Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka2003

nieprzespane nocemałe nocne marudy!

Polecane posty

Gość do allisanki
Ty nic nie kombinuj z podawaniem czegokolwiek tak maleńkiemu dziecku, tylko bądź odpowiedzialną matką i idź do lekarza. Na dziecku nie można eksperymentować!!! Co do viburcolu to u nas też pomagał i na kolki i kiedy mała boleśnie ząbkowała.

Gość afadro
Odrobaczania na własną rękę to już głupota. A jak się okaże, że to wcale nie robaki to nafaszerujesz dziecko niepotrzebnie lekami. Piszesz, że viburcol nie pomaga, ale on nie jest na robaki.

Gość Valinka
Moje dziecko tak marudziło co noc, gdy mu ząbki się wyrzynały. Za radą pani doktor też dawałam czopek Viburcol wtedy przed snem. W dzień tak nie marudził, a jak już go bolało masowałam dziąsło taką specjalną nakładką żelową nałożoną na palec.

Gość co dziecko to inaczej
Przy pierwszym dziecku pomagał na ząbkowanie wyłącznie viburcol, który przy okazji zbijał gorączkę. Z kolei przy drugim już tylko nurofen, bo viburcol sobie nie radził. Tak więc na każdego działa co innego.

Gość kasss02082009
taak... moje dziecko nie śpi od urodzenia,a ma już 1 rok i 2 miesiące :/ nic nie pomaga, dzisiaj dostałam receptę na passiflorę,więc może coś się ruszy. Mamy już dość tego z mężem:/ Dziecko całą noc rzuca się i krzyczy z zamkniętymi oczami,to koszmar :/ I u mnie na pewno nie jest to spowodowane zmiana sposobu karmienia,bo moje dziecko nigdy piersi na oczy nie widziało. Od samego urodzenia karmione jest butelką . Na całe szczęście pomyślałam o sobie, bo gdyby jeszcze cos takiego dochodziło do nieprzespanych nocy to chyba bym się załamała :/

Gość janka2012
Jezu mam dokładnie to samo. śpi fatalnie jeśli takie marudzenie z zamkniętymi oczkami można nazwać spaniem! co godzinę piciu to wychodzi ok 1 litr. brakuje mi już sił!!!

Gość BetiM2860
Używaliście preparatu o nazwie Passiflora GHL? No bo wyszukiwałam komentarzy na temat tego preparatu i nie wiem co myśleć. Możecie coś powiedzieć mi o tym leku? Warto go kupować, próbowaliście jakichś zamienników? Na tej stronie jest trochę opinii o Passiflora GHL: http://www.listalekow.pl/passiflora-ghl/ - uważacie, że to sprawdzone informacje? Nie chciałabym się naciąć i wydać bezsensownie pieniążki, dlatego postanowiłam Was zapytać. Dzięki za wszelkie porady.

Gość gość
noce to podstawa... współczuje