rysku,ty to jestes niegrzeczny!zmykaj zaraz z dziecmi do łazienki umyjcie rączki,bo zaraz przychodzi czesia i bedziemy mieli orgie!

Gość Marta Mostowiak
...Miałam Ci ja męża, lecz go zmarnowałam bo po co do Rosji, jechać mu kazałam...

Gość Jacek Milecki..
Ojej babo, ojej...miejrze w głowie olej i takiego jak ja drania ciepłym moczem olej...

Gość Jacek Milecki..
już z tego napięcia nie wiem co dziś pisze... i byki takie robię, że w cyfrówce idą klisze... p.s MiejŻe**

Gość do jacka
ty hazardzisto!spadaj do ruskich!

Gość Jacek Milecki..
Już mnie dziś sciga- mafia z Ukrainy już dziś mnie nie chcą- serialowe dziewczyny ech, chyba pójdę ŁYskaCza wypiję, później Rafałkowi- facjatę obiję...

Gość Spot reklamowy w porze skoków
Leeeeeć Adam, leeeć wysoko niech Cię nie skusi wymalowane Michała oko Niech nie urzecze czar Małgosi eM dziś cała Polska, znów kocha CIĘ..(m)...:D:D

Gość Rafał...
A ja jde do Nowej Zeladii, bo mam juz dosc Marty. Jacek, bierz ja sobie z powrotem. A swoją drogą to poweim wam w sekrecie, ze to ja podpaliłem sobie mieszkanie specjalnie, zeby Marta mnie utrzymywała, jendak tak mnie wkurwiała, ze postanowiłem wyjebać na drugi koniec swiata jak najdalej od niej:0

Rysiu przeciez ola ... ty nie wiesz co sie w rodzinie dzieje ... no i ty tylko nikt ci nic nie mowil... hlip hlip ... takie nieszczescie ... ja nie wiem juz co mam robic... pomoglabym cioci stasi... ale sie boje ze nie dosc ze bedzie znow te obce slowa wymawiac - ochyda, to jeszcze z rysiem zacznie wiecej czasu spedzac ... hlip hlip ... jerzy czemu to mnei spotyka?